Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 5-11 февруари

РАЦИТЕ трудно ще намират общ език с околните, отстрани може да изглежда, че са съсредоточени само върху собствените си дела и изобщо не се интересуват от това, което се случва в живота на околните, на ЛЪВОВЕТЕ може и да им е трудно да запазят самообладание в началото на седмицата, емоционалният фон в този момент ще бъде доста нестабилен за тях
Хороскоп за седмицата 5-11 февруари
586

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на седмицата е идеално за започване на нов бизнес. Ако това ви се струва сложно и много отговорно, страхотно, това е от което се нуждаете в момента. Благодарение на опита и находчивостта вие бързо ще постигнете желаните резултати, дори и да не намерите съюзници. Възможността за укрепване на съществуващите връзки и придобиването на нови ще се появи малко по-късно.

Средата на седмицата като цяло ще е благоприятна за общуване. Интуицията и чарът ще ви помогнат да намерите подход към различни хора и да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много.

От гледна точка на личните отношения втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. По това време лесно ще разберете близките си, те с готовност ще контактуват с вас. С общи усилия ще бъде възможно да се разрешат противоречията, които изнервяха всички. До края на седмицата влюбените ще забравят за всички спорове и ще започнат да се наслаждават на компанията си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Колкото по-ниски са очакванията ви към другите хора в началото на седмицата, толкова по-лесно ще се разбирате с тях. Не започвайте да подреждате нещата поне до сряда, до тогава най-вероятно няма да има нужда от това. Когато се уговаряте с някого да правите нещо или да пътувате заедно, имайте предвид, че плановете на човека може да се променят в последния момент и би било добра идея да имате резервен план.

Средата на седмицата ще изисква повишено внимание във финансовите въпроси. Ще искате да харчите пари за дреболии, но трябва да използвате здравия разум и да не се ръководите от мимолетни желания. Но това време е идеално за работа, ще постигнете успех, който ръководството веднага ще забележи и насърчи.

Последните дни от седмицата са подходящи за семейни дела, срещи с роднини и стари познати. Ще стане ясно как да промените към по-добро отношенията, които доскоро бяха трудни. Няма да ви отнеме много време, за да преминете от мислене към действие.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще постигнете забележим напредък по много важни въпроси, ако не губите време за дреболии. Важно е да определите правилно приоритетите и трябва да го направите сами. Малко вероятно е нечии съвети и подсказки да ви бъдат полезни.

Началото на седмицата е подходящо за намиране на нови съюзници, бизнес партньори и работодатели. Ще можете да направите добро впечатление на много различни хора и да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много. Отношенията, които в този момент започват като чисто професионални, с течение на времето могат да придобият неформален характер. Тук обаче много ще зависи от това дали искате да поемете инициативата.

Втората половина на седмицата е подходящо време за работа с документи, контакти с представители на държавни организации и разрешаване на правни въпроси. Ще можете да запазите спокойствие и разум, независимо от развитието на обстоятелствата. А умението да не се поддавате на провокации ще ви помогне да избегнете напрегнати моменти на работа и у дома.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата е време за търсене и анализ на информация, активно изучаване на това, което преди е изглеждало неразбираемо и сложно. Ще научите много в движение и бързо ще разберете няколко важни проблема. Всичко, което можете да научите тези дни, вероятно скоро ще ви бъде полезно в работата.

Не винаги ще е лесно да намерите общ език с другите. Отстрани може да изглежда, че сте съсредоточени върху собствените си дела и изобщо не се интересувате от това, което се случва в живота на другите хора. Опитайте се да обърнете повече внимание на тези, които са ви скъпи. Това ще е от полза за връзката ви.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Промяната на обстановката ще ви вдъхнови и зарадва, като ви даде много ярки емоции. Възможни са и нови запознанства, както и срещи с хора, които ще ви помогнат да погледнете по различен начин на много неща. Важно е да не се вкопчвате в собствените си заблуди.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Може да ви е трудно да запазите самообладание в началото на седмицата. Емоционалният фон в този момент ще бъде нестабилен. Възможно е поради това настроението ви често да се променя, ще започнете да приемате присърце това, на което друг път не бихте обърнали внимание.

Яснотата в комуникацията е важна. Струва си да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят и остават на ваша страна във всяка ситуация. Но стойте далеч от онези, които обичат да критикуват и да правят саркастични забележки. Разговорите с такива хора могат сериозно да ви разстроят.

Втората половина на седмицата ще бъде ползотворна и интересна. Ще се появят много полезни неща и ще искате да ги направите веднага, без забавяне. Тъй като задачите пред вас ще бъдат трудни, ще ви трябва помощта на опитни и надеждни съюзници, за да ги решите. Ще ги намерите бързо.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-лесно ще контактувате с другите. В последните й дни вие ще разбирате перфектно дори онези, които сте срещнали съвсем наскоро.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Събитията от тази седмица едва ли ще променят радикално нещо в живота ви, но ще ви помогнат да погледнете на много неща по нов начин. Това, за което преди сте можели само бегло да предполагате, ще стане ясно и очевидно - отговорите на някои трудни работни въпроси ще дойдат сами. Ще започнете да правите нови планове и да търсите начини да ги осъществите.

Първата половина на седмицата е добра за неща, които изискват креативност и въображение. Ще ви бъде много по-лесно да измислите нещо ново, отколкото да следвате примера на някой друг или да изпълнявате инструкции, дадени от други. Това време ще бъде благоприятно по отношение на личните отношения. Интуицията ще ви помогне да намерите общ език с много различни хора.

