Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 9 - 15 октомври

Телците ще се опитат да приемат всички въпроси особено сериозно, и това ще им донесе успехи, за Близнаците седмицата може и да е трудна, но ще се справят с всички предизвикателства
Хороскоп за седмицата 9 - 15 октомври
6427

ОВЕН (21 март - 20 април)

Тази седмица способността да действате бързо, да научавате нещо полезно от другите в движение и да вземате решения без много обмисляне ще ви бъде много полезна. Ще се отворят много нови възможности и няма да искате да пропуснете нито една от тях. Най-значимите промени са вероятно в онези области от живота, където наскоро не се е случило нищо интересно или вдъхновяващо. Например Овен, затънал в рутинна работа, ще има шанс да се заеме с нещо наистина интересно.

В работата можете да разчитате на съветите на стари познати. Но във всичко, което се отнася до личните отношения, е по-добре да се доверите само на собствената си интуиция. Благодарение на нейните съвети ще разберете как да се държите, така че всичко да се получи по най-добрия възможен начин. Ще стане видимо по-лесно да се разбирате с най-близките си хора, защото ще се досетите за това, което те не са посмели да кажат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще се опитате да приемете всички въпроси особено сериозно, поради което ще постигнете успех. Тази седмица ще бъде благоприятна за учене и работа. Дори и да поемете някои много трудни задачи, ще се справите перфектно с тях благодарение на подкрепата на звездите. Способността да гледате на нещата реалистично, а не да витаете в облаците, също ще помогне. Няма да си създавате илюзии, ще прецените реалната ситуация и бързо ще разберете как най-добре да действате.

Седмицата е подходяща за делови срещи, преговори с потенциални партньори или евентуални работодатели. Ще покажете най-добрата си страна и ще спечелите доверието и симпатиите на тези, чиято подкрепа може да ви бъде полезна. Въпросите, свързани с подготовката на документи, които изискват контакт с държавни организации, ще бъдат бързо решени.

Много от начинанията ви ще бъдат успешни. Но е важно да не бързате много. Именно поради прибързаността ви може да изпуснете нещо от поглед или да направите грешка, която ще трябва да коригирате по-късно.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Седмицата може да е трудна, но ще се справите с всички предизвикателства. Вашият собствен опит и подкрепата на другите, която винаги ще получавате навреме, ще ви помогнат в това. Проблемите, които възникват, няма да са съвсем нови за вас, а напротив, те ще бъдат подобни на тези, които вече ви се е налагало да решавате преди. В такива случаи е по-добре незабавно да се обърнете към доказани методи. По този начин можете бързо да подобрите ситуацията към по-добро. По-добре се въздържайте от рискови експерименти и ако все пак решите да го направите, не надценявайте възможностите си и се опитайте да измислите резервен план - за всеки случай.

Много от решенията, които ще вземете тази седмица, ще повлияят на бъдещето ви, но няма да стане ясно как. Затова е по-добре да не бързате, да наблюдавате малко какво се случва, да сравнявате различни варианти за развитие на събитията. Наблюдателността, способността да обръщате внимание на онези детайли, които изглеждат незначителни за другите, ще ви бъдат много полезни. По-добре е да не губите време в спорове - скоро всички ще разберат, че сте били прави.


РАК (22 юни - 22 юли)

Бъдете готови да действате бързо и решително. Тази седмица ще имате възможности, за които преди само сте мечтали и ще бъде важно да не се объркате и да не пропуснете подходящия момент. Понякога ще има много малко време за мислене. В такива ситуации може да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе.

Седмицата ще бъде успешна от професионална гледна точка. Деловите преговори ще бъдат успешни, всяко обсъждане на работни въпроси ще бъде много полезно. Ще бъде възможно да обсъдите перспективите си за кариера с ръководството. Те ще ви кажат какво липсва, за да укрепите позицията си и да получите повишение.

Възможни са пътувания - както предварително планирани, така и спонтанни. При всички случаи ще се получат добре. Ако можете да тръгнете на път с любимия човек, това трябва да направите - то ще бъде от полза за връзката ви.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Седмицата ще е щедра на нови идеи. Но не всичко, което успяхте да измислите, трябва незабавно да бъде споделено с другите. За съжаление, има опасност да не бъдете разбрани веднага и да трябва да отговорите на много уточняващи въпроси, които не винаги ще са прости и приятни. Така че първо съберете повече информация, обмислете всички детайли и едва след това споделете какво имате предвид. Това ще направи живота ви много по-лесен.

