Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 4-10 декември

На ВОДОЛЕИТЕ седмицата едва ли ще донесе големи промени в живота, но няма да може да се нарече и спокойна или скучна, КОЗИРОЗИТЕ бързо ще постигнат успех, ако не очакват помощ или съвет от никого
Хороскоп за седмицата 4-10 декември
6983

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на седмицата е подходящо за предприемане на нещо принципно ново. Благодарение на опита и находчивостта вие бързо ще постигнете желаните резултати, дори и никой да не ви помогне. Малко по-късно ще имате шанс да намерите нови съюзници, към които можете да се обърнете по всяко време.

Средата на седмицата като цяло ще е благоприятна за общуване. Интуицията и чарът ще ви помогнат да намерите подход към различни хора и да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много.

От гледна точка на личните отношения втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. По това време лесно ще разберете близките си, те с готовност ще се обръщат за съвет към вас. С общи усилия ще бъде възможно да се разрешат противоречията, които изнервяха всички. Влюбените ще забравят за споровете и обидите и ще се насладят на всяка минута, прекарана заедно.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не очаквайте твърде много от другите и се опитайте да бъдете снизходителни към слабостите им. Така ще избегнете стресови моменти в първите дни от седмицата. Не започвайте да изяснявате нещата поне до сряда, след това най-вероятно няма да има нужда от това.

Средата на седмицата ще изисква повишено внимание във финансовите въпроси. Ще искате да харчите пари безразборно и без да си отказвате нищо, но ако сте прекалено разточителни, скоро ще съжалявате. Трябва да използвате здравия си разум и да не се водите от мимолетни желания. Но това време е идеално за работа. В него ще постигнете успех, който ръководството веднага ще забележи и насърчи.

Последните дни от седмицата ще бъдат благоприятни за семейни дела, срещи с роднини и стари познати. Вашите близки ще започнат да ви разбират много по-добре и вероятно няма да ви откажат, ако ги помолите за нещо.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Тази седмица ще постигнете забележим напредък по много важни въпроси, ако не губите време за дреболии. Опитайте се да разберете какви резултати се опитвате да постигнете в момента и не следвайте примера на хора, които ще се опитат да ви използват, за да постигнат собствените си цели.

Началото на седмицата е подходящо за намиране на нови съюзници, бизнес партньори и работодатели. Ще можете да направите добро впечатление на много различни хора и ще се харесате на тези, които обикновено са много взискателни към другите и придирчиви в контактите си. Отношенията, които в този момент ще започнат като чисто професионални, с течение на времето могат да придобият неформален характер. Най-вероятно това ще ви направи щастливи.

Втората половина на седмицата е подходящо време за работа с документи, контакти с представители на държавни организации и разрешаване на правни въпроси. Ще можете да запазите спокойствие и разум, независимо от развитието на обстоятелствата. А умението да не се поддавате на провокации ще ви помогне да избегнете неприятни моменти както на работа, така и у дома.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на седмицата ще имате възможност да разберете това, което преди ви се е струвало непонятно и сложно. Ще схванете много в движение, няма да забравите или изпуснете нищо от поглед. Ще можете да намерите отговори на въпроси, които са важни както за вас, така и за околните.

Не винаги ще е лесно да намерите общ език с околните. Отстрани може да изглежда, че сте съсредоточени върху собствените си дела и изобщо не се интересувате от това, което се случва в живота на другите хора. Опитайте се да проявите повече внимание към близките си и да участвате в техните дела. Това ще е от полза за връзката ви.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Промяната на обстановката ще ви вдъхнови и зарадва. Раците, които решат да отидат на съвсем нови места, ще получат много ярки емоции. Възможни са приятни запознанства, както и срещи с хора, които ще ви помогнат да погледнете по различен начин на много неща, да се освободите от предразсъдъците и погрешните представи за живота.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

В началото на седмицата емоционалният фон ще е особено напрегнат, така че ще ви бъде по-трудно от обикновено да запазите самообладание. Настроението ви ще се променя често и ще започнете да приемате присърце неща, на които иначе не бихте обърнали внимание.

Предпазливостта и проницателността в комуникацията са важни. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят и остават на ваша страна във всяка ситуация. Но стойте далеч от онези, които обичат да критикуват и да правят саркастични забележки. Разговорите с такива хора могат да ви разстроят за дълго време.

Втората половина на седмицата ще бъде много ползотворна. Ще имате много полезни неща за вършене и ще искате да ги свършите веднага, без отлагане. Дългогодишни познати, които са ви помагали преди това, ще се радват да ви помогнат отново. Благодарение на тяхната подкрепа ще обезоръжите недоброжелателите си и ще оставите всичките си съперници далеч назад.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-лесно ще се разбирате с другите. В последните й дни вие ще разбирате перфектно дори онези, които сте срещнали съвсем наскоро.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Събитията от тази седмица едва ли ще донесат големи промени в живота, но ще ви помогнат да погледнете на много неща по нов начин. Това, за което преди само бегло сте предполагали, ще стане ясно и очевидно - отговорите на трудни въпроси ще се появят сами. Ще започнете да правите нови планове и да търсите начини да ги осъществите.

Първата половина на седмицата е подходяща за дела, които изискват креативност и въображение. Ще ви бъде по-лесно да измислите нещо ново, отколкото да следвате нечий пример или да изпълнявате инструкции, дадени от други. Това време ще бъде благоприятно по отношение на личните отношения. Ще намерите общ език с различни хора, ще се сприятелите с тези, които преди не са били склонни да контактуват с вас.

