Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 5-21 април

За ТЕЛЦИТЕ съществува риск от финансови загуби, така че да обмислят внимателно всички покупки и да не дават пари назаем, БЛИЗНАЦИТЕ ще имат шанс за значителен напредък в кариерата или бизнеса, ще бъдат градивни и готови за активни действия, лесно ще могат да защитят своята гледна точка и да убедят останалите в правотата си
Хороскоп за седмицата 5-21 април
970


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще имате нужда от способността бързо да превключвате и променяте планираната стратегия. Има голяма вероятност да имате прекалено оптимистичен поглед върху света, поради което рискувате да подцените ситуацията и да вземете грешно решение. Затова отделете време и се вслушайте в себе си, интуицията ви ще ви подскаже правилния път. В крайна сметка всичко ще се нареди по най-добрия начин и ще можете да обърнете всяка изненада в своя полза.

Вероятни са трудности в общуването с другите. В началото на седмицата е възможно някои Овни да станат прекалено резки, саркастични и откровени. Възможни са кавги и разногласия с важни хора. Но вие ще можете да контролирате собствените си емоции и съзнателно да изберете деликатен начин на общуване. В този случай седмицата ще се окаже много по-успешна.

С наближаването на уикенда изненадите ще започнат да се случват по-често от обикновено. Гледайте на това не като на проблем, а като на приключение, това ще улесни справянето с всяка ситуация. 


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Внимавайте в началото на седмицата, има голям шанс да се нараните или да попаднете в неприятна ситуация. Бдителността и стриктното спазване на правилата за безопасност ще помогнат да се избегнат проблеми. Съществува риск от финансови загуби, така че обмисляйте внимателно всички покупки и не давайте пари назаем. Скоро тъмният период ще приключи и ще започне период на просперитет.

Към средата на седмицата ще станете по-чувствителни, проницателни и внимателни към интересите на другите. Тези качества ще предизвикат повишена симпатия сред другите и ще помогнат при разрешаването на всякакви проблеми, от бизнес до лични. Телците, които са имали трудности в общуването с другите, ще могат да изгладят всички недоразумения. Ще се установи пълна хармония и взаимно разбирателство с любимия човек.

Ще можете да реализирате дори смели идеи или поне да очертаете планове за тяхното осъществяване. Влиятелни хора и ръководството ще ви окажат всякаква помощ.  


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще имате шанс за значителен напредък в кариерата или бизнеса. Ще бъдете градивни и готови за активни действия. Ще можете лесно да защитите своята гледна точка и да убедите другите в правотата си. Вашите усилия най-накрая ще бъдат оценени. За бизнесмените почти цялата седмица е благоприятна за сключване на нови договори, установяване на връзки с партньори и действия в собствен интерес.

За тези Близнаци, които са планирали дълги пътувания, те ще бъдат безпроблемни и впечатленията ще бъдат ярки. Ако е планирано бизнес пътуване, тогава резултатите от него също ще отговорят на очакванията. Приятелствата могат да повлияят на успеха в бизнеса.

Личният живот ще изненада приятно, особено тези, които търсят или току-що са започнали да изграждат нова връзка. Ще имате възможност да покажете най-добрите си страни и да предизвикате възхищението на любимия човек.


РАК (22 юни - 22 юли)

Първите дни от седмицата може да не минат много добре. Ще сте склонни да спорите за всичко и да се дразните за дребни неща. Следователно поддържането на спокойна среда както на работа, така и у дома няма да е толкова лесно. Ако е възможно, избягвайте да обсъждате важни въпроси - ще дойде по-подходящ момент за тях.

Но към средата на седмицата ще почувствате прилив на енергия, настроението ви ще се подобри и всички минали неприятности ще бъдат забравени. Моментът е добър за по-активна работа. Ще можете да завършите много важни неща. За бизнесмените Раци ще започне благоприятен период за сключване на сделки и установяване на сътрудничество.

До края на седмицата облачността над вас ще се разсее напълно. Ще имате време да постигнете всичко планирано на работа и да намерите време за комуникация с приятели или роднини. Ще успеете да постигнете пълно взаимно разбирателство с любимия човек. А на някои им предстои неочаквана романтична среща.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Първите ден-два от седмицата ще са напрегнати, но не се притеснявайте, по-късно ще стане по-лесно. Ще са необходими усилия, за да можете да се концентрирате върху важните неща. Притесненията за личните дела няма да ви позволят да се потопите напълно в работата или ученето. Някои Лъвове може да получат неприятни новини. Нищо критично, но настроението ви може малко да се влоши. 

