Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 5-11 февруари

РАЦИТЕ трудно ще намират общ език с околните, отстрани може да изглежда, че са съсредоточени само върху собствените си дела и изобщо не се интересуват от това, което се случва в живота на околните, на ЛЪВОВЕТЕ може и да им е трудно да запазят самообладание в началото на седмицата, емоционалният фон в този момент ще бъде доста нестабилен за тях
Хороскоп за седмицата 5-11 февруари
634

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на седмицата е идеално за започване на нов бизнес. Ако това ви се струва сложно и много отговорно, страхотно, това е от което се нуждаете в момента. Благодарение на опита и находчивостта вие бързо ще постигнете желаните резултати, дори и да не намерите съюзници. Възможността за укрепване на съществуващите връзки и придобиването на нови ще се появи малко по-късно.

Средата на седмицата като цяло ще е благоприятна за общуване. Интуицията и чарът ще ви помогнат да намерите подход към различни хора и да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много.

От гледна точка на личните отношения втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна. По това време лесно ще разберете близките си, те с готовност ще контактуват с вас. С общи усилия ще бъде възможно да се разрешат противоречията, които изнервяха всички. До края на седмицата влюбените ще забравят за всички спорове и ще започнат да се наслаждават на компанията си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Колкото по-ниски са очакванията ви към другите хора в началото на седмицата, толкова по-лесно ще се разбирате с тях. Не започвайте да подреждате нещата поне до сряда, до тогава най-вероятно няма да има нужда от това. Когато се уговаряте с някого да правите нещо или да пътувате заедно, имайте предвид, че плановете на човека може да се променят в последния момент и би било добра идея да имате резервен план.

Средата на седмицата ще изисква повишено внимание във финансовите въпроси. Ще искате да харчите пари за дреболии, но трябва да използвате здравия разум и да не се ръководите от мимолетни желания. Но това време е идеално за работа, ще постигнете успех, който ръководството веднага ще забележи и насърчи.

Последните дни от седмицата са подходящи за семейни дела, срещи с роднини и стари познати. Ще стане ясно как да промените към по-добро отношенията, които доскоро бяха трудни. Няма да ви отнеме много време, за да преминете от мислене към действие.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще постигнете забележим напредък по много важни въпроси, ако не губите време за дреболии. Важно е да определите правилно приоритетите и трябва да го направите сами. Малко вероятно е нечии съвети и подсказки да ви бъдат полезни.

Началото на седмицата е подходящо за намиране на нови съюзници, бизнес партньори и работодатели. Ще можете да направите добро впечатление на много различни хора и да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много. Отношенията, които в този момент започват като чисто професионални, с течение на времето могат да придобият неформален характер. Тук обаче много ще зависи от това дали искате да поемете инициативата.

Втората половина на седмицата е подходящо време за работа с документи, контакти с представители на държавни организации и разрешаване на правни въпроси. Ще можете да запазите спокойствие и разум, независимо от развитието на обстоятелствата. А умението да не се поддавате на провокации ще ви помогне да избегнете напрегнати моменти на работа и у дома.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на седмицата е време за търсене и анализ на информация, активно изучаване на това, което преди е изглеждало неразбираемо и сложно. Ще научите много в движение и бързо ще разберете няколко важни проблема. Всичко, което можете да научите тези дни, вероятно скоро ще ви бъде полезно в работата.

Не винаги ще е лесно да намерите общ език с другите. Отстрани може да изглежда, че сте съсредоточени върху собствените си дела и изобщо не се интересувате от това, което се случва в живота на другите хора. Опитайте се да обърнете повече внимание на тези, които са ви скъпи. Това ще е от полза за връзката ви.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за пътуване. Промяната на обстановката ще ви вдъхнови и зарадва, като ви даде много ярки емоции. Възможни са и нови запознанства, както и срещи с хора, които ще ви помогнат да погледнете по различен начин на много неща. Важно е да не се вкопчвате в собствените си заблуди.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Може да ви е трудно да запазите самообладание в началото на седмицата. Емоционалният фон в този момент ще бъде нестабилен. Възможно е поради това настроението ви често да се променя, ще започнете да приемате присърце това, на което друг път не бихте обърнали внимание.

Яснотата в комуникацията е важна. Струва си да прекарвате повече време с тези, които ви разбират и подкрепят и остават на ваша страна във всяка ситуация. Но стойте далеч от онези, които обичат да критикуват и да правят саркастични забележки. Разговорите с такива хора могат сериозно да ви разстроят.

