Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 31 юли - 6 август

Рибите ще имат много разгорещени спорове на работното място и ще трябва да положат усилия, за да докажат своята правота, за Козирозите седмицата ще бъде богата на събития и със сигурност ще им хареса
Хороскоп за седмицата 31 юли - 6 август
815

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

През тази седмица ще имате много работа. Новите задачи, които ще се появят, едва ли ще са лесни. Но трудностите, които ще трябва да преодолеете, няма да ви уплашат. Преодолявайки ги, ще придобиете опит, който ще ви бъде полезен в близко бъдеще.

Не е нужно да се справяте с всичко сами. Най-вероятно ще имате нови съюзници и сред тях може да има много влиятелни хора. Отношенията, които тази седмица ще започнат като бизнес, скоро ще придобият неформален характер. Можете обаче да се сприятелите с тези, с които преди сте били свързани само с професионални интереси. Романтичните увлечения на работното място също не са изключени, а перспективите за такава връзка според звездите са най-благоприятни.

Тази седмица ще имате много енергия, но не винаги ще можете да я насочите в правилната посока. Понякога трябва да спрете не толкова за почивка, а за да помислите спокойно за случващото се, да погледнете ситуацията острани. Така ще избегнете грешки.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще намерите приложение на своите дипломатически умения не веднъж - те ще ви помогнат да избегнете кавги, да сложите край на споровете на други хора и да изгладите острите отношения. Тази седмица обаче едва ли ще мине без напрегнати моменти. Другите може не винаги да ви разбират правилно. Някои хора могат да бъдат доста агресивни, да ви провокират и да се опитват да ви извадят от равновесие. Ако ситуацията позволява, просто стойте далеч от тях. И ако няма начин да избегнете контакта, опитайте се да бъдете сдържани и учтиви. Ако все пак конфликтът избухне, на всички трябва да е ясно, че вината за това не е във вас.

През първата половина на седмицата трябва да се съсредоточите върху онези неща, с които можете да се справите сами. Но втората ще бъде благоприятна за намиране на съюзници, за обединяване на усилията. Ще стане по-лесно да се разбирате с тези, с които преди сте имали трудности в намирането на общ език. Някои Телци дори ще превърнат скорошни съперници в съюзници.

Близките ви ще се нуждаят от вашето внимание и грижи повече от обикновено. Имайте това предвид, докато правите планове за седмицата - струва си да отделите време, за общуване с тези, на които държите.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Опитайте се да започнете седмицата без суетене и бързане. В първите дни няма да ви е лесно да успеете в някои трудни дела, но ще се справите добре с решаването на текущи проблеми. Това време е подходящо и за дейности, които изискват точност, внимание към дребните детайли.

Бързо ще можете да се концентрирате и няма да правите сериозни грешки. Втората половина на седмицата ще се развие различно - подходяща е за поемане на инициатива в бизнеса, захващане с нещо ново. Ще има шанс да покажете на какво сте способни. Дори действайки сами, можете да постигнете забележим успех. Но наблизо ще има хора, които са готови да помогнат по всяко време. Ако се свържете с тях, ще намерите не само нови съюзници, но и истински приятели.

Бъдете особено внимателни през последните дни от седмицата. По това време ще имате възможност да получите полезна информация, да общувате с хора, които знаят отговорите на много важни въпроси.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на седмицата може да ви разстроят множество разногласия в работата и у дома. Няма да е лесно да намерите общ език дори с тези, с които обикновено се разбирате добре. Близките, които не винаги разбират естеството и причината за вашите преживявания, могат да дадат непоискани съвети, да направят коментари, които изглеждат неподходящи, нетактични, обидни. Всичко ще се промени забележимо към по-добро, ако в този момент се съсредоточите върху това, в което сте добри. Няма значение дали е нещо сложно или много просто. След като се справите с това, ще се почувствате много по-уверени и по-спокойни, ще погледнете много неща от съвсем различна гледна точка.