Много скоро ще дойде светъл период. Ще се справите с всички трудности и ще коригирате всички недостатъци, възникнали в първите дни на седмицата. Посещенията в официални институции, преговорите или публичните изказвания ще преминат благоприятно. Колегите и ръководството ще ви съдействат във всичките ви начинания.

Членовете на семейството от своя страна ще се опитат да ви подкрепят в трудни моменти и да споделят радостта ви в моменти на победа. Вслушайте се в съветите на по-възрастни роднини - възможно е тяхната мъдрост да ви бъде полезна.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Използвайте всяка възможност, за да постигнете целите си, тази седмица ще го направите особено добре. Вашият принос към общата кауза ще издигне авторитета ви в очите на ръководството. Възможно е интересно предложение, свързано с кариерно израстване и увеличаване на доходите. Онези Деви, които трябва да решават правни въпроси, ще имат късмет на всеки етап.

През втората половина на седмицата е възможна повишена импулсивност и грубост. Затова внимавайте за да избегнете нараняване или повреда на ценен предмет. Когато общувате с близките, се опитайте да изберете изрази, за да не съжалявате за необмислени думи. 

Въпреки незначителните трудности ще имате достатъчно сили и енергия, за да завършите всички планирани дейности. Освен това ще можете да помогнете на близките и да ги подкрепите. Много са вероятни нови интересни запознанства, в резултат на което в живота ви ще се появи любим човек или надежден приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще ви липсва практичност и трезв поглед върху нещата. Затова в началото на седмицата се опитайте да запазите здравия си разум, за да не станете жертва на манипулация от колеги или бизнес партньори. Обмисляйте внимателно всяко решение, проверявайте отново информацията, това ще ви помогне да избегнете много грешки. Възможно е напрежение в отношенията със стари приятели. Но това няма да продължи дълго и скоро отново ще започнете да се разбирате перфектно. 

Има вероятност от вътрешни противоречия, когато се окаже трудно да разберете към какво се стремите. Не правете грандиозни планове, оставете емоциите да утихнат. Можете да споделите мислите си с любим човек, на когото имате доверие.

В края на седмицата обърнете специално внимание на финансовите въпроси. Уверете се, че не задлъжнявате и не харчите пари за нещо ненужно. Също така е по-добре да избягвате депозити и инвестиции - скоро ще дойде по-подходящо време за тях.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на седмицата ще бъде трудно, ще трябва да напрегнете всичките си сили и да съберете цялата си издръжливост, за да се справите с всичко. Предишни споразумения могат да бъдат забравени и направените планове да бъдат нарушени. Нищо катастрофално няма да се случи, но ще ви е малко трудно да запазите самообладание. Отделете малко повече време за всички срещи и пътувания, отколкото сте свикнали - възможни са непредвидени забавяния и закъснения. 

Скоро неприятностите ще бъдат заменени от забележимо увеличение на силите и късмета. Ще ви бъде по-лесно да постигнете взаимно разбирателство с колегите, а ръководството ще окаже всякаква помощ за вашите предложения. Бизнесмените Скорпиони ще имат късмет при сключването на нови договори. 

Членовете на семейството ще имат нужда от допълнително внимание и през втората половина на седмицата ще можете да намерите време за това. Всички усилия няма да останат незабелязани - близките ще се опитат да изразят своята благодарност чрез грижа за вас.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да намалите деловата активност в началото на седмицата. На работа се занимавайте с текущи дела, които не изискват концентрация. Ако е възможно, ограничете общуването с колегите, защото обменът на интересни идеи все още няма да работи. Следете разходите си, в противен случай има голям риск да похарчите твърде много пари за нещо, което няма да ви донесе полза или удоволствие.

Много скоро ще ви стане по-лесно да задържате вниманието си върху работните задачи, контактът с другите ще се подобри и усилията ви ще започнат да носят желания резултат. За Стрелците, занимаващи се с бизнес, няма да е лесно да защитят гледната си точка в преговорите и да постигнат изгодни условия, но ще се справят. Бъдете внимателни и не се поддавайте на манипулации.

Има голяма вероятност да започнете нова романтична връзка, много вероятно с някой от вашите колеги или отдавнашни познати. Семейният живот също ще се развие добре и няма да поднесе внезапни изненади.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Вашата интуиция ще работи чудесно и ще ви помогне да разрешите всеки въпрос. Седмицата ще бъде благоприятна за учене и усвояване на нови умения. Вероятно ще трябва да се справите с голямо количество информация, но ще можете да разберете всичко, да подчертаете основното и да изхвърлите ненужното. 

