Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 8 - 14 май

Близнаците, тази седмица, да не се опасяват от неуспехи - всичко ще им се подреди, Везните ще имат сериозни трудности в началото на седмицата, особено тези които са планирали важни срещи или сериозни преговори
Хороскоп за седмицата 8 - 14 май
812

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Седмицата ще е натоварена. Опитайте се да не губите време и не отлагайте за дълго  планираните неща, особено ако изискват активното участие на други хора. За да се споразумеете с някого за сътрудничество, вероятно ще отнеме повече време, отколкото сте очаквали. Спор, започнал за дреболия, може да завърши с взаимни претенции и обиди. Но ако сте деликатни и тактични, всички остри забележки могат да бъдат избегнати.

Дори обичайните неща могат да бъдат по-трудни от обикновено. Освен това вероятно ще трябва да научите нещо ново, а това не винаги ще е лесно. Това няма да ви накара да отстъпите и да се откажете от плановете си. Определено ще постигнете целта си, дори ако трябва да работите упорито за това.

Тази седмица ви предстои да общувате с много различни хора. Не всеки ще бъде любезен. Въпреки това ще намерите подход към всички. Вероятно ще имате както надеждни съюзници, така и нови приятели.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Много неща ще се развият добре тази седмица, но по-добре не забравяйте да бъдете внимателни. Отговорното отношение към всички дела, с които трябва да се захванете, ще помогне да се избегнат досадни грешки и грешни изчисления. А търпението и снизхождението към слабостите на другите хора ще помогнат за поддържането на добри отношения дори с тези, които могат да се поддадат на негативни емоции, да се държат необуздано и да провокират конфликти. Ще можете да изгладите много отношения. Това ще впечатли много хора. Хората, които са ви подценявали преди, ще осъзнаят колко грешат.

Може да има повече за вършене, отколкото сте очаквали. Много ще зависи от това как приоритизирате и управлявате времето си. Колкото по-рано се съсредоточите върху това, което е наистина важно, толкова по-малко вероятно е да има грешки, някои досадни пропуски.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нещо се обърка тази седмица, не се притеснявайте много. Ще го направите както трябва. Влиянието на положителните тенденции ще бъде доста силно и със сигурност ще постигнете забележим успех, ако сте постоянни. Вярно е, че знанията, придобити по-рано, може да не са достатъчни за решаване на работни проблеми. Така че се пригответе да научавате нови неща и не се колебайте да поискате съвети и задавате въпроси от хора, на чийто опит се доверявате.

Седмицата обещава полезни запознанства. Ако ви предложат да говорите на професионално събитие, не отказвайте - ще покажете най-добрата си страна, ще намерите потенциални партньори, ще направите добро впечатление на хора, от които зависи много.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Запомнете - сега вашето разбиране и подкрепа са особено важни за близките. Грижете се за тези, които са ви скъпи.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Едва ли ще има за какво сериозно да се тревожите - седмицата ще се развие добре. Това ще отвори много интересни възможности за Раците, които решат да предприемат нещо ново или просто да променят обичайния ход на живота. Възможно е някое отдавнашно желание на представителите на знака да се сбъдне.

Основното, което ще се изисква от вас, е да не се обърквате и да се опитате да се възползвате от всички възможности, които тази седмица ще ви отвори. Бъдете решителни, отхвърлете съмненията и фалшивата скромност. Бъдете готови да говорите за своите успехи и победи. Ще имате шанс да направите добро впечатление на нови познати. Възможно е скоро да получите примамливи предложения от тях.

Доста време може да ви отнемат семейни дела, помощ на роднини, решаване на проблеми на други хора. Но няма да се оплаквате от това. Няма да пестите сили, за да подкрепите хора, изпаднали в трудна ситуация.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Бъдете внимателни и упорити. Тази седмица не е от онези, в които всичко върви от само себе си. Ако искате да сте успешни, бъдете готови да работите здраво. Дори обичайните неща може да изискват повече време и усилия от обикновено. Малко вероятно е веднага да намерите помощници, така че трябва да разчитате на собствените си сили поне в началото на периода. Хората, с които може да се свържете за помощ, ще бъдат на разположение малко по-късно. Но е възможно да предпочетете да се справите сами с всичко и да запазите свободата на действие.