Втората половина на седмицата ще бъде ползотворна и интересна. Ще се появят много полезни неща и ще искате да ги направите веднага, без забавяне. Тъй като задачите пред вас ще бъдат трудни, ще ви трябва помощта на опитни и надеждни съюзници, за да ги решите. Ще ги намерите бързо.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова по-лесно ще контактувате с другите. В последните й дни вие ще разбирате перфектно дори онези, които сте срещнали съвсем наскоро.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Събитията от тази седмица едва ли ще променят радикално нещо в живота ви, но ще ви помогнат да погледнете на много неща по нов начин. Това, за което преди сте можели само бегло да предполагате, ще стане ясно и очевидно - отговорите на някои трудни работни въпроси ще дойдат сами. Ще започнете да правите нови планове и да търсите начини да ги осъществите.

Първата половина на седмицата е добра за неща, които изискват креативност и въображение. Ще ви бъде много по-лесно да измислите нещо ново, отколкото да следвате примера на някой друг или да изпълнявате инструкции, дадени от други. Това време ще бъде благоприятно по отношение на личните отношения. Интуицията ще ви помогне да намерите общ език с много различни хора.

През втората половина на седмицата ще трябва да се върнете към някои стари дела, идеи и планове. Това не означава, че ще се радвате на това - най-вероятно бихте предпочели да правите нещо друго. Но вашите усилия няма да бъдат напразни, ще получите дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

През първата половина на седмицата ще бъде полезно да останете в сянка и да се опитате да привлечете по-малко внимание към себе си. Това не е най-доброто време да споделяте необичайни идеи и да говорите за смели планове. Дори да измислите нещо интересно, а това най-вероятно ще се случи, по-добре е да не го казвате все още. Претеглете всички плюсове и минуси, направете първите стъпки към целта и вземете решение за по-нататъшни действия. Едва след това си струва да започнете дискусии и да потърсите съюзници.

През този период близките ще имат особено голяма нужда от вашето внимание и грижи. За някои Везни личният живот ще излезе на преден план, а останалото ще стане по-малко важно.

Втората половина на седмицата ще донесе нови предизвикателства. Те могат да бъдат сложни и отнемащи време. Така че е по-добре да имате търпение. Ще бъдете упорити и няма да се откажете от плановете си, със сигурност ще постигнете целта си, дори и това да изисква усилия. Запомнете - не е нужно да се справяте с всичко сами, защото наблизо има хора, които искат да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде интересно. По това време ще оцените възможността да се заемете с нещо ново, например да се съсредоточите върху обещаващ работен проект. Решенията, взети през този период, ще са от полза за кариерата ви. Ще бъде възможно да изберете правилните съюзници и в някои случаи да намерите влиятелни покровители.

Първата половина на седмицата ще бъде благоприятна за личните отношения. Това е подходящият момент да поемете инициатива, да предложите нещо, да споделите идеи и мисли. Ще бъдете искрени и откровени с близките си, те ще го оценят.

През втората половина на седмицата притесненията ще станат видимо повече. Ще трябва да се грижите не само за своите, но и за делата на други хора и да помагате на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Не всеки ще разбере защо действате така, така че бъдете готови да обясните повече от веднъж или два пъти това, което ви се струва очевидно.

Близките хора може да предложат нещо интересно - те ще искат да ви забавляват, вдъхновяват и развеселят. Не отказвайте. Наистина ще се почувствате значително по-добре, ако внесете нещо ново в живота си.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на седмицата бизнес отношенията може да са нееднозначни. Работата с ръководството и подчинените ще изисква повече търпение и самоконтрол от обикновено. Ще ви бъде трудно да не дадете воля на емоциите си, но ще се справите с това, ще изберете правилната линия на поведение, ще вземете информирани решения, за които ще похвалите себе си след това.

Но в личния ви живот са вероятни промени към по-добро. Ще ви стане значително по-лесно да се разбирате с тези, с които не сте намерили общ език наскоро. Може да се окаже, че последните разногласия са просто следствие от недоразумения и няма смисъл да се тревожите за тях.

По-късно ще има благоприятен период за работа и учене. Ще разберете как да се справяте със сложни задачи и да постигате успех по въпрос, който другите не могат да решат. Не всичко ще се получи веднага, но ще бъдете упорити и ще постигнете целта си.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Не са изключени битови проблеми, чието решаване ще изисква непланирани разходи.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на седмицата ще бъде успешно, ако наблегнете на задачи, които можете да решите сами. Бързо ще постигнете успех, ако не очаквате помощ и подкрепа от никого. Бизнес преговорите могат да се проточат - те ще завършат благоприятно, но не толкова бързо, колкото ви се иска.

