Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 6-12 май

СКОРПИОНИТЕ ще осъществят всичко, което са планирали, но ще им се наложи да отделят повече време от очакваното, за ВЕЗНИТЕ предстоят промени, но не всички от тях ще бъдат приятни, да разчитат основно на себе си и да се опитат да правят нещата по най-добрия начи
Хороскоп за седмицата 6-12 май
868


ОВЕН (21 март - 20 април)

Семейните грижи ще привлекат максимално вниманието ви. Следователно справянето с работни въпроси ще бъде малко по-трудно от обикновено. Ще откриете, че сте склонни да бъдете прекалено критични към другите, което може да доведе до малки, но неприятни конфликти. Следете разходите си - има шанс да похарчите повече пари, отколкото сте планирали първоначално.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно да се концентрирате върху работата. Ще можете да се покажете от най-добрата си страна, да предложите интересни идеи и да затвърдите авторитета си в очите на колегите. Овните, които планират бизнес пътуване, ще имат лек път и успех в решаването на всички важни въпроси. Вероятни са нови полезни запознанства.

В последните дни от седмицата се опитайте да отделите време за физическа активност. Освен това ще имате желание да се движите повече, да се разходите или да посетите фитнес зала. Все пак бъдете внимателни със себе си и не прекалявайте, за да избегнете наранявания и навяхвания.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Сега е подходящият момент да обърнете малко повече внимание на външния си вид и стила си. Вашата привлекателност ще стане особено очевидна за другите и ще може да ви помогне да разрешите всякакви проблеми. Просто не се увличайте от собствената си привлекателност в ущърб на други неща, в противен случай ще трябва да наваксвате по-късно. Внимавайте за разходите си, има възможност да похарчите твърде много пари за импулсивни покупки.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за приключване на сложни задачи, намиране на необичайни решения и отправяне на нови предложения. Вашата дейност ще бъде оценена от ръководството. Бизнесмените Телци ще имат възможност да сключват изгодни сделки. Но е важно да отделите време, за да избегнете грешки. Избягвайте да давате обещания, освен ако не сте сигурни, че можете да ги изпълните.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ако сте планирали да разрешите важни проблеми с шефа си, отложете ги за втората половина на седмицата. В началото ще сте склонни към неконструктивни спорове, което едва ли ще работи във ваша полза. Бъдете внимателни при работа с машини - има риск от леки, но неприятни наранявания. 

Малко по-късно ще можете да обуздаете собствената си импулсивност, но въпреки това постигането на спокойствие и хладнокръвие няма да е лесно. Бизнесмените Близнаци трябва да отложат за известно време сериозните преговори и подписването на важни документи. Съсредоточете се върху спешни дела и се опитайте да ги завършите по най-добрия начин.

В края на седмицата ще бъдете смели и решителни както в работата, така и в личния живот. Обмисляйте обаче всяка стъпка - прекомерната самоувереност ще доведе до грешки и ще създаде погрешно впечатление за вас сред новите познати.  

РАК (22 юни - 22 юли)

Бъдете търпеливи, ще имате нужда от това в първите дни на седмицата. Раците, които се образоват или преминават професионална преквалификация, ще усвоят новите знания по-трудно от обикновено. Опитайте се да поддържате дневен режим, отделете време за почивка и разходки, тогава ще можете да се поддържате и да давате най-доброто от себе си.

Втората половина на седмицата е благоприятна за установяване на делови контакти и укрепване на връзките с бизнес партньори. Ще станете красноречиви и убедителни, така че преговорите и публичните изказвания ще вървят добре. Лесно ще намерите общ език с колеги и ръководство. 

Личният ви живот ще върви гладко и безопасно, особено ако обърнете специално внимание на емоционалните преживявания на любимия човек. Откровените разговори ще ви помогнат да намерите по-добро взаимно разбирателство и да се подкрепяте взаимно в трудни моменти.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Заемете се с важните неща без забавяне, в противен случай по-късно ще съжалявате за изгубеното време. Ще действате активно и решително, ще поемате инициатива и ще отстоявате своята гледна точка. Всичко това ще ви помогне при решаването на всякакви бизнес проблеми. Има голяма вероятност за сключване на успешни сделки и успешно изпълнение на отговорни задачи. 