През втората половина на седмицата ще трябва да се върнете към стари дела, идеи и планове. Трябва да кажем, че едва ли ще се радвате на това - най-вероятно бихте предпочели да правите нещо друго. Но вашите усилия няма да бъдат напразни, ще получите дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не привличате много внимание към себе си в началото на седмицата. Това не е най-доброто време да споделяте необичайни идеи и да говорите за смели планове. Дори да измислите нещо интересно, по-добре все още да не го обсъждате с никого. Претеглете плюсовете и минусите, направете сами първите стъпки към целта и вземете решение за по-нататъшни действия. По късно ще дойде подходящият момент да потърсите съюзници и помощници.

Втората половина на седмицата ще донесе нови предизвикателства. Решаването им няма да е лесно, ще отнеме известно време. Така че е по-добре да имате търпение. Ще бъдете упорити и няма да се откажете от плановете си, със сигурност ще постигнете целта си, дори и това да изисква усилия. Ще има възможност и за почивка. Не е изключено някой близък да ви покани на кратко пътуване. Можете да се съгласите без много да мислите - няма да съжалявате.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

В началото на седмицата ще имате възможност да се заемете с нещо ново, като например да се съсредоточите върху обещаващ работен проект. Решенията, взети през този период, ще са от полза за кариерата ви. Ще бъде възможно да изберете правилните съюзници и в някои случаи да намерите влиятелни покровители.

Първата половина от седмицата ще бъде благоприятна и за поемане на инициатива в личните отношения, разговор за чувствата ви и крачка към важния за вас човек.

През втората половина на седмицата притесненията ще станат видимо повече. Ще трябва да се грижите не само за своите, но и за делата на други хора и да помагате на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Не всеки ще разбере защо действате така, затова бъдете готови да дадете възможно най-подробно обяснение.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на седмицата общуването с ръководството и подчинените ще изисква повече търпение и самоконтрол от обикновено. Ще ви е трудно да не дадете воля на емоциите си. Но вие ще се справите с това, ще изберете правилния курс на действие, ще вземете информирани решения, за които няма да съжалявате.

Вероятни са промени към по-добро в личния ви живот. Може да се окаже, че скорошните разногласия с любим човек са били само резултат от неразбиране и няма смисъл да се тревожите за тях.

По-късно ще има благоприятен период за работа и учене. Ще разберете как да се справите със сложни задачи и да постигате успех в дела, които другите не могат да решат. Не всичко ще се получи веднага, но ще бъдете упорити и ще постигнете целта си.

Възможно е да има повече домашни задължения. Някои Стрелци ще имат битови проблеми, чието решаване ще изисква непланирани разходи.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата ще бъде успешно, ако се съсредоточите върху неща, с които можете да се справите сами. Бързо ще постигнете успех, ако не очаквате помощ или съвет от никого. Бизнес преговорите могат да се проточат - те ще завършат благоприятно, но не толкова бързо, колкото ви се иска.

Вероятни са нови запознанства и вдъхновяващи срещи. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже как да се държите с различни хора, ще ви помогне да разберете какво е на душата на вашите близки и да намерите подход към тези, които наскоро сте срещнали за първи път. Възможно е началото на романтична връзка. Тя ще се развие бързо.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна. Много неща ще ви се получават добре, смелите начинания ще са успешни. Бързо ще разберете нови неща и ще научите всичко необходимо. Ще има възможност за укрепване на съществуващите отношения и намиране на нови съюзници. Някои Козирози ще се споразумеят за съвместни действия с онези, с които преди са се конкурирали.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Седмицата едва ли ще донесе големи промени в живота, но не може да се нарече и спокойна или скучна. Ще има много поводи за размисъл и ще има възможност да подредите чувствата си. Това е подходящо време за всякакви творчески дейности - те не само ще ви дадат положителни емоции, но и ще ви помогнат да научите нещо важно за себе си и другите.

Пътуванията не са изключени. Те ще вървят добре, ако тръгнете на път с близки хора, например роднини или стари приятели. Важно е да обсъждате случващото се и да споделяте впечатления. Може да възникнат някои разногласия, но те няма да развалят отношенията. Споровете всъщност ще бъдат полезни - благодарение на тях ще погледнете по различен начин на много неща.

Възможни са непланирани разходи. Най-вероятно те ще бъдат свързани с някои полезни покупки, сделки, за които ще похвалите себе си по късно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Важно е да не се вълнувате в началото на седмицата. Нека вашите думи и действия бъдат добре обмислени - това ще ви позволи да избегнете грешки и неприятни моменти, да предпазите себе си и другите от ненужни проблеми. Не бързайте, правете обичайните си неща, общувайте с тези, в чиято подкрепа сте уверени. Ако имате планирани важни срещи, подгответе се сериозно за тях. По-добре е да помислите предварително какво и как ще кажете, а не да разчитате на способността си да импровизирате и да намирате думи в движение.

През втората половина на седмицата ще започнете да променяте живота си към по-добро и ще го направите спокойно, без излишно суетене, с пълна и оправдана увереност в успеха. Хората около вас веднага ще разберат, че могат да разчитат на вас. Възможно е да получите интересни предложения. Периодът е добър за семейни дела, срещи с приятели и роднини и обсъждане на общи планове.

2023 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
601


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е