Втората половина на седмицата ще отвори нови бизнес възможности. Раците, които са мислили за смяна на работата, трябва да бъдат по-активни в този момент. Интервютата ще вървят добре, а за други делови преговори периодът ще е подходящ. Вероятни са промени към по-добро и в личните отношения. Те ще се случат сякаш от само себе си, не е нужно да полагате сериозни усилия за това.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Опитайте се да не се карате с никого в началото на седмицата. Няма да е лесно, както и избягването на необмислени действия, които могат да имат обратен ефект. Но ако не се поддавате на емоциите, а се ръководите от здравия разум, ще постигнете успех дори там, където изобщо не сте разчитали. Всяка бизнес среща трябва да бъде подготвена сериозно. Не разчитайте на способността си да импровизирате, бързо да намирате правилния тон и точните думи – това няма да е достатъчно за успех. Но добре обмислените аргументи ще ви помогнат да докажете своята правота. Ще бъде много по-лесно да се разбирате с близките, можете да разчитате на тяхната подкрепа по всяко време.

Втората половина на седмицата обещава успех на Лъвовете, които са свикнали да разчитат само на собствените си сили. Такива представители на знака няма да губят време в очакване на помощ, а веднага ще пристъпят към решителни действия и ще успеят. Ако имате нужда от подкрепа, бъдете готови за забавяне, дълги преговори и дискусии. Те може да се проточат дълго време, но няма да са напразни.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата ще бъде доста напрегнато, но също толкова ползотворно. Възможно е да има причини за безпокойство, например някои Деви ще се тревожат за близките си. Но бързо ще разберете на какво наистина можете да повлияете и какво не зависи от вас. При решаването на практически проблеми - както бизнес, така и лични - бързо ще постигнете успех и след това ще се почувствате много по-уверени.

От средата на седмицата ще започне благоприятен период за важни разговори. Няма значение какво ще се обсъжда. Във всеки случай всички бързо ще признаят, че сте прави, ще подкрепят идеите, които споделяте, и ще искат да помогнат за тяхното реализиране. Значително ще укрепите професионалните си позиции. Хората, които са се съмнявали в деловите ви качества, ще разберат колко са грешали и ще се отнасят към вас с повече уважение.

В последните дни от седмицата е особено важно да намерите време за семейни дела, комуникация с близките. Колкото повече участвате в живота на тези, на които държите, толкова по-добре ще се чувствате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бъдете сериозни към решаването на проблеми в началото на седмицата. Може да ви се струва, че става въпрос за съвършенно малки неща, но по-късно те могат да играят важна роля. Не разчитайте, че текущите проблеми ще се решат от само себе си или някой друг ще се погрижи за тях. Всичко, което ви интересува, опитайте се да контролирате лично - само в този случай събитията ще се развият по наистина благоприятен начин.

С течение на времето ще имате възможност да направите нещо наистина интересно, да започнете работа по обещаващи проекти или да се присъедините към хора, чиято работа отдавна ви е възхищавала.

Втората половина на седмицата ще бъде успешна във финансов план. Вероятни са неочаквани парични постъпления, успешни сделки. Везните, които преди това не са се занимавали с търговска дейност, ще открият предприемачески способности и ще направят добри пари с тяхна помощ. В други области влиянието на положителните тенденции също ще преобладава.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата е подходящ момент да довършите нещата, които сте започнали по-рано. Това е спокойно време, когато едва ли някой ще ви разсейва, така че можете да се съсредоточите върху това, което смятате за важно. Няма да има проблеми с решаването на малки текущи задачи или организационни въпроси, които отдавна изискват внимание. Може да има леки забавяния в подготовката на документите, но това няма да доведе до проблеми, като цяло всичко ще се окаже точно както трябва. Комуникацията с близките ще ви хареса, но забележими промени в личните отношения в този момент е малко вероятно да настъпят.