Хора, с които почти не сте разговаряли преди или сте поддържали чисто формални отношения, ще ви наблюдават внимателно тази седмица. След като са оценили вашите действия, те сами ще поемат инициативата в комуникацията и ще направят първата стъпка към сближаване. Веднага ще разберете кой наистина си заслужава да опознаете по-добре и от кого е по-добре да стоите далеч. Във всеки случай социалният ви кръг може значително да се разшири. Вероятно е началото на бизнес, приятелски и романтични отношения.

Опитайте се да прекарвате повече време с хората, на които държите. Така ще избегнете недоразумения, взаимни претенции и обиди. Седмицата е подходяща за разговори за трудни неща и споделяне на опит. Не се съмнявайте, че ще бъдете разбрани правилно и подкрепени.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Седмицата със сигурност ще донесе промени към по-добро. Може би събитията няма да се развият толкова бързо, колкото бихте искали, но това, което се случва, все пак ще ви зарадва. Дори някои незначителни инциденти могат да ви дадат интересни идеи и да ви помогнат да погледнете по различен начин на познатите неща.

Малко вероятно е да възникнат проблеми в бизнес или личните отношения. Напротив, влиянието на положителните тенденции ще бъде забележимо. Бързо ще намерите общ език с тези, които са ви близки по дух и възгледи за живота. Но дори и с човек, който е напълно различен от вас, има за какво да си говорите.

Ще има повече работа от обикновено. Възможно е да имате нови задачи и отговорности. Можете да се справите с тях доста бързо. Ще се радвате на възможността да направите нещо интересно, полезно и важно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Седмицата ще ви донесе важна информация, отговори на много въпроси, които ви вълнуват напоследък. Може да помислите за промяна на плановете си. В крайна сметка ще стане ясно какво всъщност може да се направи бързо и за какво все още не си струва да се хаби енергия. Някои Везни ще разберат, че е дошло време да преразгледат старите споразумения, други дори ще помислят за намиране на нови съюзници. Малко вероятно е всички около вас да харесат действията ви, но никой няма да посмее да застане на пътя ви или да се опита да ви разубеди от плановете ви.

Всички около вас ще слушат особено внимателно това, което казвате. Но, уви, не винаги правилно ще го разберат. Така че бъдете готови за дълги обяснения и се опитайте да не се ядосвате на онези, които задават много въпроси. Публичните изказвания ще вървят добре, ако се подготвите сериозно за тях.

Лесно ще се разбирате с близките си, ако не им налагате своята гледна точка. Във вашата власт е да предотвратите конфликта и да насочите всяка дискусия в конструктивна посока.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Седмицата ще е успешна, но няма да мине без вълнения и тревоги. Всяка дреболия може да изглежда като сериозно събитие за вас и случайна неприятност лесно може да бъде объркана със сериозен провал. Не се опитвайте да се справите с всичко сами. Ще бъде много по-лесно и полезно да споделите преживяванията си с човек, на когото наистина имате доверие. Получили подкрепа и помощ, ако имате нужда от нея, веднага ще се почувствате по-спокойни и по-уверени.

Трябва да разрешите няколко важни работни въпроса. Това ще изисква изобретателност и находчивост, защото доказаните методи едва ли ще бъдат достатъчно ефективни. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен тук, така че е по-добре да разчитате на собствените си знания, интуиция и здрав разум.

Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо. Но дори и да правите няколко неща наведнъж, ще разберете кое е особено важно и няма да изразходвате много енергия за всичко останало.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Тази седмица ще бъде особено полезна инициативата в работата. Сериозни промени към по-добро в света на бизнеса ще настъпят само когато започнете да действате решително и да предложите нещо съвсем ново. Полезни ще са разговорите с ръководството, опитни колеги и дългогодишни бизнес партньори. Информацията, получена от тези хора, скоро ще ви бъде полезна.

Възможни са необичайни срещи. Новите познати едва ли ще могат да устоят на вашия чар, много по-вероятно е веднага да изпитат симпатия към вас. Някои може дори да се влюбят от пръв поглед. Но няма да загубите ума си и вероятно по-късно ще похвалите себе си за това.

Възможни са промени в отношенията с хора, които доскоро сте смятали за съперници или дори врагове. Тази седмица ще ви позволи да ги видите в различна светлина. Може да разберете, че сте сгрешили в оценките си.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Седмицата може да изглежда скучна - ще трябва да отделите много време за монотонни задачи. Но тук няма да сте сами, много интересни хора ще ви правят компания в подобни дейности. Ще има възможност да обмените опит, да поговорите за нещо вълнуващо или да обсъдите някои ежедневни дреболии. Не се притеснявайте да говорите за това, което ви безпокои. Най-вероятно ще получите подкрепа, добри съвети и истинска помощ. Вероятно е началото на едно приятелство.

