Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 5-11 декември

Козирозите ще получат подкрепа от роднини, а Везните ги очакват ползотворни пътувания
Хороскоп за седмицата 5-11 декември
39

 

ОВЕН

Началото на седмицата ще бъде доста натоварено, особено в отношение на бизнес комуникацията. Работните взаимоотношения, които преди са се развивали добре, сега могат да се влошат за известно време, но определено скоро ще намерите начин да укрепите онези бизнес връзки, които са важни за вас. През втората половина на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху някои особено интересни задачи и много от овните ще имат шанс да покажат на какво са способни. Ако го използвате, скоро ще получите интересни предложения за сътрудничество.

Личните отношения може да бъдат кризисни през цялата седмица. Може да изглежда, че другите премълчават нещо, опитвайки се да скрият информация, която е важна за вас, но най-вероятно ще се окажат някои дреболии и скоро ситуацията ще се изясни и ще стане ясно, че няма от какво да се тревожите.

 

ТЕЛЕЦ

В началото на седмицата трудно ще избягвате разногласия и напрегнати моменти. Времето не е подходящо за решаване на сложни професионални въпроси, контакти с държавни организации, отговорни преговори. Имайте предвид, че ще се уморите много по-бързо от обикновено и ще отнеме повече време да се  възстановите, затова е по-добре да отложите всички по-досадни дейности.

Втората половина на седмицата ще бъде съвсем различна, ще ви донесе добри резултати, нови възможности и приятни изненади. Звездите ще бъдат особено благосклонни към семейните Телци,  очакват ги добри новини. Влюбените няма да имат причина да се оплакват. Последните дни от седмицата ще преминат в разговори за бъдещето и обсъждане на бъдещи планове. Ако са ви необходими пари, за да реализирате плановете си, тази седмиц ще разберете откъде можете да ги осигурите.

 

БЛИЗНАЦИ

Началото на седмицата ще изисква повече диалогичност в общуването. Няма да ви е лесно да се разбирате с околните, може да има разногласия с тези, с които ви е било лесно да се споразумявате за всичко преди. Вероятни са забавяния в бизнеса, които ще доведат до малки, но неприятни финансови загуби, за които не трябва да се тревожите. Трудностите, които възникват, няма да бъдат особено сериозни. А и интуицията определено ще ви подскаже как да се справите с тях. Влиянието на положителните тенденции скоро ще се усили, ще видите, че ситуацията се променя към по-добро.

Втората половина на седмицата ще е особено щедра на приятни изненади. Това е времето, когато много Близнаци ще успеят да осъществят това, което отдавна са планирали. Ще имате възможност да посетите събития, за които сте слушали много, да се срещнете с интересни хора, да създадете полезни контакти. Важно е да поемете инициативата и да не се страхувате да поемете отговорност.

 

РАК

Опитайте се да избягвате стресови ситуации и преумора в началото на седмицата. По-добре е спокойно да правите обичайните неща, да решавате добре познати задачи. Тази седмица ще бъде по-лесно да се справите с тях, отколкото с напълно нови задачи. Можете да мислите и за бъдещето. Ще оцените правилно възможностите си, ще разберете какво можете да постигнете и какво едва ли ще успеете. За много раци решенията, взети в този момент, ще помогнат да избегнат ненужни проблеми, разочарования и грешки в бъдеще.

Всеки ден ще се чувствате по-бодри и енергични. Втората половина на седмицата е подходяща, за да се заемете със сериозен бизнес, да се заемете с това, което преди не е вървяло. Възможно успешно разрешаване на работни проблеми. Бизнес отношенията, които преди са били обтегнати, могат значително да се променят към по-добро. Да, и разбирането с любимите хора ще стане много по-лесно.

 

ЛЪВ

Началото на седмицата ще бъде благоприятно, това е и подходящият момент да се заемете с нещо ново. Ще бъде интересно, бързо ще постигнете първите успехи. Ще бъде лесно да намерите съюзници. Други ще харесат вашите идеи, мнозина ще искат да помогнат за тяхното изпълнение. Можете да пазарувате - няма да сгрешите с избора си и няма да харчите пари напразно. Срещите с приятели ще вървят добре, общуването с членове на семейството ще ви радва, няма да има разногласия с тези, които са ви скъпи. Средата на седмицата ще донесе добри новини за много лъвове, предложения, с които искате веднага да се съгласите. Вероятен професионален успех или израстване в кариерата.

