Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 6 -12 март

Девите ще бъдат леко разтревожени в началото на седмицата, Везните ще имат повече неща за вършене през тази седмица, но ще се справят с всичко
Хороскоп за седмицата 6 -12 март
1216

 

Овен

Много ще зависи от това дали ще успеете да се настроите на положителна вълна в началото на седмицата. Не се притеснявайте, ако нещата не вървят така, както сте очаквали. Във всеки случай звездите ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете много. Не забравяйте, че е по-добре да не бързате със сериозни решения. Това е особено вярно, когато става въпрос за интересите на вашите близки. Ще бъде полезно да направите пауза, да останете сами със себе си, за да обмислите всичко.

Втората половина на седмицата със сигурност ще ви зарадва. По това време ще се отворят много нови възможности, опитайте се да не пропуснете нито една. Ще стане по-лесно да намерите общ език с другите, да разберете тези, които преди това са били загадка за вас. Отношенията с хора, които са ви подценявали, критикували и са ви упреквали в дреболии, могат значително да се променят към по-добро.

 

Телец

Седмицата ще ви донесе много неочаквани събития. Опитайте се да им отговорите спокойно, подходете философски към промените в плановете на вашите съюзници. Важно е да не се поддавате на провокации, по възможност да не влизате в спорове, да не обсъждате неща, за които знаете малко. Помислете два пъти, преди да дадете обещания или да поемете финансови ангажименти.

В работата си ще се нуждаете от умение да подреждате правилно приоритетите, да действате последователно, да избягвате суетене и неоправдан риск. А в отношенията с любимите хора добронамереността и готовността за малки отстъпки ще бъдат важни, ако обстоятелствата го изискват.

Как ще се развият отношенията с близките ще зависи до голяма степен от вас. Опитайте се да не бъдете твърде взискателни към тези, които са ви скъпи. Тези хора сега ще ви бъдат особено благодарни за вашето снизхождение, грижа и подкрепа.

 

Близнаци

Седмицата ще ви донесе много необичайни и запомнящи се събития, както и ситуации, в които ще трябва бързо да се ориентирате. Може да има неприятни моменти, но ще има много повече поводи за радост, вдъхновяващи събития и добри новини. Ако възникнат трудности, бързо ще се справите с тях.

Вероятни са интересни запознанства. Лесно ще се сприятелите с тези, с които преди сте имали само бизнес отношения. Вероятна е и романтична емоция. Тук по-нататъшното развитие на събитията до голяма степен ще зависи от това дали ще поемете инициативата.

През първата половина на седмицата ще имате шанс да реализирате някои необичайни, смели идеи. По-късно ще трябва да обърнете внимание на доста скучни случаи, решаване на рутинни задачи. И с тях ще се справите чудесно.

 

Рак

Началото на седмицата е подходящо за срещи, от изхода на които ще зависи много. Ще имате шанс да намерите нови помощници и съюзници, не е изключено началото на нови приятелства или романтични връзки. Лесно ще контактувате с другите, често ще ги разбирате прекрасно. Някои Раци ще се досетят какво е било скрито от тях дълго време. Други представители на знака лесно и естествено ще изведат тайните недоброжелатели на правилния път.

Втората половина на седмицата ще е по-спокойна. Ще бъде възможно да се върнете към някои стари проекти, да реализирате планираното от дълго време. Приятелите ще се радват да помогнат тук, а общите дела ще ви помогнат да се сближите още повече. Вероятни са промени в отношенията с членовете на семейството. Появяват се планове, в името на изпълнението на които можете да забравите за всички различия.

 

Лъв

През първата половина на седмицата са възможни неочаквани срещи, запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Не е изключено началото на романтични истории по време на работа. Ще бъдете особено добри в разбирателството с другите по това време. Благодарение на вашите думи и действия отношенията, които наскоро са се развили напрегнато, могат значително да се променят към по-добро.

Средата на седмицата ще е особено благоприятна за работа. Възможно е да се наложи да решавате сложни професионални проблеми. Ще се справите много добре с това. Не забравяйте обаче, че е важно да си оставите време за почивка. Освен това е възможно семейните въпроси да изискват внимание.