Много Козирози ги очакват нови познанства и вдъхновяващи срещи в този момент. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже как да се държите с различни хора, ще ви помогне да разберете какво е в сърцата на вашите близки и да намерите подход към тези, които наскоро сте срещнали за първи път. Възможно е началото на романтична връзка. Тя ще се развие бързо.

Втората половина на седмицата ще бъде натоварена, интересна и ползотворна. По това време много неща ще вървят добре, смелите начинания ще са успешни. Бързо ще разберете нови неща и ще научите всичко необходимо. Ще има възможност за укрепване на съществуващите отношения и намиране на нови съюзници.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Тази седмица едва ли ще донесе драстични промени в живота, но трудно можете да я наречете спокойна или скучна. Ще има много поводи за размисъл и ще има възможност да подредите чувствата си. Това е подходящо време за всякакви творчески дейности - те не само ще ви дадат положителни емоции, но и ще ви помогнат да научите нещо важно за себе си и другите.

Пътуванията не са изключени. Те ще вървят добре, ако тръгнете на път с близки хора, например роднини или стари приятели. Важно е да обсъждате случващото се и да споделяте впечатления. Може да възникнат някои разногласия, но те няма да развалят отношенията. И споровете всъщност ще бъдат полезни, благодарение на тях ще погледнете по различен начин на много неща.

Възможни са непланирани разходи. Най-често те ще са свързани с някакви полезни покупки, сделки, за които ще похвалите себе си след това.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на седмицата е важно да запазите самообладание и да не предприемате необмислени действия. Препоръчително е да не казвате нищо прибързано и да не споделяте идеи, в гениалността на които сами не сте сигурни. Има риск да попаднете в неудобно положение и да направите нещо, за което ще съжалявате по-късно. Така че не бързайте, правете обичайните си неща, общувайте с онези, в чиято подкрепа сте уверени. Ако имате планирани важни срещи, подгответе се сериозно за тях. По-добре е да помислите предварително какво и как ще кажете, а не да разчитате на способността си да импровизирате и да подбирате думите в движение.

Втората половина на седмицата ще е благоприятно и хармонично време. Ще започнете да променяте живота си към по-добро и ще го направите спокойно, без излишна суета, с пълна и оправдана увереност в успеха. Хората около вас ще почувстват, че могат да разчитат на вас. Възможно е да получите интересни предложения. Този период е добър за семейни въпроси. Отношенията с роднини и други близки хора ще се променят значително към по-добро.

2024 © Варна е

Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много БЛИЗНАЦИ днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено, РАЦИТЕ ги очакват повече грижи, отколкото са очаквали, тъй като към планираните задачи ще се добавят съвсем нови, това обаче няма да ги разстрои
Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)
762


ОВЕН (21 март - 20 април)

Всичко ще се получи дори по-добре, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да промените плановете си, защото ще има шанс да постигнете това, към което отдавна се стремите. В такива случаи е важно да не губите време. Колкото по-скоро отхвърлите съмненията, толкова по-бързо ще постигнете целта си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. На някои Овни ще имат изплатени дългогодишни дългове. Не са изключени и ценни подаръци. Представителите на знака също няма да пропуснат възможността да зарадват близките си, да удивят любимия човек с приятна изненада.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте да поемете това, което преди е изглеждало трудно. Най-вероятно такива въпроси ще бъдат решени бързо. Успешната комбинация от обстоятелства ще ви позволи да разрешите проблеми, които наскоро са ви притеснявали, а също и вашите близки. Много Телци няма да пропуснат възможността да помогнат на някой познат. Всичко, което представителите на знака направят за другите днес, също ще им бъде от полза.

Първата половина на деня ще бъде богата на събития, но втората ще е по-спокойна. Вечерта си струва да прекарате с любимия човек или с някой, когото бихте искали да харесате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори нещата да не вървят по план в началото на деня, няма да загубите оптимизма и самочувствието си. И ще постъпите правилно, защото промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Няма да се налага да се справяте сами с трудностите - много полезно е, че наблизо ще има хора, които са готови да помогнат с всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Тъй като ще подходите творчески към всеки проблем, дори рутинните задачи няма да ви изглеждат скучни. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Много Близнаци днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще има повече грижи, отколкото сте очаквали, тъй като към планираните задачи може да се добавят съвсем нови. Това обаче няма да ви разстрои. Напротив, с радост ще се заемете с тях. Няма да отнеме много време да се справите. Приятели и стари познати ще ви помогнат с това.