Последните дни от седмицата могат да бъдат трудни. Всичко е въпрос на интензивност на емоционалния фронт. Настроението често ще се променя, можете сериозно да се разтревожите за малките неща, на които просто не бихте обърнали внимание в други моменти. Подкрепата на близките ще бъде особено важна и определено ще я получите.

 

ДЕВА

Много неща ще се подредят добре в началото на седмицата. Струва си да поемете инициативата в бизнеса. Има шанс бързо да се справите с това, което не е било възможно преди, за да постигнете отдавнашна цел. Не са изключени положителни стечения на обстоятелствата, от които ще се опитате да извлечете максимална полза. Решенията ви относно парите ще бъдат правилни, а сключените сделки ще донесат печалба.

Опитайте се да действате индивидуално в средата на седмицата. Не губете време в дълги спорове или обсъждане на въпроси, които не са пряко свързани с вас. Ако трябва да се намесите в чужди работи, опитайте се да го направите възможно най-тактично и деликатно, за да не нараните чувствата на другите.

Последните дни от седмицата ще са относително спокойни. Подходящи са за справяне с дребни дела, за завършване на започнатото. Вероятни са малки парични постъпления, включително от неочаквани източници. Те ще бъдат много полезни и ще ви позволят да направите непланирани покупки.

 

ВЕЗНИ

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за общуване. Деловите преговори ще бъдат успешни, възможно е да получите подкрепа, на която дори не сте разчитали. Струва си да поемете инициативата в бизнеса, така ще постигнете отлични резултати. Периодът е подходящ за работа с документи, контакти с държавни институции, разрешаване на правни въпроси. Всякакви пътувания, свързани с работа, ще бъдат успешни, независимо дали са планирани по-рано или решението сте взели в последния момент.

Втората половина на седмицата е подходяща за решаване на сложни проблеми, както и за обучение или творчество. Ще ви е необходима способност да забелязвате това, което другите не са видели, да обръщате внимание на малките детайли. Информацията, получена в този момент, ще се окаже важна и полезна. Възможни са необичайни срещи и полезни запознанства. Ще бъде лесно да се сприятелявате с хора, които харесвате.

 

СКОРПИОН

В началото на седмицата ще попаднете в светлината на прожекторите повече от обикновено и със сигурност ще намерите начин да се възползвате от това. Ще има шанс да намерите нови бизнес партньори, съюзници, на които винаги ще можете да разчитате. Някои скорпиони ще разберат как да укрепят професионалните връзки, да привлекат подкрепата на онези, от които зависи много. Не последната роля тук ще играе вашият чар.

Втората половина на седмицата е чудесно време за общуване в неформална обстановка. Можете да обсъждате както бизнес въпроси, така и лични въпроси. Ще ви бъде лесно да намерите точния тон и точните думи. Периодът е подходящ и за правене на планове за бъдещето. Ще разберете какво наистина искате да постигнете и интуицията определено ще ви подскаже как да го направите. Последните дни от седмицата са времето на подаръците, приятните изненади и паричните постъпления.

 

СТРЕЛЕЦ

Събитията може да се развият малко по-бавно, отколкото бихте искали. Затова е по-добре да бъдете търпеливи. Особено важно е да не бързате, когато става въпрос за най-важните ви професионални задачи. Разрешаването им ще бъде по-трудно, отколкото сте очаквали, но със сигурност ще се справите. Струва си да разчитате на доказани съюзници, хора, които са ви подкрепяли повече от веднъж преди. Но с нови познати трябва да сте нащрек, особено ако те лесно дават обещания, упорито се опитват да ви въвлекат в някои от техните дела.

Втората половина на седмицата ще бъде интересна и наситена. Ще донесе много приятни изненади. Вероятни са успешни съвпадения и  интересни предложения. Ще намерите общ език с тези, с които не сте се разбирали преди, възстановете старите връзки. Последните дни от седмицата ще зарадват семейните стрелци. Разногласията с роднините ще останат в миналото.

 

КОЗИРОГ

Началото на седмицата ще бъде натоварено, но това ще ви хареса. Постоянството и целеустремеността ще ви помогнат бързо да завършите започнатото преди много време. Няма да се откажете от това, което сте започнали, дори ако възникнат някои трудности. Основното нещо е да не забравяте за предпазливостта, да прецените правилно силните си страни. Не бързайте да влизате в конкурентна борба със силен противник. От гледна точка на личните отношения това време ще бъде благоприятно. Роднините с готовност ще ви подкрепят във всичко, няма да има повод за спорове.