В средата на седмицата бъдете внимателни към детайлите, проверете добре всички работни документи. Не бързайте да вземате решения и да изразявате мнението си, първо се опитайте да обмислите всичко добре. По-добре е да ограничите общуването с колеги, познати и приятели и да се съсредоточите върху текущите дела. Ако е възможно, преместете занятията, които изискват специално внимание, в края на седмицата, така че вероятността да направите грешка ще бъде минимална.

Малко по-късно много дребни проблеми ще бъдат решени сами и ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите. Последните дни от седмицата са благоприятни за приятелски посещения и романтични срещи.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще станете особено привлекателни и ще обърнете повече внимание на стила си и външния си вид. Дори тези, които преди не са ви обръщали много внимание, ще изпитат симпатия към вас. Вашият професионализъм също ще бъде в най-висока степен успешен. Бизнесмените Водолеи ще сключат изгодни договори и ще намерят нови партньори. 

През втората половина на седмицата ще станете по-безотговорни към задълженията си. Ще бъде по-вероятно да се разсейвате и да променяте плановете си в движение. Това няма да създаде сериозни проблеми, но все пак рискувате да пропуснете интересни възможности. Опитайте се да се стегнете и да се настроите на делова вълна, това ще ви даде по-голям шанс за успех. 

В отношенията с любимите хора всичко ще се нареди добре. Възможни са дребни разногласия в средата на седмицата, но ще успеете бързо да ги преодолеете. По-добре е да прекарате уикенда в спокойна обстановка, със семейството си, за да се възстановите и да се отпуснете.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъдете инициативни, склонни да защитавате интересите си и да убеждавате другите в своята правота. Това може да бъде във ваша полза по бизнес въпроси. Сега е подходящият момент да започнете да правите нещо, което не сте имали смелостта да направите преди. Просто избягвайте необмислени действия и прибързани решения. 

Средата на седмицата е подходящо време за физическа активност. Ако трябва да отидете някъде, по-добре е да не отлагате тази задача за дълго време. Някои Риби ще се възползват особено от отделянето на време за упражнения, движение и спорт. Ще почувствате, че тялото ви буквално изисква натоварване.

Опитайте се да останете чувствителни към членовете на семейството и близките приятели. Ще умеете добре да разбирате другите и да намирате правилните думи, но всяка грубост от ваша страна може да развали всичко. Ще бъде възможно да поправите повредените отношения без особени затруднения, но все пак е по-добре да избягвате такива моменти.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)

За много ВОДОЛЕИ излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно, някои СКОРПИОНИ ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения, но да не се притесняват, това е временно явление и много скоро ще ги връхлети нов прилив на чувства
Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Контролирайте се и се опитайте да използвате здравия разум. Денят ще се развие добре, ако не правите грешки, като се поддавате на мимолетни емоции. Може да има известно напрежение в отношенията ви с другите. Намирането на общ език ще стане по-трудно от обикновено. Важните разговори с ръководството и други влиятелни хора може да не протекат според очакванията. По-добре е да ги отложите за по-благоприятен момент. Овните, на които им предстоят изпити, трябва да подходят сериозно към подготовката си. 

В противоречиви ситуации много Овни ще се възползват от съветите на по-възрастни роднини. Не се колебайте да помолите близките си за помощ и подкрепа - те ще се радват да ви помогнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес умението да работите в екип и ефективно да взаимодействате с другите ще бъде особено важно. Опитайте се да се справите с всякакви задачи възможно най-добре, не бързайте, не пропускайте да проверите всяка входяща информация. Ако опитате, можете да поставите солидна основа за бъдещ успех. 

Вечерта си струва да прекарате в спокойна атмосфера. Семейните Телци трябва да отделят време за домакинските задължения и да говорят откровено с любимия човек. Това ще направи връзката помежду ви още по-силна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за установяване на отношения с бизнес партньори и укрепване на съществуващи полезни връзки. Ще проявите далновидност и ще можете да предвидите последствията от всяко решение. Това ще ви помогне да изградите правилната стратегия и да действате особено ефективно. Заемете се с подреждането на офиса и документите си и визпълнението на малки дългосрочни задачи.

Вечерта ще премине спокойно, ще имате възможност да се отпуснете и да си починете. Близнаците, в чиято връзка е възникнало напрежение, ще могат да изгладят всички недоразумения и да възстановят взаимното разбирателство.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не губете време, а се заемете с работата рано сутринта. Ще можете да преговаряте убедително, да докажете, че сте прави и да постигнете желаните резултати по много въпроси. Бизнес пътуванията ще бъдат добри. Раците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни договори и ще подпишат важни документи. Вашите инициативи ще бъдат високо оценени от ръководството.

