Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 7 - 13 август

За Рибите са възможни неочаквани събития, поради които ще им се наложи да отложат изпълнението на някои от плановете си, за Козирозите ще е по-добре да не се вкопчват в дребни неща през първата половина на седмицата
Хороскоп за седмицата 7 - 13 август
737

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на седмицата ще бъде благоприятно. Съсредоточете се върху решаването на сериозни проблеми, със сигурност ще се справите перфектно с тях. Ще има бизнес оферти, които си струва да приемете, дори в началото да изглежда, че става въпрос за нещо сложно. Ще се почувствате комфортно с новите отговорности, ще научите всичко необходимо. Предишният ви опит също ще помогне.

С течение на времето натоварването ще става все по-сериозно, ще има повече рутинни задачи, които изискват внимание. Но възможностите да покажете на какво сте способни ще станат малко по-малко. Но не падайте духом - скоро те ще се появят отново. Възможни са дребни разногласия в работата и вкъщи в средата на седмицата. Опитайте се да се държите спокойно и приятелски, това ще бъде достатъчно, за да избегнете конфликти.

В последните дни от седмицата ще има повече поводи за радост, настроението ще се подобри. Приятни изненади, възможни са подаръци. Срещата със стари приятели ще даде много ярки емоции.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на седмицата може да бъде доста напрегнато, но сериозните проблеми могат да бъдат избегнати, ако не бързате и проявите здрав разум. Възможно е напрежение в деловите отношения, но ще намерите начин да ги изгладите и да предотвратите конфликт. Много Телци ще се възползват от натрупания по-рано опит. Благодарение на него бързо ще вземат правилните решения, ще се ориентират в нееднозначни ситуации.

Втората половина на седмицата ще бъде по-предсказуема, ползотворна и комфортна. Вашата интуиция ще ви подскаже какво да направите първо. Ще намерите начин бързо да постигнете успех. Отношенията с близките ще се развиват хармонично, няма да има причини за разногласия. Ще има много интересни теми за разговор със стари и нови приятели.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата ще върви добре. Ще ви даде шанс да успеете в дела, за които вече сте положили много усилия. Не всичко веднага ще се нареди добре, но няма да се откажете от плановете си, ще намерите възможност да ги осъществите. Звездите често ще са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете това, което изглежда почти невъзможно.

Ще срещнете много различни хора. Няма съмнение - ще намерите общ език с тези, с които не сте могли да се разбирате преди. Често ще бъде полезно да изслушате гледната точка на някой друг, да се консултирате с човек, на когото имате доверие. Много Близнаци ще видят какви грешки са правили преди и ще ги поправят бързо.

Вероятно е добро решение на финансови проблеми. Няма да хвърляте пари на вятъра, но няма и да пропуснете възможността да сключите изгодни сделки.


РАК (22 юни - 22 юли)

Интуицията ще ви подскаже, че е по-добре да не отлагате нещата за дълго време и няма да сбъркате в това. В началото на седмицата ще сте пълни с ентусиазъм, ще разберете как да постигате важни цели и няма да губите време напразно. Някои Раци са страхотни в това, което други не са успели да направят преди. Тук знанията, придобити през последните седмици, ще помогнат на представителите на знака.

Разбирането с другите ще бъде по-лесно от обикновено. Ще намерите начин да прекратите проточилия се спор, да спечелите хора, които преди това са се съмнявали във вашите способности. Ще проявявате снизхождение към малките слабости на близките, това ще ви позволи да избегнете напрегнати моменти в общуването.

Най-добре е да не бързате с пазаруването. Когато са намесени пари, ще сте склонни да бъдете леко несериозни и това може да ви струва скъпо. Непланираните придобивания е малко вероятно да бъдат успешни. Не трябва да давате пари назаем - малко вероятно е те да бъдат върнати навреме.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на седмицата ще бъде приятно и хармонично. Малко вероятно е да възникнат трудности и ако това се случи, бързо ще разберете как най-добре да действате, ще намерите изход. Някои Лъвове ще получат бизнес предложения, на които много ще се зарадват. Новите запознанства могат да дадат началото на приятелства или романтични връзки, ако вие сами го желаете.

Втората половина на седмицата ще бъде доста напрегната. Очакват ви много срещи. Възможно е да имате работа с хора, които не са особено привлекателни за вас. Но дори и с тях можете да се договорите за нещо, ако е необходимо. Това е и времето за нови начала. Някои идеи можете да осъществите веднага, за други ще трябва да изчакате малко, но при всички положения ще осъществите това, което сте намислили.

Със сигурност ще имате помощници и съюзници. Възможно е нови познати да предложат помощ. Едно дълго приятелство може да започне със съвместна работа и общи дела.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на седмицата ще бъде ползотворно, но доста напрегнато. Няма да можете веднага да съберете мислите си, да се заемете със случаи, които изискват внимание. В допълнение, дезорганизацията на някой друг може да бъде досадна - поради това много неща ще бъдат безкрайно протакани и отлагани и тогава ще трябва да бързате много, за да получите желания резултат навреме. Донякъде ще им е по-лесно на Девите, които са свикнали да правят всичко сами.