Втората половина на седмицата ще е доста по-спокойна. Ще се занимавате с текущите задачи и ще подредите всичко. Вероятни са полезни запознанства, малко по-късно срещи с хора, които ще ви предоставят важни услуги. Не са изключени парични постъпления, включително от неочаквани източници.

 

ВОДОЛЕЙ

Началото на седмицата ще бъде доста напрегнато. Ще реагирате много по-остро от обикновено на всякакви дребни недоразумения, злощастни стечения на обстоятелствата или неочаквани събития. Хората около вас често ще се месят в делата ви и няма да е лесно да реагирате спокойно на това. Въпреки това ще се справите с негативните емоции, не се ядосвайте и дразнете. Това ще направи добро впечатление на мнозина. Хората, които харесвате отдавна, ще искат да бъдат приятели с вас.

Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна и ползотворна. Ще отвори нови перспективи пред водолеите, които в този момент ще се съсредоточат върху работата. Вие сами ще можете да се справите с решаването на много сложни задачи. Вероятни са значителни парични постъпления и може да се появи нов източник на стабилен доход. Дребни разногласия с близки ще ви накарат да се тревожите, но до края на седмицата всичко ще се уреди.

 

РИБИ

Внимавайте в началото на седмицата. Точно по това време другите може да се опитат да ви хванат в капан или да ви поставят в трудно положение. Вашите недоброжелатели ще действат особено решително и няма да е лесно да им се противопоставите. Но съюзниците и приятелите няма да останат настрана - благодарение на тяхната подкрепа ще се справите със ситуацията и ще постигнете дори повече успехи, отколкото сте очаквали.

Втората половина на седмицата ще бъде доста по-спокойна, ползотворна и приятна. Подходящ е за решаване на сложни работни задачи, обучение и повишаване на квалификацията. Някои риби ще се замислят за започване на собствен бизнес. По-добре е да не бързате, обмислете го добре и едва тогава пристъпете към конкретни действия. У дома може да има повече грижи от обикновено. Но няма да станете нервни, спокойно се справяйте с всичко. Последните дни от седмицата обещават приятни изненади.

 

2022 © Варна е

Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)

За Телците денят ще е много благоприятен за общуване, Лъвовете ги очаква един интересен ден с ярки емоции и необичайни срещи
Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)
221

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да се съсредоточите върху решаването на важни въпроси. Днес ще бъдете особено внимателни към детайлите, така че ще забележите какво е убягнало на другите. Вероятно благодарение на вашите усилия някои семейни проблеми, които преди са притеснявали всички, ще бъдат оставени по назад.

Днес ще има повече грижи от обикновено, защото вероятно ще трябва да се намесвате в чужди работи, да коригирате грешките, допуснати от другите. Все пак ще има време за общуване с приятели и за приятна среща с човека, който ви е липсвал.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Вероятни са необичайни срещи, възможно е познанство, от което ще започне дълго приятелство или красива романтична история. Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви помогне да преговаряте с онези, които преди това са били изключително неохотни да осъществят контакт. Вечерта ще зарадва семейните представители на знака - очакват ги добри новини.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Възможни са и подаръци. Ще им се зарадвате. Някои Телци ще получат точно онези неща, за които отдавна са мечтали.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете внимателни към всичко, което е свързано с пари. Днес сте склонни към лекомислие, така че рискувате да харчите много за дреболии. Преди да правите големи непланирани покупки, помислете внимателно или се консултирайте с хора, на чийто вкус и опит се доверявате.

Останалата част от деня ще бъде добра. Няма да донесе сериозни затруднения, много е подходяща за срещи с приятели и за семейни дела. Страхотно ще си прекарат Близнаците, които ще заминат на пътешествие с любимия човек.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Вижте се с приятели - от тях ще научите много интересни неща. Въпросът няма да се ограничи до новини, вероятни са и предложения, на които веднага ще се съгласите с ентусиазъм. Ще има шанс да присъствате на необичайно събитие, да научите нещо, което скоро ще се окаже полезно. у някои Раци ще ще се появи ново хоби.