Малко по-късно ще трябва леко да смекчите деловата си активност, тъй като обстоятелствата ще започнат да работят срещу вас. Обмисляйте внимателно всяка стъпка и проверявайте отново информацията. Опитайте се да бъдете учтиви и чувствителни с близките, особено с възрастни роднини, за да избегнете конфликти. 

В отношенията ви с любимия човек ще цари хармония, ако не се държите твърде егоистично. Подходящият момент да правите дългосрочни планове заедно. Но не давайте обещания, освен ако не сте се ангажирали да ги спазвате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще имате нужда от търпение и умение да се адаптирате в движение, особено в началото на седмицата. Ще разберете, че не всичко, което планирате, може да бъде изпълнено. Възможни са конфликти с колеги и ръководство. Бъдете сдържани и се опитайте да запазите това, което имате, ще бъде трудно да възстановите разрушените отношения и накърнената репутация.

Ако направите всичко правилно, тогава до средата на седмицата ще видите как ситуацията постепенно се подобрява. Ще има възможност да покажете най-добрата си страна и да спечелите похвала от началството. Семейните Деви ще получат специална подкрепа от своите близки. 

Краят на седмицата е благоприятен за командировки, служебни и лични пътувания, включително и на далечни разстояния. Това е подходящо време да се образовате, да подобрите професионалните си умения или да започнете да изучавате чужди езици.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Предстоят промени и не всички от тях ще бъдат приятни. Дългогодишните споразумения могат да бъдат анулирани по причини извън вашия контрол. Опитайте се да сдържате собствената си импулсивност, бъдете спокойни и учтиви, така ще можете да поддържате добри отношения с другите. Разчитайте на себе си и правете всичко възможно най-добре и тогава трудният период ще премине без последствия.

Ако можете да преодолеете трудното начало на седмицата, останалото ще бъде по-лесно. Ще започнете да виждате резултатите от вашите усилия и ще разберете по-добре какви стъпки да предприемете. Повечето Везни ще успеят да спечелят авторитет в очите на началниците си и да получат подкрепа от влиятелни хора. 

Втората половина на седмицата е благоприятна за запознанства и романтични срещи. Ще проявите максимален чар, а отношенията ви с любимия ще се развият по най-успешния сценарий.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще осъществите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Хората ще закъснеят за срещи, закъсненията на обществения транспорт и задръстванията ще възникнат в неочаквани моменти. Всичко това ще ви изнерви. Затова е по-добре да отложите вземането на особено важни решения за втората половина на седмицата.

Бизнесмените Скорпиони ще имат успешни командировки. Взаимодействието с колеги и началници също ще бъде успешно и продуктивно. Има шанс да създадете добра основа за бъдещето, ако се постараете.

Втората половина на седмицата е идеална за светски живот. Посещавайте културни събития, ходете на гости, ходете на срещи. Тези, които търсят нови запознанства, ще имат много възможности. Тези, които вече имат връзка, ще се възползват от нови преживявания с любимия човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Избягвайте спорове с колеги и ръководство. Малко вероятно е да се обсъждат важни въпроси конструктивно и вероятността от конфликти е доста висока. В началото на седмицата ще се сблъскате с невъзможността да реализирате всичките си планове. Това може да ви изкара извън релси. Опитайте се да се съберете, направете това, което зависи от вас и коригирайте всички възможни грешки. Напълно вероятно е всичко да се получи по-добре, отколкото сте очаквали.

Скоро ще се почувствате вдъхновени и ще стане по-лесно да преговаряте с другите. Бизнесмените Стрелци ще имат възможност да подпишат изгоден договор. Някои ще успеят да разрешат успешно юридически проблеми, които се влачат от дълго време. 

Ще станете особено привлекателни за другите, така че тези, които се интересуват от нови запознанства, трябва да използват всяка възможност. Някои ще започнат служебен роман, докато други ще изведат отношенията си на ново ниво.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Захващайте се за работа без забавяне, ще успеете да направите много повече, отколкото сте планирали. Ще бъде лесно да преговаряте с всички, от колеги до бизнес партньори. Козирозите, на които им предстои бизнес пътуване, ще имат особено голям късмет по пътя. Не са изключени внезапни финансови постъпления или получаване на скъп подарък.

Средата на седмицата е благоприятна за създаване на нови връзки - делови, приятелски и романтични. Има вероятност деловите отношения да станат по-лични. Вашето приповдигнато настроение ще бъде заразно за околните. Семейните Козирози ще имат възможност да постигнат ново ниво на взаимно разбирателство и доверие.