Вероятни са приятни събития в семейството, промени към по-добро в отношенията с най-близките. През втората половина на седмицата със сигурност ще забележите, че околните са станали по-внимателни към вас. Времето е подходящо за обсъждане на важни въпроси, изясняване на някои неясни моменти и съгласуване на планове за бъдещето.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Едва ли седмицата ще мине без напрегнати моменти. Случаи, с които сте очаквали да се справите бързо, може да се окажат много по-трудни, отколкото предполагате. Но все пак ще ги завършите успешно. Постоянството и желанието да научите нови неща, да разберете трудни въпроси ще помогнат тук. Освен това способността да се разбирате с хората ще бъде много полезна. Възможно е благодарение на нея да намерите както надеждни помощници, така и верни приятели.

Ще бъде възможно спокойно и конструктивно да се обсъдят въпроси, които преди са предизвиквали много разногласия и спорове. Мнозина ще харесат вашата увереност и прямота. Дори хора, които преди са се интересували само от собствената си гледна точка, ще се вслушат в мнението ви. Отношенията, които преди са имали изключително бизнес характер, ще станат по-непринудени. Не са изключени романтични хобита на работното място.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

По-добре е да не разчитате на лесни успехи в началото на седмицата. Това време може да бъде трудно, особено за Везните, които са планирали важни срещи, сериозни преговори. Няма да е лесно да намерите общ език дори с доверени съюзници и стари познати. Хората, които срещате за първи път, могат да оставят у вас грешно впечатление. Не бива обаче да се разстройвате особено - постепенно ситуацията ще се промени към по-добро и отношенията ще се подобрят.

Втората половина на седмицата ще отвори нови възможности. Не пропускайте своя шанс, проявете постоянство и изобретателност. Способността да импровизирате, да действате по свой собствен начин, а не да следвате пътя на някой друг, ще помогне на много Везни да изоставят старите съперници.

Както и да се развият обстоятелствата, вие ще запазите самообладание, никой не може да ви извади от равновесие. Възможно е да успеете да сложите край на някои дългогодишни конфликти между вашите близки, да помирите онези, които са били в конфликт.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви ползотворна и относително спокойна седмица. Ще се справите добре с много случаи, включително с тези, които преди са изглеждали изключително трудни. Тук ще ви е небходима способността да решавате творчески проблеми. Благодарение на нея ще успеете там, където другите са се провалили.

Вероятни са промени към по-добро в деловите отношения. Хората, които преди са ви подценявали, съмнявали са се в талантите ви, ще разберат колко грешат. Възможно е скоро да получите обещаващи предложения за сътрудничество от тях.

Колкото и неща за вършене да имате тази седмица, определено ще намерите време да общувате с любимите хора, да измислите как да ги зарадвате. Можете да поканите приятели на гости, да организирате домашно парти. Обсъждането на семейни планове ще вдъхнови близките ви.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Тази седмица трябва да бъдете упорити - без това едва ли ще успеете. Има опасност старите недоброжелатели внезапно да си спомнят за вас, да искат да попречат на изпълнението на някои от вашите планове. Разбира се, ще отвърнете на удара и ще защитите интересите си, но това ще изисква усилия.

В работата опитът, натрупан по-рано, със сигурност ще ви бъде полезен. Помислете за успехите, които вече сте постигнали. Това ще ви вдъхнови, ще ви помогне да не отстъпите пред трудностите и да решите накъде да продължите.

Възможно е към предварително планираните да се добавят напълно нови неща. Хората, които доскоро не смятахте за свои съюзници, ще помогнат да се справите с тях. Вероятно скоро ще станете приятели с тях. Връзките също могат да бъдат романтични. Много ще зависи от това дали искате да поемете инициативата.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата ще е благоприятна за работа. Ще решавате важни въпроси, ще се справяте с проблеми, които доскоро изглеждаха почти неразрешими. Ще бъде възможно да не изпускате нищо от поглед, да обръщате внимание на детайлите, които могат да играят важна роля. Ще се появят необичайни идеи. За другите в началото може да изглеждат твърде смели, а понякога и странни, но скоро на всички ще стане ясно, че сте на прав път.

Разбирането с другите ще бъде лесно – това важи както за деловите, така и за личните отношения. Ако имате нужда от помощ и подкрепа, със сигурност ще я получите. Ще има възможност да възстановите стари връзки, да сключите мир с тези, с които сте били в конфликт. Няма да отнеме много усилия - достатъчно е навреме да поемете инициативата.

Последните дни от седмицата са много подходящи за подобряване на дома, закупуване на полезни неща, които ще използвате с любимите си хора.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на седмицата ще е вълнуващо. По това време ви очакват не само приятни събития и добри новини, но и срещи с необичайни хора. Ще срещнете хора, за които сте чували много хубави неща. Може да се окаже, че имате много общи интереси. Ще има много интересни теми за разговор, ще има неща, които искате да правите заедно. Времето ще бъде благоприятно и за изучаване, събиране и анализ на информация. Някои Водолеи ще намерят ментори, към които могат да се обърнат повече от веднъж за подкрепа и съвет.

