Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 4-10 септември

Раците ако планират да правят нещо важно тази седмица, да не бързат - първо трябва да обмислят нещата и да си съставят план за действие, най-забележителни успехи през седмицата ще постигнат Девите, които могат да подходят творчески към всеки бизнес и да намерят нестандартни решения
Хороскоп за седмицата 4-10 септември
11625

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Тази седмица ще сте особено чувствителни и раними. Дори малки неудачи могат сериозно да ви разстроят. Някои Овни ще започнат да се съмняват в способностите си, ще се замислят дали да не изоставят изпълнението на смели планове и да се задоволят с малко. Опитайте се да избягвате общуването с тези, които често ви критикуват, напомнят ви за вашите грешки и проблемите, които сте решили отдавна. Ще се чувствате много по-добре около хора, които са готови да ви подкрепят и насърчат, да предложат нещо ново или да дадат добър съвет.

Влиянието на положителните тенденции ще се засилва с времето, така че втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна и приятна от първата. От четвъртък ще започне благоприятен период за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни за вас и вашите близки. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с любимия човек.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата е подходящо за общуване с различни хора. Лесно можете да се разберете дори с онези, които преди това не са изпитвали симпатия към вас, били са недружелюбни, избягвали са всякакви разговори. Скорошните недоброжелатели ще разберат, че можете да бъдете надежден съюзник и да ви предложат сътрудничество. Ако си струва да се съгласите, не правете всичко наведнъж, помислете добре. Може да почувствате, че натрупаните разногласия и взаимно негодувание ще попречат на комфортната комуникация.

През втората половина на седмицата ще е необходимо да действате решително и бързо. Можете да постигнете истински пробив в бизнеса, ако не губите време напразно. Хората около вас ще забележат напредъка ви. Някой може да ви завижда, но ще има много повече хора, които ще ви уважават, ще искат да ви опознаят по-добре, да се сприятелят с вас. Не е изключено началото на романтична връзка.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на седмицата ще бъде успешно във финансов план. Вероятни са парични постъпления и изгодни сделки. На някои Близнаци ще бъде предложена нова работа, благодарение на която доходите им ще растат. Влиянието на положителните тенденции ще бъде забележимо и в личните отношения, преди всичко романтичните. Въпреки факта, че ще имате доста неща за вършене, ще има време за срещи и за общуване с любимия човек, участие в живота му. Възможно е до средата на седмицата да вземете важни решения относно общото бъдеще.

Втората половина на седмицата също ще се развие добре, но едва ли ще мине без дребни недоразумения и забавяния в работата. По-добре е да не бързате с решения относно работа, обучение или бизнес - можете да направите грешка, да изпуснете от поглед някои важни подробности. Сериозни проблеми няма да възникнат, бързо ще оправите всичко, но все пак трябва да преживеете няколко неприятни момента. Повечето Близнаци ще реагират на случващото се с хумор.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ако ще правите нещо важно тази седмица, не бързайте. Първо трябва да обмислите нещата, да съставите план за действие. Няма да е излишно да се консултирате с хора, на чиито знания и опит се доверявате. Много Раци ще намерят нови съюзници и веднага ще се почувстват по-уверени и спокойни. Тези, които искат да се съсредоточат върху развитието на собствен бизнес, ще имат шанс да се свържат с хора, от подкрепата на които ще зависи много.

През втората половина на седмицата влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. Ще можете да завършите стари дела, да се справите с това, което не се е получавало от дълго време. Финансови въпроси, които преди са тревожили както вас, така и вашите близки, ще бъдат успешно разрешени. Можете да се съсредоточите върху домашните задължения, решаването на битови проблеми - няма да има трудности. Времето е подходящо и за малко романтично пътешествие.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата не е лоша за нови начала. Въпреки това можете да бъдете прекалено самоуверени, склонни да поемате рискове там, където си струва да се справите без това. Ето защо, преди да предприемете нещо важно, консултирайте се с хора, които многократно са ви давали разумни съвети и са ви помагали да избегнете грешки. В много случаи ще успеете благодарение на вашия чар, способността да се разбирате с различни хора. Важно е обаче да не злоупотребявате с това, да не смесвате лични симпатии и професионални интереси.

Вероятни са неочаквани парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Някои Лъвове ще сключат много изгодни сделки. Не са изключени успешни покупки, включително големи.

От гледна точка на личните отношения втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. По това време ще разберете перфектно онези, които са ви скъпи. Няма да има основания за сериозни разногласия и разгорещени спорове.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Най-забележителни успехи ще постигнат Девите, които могат да подходят творчески към всеки бизнес, да намерят нестандартни решения, където другите просто следват инструкциите. Седмицата ще бъде благоприятна за учебна и изследователска дейност, събиране и анализ на информация. Вероятни са професионални победи. Ще се справите с решаването на задачи, които не са по силите на другите. Това няма да остане незабелязано. Ако се държите професионално, скоро ще получите много примамливи предложения за сътрудничество.