Обичайните дейности могат да изглеждат по-скучни и досадни от обикновено. Помислете дали нещо може да се отложи за по-късно. Днес ще ви бъде особено полезно да забравите за известно време за обикновените грижи, да промените обстановката и да се отпуснете.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви интересен ден. Със сигурност ще има възможност да се заемете с нещо съвсем ново. Не я пропускайте. Очакват ви много ярки емоции и невероятни открития. Не са изключени необичайни срещи. Някои Лъвове ще опознаят хора, за които са чували много преди и ще могат да се сприятелят с тях, ако поемат инициативата.

Имайте предвид - днес е по-добре да не бързате с важни решения относно бизнеса, работата или обучението. Не трябва да се обвързвате със сериозни задължения, дори на шега да обещаете на някого голяма сума.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е идеален да се захванете с нови дела. Бързо ще разберете как да се справите с тях - това не изисква нечии съвети. Много Деви ще се нуждаят от способността малко по малко да събират информация от различни източници, за да получат пълна картина. Благодарение на нея представителите на знака ще разберат как да действат, за да постигнат важна цел.

Първата половина на деня ще премине тихо. Може дори да изглежда скучно - събитията ще се развият твърде предвидимо. Но във втората ще откриете приятни изненади и удивителни съвпадения.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не се разстройвайте, ако в началото на деня нещо не върви по план. Не са изключени злощастни съвпадения, както и нещастни инциденти, поради които ще се наложи отлагане на плановете. Промените към по-добро обаче няма да закъснеят. Скоро след обяд ще получите добри новини, а след това ще се отворят няколко интересни възможности наведнъж.

В бизнеса можете да разчитате на интуицията си. Но що се отнася до връзките, нейните съвети едва ли са верни. Тук не трябва да се доверявате на първото впечатление и да вземате решения на момента. Дайте си време да обмислите нещата.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако искате да се заемете с нещо ново, бъдете готови да положите усилия, за да успеете. Не всичко ще мине добре. Не следвайте сляпо примера на някой друг. Бъдете креативни, опитайте се да намерите свой собствен начин за постигане на целта. Това ще ви спести много енергия.

Приятен ден очаква Скорпионите, които не правят големи планове, а просто искат да си прекарат добре. Ще ги зарадва комуникацията с приятели, романтичната среща ще бъде ярка и вдъхновяваща. Семейният празник също ще бъде успешен, ако се заемете с неговата организация.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Би било добре да поемете инициативата. Този прост съвет се отнася за всички сфери на живота. Не се оставяйте на течението и не чакайте успешна комбинация от обстоятелства. Би било много по-добре да започнете да действате. И колкото по-рано преминете от мислене и планиране към конкретни стъпки, толкова повече време ще имате да постигнете целта.

Възможно е да трябва да се намесите в делата на роднини, за да ги предпазите от необмислени действия, решения, които биха донесли много трудности на всички. Вашите дипломатически таланти ще ви бъдат полезни тук - благодарение на тях няма да обидите никого.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Страхотен ден да се заемете с нещо важно. Вярно е, че ще трябва да действате сами - другите просто няма да имат време за вас. Решителността, с която поемате трудни случаи, ще впечатли мнозина. Хората, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят, че са грешали много.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Възможно е да се наложи да се заемете с решаването на някои домашни проблеми и това ще изисква разходи. Няма да хвърляте пари на вятъра, така че можете да оперирате с малки суми.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за фокусиране върху наистина важните дела. Вие трябва да се справите сами - съветите на други хора едва ли ще помогнат. Може да искате да се върнете към някоя стара задача, която преди ви е плашела със своята сложност. Днес ще погледнете на това по нов начин и определено ще има решение.

Вероятни са парични постъпления, включително доста неочаквани. Може би ще ви върнат стар забравен дълг или просто ще ви дадат пари. Не бързайте да ги харчите - малко по-късно ще стане ясно как най-добре да управлявате тази сума.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъде доста трудно да не се поддадете на провокации сутринта, но все пак опитайте. Това време едва ли ще е благоприятно за общуване. Разногласия и спорове могат да възникнат по всякакви причини. Но ако запазите самообладание, ще намерите начин да изгладите отношенията и да избегнете конфликта.

Втората половина на деня ще ви хареса. Те е еднакво подходяща както за някои полезни дейности, така и за релаксация. Ще има възможност да се срещнете със стари приятели. Със сигурност ще предложат нещо интересно.

2023 © Варна е