Втората половина на седмицата ще върви много по-бързо. Тя обещава приятни изненади на Скорпионите, които ще се съсредоточат върху професионалните дела и ще се опитат да покажат най-добрата си страна. Ще има шанс да намерите нови съюзници, с тяхна помощ да укрепите позициите си, да победите конкуренцията. Вероятни са приятни събития в семейството, добри новини, които ще се окажат важни за вас и вашите близки. Последните дни от седмицата са подходящи за пътуване. Ще бъде много романтично, ако любимият човек ви прави компания.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на седмицата ще бъде много благоприятно за работа, чудесно за важни дела. Ако сте готови  да предприемете нещо ново, тогава действайте бързо, не пропускайте шанса си да успеете. Хората около вас едва ли ще ви подкрепят във всичко, но едва ли си струва да се тревожите за това - вие сами можете да се справите добре. Вероятен е успех в обучението ви, лесно ще ви се отдаде дори това, което не сте могли да разберете дълго време. Възможни са нови запознанства, срещи, които ще ви направят силно впечатление. Не е изключено началото на романтична история.

През втората половина на седмицата ще има толкова много идеи, че ще е трудно да разберете с коя от тях да се заемете първо. Тук можете да се консултирате с хора, чийто опит отдавна е получил вашето уважение. Отстрани наистина ще се вижда по-добре и ще получите много разумни препоръки. Ще искате да заредите последните дни от седмицата с ярки емоции и със сигурност ще имате такава възможност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата ще бъде богата на събития и със сигурност ще ви хареса. Ще бъде възможно да разрешите много проблеми, включително тези, които преди това са притеснявали не само вас, но и хората около вас. Ще трябва да действате бързо и често ще трябва да мислите за няколко неща едновременно, но няма да изпуснете нищо от поглед, забравите или претупате. Въпреки че ще има много неща за вършене, те ще бъдат разпределени така, че да имате достатъчно време и за почивка, и за общуване с любимите хора, и за някакво забавление.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията с хора, които преди са ви подценявали, гледали са ви с пренебрежение. Те ще изпитат симпатия към вас или дори уважение, те сами ще поемат инициативата в общуването. Не са изключени бизнес предложения от тези, с които сте си сътрудничили преди, успешни сделки.

Втората половина на седмицата ще бъде особено щедра на приятни изненади, включително романтични. Времето, прекарано с любимия човек, ще даде особено много положителни емоции и ще се помни дълго време.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на седмицата едва ли е възможно да избегнете суматохата. По това време много неща няма да се развият, както бихме искали, и изпълнението на някои планове ще трябва да бъде отложено. Но няма да се разстроите много. Интуицията ще ви подскаже, че промените към по-добро са близо и няма да сбърка. Наистина скоро ще се отворят нови възможности, ще стане съвсем ясно, че животът се подобрява.

До сряда е по-добре да не вземате важни решения. Получената информация може да не е точна - възможно е някой да се опита да ви заблуди. Споделянето на тайни и обсъждането на планове си струва само с тези, на които наистина имате доверие.

През втората половина на седмицата са вероятни парични постъпления и успешни покупки. Тези дни са подходящи за разрешаване на финансови и имуществени въпроси, както и за разрешаване на съдебни спорове. Освен това ще имате възможност да разрешите някои семейни проблеми, не я пропускайте.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на седмицата ще бъде натоварено, а понякога и напрегнато. Дългогодишните различия могат да ескалират, ще стане значително по-трудно да се разбирате дори с онези, с които преди лесно сте намирали общ език. Ще има много разгорещени спорове на работното място и ще трябва да положите усилия, за да докажете своята правота. Вероятно ще е трудно да разделите бизнес и лични интереси. Поне не бързайте със сериозни решения, дайте си време да разберете ситуацията, да претеглите плюсовете и минусите.

Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна и приятна. Ще стане ясно как да постигнете отдавнашна цел и ще направите първите стъпки в избраната посока. Вашите начинания, дори смели и необичайни, ще получат подкрепа. Възможно е благодарение на вашето хоби да създадете приятни запознанства, да намерите нови приятели. Вероятно е и романтично увлечение. Запомнете - във всичко, свързано с личните отношения, е по-добре да не насилвате нещата, оставете ги да се развиват по свой начин.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е