През втората половина на седмицата ще трябва да се върнете към някои стари дела, идеи и планове. Това не означава, че ще се радвате на това - най-вероятно бихте предпочели да правите нещо друго. Но вашите усилия няма да бъдат напразни, ще получите дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

През първата половина на седмицата ще бъде полезно да останете в сянка и да се опитате да привлечете по-малко внимание към себе си. Това не е най-доброто време да споделяте необичайни идеи и да говорите за смели планове. Дори да измислите нещо интересно, а това най-вероятно ще се случи, по-добре е да не го казвате все още. Претеглете всички плюсове и минуси, направете първите стъпки към целта и вземете решение за по-нататъшни действия. Едва след това си струва да започнете дискусии и да потърсите съюзници.

През този период близките ще имат особено голяма нужда от вашето внимание и грижи. За някои Везни личният живот ще излезе на преден план, а останалото ще стане по-малко важно.

Втората половина на седмицата ще донесе нови предизвикателства. Те могат да бъдат сложни и отнемащи време. Така че е по-добре да имате търпение. Ще бъдете упорити и няма да се откажете от плановете си, със сигурност ще постигнете целта си, дори и това да изисква усилия. Запомнете - не е нужно да се справяте с всичко сами, защото наблизо има хора, които искат да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде интересно. По това време ще оцените възможността да се заемете с нещо ново, например да се съсредоточите върху обещаващ работен проект. Решенията, взети през този период, ще са от полза за кариерата ви. Ще бъде възможно да изберете правилните съюзници и в някои случаи да намерите влиятелни покровители.

Първата половина на седмицата ще бъде благоприятна за личните отношения. Това е подходящият момент да поемете инициатива, да предложите нещо, да споделите идеи и мисли. Ще бъдете искрени и откровени с близките си, те ще го оценят.

През втората половина на седмицата притесненията ще станат видимо повече. Ще трябва да се грижите не само за своите, но и за делата на други хора и да помагате на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Не всеки ще разбере защо действате така, така че бъдете готови да обясните повече от веднъж или два пъти това, което ви се струва очевидно.

Близките хора може да предложат нещо интересно - те ще искат да ви забавляват, вдъхновяват и развеселят. Не отказвайте. Наистина ще се почувствате значително по-добре, ако внесете нещо ново в живота си.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на седмицата бизнес отношенията може да са нееднозначни. Работата с ръководството и подчинените ще изисква повече търпение и самоконтрол от обикновено. Ще ви бъде трудно да не дадете воля на емоциите си, но ще се справите с това, ще изберете правилната линия на поведение, ще вземете информирани решения, за които ще похвалите себе си след това.

Но в личния ви живот са вероятни промени към по-добро. Ще ви стане значително по-лесно да се разбирате с тези, с които не сте намерили общ език наскоро. Може да се окаже, че последните разногласия са просто следствие от недоразумения и няма смисъл да се тревожите за тях.

По-късно ще има благоприятен период за работа и учене. Ще разберете как да се справяте със сложни задачи и да постигате успех по въпрос, който другите не могат да решат. Не всичко ще се получи веднага, но ще бъдете упорити и ще постигнете целта си.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Не са изключени битови проблеми, чието решаване ще изисква непланирани разходи.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата ще бъде успешно, ако наблегнете на задачи, които можете да решите сами. Бързо ще постигнете успех, ако не очаквате помощ и подкрепа от никого. Бизнес преговорите могат да се проточат - те ще завършат благоприятно, но не толкова бързо, колкото ви се иска.

Много Козирози ги очакват нови познанства и вдъхновяващи срещи в този момент. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже как да се държите с различни хора, ще ви помогне да разберете какво е в сърцата на вашите близки и да намерите подход към тези, които наскоро сте срещнали за първи път. Възможно е началото на романтична връзка. Тя ще се развие бързо.

Втората половина на седмицата ще бъде натоварена, интересна и ползотворна. По това време много неща ще вървят добре, смелите начинания ще са успешни. Бързо ще разберете нови неща и ще научите всичко необходимо. Ще има възможност за укрепване на съществуващите отношения и намиране на нови съюзници.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Тази седмица едва ли ще донесе драстични промени в живота, но трудно можете да я наречете спокойна или скучна. Ще има много поводи за размисъл и ще има възможност да подредите чувствата си. Това е подходящо време за всякакви творчески дейности - те не само ще ви дадат положителни емоции, но и ще ви помогнат да научите нещо важно за себе си и другите.

Пътуванията не са изключени. Те ще вървят добре, ако тръгнете на път с близки хора, например роднини или стари приятели. Важно е да обсъждате случващото се и да споделяте впечатления. Може да възникнат някои разногласия, но те няма да развалят отношенията. И споровете всъщност ще бъдат полезни, благодарение на тях ще погледнете по различен начин на много неща.

Възможни са непланирани разходи. Най-често те ще са свързани с някакви полезни покупки, сделки, за които ще похвалите себе си след това.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на седмицата е важно да запазите самообладание и да не предприемате необмислени действия. Препоръчително е да не казвате нищо прибързано и да не споделяте идеи, в гениалността на които сами не сте сигурни. Има риск да попаднете в неудобно положение и да направите нещо, за което ще съжалявате по-късно. Така че не бързайте, правете обичайните си неща, общувайте с онези, в чиято подкрепа сте уверени. Ако имате планирани важни срещи, подгответе се сериозно за тях. По-добре е да помислите предварително какво и как ще кажете, а не да разчитате на способността си да импровизирате и да подбирате думите в движение.

Втората половина на седмицата ще е благоприятно и хармонично време. Ще започнете да променяте живота си към по-добро и ще го направите спокойно, без излишна суета, с пълна и оправдана увереност в успеха. Хората около вас ще почувстват, че могат да разчитат на вас. Възможно е да получите интересни предложения. Този период е добър за семейни въпроси. Отношенията с роднини и други близки хора ще се променят значително към по-добро.

2024 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е