Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 4-10 март

ДЕВИТЕ трябва да са много внимателни във всичко, свързано с финансите, да избягват непланираните разходи и да не бързат да правят непланирани покупки, много ЛЪВОВЕ ще намерят начин да постигнат отдавна поставени цели, лидерските им качества ще бъдат особено полезни
Хороскоп за седмицата 4-10 март

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на седмицата е подходящо за решаване на много въпроси, свързани с работа, бизнес или финанси. Интуицията ще ви подскаже към какво да се съсредоточите и няма да губите време за очевидно безперспективни проекти. Успешни ще бъдат пътуванията, свързани с професионалните ви дейности. Вероятно ще има полезни контакти и предложения за сътрудничество, които ще ви открият много вълнуващи възможности.

През втората половина на седмицата ще се появят оригинални идеи, към чието изпълнение ще се насочите веднага. Обстоятелствата ще бъдат благоприятни за изпълнението на плановете ви - ако имате нужда от помощ, със сигурност ще я получите. Вероятни са приятни събития в семейството и промени към по-добро в отношенията с роднините. Разногласията за пари и някои ежедневни въпроси ще останат в миналото.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Благоприятна седмица за поемане на инициативата в различни сфери на живота и започване на нещо ново. Някои Телци ще могат да се отърват от навиците, които преди това са им пречили да продължат напред. Пред представителите на знака, които се опитват да укрепят професионалните си позиции, ще се появят полезни връзки и ще има възможност да увеличат доходите си, ще се открият и други много интересни възможности. Няма да губите време за дреболии, веднага ще започнете да действате и бързо ще постигнете желания резултат.

Не винаги ще е лесно да се разбирате с другите. Може да ви разберат погрешно, да направят неприятни забележки и да ви изненадат неприятно с действията си. Но няма да се ядосвате, ще бъдете търпеливи и приятелски настроени. Следователно сериозните конфликти ще бъдат избегнати и ще сложите край на дребните разногласия. През втората половина на седмицата ще има възможност да зарадвате най-близките си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

За въпроси, които изискват концентрация, точност и внимание към детайлите, първата половина на седмицата е подходяща. По това време е малко вероятно да се разсейвате често и няма да се налага да бързате. Много Близнаци ще се възползват от знания, придобити преди много време. Благодарение на тях те не само ще се справят със задачите, но и ще могат да привлекат подкрепата на хора, от които зависи много. Периодът ще бъде благоприятен и за сключване на договори, започване на дългосрочно сътрудничество и срещи с потенциални работодатели.

Втората половина на седмицата ще бъде противоречива. Може да се случат някои напълно неочаквани събития, ще трябва да променяте плановете си в движение, да търсите собствени пътища към целта. Вероятни са необичайни срещи и запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Възможни са големи промени в личния живот.


РАК (22 юни - 22 юли)

По-добре е да не планирате нищо важно за първите дни от седмицата. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да се настроите на положителна вълна, да отхвърлите съмненията, да разберете какво трябва да се направи първо и какво можете да отложите за по-късно. Малко вероятно е някой да има особено желание да ви помогне в този момент. По-добре е да разчитате на собствените си сили и възможности, те ще бъдат достатъчни за постигане на желания резултат.

Сряда ще е подходящ ден за всякакви важни разговори. Можете да обсъждате сериозни бизнес и лични въпроси, без да се страхувате, че делото ще завърши с кавга или взаимни обиди. Хората, които преди това не са били съгласни с вас за нищо, внезапно ще подкрепят вашата гледна точка и ще направят отстъпки.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-осезаемо ще е влиянието на положителните тенденции в областта на личните отношения. В събота и неделя влюбените Раци ги очакват най-приятните изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Тази седмица едва ли ще мине без затруднения, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Ще намерите начин да разрешите всички проблеми. Много Лъвове ще намерят начин да постигнат отдавна поставени цели. Лидерските ви качества ще бъдат особено явни. Благодарение на тях ще намерите нови помощници и ще можете да съберете екип от съмишленици, които са готови да направят много за постигането на общи цели. Вероятен е значителен напредък в работата и е възможно кариерно израстване.

Възможно е някой да се опита да ви обърка и подведе. Най-вероятно няма да успее. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате, а опитът ще ви позволи да избегнете досадни грешки.

Първата половина на седмицата ще бъде благоприятна в личните отношения. През втората може да възникнат незначителни разногласия с близките, но компромисът ще бъде намерен бързо.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

През тази седмица ще трябва да положите усилия, за да постигнете целите си. Не всичко ще се получи перфектно веднага, но възникналите трудности няма да ви принудят да се оттеглите или да се откажете от това, което сте започнали. Наблизо ще има хора, които са готови да ви подкрепят, да ви помогнат с дела и съвети. Отношенията, които преди са били доста напрегнати, ще станат по-хармонични и тези, които преди това почти не са ви забелязвали, ще поемат инициативата в общуването.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с финансите. Избягвайте непланираните разходи, не бързайте да правите непланирани покупки.