Към края на седмицата може да ви стане малко по-трудно да се справяте с делата - ще се разсейвате с маловажни задачи или празни разговори. Опитайте се да не си давате излишни глезотии, но не трябва да се заемате и с особено важни въпроси.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще можете да се справяте с еднаква сръчност както с бизнес въпроси, така и с ежедневни грижи, почти едновременно. Седмицата ще започне с прилив на сили и енергия, ще се справите успешно с всякакви професионални трудности, а също така ще се наложите добре в очите на началството. Водолеите, занимаващи се с бизнес, ще могат да сключват успешни сделки, преди всичко благодарение на личния си чар и способността да преговарят.

Успехите от началото на седмицата може да ви завъртят главата, но не бива да се отпускате много. Има вероятност да забравите за някои свои задължения и да изпаднете в неудобно положение. Бъдете особено внимателни в общуването си, за да не провокирате конфликт.

Трудният период няма да продължи дълго и скоро всичко отново ще се оправи. В края на седмицата ще сте бодри и енергични. Това е подходящият момент да посветите време на хобито си, да отидете на разходка или да съберете приятелска компания.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Започнете седмицата си с обичайната си рутина. Подходящият момент за проява на инициативност и делова активност ще дойде малко по-късно. Внимавайте с разходите си, има голяма вероятност да похарчите твърде много пари за нещо, което няма да ви донесе много удоволствие. Възможни са конфликти с колеги и роднини, така че по възможност въздържайте се от проявата на негативни емоции.

През втората половина на седмицата си струва да преминете към активни действия. Ще успеете лесно да убедите другите, че сте прави и да постигнете целите си. Има шанс да се докажете при решаването на сложен професионален проблем и по този начин да подобрите бизнес репутацията си. 

Отношенията ще се развият благоприятно. Не очаквайте сериозни промени в личния си живот. Но Рибите, които са отворени към нови запознанства, ще имат много възможности за това.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)

За много ВОДОЛЕИ излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно, някои СКОРПИОНИ ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения, но да не се притесняват, това е временно явление и много скоро ще ги връхлети нов прилив на чувства
Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Контролирайте се и се опитайте да използвате здравия разум. Денят ще се развие добре, ако не правите грешки, като се поддавате на мимолетни емоции. Може да има известно напрежение в отношенията ви с другите. Намирането на общ език ще стане по-трудно от обикновено. Важните разговори с ръководството и други влиятелни хора може да не протекат според очакванията. По-добре е да ги отложите за по-благоприятен момент. Овните, на които им предстоят изпити, трябва да подходят сериозно към подготовката си. 

В противоречиви ситуации много Овни ще се възползват от съветите на по-възрастни роднини. Не се колебайте да помолите близките си за помощ и подкрепа - те ще се радват да ви помогнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес умението да работите в екип и ефективно да взаимодействате с другите ще бъде особено важно. Опитайте се да се справите с всякакви задачи възможно най-добре, не бързайте, не пропускайте да проверите всяка входяща информация. Ако опитате, можете да поставите солидна основа за бъдещ успех. 

Вечерта си струва да прекарате в спокойна атмосфера. Семейните Телци трябва да отделят време за домакинските задължения и да говорят откровено с любимия човек. Това ще направи връзката помежду ви още по-силна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за установяване на отношения с бизнес партньори и укрепване на съществуващи полезни връзки. Ще проявите далновидност и ще можете да предвидите последствията от всяко решение. Това ще ви помогне да изградите правилната стратегия и да действате особено ефективно. Заемете се с подреждането на офиса и документите си и визпълнението на малки дългосрочни задачи.

Вечерта ще премине спокойно, ще имате възможност да се отпуснете и да си починете. Близнаците, в чиято връзка е възникнало напрежение, ще могат да изгладят всички недоразумения и да възстановят взаимното разбирателство.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не губете време, а се заемете с работата рано сутринта. Ще можете да преговаряте убедително, да докажете, че сте прави и да постигнете желаните резултати по много въпроси. Бизнес пътуванията ще бъдат добри. Раците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни договори и ще подпишат важни документи. Вашите инициативи ще бъдат високо оценени от ръководството.