Особено ползотворно ще прекарате последните дни от седмицата. Подходящи са за сериозни изяви, обмисляне на важни въпроси, а също и за правене на дългосрочни планове. Вероятни са важни новини отдалече, които ще ви наведат на интересни мисли.

 

Дева

Началото на седмицата ще ви разтревожи. Възможно е да възникнат трудности там, където не сте очаквали. Някои Деви трябва да преодолеят сериозни изпитания. Но няма да има непреодолими бариери. Можете да направите всичко, а и ще научите много. Ще има възможност за създаване на полезни контакти. Не са изключени оферти, като приемайки ги ще укрепите значително професионалната си позиция и ще постигнете забележимо увеличение на доходите.

През втората половина на седмицата значително ще се засили влиянието на положителните тенденции. Ще се отворят нови възможности. Вероятни са приятни изненади, добри новини по някои въпроси, които са особено важни за вас. Ще има възможност за решаване на някои семейни проблеми, за подобряване на отношенията с близките. Не са изключени пътувания, които ще бъдат неочаквано леки и приятни.

 

Везни

Тази седмица ще имате повече неща за вършене от обикновено, но ще се справите с всичко перфектно. Възможно е да разрешите проблеми, които на други са изглеждали напълно безнадеждни. Това ще направи силно впечатление на околните. Мнозина ще искат да научат повече за вас. Основното нещо, което се изисква от вас, е да не се задоволявате с малко. Поставете си високи цели и се опитайте да ги постигнете, независимо от развитието на обстоятелствата.

Не си правете илюзии, преценявайте реалистично както настоящата ситуация, така и силните си страни. Това ще избегне грешки, необмислени действия и просто неприятни моменти. Мнозина ще имат желание да ви помогнат именно защото ще се съсредоточите върху решаването на практически задачи и няма да витаете в облаците. Това ще се хареса много на хора, които са уморени от чужди фантазии и напразни надежди.

 

Скорпион

Седмицата ще върви добре. Ще имате шанс да успеете в онези предизвикателства, които са особено интересни и важни за вас. Ще покажете на какво сте способни, ще подходите към решаването на много проблеми по свой начин и няма да следвате стъпките на другите и да повтаряте грешките, направени от тях. Много Скорпиони ще се обърнат към опита на стари познати и благодарение на него ще успеят.

Мнозина ще бъдат приятелски настроени към вас. Както старите, така и новите познати със сигурност ще ви предложат помощ и подкрепа. Въпреки това, при решаването най-важните въпроси, по-добре разчитайте на собствените си сили. Това важи и за въпроси, свързани с пари, например сключването на някои големи сделки.

Седмицата ще бъде благоприятна в личните отношения. Не е нужно да се стараете много, за да се харесате на някого, защото ще бъдете особено чаровни и привлекателни. Романтичните отношения могат да вървят дори по-добре, отколкото сте очаквали.

 

Стрелец

Началото на седмицата със сигурност ще ви донесе неочаквани събития. Възможно е заради тях да се наложи да промените плановете си, да отложите някои неща, за да се съсредоточите върху други. Няма да се тревожите особено за това, ще се опитате да извлечете възможно най-много ползи от настоящата ситуация. Ако отдавна мислите да промените нещо в живота си, точно в този момент можете да направите първите стъпки в нова посока.

Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна в много отношения. Ще се изненадате колко лесно става да се разбирате с други хора, дори с тези, с които не сте се разбирали преди. Някои Стрелци ще намерят нови приятели. Запознанствата вероятно ще получат романтично продължение. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Напразни разходи, възможни са злощастни загуби.

 

Козирог

Седмицата със сигурност ще ви зарадва с приятни изненади. Възможни са неочаквани събития, поради които ще  промените плановете си, да се заемете с нещо съвсем ново. Някои Козирози ще разберат, че е настъпил моментът за изпълнение на техните дългогодишни тайни планове и веднага ще започнат да действат. Звездите ще подкрепят такива представители на знака. Няма съмнение, че ще успеят.

Седмицата обещава професионални успехи, важни работни победи. Кариерното израстване ще стане възможно. Тук е важно да не се изгубите. Слушайте интуицията си - нейните съвети ще ви помогнат да се държите правилно, да не пропускате шанса си, да направите добро впечатление на хора, от които зависи много.