Деловите срещи ще вървят добре. Опитайте се да се подготвите за тях сериозно, без да разчитате на способността си бързо да намирате правилните думи и да правите добро впечатление. Възможно е да имате работа с трудни хора - но силните ви аргументи ще ги убедят и тях.

Ще се появят много добри идеи. Те ще касаят предимно вашите увлечения, лични планове и отношения с близките. След като разберете какво точно искате да промените в живота си, ще помислите как може да стане това и определено ще намерите отговора.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви ползотворна и интересна седмица, значителна част от която ще бъде посветена на полезни неща и решаване на проблеми, които са важни не само за вас, но и за околните. Ще трябва да действате доста бързо и това по-скоро ще ви зарадва, отколкото ще ви разстрои. Не искате да чакате твърде дълго нещата да се случат или да гледате какво правят другите. Следователно няма да губите време, веднага ще започнете да предприемате някои конкретни стъпки към целта и скоро ще я постигнете.

Най-добрите ви черти ще се появят особено ярко и мнозина ще обърнат внимание на тях. Тези, които едва са ви забелязвали преди, ще съжаляват. А новите познати ще бъдат напълно очаровани. Може би е началото на необичайна романтична история, към която в началото ще бъдете предпазливи, дори скептични.

Единствено в областта на финансите понякога ще се усеща влиянието на негативните тенденции. По-добре е да не рискувате пари, избягвайки необмислените разходи и спонтанните покупки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви натоварена, но и доста объркваща седмица. Задачите ще се окажат повече, отколкото сте очаквали, но няма да можете веднага да решите кое е наистина важно за вас и кое не. Някои Риби също рискуват да станат жертва на чужди интриги или прости, но много ефективни манипулации. Такива представители на знака могат да пожертват интересите си в името на другите и едва тогава да осъзнаят, че това е напълно ненужно.

За да успеете, ще трябва да защитавате своята гледна точка в спорове, понякога да вземате решения, които другите няма да харесат, или да действате много по-твърдо, отколкото сте свикнали. Най-важното е да не се обвинявате, ако някой внезапно се окаже недоволен от вас. Сега е по-важно да постигнете собствените си цели, отколкото да угодите на другите.

Седмицата ще допадне на креативните Риби, защото е подходяща за експериментиране и опитване на нови неща. Понякога можете да поемете рискове - вашата интуиция определено ще ви подскаже дали това има смисъл. Благодарение на нея ще започнете да разбирате много по-добре тези, които харесвате.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 19 май 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще намират лесно общ език с други хора, дори в трудни ситуации, някои СКОРПИОНИ ще почувстват загуба на енергия и повишена раздразнителност, ако е възможно, ще е добре да си осигурят почивка, релаксация и достатъчно сън
Хороскоп за неделя, 19 май 2024 г. (Всички зодии)
653


ОВЕН (21 март - 20 април)

През първата половина на деня не бива да се заемате с нещо особено сериозно и сложно. Ще бъде по-добре да се наспите добре и да си починете. На Овните, които са заети с учене, ще им е по-трудно от обикновено да решават сложни задачи и да учат нов материал. Но не се разстройвайте, дори ако нещо не се получи веднага, направете кратка почивка и опитайте отново.

Постепенно ще можете да се съберете и да се справите с най-важните неща. Вечерта трябва да прекарате в движение, да се разходите или да спортувате. Физическата активност може да ви помогне да облекчите стреса и да подобрите настроението си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Трябва да се справите с множество малки проблеми днес. Спокойствието и емоционалната стабилност ще ви помогнат бързо да се справите с всичко. В случай на затруднения потърсете съвет от по-възрастни роднини, те ще ви кажат какво да правите правилно. За Телците, които ще използват инструменти или машини, е важно внимателно да спазват мерките за безопасност, за да избегнат случайни наранявания.

Вечерта е благоприятна за приемане на гости. Особено добре е, ако имате общи професионални интереси. Ще можете да прекарате времето си не само приятно, но и с полза за себе си.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Усилията, които ще трябва да положите, няма да са напразни, но успехът няма да бъде постигнат веднага. Бъдете търпеливи, действайте постепенно, тогава всичко ще се нареди добре. Не се колебайте да потърсите помощ от влиятелни роднини и приятели. Можете да правите смели планове, със сигурност ще успеете да ги осъществите.

Близнаците, които са във връзка от дълго време, трябва да обсъдят с любимия човек теми, които са важни и за двамата. Така можете да се разберете по-добре и да укрепите взаимното доверие.