Влиянието на положителните тенденции, незначително в началото на седмицата, ще става все по-осезаемо с всеки изминал ден. От сряда ще започне особено благоприятен период за започване на нови проекти. Пътуванията ще вървят добре и са вероятни приятни запознанства.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата ще бъде трудно за Везните, които са заети с разрешаване на сложни въпроси. Бизнес потенциалът ще бъде по-нисък от обикновено и ще бъде доста трудно да се настроите на положителна вълна. Помислете дали си струва да се опитате да разрешите всички проблеми наведнъж. Може да се почувствате много по-добре, ако просто отложите нещо за по-късно.

Втората половина на седмицата ще бъде много благоприятна за делови преговори, срещи с потенциални работодатели и партньори и обсъждане на условия за сътрудничество. Това време е подходящо и за творческа работа. Вероятно няма да се налага да се оплаквате от липса на вдъхновение.

Вероятни са приятни запознанства, срещи с хора, за които преди сте чували много хубави неща. Няма да е трудно да се сприятелите с тях, веднага ще направите добро впечатление.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за всякакви важни срещи и сериозни дискусии. Няма значение дали става въпрос за работа или лични въпроси. Във всеки случай вашето мнение ще бъде изслушано, вашите интереси ще бъдат взети под внимание. Няма да възникнат големи разногласия, а незначителните ще бъдат бързо преодолени.

Това време е подходящо и за намиране на нови съюзници. Ще забележите, че много различни хора са привлечени от вас и ще можете да се разбирате с тези, които са напълно различни от вас. Нови открития очакват Скорпионите, които в този момент ще започнат да научават нещо полезно, да се опитат да разширят кръгозора си или да съберат повече информация за това, което ги е интересувало преди.

Втората половина на седмицата ще е по-спокойна. Ще бъде възможно да се съсредоточите върху въпроси, които отдавна изискват внимание. Ще се справите с тях дори по-бързо от очакваното. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Последните дни от седмицата ще бъдат щедри на романтични изненади. Влюбените Скорпиони ще имат много поводи за радост.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако ви предстои нещо ново в началото на седмицата, опитайте се да разчитате само на собствените си сили. По-добре е да не очаквате безусловна подкрепа от другите, дори ако преди това ви е било обещано. За много Стрелци ще бъде още по-лесно да действат сами, защото няма да се налага да губят време да обясняват точно от каква помощ се нуждаят.

В първите дни на седмицата са възможни дребни пропуски и досадни грешки. Но много скоро ще имате възможност да ги коригирате. И тогава няма да се объркате, ще постъпите абсолютно правилно.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова повече внимание ще трябва да обърнете на общуването с близките. Не са изключени промени към по-добро в отношенията с роднините. Някои семейни конфликти ще останат в миналото и това до голяма степен ще бъде благодарение на вас.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата ще бъде много благоприятна от бизнес гледна точка. Ще имате надеждни съюзници, сред тях може да има хора, чиято подкрепа ще отвори много нови възможности за вас. Ако се съсредоточите върху професионалните си дейности, скоро ще получите интересни предложения и ще намерите начин да увеличите доходите си.

Ще ви трябва умение да се разбирате с другите, да намирате подход дори към тези, които не са като вас и гледат на много неща по различен начин. Отношенията, които преди бяха напрегнати, ще станат много по-топли и хармонични, оплакванията и взаимните претенции ще останат в миналото.

Обърнете специално внимание на идеите, които ви идват през втората половина на тази седмица. Най-вероятно възможността да реализирате плановете си ще се появи много скоро.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на седмицата може да бъде трудно, грижите ще са повече от обикновено. Поради неочаквани задачи някои Водолеи ще трябва да отложат това, което са планирали по-рано, и да преминат към нещо съвсем ново. По това време трябва да действате внимателно и последователно, без да бързате и да избягвате неоправдани рискове. По-добре е да се обърнете към дългогодишни съюзници за съвет и помощ. Новите познати могат да направят добро впечатление, но не винаги ще могат да изпълнят всичко, което обещават.

Втората половина на седмицата ще бъде много по-успешна. Вероятни са промени към по-добро в бизнес отношенията, успех в работата и парични постъпления. Това време ще бъде благоприятно и от гледна точка на личните отношения. Ще разбирате идеално близките си и те няма да кажат или направят нещо, което може да ви ядоса или разстрои.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

През цялата седмица ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Това не означава, че ще бъде напълно безоблачно и изобщо няма да донесе проблеми. Сериозни трудности обаче няма да възникнат, непреодолими препятствия няма да се появят. Много Риби ще бъдат особено решителни, така че ще успеят да постигнат истински пробив в бизнеса и да затвърдят професионалните си позиции. Ще има шанс да създадете нови връзки и да намерите влиятелни съюзници.

Вероятни са забележими промени към по-добро в личните отношения. Звездите ще бъдат особено благосклонни към младите представители на знака - може да се сбъднат и най-смелите им желания. За последните дни от седмицата можете да планирате срещи в необичайна обстановка, романтични пътувания. Вие не само ще получите много ярки впечатления, но и ще научите много за любимия човек.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е