Отношенията с близките ще се променят към по-добро. Ще има по-малко причини за разногласия и спорове, ще има възможност да направите нещо интересно заедно. Благодарение на вашите действия дългогодишните семейни проблеми ще бъдат решени.

 

Водолей

Ще прекарате една много ползотворна седмица, ще направите много полезни неща не само за себе си, но и за другите. Много от вашите начинания може да се окажат успешни, включително тези, които изглеждат доста съмнителни за другите. Най-важното за вас е да се вслушате внимателно в интуицията си, защото това което тя ще ви подскаже ще бъде особено полезно. Но съветите на другите понякога ще бъдат доста глупави.

Водолеите, които общуват с различни хора, активно си сътрудничат с много организации - както държавни, така и частни ще постигнат най-забележим успех в работата си. Способността ви да намирате нови бизнес връзки и да укрепвате съществуващите ще бъде полезна. Вашият чар ще играе важна роля тук - малко хора могат да останат безразлични към него.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Запомнете - по-добре е да не харчите получените средства за дреболии. Помислете как най-добре да ги управлявате. Ще разберете кои инвестиции могат да донесат печалба.

 

Риби

Започнете седмицата с реализиране на нови идеи, изпълнение на онези смели планове, които сте имали наскоро. Мнозина ще искат да ви помогнат. Изведнъж на ваша страна ще застанат тези, с които сте се състезавали, спорили или просто сте били в много трудни и напрегнати отношения.

Не всичко ще е лесно, но няма да отстъпвате пред пречките, бъдете упорити в това, което е важно за вас. За много Риби този период е свързан със сбъдване на отдавнашни желания. Тук също не всичко ще се случи от само себе си, но все пак ще почувствате подкрепата на звездите при всякакви обстоятелства.

През втората половина на седмицата на преден план ще излязат личните отношения и семейните дела. Може да има приятни събития, добри новини. Ще намерите отговори на много въпроси, за които сте мислили напоследък.

Струва си да планирате някои развлечения за последните дни от седмицата, например дейности на открито, разходки и пътувания. Те ще ви развеселят, ще ви дадат много положителни емоции.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)

За Телците денят ще е много благоприятен за общуване, Лъвовете ги очаква един интересен ден с ярки емоции и необичайни срещи
Хороскоп за събота 3 юни 2023 г. (Всички зодии)
265

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да се съсредоточите върху решаването на важни въпроси. Днес ще бъдете особено внимателни към детайлите, така че ще забележите какво е убягнало на другите. Вероятно благодарение на вашите усилия някои семейни проблеми, които преди са притеснявали всички, ще бъдат оставени по назад.

Днес ще има повече грижи от обикновено, защото вероятно ще трябва да се намесвате в чужди работи, да коригирате грешките, допуснати от другите. Все пак ще има време за общуване с приятели и за приятна среща с човека, който ви е липсвал.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Вероятни са необичайни срещи, възможно е познанство, от което ще започне дълго приятелство или красива романтична история. Вслушайте се в интуицията си. Тя ще ви помогне да преговаряте с онези, които преди това са били изключително неохотни да осъществят контакт. Вечерта ще зарадва семейните представители на знака - очакват ги добри новини.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Възможни са и подаръци. Ще им се зарадвате. Някои Телци ще получат точно онези неща, за които отдавна са мечтали.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете внимателни към всичко, което е свързано с пари. Днес сте склонни към лекомислие, така че рискувате да харчите много за дреболии. Преди да правите големи непланирани покупки, помислете внимателно или се консултирайте с хора, на чийто вкус и опит се доверявате.

Останалата част от деня ще бъде добра. Няма да донесе сериозни затруднения, много е подходяща за срещи с приятели и за семейни дела. Страхотно ще си прекарат Близнаците, които ще заминат на пътешествие с любимия човек.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Вижте се с приятели - от тях ще научите много интересни неща. Въпросът няма да се ограничи до новини, вероятни са и предложения, на които веднага ще се съгласите с ентусиазъм. Ще има шанс да присъствате на необичайно събитие, да научите нещо, което скоро ще се окаже полезно. у някои Раци ще ще се появи ново хоби.

