Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 4-10 декември

На ВОДОЛЕИТЕ седмицата едва ли ще донесе големи промени в живота, но няма да може да се нарече и спокойна или скучна, КОЗИРОЗИТЕ бързо ще постигнат успех, ако не очакват помощ или съвет от никого
Хороскоп за седмицата 4-10 декември
6960

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на седмицата е подходящо за предприемане на нещо принципно ново. Благодарение на опита и находчивостта вие бързо ще постигнете желаните резултати, дори и никой да не ви помогне. Малко по-късно ще имате шанс да намерите нови съюзници, към които можете да се обърнете по всяко време.

Средата на седмицата като цяло ще е благоприятна за общуване. Интуицията и чарът ще ви помогнат да намерите подход към различни хора и да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много.

От гледна точка на личните отношения втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. По това време лесно ще разберете близките си, те с готовност ще се обръщат за съвет към вас. С общи усилия ще бъде възможно да се разрешат противоречията, които изнервяха всички. Влюбените ще забравят за споровете и обидите и ще се насладят на всяка минута, прекарана заедно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не очаквайте твърде много от другите и се опитайте да бъдете снизходителни към слабостите им. Така ще избегнете стресови моменти в първите дни от седмицата. Не започвайте да изяснявате нещата поне до сряда, след това най-вероятно няма да има нужда от това.

Средата на седмицата ще изисква повишено внимание във финансовите въпроси. Ще искате да харчите пари безразборно и без да си отказвате нищо, но ако сте прекалено разточителни, скоро ще съжалявате. Трябва да използвате здравия си разум и да не се водите от мимолетни желания. Но това време е идеално за работа. В него ще постигнете успех, който ръководството веднага ще забележи и насърчи.

Последните дни от седмицата ще бъдат благоприятни за семейни дела, срещи с роднини и стари познати. Вашите близки ще започнат да ви разбират много по-добре и вероятно няма да ви откажат, ако ги помолите за нещо.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Тази седмица ще постигнете забележим напредък по много важни въпроси, ако не губите време за дреболии. Опитайте се да разберете какви резултати се опитвате да постигнете в момента и не следвайте примера на хора, които ще се опитат да ви използват, за да постигнат собствените си цели.

Началото на седмицата е подходящо за намиране на нови съюзници, бизнес партньори и работодатели. Ще можете да направите добро впечатление на много различни хора и ще се харесате на тези, които обикновено са много взискателни към другите и придирчиви в контактите си. Отношенията, които в този момент ще започнат като чисто професионални, с течение на времето могат да придобият неформален характер. Най-вероятно това ще ви направи щастливи.

Втората половина на седмицата е подходящо време за работа с документи, контакти с представители на държавни организации и разрешаване на правни въпроси. Ще можете да запазите спокойствие и разум, независимо от развитието на обстоятелствата. А умението да не се поддавате на провокации ще ви помогне да избегнете неприятни моменти както на работа, така и у дома.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на седмицата ще имате възможност да разберете това, което преди ви се е струвало непонятно и сложно. Ще схванете много в движение, няма да забравите или изпуснете нищо от поглед. Ще можете да намерите отговори на въпроси, които са важни както за вас, така и за околните.

Не винаги ще е лесно да намерите общ език с околните. Отстрани може да изглежда, че сте съсредоточени върху собствените си дела и изобщо не се интересувате от това, което се случва в живота на другите хора. Опитайте се да проявите повече внимание към близките си и да участвате в техните дела. Това ще е от полза за връзката ви.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Промяната на обстановката ще ви вдъхнови и зарадва. Раците, които решат да отидат на съвсем нови места, ще получат много ярки емоции. Възможни са приятни запознанства, както и срещи с хора, които ще ви помогнат да погледнете по различен начин на много неща, да се освободите от предразсъдъците и погрешните представи за живота.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на седмицата емоционалният фон ще е особено напрегнат, така че ще ви бъде по-трудно от обикновено да запазите самообладание. Настроението ви ще се променя често и ще започнете да приемате присърце неща, на които иначе не бихте обърнали внимание.

Предпазливостта и проницателността в комуникацията са важни. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят и остават на ваша страна във всяка ситуация. Но стойте далеч от онези, които обичат да критикуват и да правят саркастични забележки. Разговорите с такива хора могат да ви разстроят за дълго време.

Втората половина на седмицата ще бъде много ползотворна. Ще имате много полезни неща за вършене и ще искате да ги свършите веднага, без отлагане. Дългогодишни познати, които са ви помагали преди това, ще се радват да ви помогнат отново. Благодарение на тяхната подкрепа ще обезоръжите недоброжелателите си и ще оставите всичките си съперници далеч назад.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-лесно ще се разбирате с другите. В последните й дни вие ще разбирате перфектно дори онези, които сте срещнали съвсем наскоро.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Събитията от тази седмица едва ли ще донесат големи промени в живота, но ще ви помогнат да погледнете на много неща по нов начин. Това, за което преди само бегло сте предполагали, ще стане ясно и очевидно - отговорите на трудни въпроси ще се появят сами. Ще започнете да правите нови планове и да търсите начини да ги осъществите.

Първата половина на седмицата е подходяща за дела, които изискват креативност и въображение. Ще ви бъде по-лесно да измислите нещо ново, отколкото да следвате нечий пример или да изпълнявате инструкции, дадени от други. Това време ще бъде благоприятно по отношение на личните отношения. Ще намерите общ език с различни хора, ще се сприятелите с тези, които преди не са били склонни да контактуват с вас.