Все пак бъдете внимателни във всичко, свързано с финансите. Рискувате да похарчите много пари за импулсивни покупки. Отношенията с любимия човек няма да поднесат изненади, но ще ви зарадват.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Следете настроението си и избягвайте изблици на гняв, тогава денят ще се развие доста добре. Ще се сблъскате с редица дребни неприятности, които ще ви раздразнят и изнервят. Но ако се съберете, бързо ще се справите с всичко и ще имате време да осъществите всичко планирано. Лъвовете, чиято работа включва инструменти и машини, трябва да бъдат особено внимателни да не се наранят случайно.

Домакинските задължения ще ви помогнат да преминете към спокоен режим. Вечерта трябва да прекарате време с любими хора, за да откъснете ума си от суетата на деня.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е спокоен и ползотворен, едва ли ще имате сериозни притеснения за нещо. Въведете ред в делата, довършете това, което не сте успели преди. При нужда потърсете съвет от колегите си, те с радост ще ви помогнат. Девите, които се занимават с бизнес, ще могат да предприемат важни стъпки за получаване на бъдещи ползи.

Близки хора ще поискат вашата подкрепа и вие ще имате възможност да я предоставите. Това ще направи връзката ви още по-силна и ще подобри взаимното разбирателство. Вечерта трябва да посветите време на домакинските задължения и ще се чувствате удобно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Благоприятен ден за комуникация и обсъждане на въпроси, свързани със сътрудничество. Можете да се обърнете за помощ към стари и нови съюзници. Важните преговори ще са успешни, ще успеете да направите добро впечатление на влиятелни хора. Мениджърите Везни трябва да започнат да променят начина, по който работят в екипа, това ще помогне за повишаване на ефективността.

Интересни запознанства очакват Везните, които днес ще посетят развлекателни събития. Можете да поемете инициатива в романтична връзка - времето ще бъде подходящо.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня с решаване на познати задачи и рутинни дейности, които не изискват много усилия от ваша страна. Ще се разсейвате по-често от обикновено, което ще ви затрудни да се концентрирате върху нещо сложно. По-добре изберете по-подходящ момент за решаване на важни делови въпроси. Въпреки това ще имате време да се справите с много неща, ако не се тревожите за дреболии.

Някои Скорпиони ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения. Не се притеснявайте, това е временно явление, скоро ви очаква нов прилив на чувства. Ако проявите малко повече внимание към любимия, трудният период ще приключи по-бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете търпеливи, тактични и деликатни. Така ще избегнете конфликти с колегите. Проявяването на толерантност към поведението на другите и тяхното мнение не винаги ще бъде лесно, но ако искате, можете да се справите. Глобалните проблеми едва ли ще бъдат разрешени, така че не изисквайте твърде много от себе си. Идеите ви ще са интересни, но не всички ще бъдат реализирани.

Вечерта ще трябва да бъде посветена на семейни въпроси, но това няма да ви натовари, а по-скоро ще ви зарадва. Стрелците, които се интересуват от нови връзки, ще намерят обещаващо познанство.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Находчивостта и бизнес проницателността ще ви помогнат да се справите с много трудни въпроси. Сключването на сделки и подписването на договори ще бъде успешно. Ще сте добри в преговорите с ръководството и влиятелни хора. Новите знания ще се усвояват лесно и за дълго време. Вашата цена в очите на началниците значително ще се увеличи.

Опитайте се да разрешите всички важни въпроси през работния ден. Посветете вечерта на почивка и релаксация - това време няма да е подходящо за активни действия. Ще бъде полезно да разговаряте с приятели, те вероятно ще ви кажат нещо интересно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не отлагайте важните неща за по-късно, първата половина на деня ще бъде най-успешна. Ще можете да разрешите успешно много сложни въпроси, дори такива, за които сте забравили. Можете да правите скъпи покупки, разходите ще се оправдаят. Все пак не вземайте прибързани решения и не бързайте, за да избегнете случайни грешки.

За много Водолеи излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно. Вашата привлекателност ще стане очевидна за другите и ще ви позволи да създадете нови запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да имате най-лесния ден, но не бива да очаквате и сериозни проблеми. Опитайте се да ограничите комуникацията, съсредоточете се върху рутинните въпроси и подредете документите си. Не клюкарствайте, дори колегите ви да се опитват да ви въвлекат в подобни разговори. Ако успеете да се справите с негативните емоции, втората половина на деня ще се окаже доста успешна.

На семейните Риби се препоръчва да прекарат вечерта в компанията на любимия човек. Можете да останете вкъщи или да отидете на среща, така или иначе настроението ви ще се подобри.

2024 © Варна е