Все пак бъдете внимателни във всичко, свързано с финансите. Рискувате да похарчите много пари за импулсивни покупки. Отношенията с любимия човек няма да поднесат изненади, но ще ви зарадват.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Следете настроението си и избягвайте изблици на гняв, тогава денят ще се развие доста добре. Ще се сблъскате с редица дребни неприятности, които ще ви раздразнят и изнервят. Но ако се съберете, бързо ще се справите с всичко и ще имате време да осъществите всичко планирано. Лъвовете, чиято работа включва инструменти и машини, трябва да бъдат особено внимателни да не се наранят случайно.

Домакинските задължения ще ви помогнат да преминете към спокоен режим. Вечерта трябва да прекарате време с любими хора, за да откъснете ума си от суетата на деня.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е спокоен и ползотворен, едва ли ще имате сериозни притеснения за нещо. Въведете ред в делата, довършете това, което не сте успели преди. При нужда потърсете съвет от колегите си, те с радост ще ви помогнат. Девите, които се занимават с бизнес, ще могат да предприемат важни стъпки за получаване на бъдещи ползи.

Близки хора ще поискат вашата подкрепа и вие ще имате възможност да я предоставите. Това ще направи връзката ви още по-силна и ще подобри взаимното разбирателство. Вечерта трябва да посветите време на домакинските задължения и ще се чувствате удобно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Благоприятен ден за комуникация и обсъждане на въпроси, свързани със сътрудничество. Можете да се обърнете за помощ към стари и нови съюзници. Важните преговори ще са успешни, ще успеете да направите добро впечатление на влиятелни хора. Мениджърите Везни трябва да започнат да променят начина, по който работят в екипа, това ще помогне за повишаване на ефективността.

Интересни запознанства очакват Везните, които днес ще посетят развлекателни събития. Можете да поемете инициатива в романтична връзка - времето ще бъде подходящо.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня с решаване на познати задачи и рутинни дейности, които не изискват много усилия от ваша страна. Ще се разсейвате по-често от обикновено, което ще ви затрудни да се концентрирате върху нещо сложно. По-добре изберете по-подходящ момент за решаване на важни делови въпроси. Въпреки това ще имате време да се справите с много неща, ако не се тревожите за дреболии.

Някои Скорпиони ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения. Не се притеснявайте, това е временно явление, скоро ви очаква нов прилив на чувства. Ако проявите малко повече внимание към любимия, трудният период ще приключи по-бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете търпеливи, тактични и деликатни. Така ще избегнете конфликти с колегите. Проявяването на толерантност към поведението на другите и тяхното мнение не винаги ще бъде лесно, но ако искате, можете да се справите. Глобалните проблеми едва ли ще бъдат разрешени, така че не изисквайте твърде много от себе си. Идеите ви ще са интересни, но не всички ще бъдат реализирани.

Вечерта ще трябва да бъде посветена на семейни въпроси, но това няма да ви натовари, а по-скоро ще ви зарадва. Стрелците, които се интересуват от нови връзки, ще намерят обещаващо познанство.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Находчивостта и бизнес проницателността ще ви помогнат да се справите с много трудни въпроси. Сключването на сделки и подписването на договори ще бъде успешно. Ще сте добри в преговорите с ръководството и влиятелни хора. Новите знания ще се усвояват лесно и за дълго време. Вашата цена в очите на началниците значително ще се увеличи.

Опитайте се да разрешите всички важни въпроси през работния ден. Посветете вечерта на почивка и релаксация - това време няма да е подходящо за активни действия. Ще бъде полезно да разговаряте с приятели, те вероятно ще ви кажат нещо интересно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не отлагайте важните неща за по-късно, първата половина на деня ще бъде най-успешна. Ще можете да разрешите успешно много сложни въпроси, дори такива, за които сте забравили. Можете да правите скъпи покупки, разходите ще се оправдаят. Все пак не вземайте прибързани решения и не бързайте, за да избегнете случайни грешки.

За много Водолеи излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно. Вашата привлекателност ще стане очевидна за другите и ще ви позволи да създадете нови запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да имате най-лесния ден, но не бива да очаквате и сериозни проблеми. Опитайте се да ограничите комуникацията, съсредоточете се върху рутинните въпроси и подредете документите си. Не клюкарствайте, дори колегите ви да се опитват да ви въвлекат в подобни разговори. Ако успеете да се справите с негативните емоции, втората половина на деня ще се окаже доста успешна.

На семейните Риби се препоръчва да прекарат вечерта в компанията на любимия човек. Можете да останете вкъщи или да отидете на среща, така или иначе настроението ви ще се подобри.

2024 © Варна е