Обичайните дейности могат да изглеждат по-скучни и досадни от обикновено. Помислете дали нещо може да се отложи за по-късно. Днес ще ви бъде особено полезно да забравите за известно време за обикновените грижи, да промените обстановката и да се отпуснете.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви интересен ден. Със сигурност ще има възможност да се заемете с нещо съвсем ново. Не я пропускайте. Очакват ви много ярки емоции и невероятни открития. Не са изключени необичайни срещи. Някои Лъвове ще опознаят хора, за които са чували много преди и ще могат да се сприятелят с тях, ако поемат инициативата.

Имайте предвид - днес е по-добре да не бързате с важни решения относно бизнеса, работата или обучението. Не трябва да се обвързвате със сериозни задължения, дори на шега да обещаете на някого голяма сума.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е идеален да се захванете с нови дела. Бързо ще разберете как да се справите с тях - това не изисква нечии съвети. Много Деви ще се нуждаят от способността малко по малко да събират информация от различни източници, за да получат пълна картина. Благодарение на нея представителите на знака ще разберат как да действат, за да постигнат важна цел.

Първата половина на деня ще премине тихо. Може дори да изглежда скучно - събитията ще се развият твърде предвидимо. Но във втората ще откриете приятни изненади и удивителни съвпадения.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не се разстройвайте, ако в началото на деня нещо не върви по план. Не са изключени злощастни съвпадения, както и нещастни инциденти, поради които ще се наложи отлагане на плановете. Промените към по-добро обаче няма да закъснеят. Скоро след обяд ще получите добри новини, а след това ще се отворят няколко интересни възможности наведнъж.

В бизнеса можете да разчитате на интуицията си. Но що се отнася до връзките, нейните съвети едва ли са верни. Тук не трябва да се доверявате на първото впечатление и да вземате решения на момента. Дайте си време да обмислите нещата.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако искате да се заемете с нещо ново, бъдете готови да положите усилия, за да успеете. Не всичко ще мине добре. Не следвайте сляпо примера на някой друг. Бъдете креативни, опитайте се да намерите свой собствен начин за постигане на целта. Това ще ви спести много енергия.

Приятен ден очаква Скорпионите, които не правят големи планове, а просто искат да си прекарат добре. Ще ги зарадва комуникацията с приятели, романтичната среща ще бъде ярка и вдъхновяваща. Семейният празник също ще бъде успешен, ако се заемете с неговата организация.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Би било добре да поемете инициативата. Този прост съвет се отнася за всички сфери на живота. Не се оставяйте на течението и не чакайте успешна комбинация от обстоятелства. Би било много по-добре да започнете да действате. И колкото по-рано преминете от мислене и планиране към конкретни стъпки, толкова повече време ще имате да постигнете целта.

Възможно е да трябва да се намесите в делата на роднини, за да ги предпазите от необмислени действия, решения, които биха донесли много трудности на всички. Вашите дипломатически таланти ще ви бъдат полезни тук - благодарение на тях няма да обидите никого.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Страхотен ден да се заемете с нещо важно. Вярно е, че ще трябва да действате сами - другите просто няма да имат време за вас. Решителността, с която поемате трудни случаи, ще впечатли мнозина. Хората, които преди са ви подценявали, ще осъзнаят, че са грешали много.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Възможно е да се наложи да се заемете с решаването на някои домашни проблеми и това ще изисква разходи. Няма да хвърляте пари на вятъра, така че можете да оперирате с малки суми.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за фокусиране върху наистина важните дела. Вие трябва да се справите сами - съветите на други хора едва ли ще помогнат. Може да искате да се върнете към някоя стара задача, която преди ви е плашела със своята сложност. Днес ще погледнете на това по нов начин и определено ще има решение.

Вероятни са парични постъпления, включително доста неочаквани. Може би ще ви върнат стар забравен дълг или просто ще ви дадат пари. Не бързайте да ги харчите - малко по-късно ще стане ясно как най-добре да управлявате тази сума.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще бъде доста трудно да не се поддадете на провокации сутринта, но все пак опитайте. Това време едва ли ще е благоприятно за общуване. Разногласия и спорове могат да възникнат по всякакви причини. Но ако запазите самообладание, ще намерите начин да изгладите отношенията и да избегнете конфликта.

Втората половина на деня ще ви хареса. Те е еднакво подходяща както за някои полезни дейности, така и за релаксация. Ще има възможност да се срещнете със стари приятели. Със сигурност ще предложат нещо интересно.

2023 © Варна е