Близките ви може да се нуждаят от вашата помощ тази седмица и ще се постараете да им я осигурите навреме. Възможно е за това да се наложи да промените плановете си, да отложите собствените си дела, но това изобщо няма да ви разстрои. Възможни са непланирани разходи. Те обаче няма да са напразни, няма да съжалявате за похарчените пари.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на седмицата е чудесно време да поемете инициатива, да предприемете нещо ново или да споделите идеи с хора, които могат да ви помогнат да ги реализирате. Мнозина ще искат да участват в осъществяването на вашите планове. Връзки, които започват като бизнес отношения, в крайна сметка ще станат приятелски или романтични, ако желаете. Вероятни са малки парични постъпления от неочаквани източници. Може да ви върнат стари дългове, да ви платят за свършена работа отдавна. Някои Везни много успешно ще продадат някои ненужни вещи.

Втората половина на седмицата също ще бъде добра. Събитията по това време обаче ще се развиват доста бавно, така че бъдете търпеливи. Ако планирате да пътувате, бъдете готови за закъснения и непредвидени разходи по пътя. Ще се радвате на среща със стари приятели. Новите познати също ще повишат настроението ви не веднъж, те с радост ще откликнат на много ваши предложения.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не разчитайте на лесни победи. Тази седмица ще се развие добре, но късметът едва ли ще дойде в ръцете ви, ще трябва да положите усилия, за да успеете. Някои Скорпиони ще забележат, че отношенията с дългогодишни съюзници ще станат по-напрегнати и ще започнат да търсят нови помощници. Тук е важно да не прибързвате с решенията. Когато става въпрос за бизнес и лични отношения, можете да правите досадни грешки, да сгрешите в преценката за хората, да създадете погрешно впечатление на онези, които знаят как да се изхвърлят.

Постоянството и самоувереността ще ви позволят да не се откажете от това, което сте започнали, да постигнете желания резултат там, където другите са се оттеглили. Опитът, който придобиете тази седмица, ще ви бъде полезен по-късно.

Вероятни са успешни сделки и покупки. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си - тук нейните подсказки ще бъдат точни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на седмицата много от начинанията ви ще бъдат споходени от късмета. Благодарение на подкрепата на звездите бързо ще се справите с много неща. Някои Стрелци ще постигнат забележими професионални успехи, ще укрепят позициите си в работата и ще покажат на какво са способни. Можете да споделяте идеи, да предлагате нещо ново. Мнозина ще харесат вашия подход към работата. Възможно е да ви бъде предложено сътрудничество от точно тези хора, към които се отнасяте с голямо уважение и симпатия.

През втората половина на седмицата е възможно неочаквано да изникнат препятствия по пътя. Те няма да ви накарат да отстъпите. Ще проявите завидна упоритост и непременно ще постигнете целта си. Възможно е стари познати, приятели, които ви познават добре, и други близки хора да ви помогнат в това. Вкъщи ще има повече грижи от обикновено, но дори ще се радвате за това - задълженията ще се окажат приятни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата ще бъде много благоприятна за учебни и творчески занимания, проучвания, размисли и намиране на отговори на трудни въпроси. Погрешните схващания, които ви попречиха да продължите напред или да оцените правилно ситуацията, ще останат в миналото. Ще видите възможности, които преди са оставали незабелязани, и ще намерите начин да се възползвате от тях. Може да се появят необичайни идеи. Приятели или любим човек ще помогнат в изпълнението им, което ще ви сближи още повече.

Но емоционалният фон понякога ще е доста напрегнат. Поради това някои Козирози могат да бъдат особено чувствителни, раздразнителни, обидчиви. Мимолетните преживявания могат да ви попречат да вземете правилните решения, да намерите нови съюзници и да се споразумеете с близките за нещо важно. Това не е най-доброто време да се обвързвате със сериозни задължения, да давате обещания.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Хубава седмица за работа. Особено успешна ще бъде за Водолеите, които са свикнали да разчитат на собствените си сили, да не очакват безусловна подкрепа и безкористна помощ от другите. Хората, които сами са постигнали успехите си, ще харесат вашата независимост, способността да се справяте сами и да поемате отговорност. Възможно е скоро да получите интересни предложения от тях.

Може би началото на необичайни приятелства или романтични връзки. Ще бъдете напълно очаровани от човек, който е напълно различен от вас, който има различен житейски опит и различни ценности. Но ще мине малко време и ще видите новия познат в различна светлина, ще забележите онези качества, на които не сте обръщали внимание преди.

Възможни са неочаквани разходи. На някои Водолеи парите буквално ще им се изплъзнат между пръстите. Въпросът тук е не само в лекомислието или екстравагантността на самите представители на знака, но и в обстоятелствата, предразполагащи към непланирани покупки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете търпеливи и се опитайте да останете позитивни. Тази седмица много ще зависи от това дали ще успеете да намерите поводи за щастие дори когато нещата се объркат и да се възползвате от неочакваното стечение на обстоятелствата. Невинаги ще можете да се придържате към направените преди планове, така че бъдете готови да импровизирате, да измисляте нещо в движение, да вземате нетрадиционни решения. В началото няма да е лесно, но скоро ще започнете да се наслаждавате.

Възможно е да възникнат трудности в отношенията с близките, понякога ще бъде по-трудно да се намери общ език от обикновено. Въпреки това ще намерите начин да изгладите недоразуменията и да обезвредите ситуацията, да повишите настроението на всички. През втората половина на седмицата ще има възможност да организирате приятна изненада за особено скъп за вас човек. Разбира се, няма да пропуснете този шанс.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е