Всички сериозни разговори трябва да бъдат отложени за следобед - по това време ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите, да убедите съмняващите се и да намерите убедителни аргументи. Вечерта ще зарадва влюбените Раци с приятни изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят едва ли ще е лек и напълно безоблачен, но като цяло ще се развие добре. Ако не се разстройвате от недоразумения и не приемате присърце необмислените думи на другите, вероятно ще намерите много причини за щастие. 

Не е желателно да решавате финансови въпроси - тук можете да направите грешка или да изгубите нещо от поглед. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Лъвовете, които отиват на първата си среща вечерта, със сигурност ще си прекарат страхотно. Добри новини очакват семейните представители на знака.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за другите, но няма да забравите за интересите си. Това е един от онези дни, в които можете да решите няколко проблема наведнъж, без да се страхувате, че ще объркате или изгубите нещо от поглед. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, но интуицията със сигурност ще ви подскаже какво да правите.

Средата на деня е подходяща за семейни дела и общуване с близки. Можете да посетите приятели, но не е препоръчително да посещавате многолюдни събития. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-внимателни трябва да сте във всичко, свързано с парите. По-добре е да не правите големи покупки, ако не са били предварително планирани.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват в началото на деня - те ще бъдат наистина удачни. Може би другите няма веднага да одобрят вашите планове. Но малко по-късно всички ще видят, че сте на път да постигнете успех. Тук ще се появят помощници. 

За много Везни денят обещава приятни запознанства и срещи с нестандартни хора. Вероятно началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Всичко ще зависи от това дали представителите на знака искат да поемат инициативата. Вечерта е подходяща за тихи занимания. Можете да си спомните старото си хоби - то отново ще ви даде много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Подходящ ден за всеки бизнес, който изисква творчески подход, нестандартен поглед върху нещата. Идеите, които ще имате днес, едва ли ще дойдат на ум на някой друг. Околните със сигурност ще ги харесат. Тези, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.

Ще има шанс да разширите социалния си кръг, да се срещнете с хора, за които сте чували много преди. Някои Скорпиони ще намерят нови приятели. Възможно е и начало на романтична връзка. Тя обаче няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят може да не започне толкова добре, колкото ви се иска. Възможни са дребни недоразумения и битови разногласия. Много скоро обаче ситуацията ще започне да се променя към по-добро. И тук много ще зависи от това дали ще успеете да запазите обичайната си веселост и да заразите другите с нея. Денят е добър да отидете някъде с любимите си хора и да смените обстановката.

В следобедните часове са възможни непланирани разходи. Едва ли ще става въпрос за големи суми, но някои Стрелци все пак ще бъдат много разстроени.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма нужда да бързате за никъде. Денят е подходящ да довършите на спокойствие започнатите по-рано неща, да се заемете с това, което отдавна не ви се е получавало. Няма да ви е трудно да се концентрирате, едва ли някой често ще ви разсейва, така че няма да правите дори дребни грешки. Финансовите проблеми могат да бъдат разрешени. Ще бъдете акуратни и внимателни, това ще ви позволи да избегнете ненужни разходи.

Следобед много Козирози ще искат да ограничат общуването, да прекарат време с най-близките си или дори насаме със себе си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде нееднозначен, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Утрото може да донесе новини, които ще ви объркат. Запомнете - всяка получена информация трябва да се проверява особено внимателно. Възможно е някой неволно да ви подведе.

Днес много Водолеи ще се нуждаят особено от способността бързо да намират подход към нови познанства. Интуицията ще подскаже на представителите на знака на кого могат да се доверят и с кого е по-добре да бъдат нащрек. Денят е подходящ и за вземане на някои решения относно бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако сте планирали нещо интересно и важно за този ден, започнете да изпълнявате плановете си възможно най-рано. Сутринта ще бъде особено успешна. Звездите ще са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Пътуването ще ви се отрази добре, особено ако тръгнете на път с любимите си хора.

Втората половина на деня ще премине спокойно и ще бъде по-благоприятна за отдих, отколкото за някакви решителни действия. Семейните събития ще бъдат добри. Ако напоследък ви е било трудно да се разбирате с по-възрастни роднини, днес ще можете да оставите всички разногласия в миналото.

2024 © Варна е