Втората половина на седмицата ще ви разкрие нови възможности – както в деловата сфера, така и в областта на личния живот. Вярвайте в себе си. Много ще зависи от това дали не сте на загуба, когато попаднете в двусмислена ситуация, дали ще започнете да се съмнявате в способностите си. Ако наоколо има хора, които са готови да ви подкрепят, по-лесно ще успеете. По-добре стойте настрана от тези, които обичат да критикуват и правят неприятни забележки по всякакъв повод.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Упоритостта, решителността и желанието да положите усилия за постигане на желания резултат ще разкрият пред вас много възможности тази седмица. Ако започнете да учите нещо ново, бързо ще постигнете първите успехи. Придобитите знания ще ви бъдат полезни много скоро. Благодарение на тях ще направите много добрини не само за себе си, но и за другите.

Обърнете внимание на това как се развиват отношенията ви с другите. Възползва ли се някой от вашата доброта. Опитва ли се да използва вашите знания и таланти в своя полза. Ще бъдете особено наблюдателни, няма да градите илюзии и да таите напразни надежди. Това ще извади на бял свят онези, които дълго са крили истинските си намерения зад показно доброжелателство.

Много приятни моменти ще донесе общуването с любимите хора. Семейните събития ще се помнят дълго време. Ако отношенията ви с роднините преди не са били лесни, сега ще има шанс да ги промените към по-добро. Приятелските и романтичните срещи също ще вървят добре.

2023 © Варна е

Месечен хороскоп за ЮНИ

Скорпионите могат да се захванат решително с работа, през този месец ще имат шанс да постигнат много, За Козирозите юни ще бъде благоприятен месец да започнат да учат нещо полезно
Месечен хороскоп за ЮНИ
5

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Юни ще е доста неспокоен, неравномерен. Повече от веднъж или два пъти ще се наложи промяна на плановете. Колкото по-спокойни сте за това, толкова по-добре.

Вероятни са бизнес промени. Може би те няма да бъдат кардинални - например ще ви предложат нова работа във вече позната област или ще ви дадат възможност да преминете от един проект към друг, по-перспективен и обещаващ. Няма да е необходимо да губите време, опитвайки се да разберете нова ситуация, можете просто да продължите да действате, да постигнете целта си, като използвате обичайните методи.

И в работата, и у дома понякога ще възникват разногласия. Но най-вече ще ви разстроят недоразуменията с приятели, особено вероятно в средата на месеца. Напомняйте си често, че дори най-добрите хора имат слабости, които понякога може да бъдат простени.

Ако предварително сте се договорили с някого за съвместни пътувания, бъдете готови за факта, че те ще струват повече, отколкото сте очаквали. Това обаче няма да развали впечатленията и като цяло ще останете доволни от това как ще се получи всичко.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бъдете готови да защитите интересите си в началото на юни. Телецът, фокусиран върху работата, ще трябва да действа доста твърдо в този момент, за да укрепи позициите си, да отблъсне съперниците и да не стане жертва на груби, но не по-малко ефективни манипулации. Ще трябва да се държите много по-меко, ако възникнат домашни разногласия. Опитайте се да намерите истинската им причина. Може да не е възможно без някои доста неприятни разговори. Но след като приключат, отношенията ви с близките ще се подобрят значително.

Сериозният подход към бизнеса ще ви позволи да постигнете успех в средата на месеца. Ще се справите с това, което не е работило дълго време, ще намерите отговори на много важни въпроси. Опитайте се да прекарвате повече време с приятели и други близки хора по това време - общуването с тях ще ви даде необходимата енергия за големи постижения.

Последните дни на юни ще бъдат особено важни. Най-вероятно по това време ще имате нови цели и планове, ще разберете какво наистина искате да постигнете. Вслушвайте се в интуицията си, не позволявайте на другите да ви объркват с непоискани съвети.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Месецът може да бъде предизвикателен, ако предпочитате да се оставите на течението, отколкото да предприемете действия. Но интуицията ще ви подскаже навреме, че през юни си струва да положите усилия, за да промените ситуацията. Бързо ще разберете какво да правите, бъдете последователни и упорити, така че със сигурност ще постигнете целта си.