РАК (22 юни - 22 юли)

На сутринта ще се сблъскате с вътрешни противоречия. Отношенията с близките също няма да вървят гладко, възможни са недоразумения и дребни конфликти. Опитайте се да контактувате по-малко с другите и да не се замесвате в сериозни дела. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да си вземете почивен ден.

Ако успеете да си починете добре, излизането вечерта ще ви бъде от полза. Много Раци ще станат особено привлекателни и интересни за нови запознанства. Само внимавайте да не накарате любимия човек да ревнува.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще успеете да се справите с много трудни задачи, но се постарайте да не ги отлагате за вечерта. В особено спорни случаи вашата интуиция ще ви подскаже правилното решение. Предстои активно общуване с близки и приятели, което ще бъде едновременно приятно и полезно. Кратките пътувания ще се отразят добре. Някои Лъвове ще получат дългоочаквана новина. 

В следобедните часове ще бъде по-трудно да поддържате положителна нагласа. Разногласията с членовете на семейството могат да предизвикат конфликти. Но можете лесно да възстановите мира, ако проявите деликатност и грижа.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Семейните грижи ще изискват вашето активно участие. Ще успеете да се справите с много задачи, дори с такива, с които никога не сте успявали. Сега е подходящият момент да подредите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Много Деви ще успеят да направят успешни покупки, които ще донесат радост. Не си губете времето с клюки и празни приказки.

Вечерта е добра за правене на планове за бъдещето, обсъждане на предстоящи отпуски и организиране на пътувания. В отношенията ви с любимия човек ще цари хармония и взаимно разбирателство.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте да се заемате с работа сутринта. Ще ви трябва известно време, за да се настроите на активна вълна. Можете да си позволите малко да се отпуснете, но все пак ще трябва да обърнете внимание на някои задачи. Ученето ще бъде малко по-трудно от обикновено, но постоянството и упоритостта ще ви помогнат да постигнете резултати.

Повечето Везни трябва да прекарат една вечер в компания, да присъстват на публично събитие или да поканят гости. Така ще можете да презаредите батериите си и да получите много положителни емоции, а може би дори да създадете полезни контакти.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не трябва да започвате важни дела и амбициозни планове. Взаимодействието с други хора няма да е лесно, особено през първата половина на деня. Някои Скорпиони ще почувстват загуба на енергия и повишена раздразнителност. Ако е възможно, трябва да си осигурите много почивка, релаксация и сън. Тогава втората половина на деня ще премине добре.

По-късно ще почувствате прилив на вдъхновение и творческа енергия. Започнете с неща, които сте отлагали за по-късно. Вечерта е добра за обсъждане на важни въпроси с членове на семейството.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Сутринта е подходяща за подреждане на къщата и слагане на ред в нещата. Вашите волеви качества, решителност и постоянство ще помогнат за решаването на много проблеми. Повечето Стрелци ще могат бързо да убедят другите хора, че са прави. Следователно ще бъде лесно да се договорите за съвместни дейности и да получите помощ от тях. 

Посветете втората половина на деня на почивка и възстановяване. Направете нещо приятно, поговорете с приятели, отидете на разходка. Романтичната среща също ще мине добре и ще даде положителни емоции.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е благоприятен за всички дела, които изискват участието на други хора. Лесно можете да се споразумеете с близки и приятели, за да се справите заедно с всичко планирано. Съвместното вършене на домакинските задължения ще ви сближи и ще заздрави връзката помежду ви. Козирозите, които са заети с учене, лесно ще придобият нови знания.

Вечерта е подходяща за създаване на нови запознанства, активна комуникация, създаване на приятелства или излизане с любимия човек. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще намерите лесно общ език с други хора дори в трудни ситуации. Денят е добър да потърсите помощ или полезни съвети от влиятелни роднини - ще получите повече, отколкото сте очаквали. Струва си да започнете да създавате уют в дома, можете да планирате някои дребни козметични ремонти. 

Вашата привлекателност ще улесни създаването на нови познанства и ще събуди симпатии сред другите. Някои Водолеи ще могат да насочат деловите отношения в романтична посока.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Още от сутринта ще почувствате прилив на сили и жажда за действие. Затова си струва незабавно да започнете планираните задачи. Благоприятен ден за подновяване на домакински уреди, подреждане на нещата и извършване на скъпи покупки. Изпълнението на някои задачи изисква физическо усилие. Ако действате бавно, ще се справите успешно с всичко.

Вечерта трябва да се отпуснете, да се обадите на по-възрастен роднина или да поговорите с близки приятели. Много Риби ще успеят да заздравят връзката си с любимия човек благодарение на своята откровеност и прямота.

2024 © Варна е