През втората половина на седмицата ситуацията ще стане по-спокойна и предвидима. Ще разберете как да действате по-добре и ще успеете в случаи, с които преди не сте се справяли. В отношенията с близките са възможни промени към по-добро. Ще се справите без намеци и резерви, ще обсъдите всички важни въпроси и общи планове за бъдещето. Вероятни са добри новини по отношение на някои семейни въпроси.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

В началото на седмицата ще се появят много нови планове. Струва си да започнете да ги изпълнявате незабавно - обстоятелствата ще се развият благоприятно, много неща ще се получат добре. Чувствайки подкрепата на звездите, ще се заемете решително с трудна задача и бързо ще постигнете първите си успехи. По нататъшните действия ще бъдат много по-лесни, отколкото си мислите. Времето е подходящо и за укрепване на бизнес връзки и лични отношения, помиряване с тези, с които сте били в конфликт. Ще ви бъде лесно да разберете другите хора, да се досетите за техните тревоги, страхове, тайни желания. Някои двусмислени ситуации от миналото може да се изяснят.

Втората половина на седмицата е време, когато ще бъде полезно да помислите за бъдещето, да оцените правилно възможните последици от вашите думи и действия. Опитайте се да не се вълнувате, запазете самообладание, преценявайте обективно възможностите си. Преценката и здравият разум ще ви помогнат да избегнете много проблеми, да не правите грешки там, където е важно да ги избегнете.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

В началото на седмицата може да се случат събития, които ще ви помогнат да погледнете по нов начин на познатите неща, да промените отношението си към някои събития от миналото. Ще се подобрят отношенията с хора, с които напоследък често сте се карали. Намирането на общ език с другите ще бъде много по-лесно от обикновено. Това се отнася както за бизнес партньори, така и за колеги.

Средата на седмицата ще ви принуди да се върнете към някои практически задачи и рутинни дела. Може да изглеждат скучни, но ще се опитате да направите най-доброто, на което сте способни. То ще се хареса на другите, възможно е да ви предложат нещо интересно.

Последните дни от седмицата са подходящи за всякакви полезни дела. Ще се справите особено добре там, където се изискват креативност и въображение. Можете да приемате гости, да организирате импровизирани домашни празници - всички ще си прекарат страхотно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Първата половина на седмицата може да бъде доста напрегната. Но много ще зависи от това дали ще успеете да запазите самообладание и да вземете информирани решения. По-добре е да не давате обещания - най-вероятно спазването им ще бъде по-трудно, отколкото си мислите в началото. Със сигурност ще се възползвате от опита, натрупан в миналото. Но не можете да кажете същото за съветите, които другите дават доброволно.

С течение на времето ситуацията ще се стабилизира. Втората половина на седмицата ще мине без неприятни изненади. Ще се открият нови възможности и ще се опитате да се възползвате от тях. Много Стрелци ще се нуждаят от способността да импровизират и да вземат решения бързо. По-често от обикновено ще ви се налага да търсите своя път към целта. Разбира се, че можете да се справите. Освен това наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ и подкрепа.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се вкопчвайте в дребните неща през първата половина на седмицата. Важно е да не губите време за дреболии, което бихте могли да използвате успешно за други неща. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху обучението си, както и върху всякакви дейности, свързани със събирането и анализа на информация. Вашата интуиция ще ви подскаже кое е важно и кое не. Благодарение на нея няма да правите грешки, бързо ще се ориентирате дори в напълно нови ситуации.

В средата на седмицата ще трябва да обърнете внимание на емоционалното си състояние. Помислете как бихте могли да подобрите настроението си, потърсете нещо, което ще ви хареса и вдъхнови. По-добре е да разчитате на собствените си сили - едва ли някой ще ви подкрепи.

Последните дни от седмицата ще зарадват много представители на знака. Може да се сбъднат отдавнашни желания, включително и такива, за които не сте казали на никого. Този период ще бъде особено благоприятен по отношение на личните отношения.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Събитията от тази седмица ще ви помогнат да се почувствате много по-уверени и свободни. Проблемите, които са ви карали да се притеснявате и тревожите, ще останат в миналото. Някои Водолеи ще преосмислят отношенията си с другите, ще разберат на кого могат да разчитат и с кого трябва да са нащрек. Това време ще бъде подходящо за възстановяване на стари връзки, помирение след кавга.

От финансова гледна точка седмицата ще бъде благоприятна. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Ще става въпрос за малки суми. Но ако постъпите правилно, скоро ще получите много повече.

Опитайте се да избягвате празните приказки и споровете за глупости в края на седмицата. Понякога е по-добре да направите малки отстъпки, отколкото да защитавате позицията си, рискувайки да развалите връзката за дълго време.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Възможни са неочаквани събития, поради които ще трябва да отложите изпълнението на плановете си. Освен това е възможно да имате работа с хора, които изобщо не ви харесват. Но все пак ще се опитате да намерите подход към тях, за да предотвратите конфликт. Благодарение на вашата естествена деликатност няма да възникнат сериозни проблеми.

В средата на седмицата успехът ще изисква твърдост и постоянство. Благодарение на тези качества ще постигнете целта си, дори ако обстоятелствата не са много успешни. Спокойната увереност в собствените ви сили ще бъде много полезна, няма да ви позволи да се поддадете на провокации.

Опитайте се да избягвате стресови ситуации и претоварвания в последните дни от седмицата. Това време е подходящо за спокойна почивка, общуване с хора, които ви разбират, споделят вашите хобита и интереси.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е