Най-забележими успехи ще постигнете там, където се изисква съобразителност и изобретателност. Дори обичайните задачи ще се опитате да решите по някакъв нетривиален начин. Това ще отвори много нови възможности и ще ви позволи да създадете много полезни контакти.

Относно запознанствата, вероятността те да получат романтично продължение през юни ще бъде особено голяма. Дори една чисто бизнес среща може да завърши много неофициално, ако нямате нищо против. Вероятни са и промени към по-добро във вече установени отношения. Тук обаче ще трябва да поемете инициативата.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Не се притеснявайте, юни може да бъде доста изтощителен, но ще бъде изпълнен с полезни неща. Много от тях също ще се окажат приятни, интересни, вдъхновяващи.

Трябва обаче бързо да определите приоритетите, за да не изразходвате твърде много време и усилия за нещо, което по-късно се оказва не толкова важно. Възможно е да се наложи да се консултирате с хора, които ви познават добре, защото вие самите ще сте на загуба.

Вероятен е напредък. Месецът ще бъде благоприятен както за тези, които продължават да се движат в отдавна избрана посока, така и за тези, които се заемат с нещо ново. Някои Раци ще помислят за започване на собствен бизнес. Обстоятелствата за това ще бъдат благоприятни.

Домашните задължения ще донесат радост. Въпреки това, не се увличайте много по тях. Дайте възможност на близките си да направят нещо полезно сами, погрижете се за вас. Те ще бъдат щастливи от това.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на юни може да се окаже трудно - ще трябва да вземате важни решения, да се справяте сами с трудни задачи. Някои представители на знака ще трябва да коригират грешките, направени преди много време. През това време обаче ще има и приятни моменти. Например, вероятни са полезни запознанства, срещи, които ще запомните дълго време. Някои Лъвове ще придобият и нови хобита. По-късно те могат да се превърнат в нов източник на доходи.

Втората половина на месеца ще е щедра на хубави случайности и приятни изненади. Може би ще получите предложения, на които не сте разчитали сериозно, и от този момент животът ви ще започне да се променя към по-добро. Вероятни са някои радостни събития в семейството. Отношенията със скъпите за вас хора ще станат по-топли, по-спокойни и по-хармонични. Лесно ще съгласувате общи планове, особено ако са свързани с пътуване или преместване.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте. Началото на юни е времето, когато трябва да преосмислите плановете си, да решите върху какво ще наблегнете сега и какво ще отложите за по-късно. Едва ли си струва да се обърнете към някого за съвет - за другите хора ще бъде трудно да разберат ситуацията, да разберат какви са вашите приоритети.

Обърнете внимание на това как се развиват отношенията с колегите и ръководството. Може да се разберете по-лесно, ако си позволите малко почивка от официалния стил на общуване. Да се ​​опитвате да се сприятелите с всички наведнъж не си струва, но малко по-небрежно поведение ще ви помогне да избегнете напрегнати моменти.

Втората половина на юни е подходяща за решаване на правни въпроси, сключване на сделки и оформяне на съответните документи. Всичко това ще изисква известно усилие, но вие няма да объркате или изгубите нещо от поглед. По-късно ще се похвалите, че сте проверили всичко, че сте внимателни към малките неща.

Ще има повече грижи вкъщи. Вероятни са неочаквани посещения и гостите могат да останат за дълго време. Комуникацията с близките ще ви хареса, но желанието да останете насаме със себе си често ще се появява във вас.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Юни ще се развие добре, ако не бързате със заключенията, кажете и направите първото нещо, което ви хрумне. Запазете обичайната си предвидливост и можете да избегнете проблеми и загуби.

Вероятни са необичайни предложения за сътрудничество, в някои случаи ще става въпрос за промяна не само на мястото на работа, но и на сферата на дейност. Помислете дали наистина искате това, дали сте готови да започнете почти от нулата. Веднага щом си дадете честен отговор на този въпрос, ще можете да вземете решение относно плановете.

Като цяло юни ще бъде благоприятен от делова гледна точка. В личните отношения също ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Разногласията с близките, за които напоследък сте се тревожили, ще останат в миналото, защото ще започнете да разбирате по-добре тези, които са ви скъпи. А проблемите, които предизвикаха разгорещени дебати, могат да бъдат обсъдени спокойно и конструктивно.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Пригответе се за работа. През юни ще има шанс да постигнете много. Успехът не винаги ще дойде лесно, но интуицията със сигурност ще ви подскаже кога си струва да положите усилия и кога е по-добре да отстъпите. Благодарение на способността да забелязвате малките неща, да събирате ценна информация малко по малко и да правите правилните изводи, няма да попаднете в капаните, поставени от недоброжелатели, ще защитите интересите си и ще укрепите професионалната си позиция. Не е желателно да влизате в открита конкуренция и като цяло е по-добре да избягвате всякакви конфликти - те ще ви отдалечат от това, което е наистина важно.