През втората половина на седмицата ще трябва да се върнете към стари дела, идеи и планове. Трябва да кажем, че едва ли ще се радвате на това - най-вероятно бихте предпочели да правите нещо друго. Но вашите усилия няма да бъдат напразни, ще получите дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не привличате много внимание към себе си в началото на седмицата. Това не е най-доброто време да споделяте необичайни идеи и да говорите за смели планове. Дори да измислите нещо интересно, по-добре все още да не го обсъждате с никого. Претеглете плюсовете и минусите, направете сами първите стъпки към целта и вземете решение за по-нататъшни действия. По късно ще дойде подходящият момент да потърсите съюзници и помощници.

Втората половина на седмицата ще донесе нови предизвикателства. Решаването им няма да е лесно, ще отнеме известно време. Така че е по-добре да имате търпение. Ще бъдете упорити и няма да се откажете от плановете си, със сигурност ще постигнете целта си, дори и това да изисква усилия. Ще има възможност и за почивка. Не е изключено някой близък да ви покани на кратко пътуване. Можете да се съгласите без много да мислите - няма да съжалявате.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

В началото на седмицата ще имате възможност да се заемете с нещо ново, като например да се съсредоточите върху обещаващ работен проект. Решенията, взети през този период, ще са от полза за кариерата ви. Ще бъде възможно да изберете правилните съюзници и в някои случаи да намерите влиятелни покровители.

Първата половина от седмицата ще бъде благоприятна и за поемане на инициатива в личните отношения, разговор за чувствата ви и крачка към важния за вас човек.

През втората половина на седмицата притесненията ще станат видимо повече. Ще трябва да се грижите не само за своите, но и за делата на други хора и да помагате на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Не всеки ще разбере защо действате така, затова бъдете готови да дадете възможно най-подробно обяснение.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на седмицата общуването с ръководството и подчинените ще изисква повече търпение и самоконтрол от обикновено. Ще ви е трудно да не дадете воля на емоциите си. Но вие ще се справите с това, ще изберете правилния курс на действие, ще вземете информирани решения, за които няма да съжалявате.

Вероятни са промени към по-добро в личния ви живот. Може да се окаже, че скорошните разногласия с любим човек са били само резултат от неразбиране и няма смисъл да се тревожите за тях.

По-късно ще има благоприятен период за работа и учене. Ще разберете как да се справите със сложни задачи и да постигате успех в дела, които другите не могат да решат. Не всичко ще се получи веднага, но ще бъдете упорити и ще постигнете целта си.

Възможно е да има повече домашни задължения. Някои Стрелци ще имат битови проблеми, чието решаване ще изисква непланирани разходи.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата ще бъде успешно, ако се съсредоточите върху неща, с които можете да се справите сами. Бързо ще постигнете успех, ако не очаквате помощ или съвет от никого. Бизнес преговорите могат да се проточат - те ще завършат благоприятно, но не толкова бързо, колкото ви се иска.

Вероятни са нови запознанства и вдъхновяващи срещи. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже как да се държите с различни хора, ще ви помогне да разберете какво е на душата на вашите близки и да намерите подход към тези, които наскоро сте срещнали за първи път. Възможно е началото на романтична връзка. Тя ще се развие бързо.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна. Много неща ще ви се получават добре, смелите начинания ще са успешни. Бързо ще разберете нови неща и ще научите всичко необходимо. Ще има възможност за укрепване на съществуващите отношения и намиране на нови съюзници. Някои Козирози ще се споразумеят за съвместни действия с онези, с които преди са се конкурирали.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата едва ли ще донесе големи промени в живота, но не може да се нарече и спокойна или скучна. Ще има много поводи за размисъл и ще има възможност да подредите чувствата си. Това е подходящо време за всякакви творчески дейности - те не само ще ви дадат положителни емоции, но и ще ви помогнат да научите нещо важно за себе си и другите.

Пътуванията не са изключени. Те ще вървят добре, ако тръгнете на път с близки хора, например роднини или стари приятели. Важно е да обсъждате случващото се и да споделяте впечатления. Може да възникнат някои разногласия, но те няма да развалят отношенията. Споровете всъщност ще бъдат полезни - благодарение на тях ще погледнете по различен начин на много неща.

Възможни са непланирани разходи. Най-вероятно те ще бъдат свързани с някои полезни покупки, сделки, за които ще похвалите себе си по късно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Важно е да не се вълнувате в началото на седмицата. Нека вашите думи и действия бъдат добре обмислени - това ще ви позволи да избегнете грешки и неприятни моменти, да предпазите себе си и другите от ненужни проблеми. Не бързайте, правете обичайните си неща, общувайте с тези, в чиято подкрепа сте уверени. Ако имате планирани важни срещи, подгответе се сериозно за тях. По-добре е да помислите предварително какво и как ще кажете, а не да разчитате на способността си да импровизирате и да намирате думи в движение.

През втората половина на седмицата ще започнете да променяте живота си към по-добро и ще го направите спокойно, без излишно суетене, с пълна и оправдана увереност в успеха. Хората около вас веднага ще разберат, че могат да разчитат на вас. Възможно е да получите интересни предложения. Периодът е добър за семейни дела, срещи с приятели и роднини и обсъждане на общи планове.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)
522

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е