През първата половина на юни често ще се появяват нови задачи, така че определено ще трябва да промените плановете си, за да се справите бързо с най-неотложните дела. Но втората половина на месеца ще бъде по-спокойна. Подходяща е за започване на работа по нови проекти, но не толкова професионални. Каквато и да е важната цел за вас, в края на юни ще можете да направите важни стъпки към нея.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на юни ще отвори много нови възможности, опитайте се да не пропуснете нито една от тях. Ще бъдете добри в решаването на наистина сложни проблеми, ще разберете това, за което преди сте имали само далечна представа. Но за вас ще бъде особено важно да можете да общувате с различни хора, да намерите подход към тези, които са напълно различни от вас. Благодарение на него можете да привлечете подкрепата на влиятелни хора, да намерите помощници, ако са необходими.

Опитайте се обаче да избягвате претоварването. Имате много енергия, но нейните запаси не са неограничени. Малки паузи за почивка, смяна на обстановката със сигурност ще ви се отразят добре.

Втората половина на месеца обещава парични постъпления. Моментът е добър за решаване на финансови въпроси - няма да бъдете несериозни, няма да се поддавате на мимолетни импулси или да градите илюзии. Възможно е да възникнат някои трудности в личните отношения. Общуването с близките ще изисква повече търпение от обикновено. Не винаги ще бъдете разбрани правилно, така че не пропускайте възможността да обяснявате дори това, което изглежда очевидно.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Юни е изключително благоприятен месец да започнете да учите нещо полезно. За да направите това, изобщо не е необходимо да седите на училищна маса. Търсете нова информация по въпроси, които ви интересуват, общувайте с хора, чийто опит е полезен, опитайте нови подходи към познати неща. Ще научите много полезни неща, ще придобиете опит, който скоро ще ви бъде полезен. Някои Козирози ще започнат да разбират себе си по-добре, да разберат какво преди това им е попречило да продължат напред.

Благоприятен месец ще бъде за пътувания до нови за вас места, необичайни екскурзии, както и всякакви дейности, които обещават ярки впечатления. Ако сте придружени от любим човек, това ще ви сближи още повече, ще ви помогне да се опознаете по-добре.

Бъдете готови да надхвърлите обичайното - най-вероятно през юни ще е просто необходимо за изпълнение на вашите желания. Предпазливостта и предвидливостта са похвални, но внимавайте да не ви попречат да пропуснете наистина интересни възможности.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на юни умението да се отнасяте философски към всичко случващо се ще ви бъде много полезно. Това време може да донесе някои двусмислени събития и няма да стане ясно веднага как да реагирате на тях. Мислете, чакайте, наблюдавайте какво се случва, но в същото време се опитайте да запазите вътрешен мир, да не правите мрачни прогнози и да не се страхувате от това, което вероятно никога няма да се случи. В този момент вашата подкрепа ще бъде особено важна за близките. Някои Водолеи ще станат опора за онези, от които самите те често са получавали помощ преди.

Втората половина на месеца като цяло ще бъде по-лека и приятна. Тя обещава промяна към по-добро във всички области на живота. Вярно е, че събитията няма да се развият толкова бързо, колкото бихте искали. Но интуицията ще ви подскаже - не е нужно да се опитвате бързо да промените ситуацията, много по-полезно е да се придържате към по-бавен ритъм. Опитайте се да наблюдавате внимателно всичко наоколо - има шанс да направите важни открития.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Юни ще се отличава с особено нестабилен емоционален фон. Запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Опитайте се да следите настроението си, не се поддавайте на мрачни мисли и просто мислете повече за доброто. Друга особеност на този месец е, че много неща ще бъдат във вашите ръце. Затова ще бъде грешка да чакате някой да се погрижи за вас, да поеме отговорност, да вземе решения, самата мисъл за които ви изнервя. Ще трябва сами да се погрижите за собственото си благополучие.

Ситуацията в работата може да се промени. Вече не можете да останете в сянка. Време е да покажете на какво сте способни, какво сте научили. Не бъдете скромни - имате с какво да се гордеете и с какво да се похвалите. Да, някой ще завиди на вашите постижения. Но ще има много повече, които ще ги оценят.

2023 © Варна е