Мобилно меню

Хороскоп за седмицата 9 - 15 януари

Козирогът да обърне внимание на желанията си, а Девите да не се натоварват прекалено
Хороскоп за седмицата 9 - 15 януари
51

 

ОВЕН

Началото на седмицата ще бъде благоприятно за общуване. Ще попадате в светлините на прожекторите по-често от обикновено и със сигурност ще имате полза от това. От вашите успехи ще се интересуват хора, които не сте ги забелязали досега. Възможно е да ви бъде предложено сътрудничество при много изгодни условия, преди да се съгласите се уверете, че няма други, по-примамливи възможности.

През втората половина на седмицата ще трябва да наблегнете на задачи, които изискват точност. Обърнете внимание на дребните детайли. Не изпускайте нищо от поглед, не правете дори дребни грешки. Възможно е добро решение на финансови проблеми. Доходите ви могат да нараснат значително, ако не сте твърде лекомислени. Времето е подходящо за работа с документи и контакт с държавни организации.

ТЕЛЕЦ

Тази седмица няма да ви е толкова лесно да вземате важни решения. Ще бъдете изкушени  да повярвате на някой, който обещава много. Запомнете, колкото по-важен е бизнесът, който поемате, от толкова повече надеждни съюзници имате нужда. Новите познати могат да ви разочароват, а освен това техните възгледи за това как да постъпят може да се различават от вашите. Затова бъдете особено внимателни и се опитайте да контролирате ситуацията.

Още в средата на седмицата ще дойде време да изпълните обещанията, които сте дали по-рано. Няма да е лесно, но можете да го направите и другите ще го оценят. Роднините с радост ще отговорят на всяко ваше предложение. Ще помогнат да осъществите необичайни идеи. Само една област ще изисква специални грижи - финансите. Прибързаните решения могат да доведат до загуби.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви напрегната седмица. Струва си да започнете с най-полезните и важни неща. Ще се справите с тях, ако не се разсейвате. Неочаквано хора, от които не сте очаквали нищо подобно, могат внезапно да предложат помощ. Благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете почти невъзможното. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Близнаци, които се занимават с учебна или изследователска дейност или участват в научни събития.

Втората половина на седмицата ще бъде особено благоприятна във финансово отношение. Времето е подходящо за решаване на всякакви въпроси, свързани с пари, сделки, покупки и имоти. Възможно е да намерите нов източник на доходи. Влиянието на положителните тенденции в сферата на личните отношения също ще бъде забележимо.

РАК

Няма причина да се тревожите сериозно за нищо. Тази седмица звездите ще са благосклонни към вас и много неща ще се наредят добре. Ще има благоприятни обстоятелства за започване на нов бизнес. Няма да сте на загуба и бързо ще постигнете първите успехи. Не забравяйте, че не е нужно да се справяте сами, наблизо има хора, които са готови да ви подкрепят. Можете да намерите нови съюзници, с които скоро ще се сприятелите и заедно ще постигнете много успехи.

Много обещаваща седмица очаква Раците, заети с творчески дейности. Няколко добри идеи ще се появят наведнъж, възможно е да намерите нов източник на вдъхновение. Ако искате да научите нещо ново, ще успеете бързо.

Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в деловата сфера. Очакват ви парични постъпления. Финансови или правни проблеми, които сериозно ви притесняват, могат да бъдат успешно разрешени.

ЛЪВ

Струва си да действате решително, за да не пропуснете благоприятния момент за решаване на сложни проблеми. Старите партньори ще помогнат по много начини. Ще имате шанс да възстановите бизнес връзките, които са ви били полезни повече от веднъж. Не са изключени и примамливи предложения за работа. Някои Лъвове ще сключат много изгодни сделки или ще намерят нов източник на доходи.

Общуването с другите ще изисква повече търпение и самообладание от обикновено. Дори близките хора понякога ще ви извадят от равновесие, ще ви направят нервни и притеснени. Ще запазите добронамереност и благодарение на това ще успеете да избегнете кавги. Опитайте се да не се преуморявате, особено през втората половина на седмицата. Поради умора настроението ви може да се влоши за дълго време.

ДЕВА

Началото на седмицата може да бъде особено напрегнато. Някои Деви ще трябва да се справят с трудни въпроси в този момент и това ще изнерви представителите на знака. Не забравяйте, че не е нужно да правите всичко сами. Наблизо има хора, които са готови да помогнат - това могат да бъдат стари приятели или нови познати.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства доста бързо. Средата на седмицата ще ви зарадва с нови бизнес възможности, ще ви даде шанс да реализирате това, което сте планирали преди, или да се изкачите по кариерната стълбица. Много ще зависи от впечатлението, което ще направите на другите. По-добре е да не нарушавате традициите и общоприетите правила - това едва ли ще угоди на тези, с които имате работа.

Тази седмица ще бъде особено важно да не се натоварвате. Опитайте се да се придържате към разумен дневен режим - сега не е моментът да тествате тялото си за сила.

ВЕЗНИ

Началото на седмицата ще бъде много успешно и ползотворно. Ако в този момент се съсредоточите върху решаването на професионални въпроси, можете да укрепите позицията си и да победите конкурентите си. Ще има възможност да създадете полезни контакти, да намерите съюзници, чиято подкрепа ще ви позволи да успеете при решаването на сложни проблеми. Личните отношения в този момент ще избледнеят и ще минат на заден план. Близките хора може да нямат вашето внимание. Уверете се, че това не е причина за претенции и негодувание.

През втората половина на седмицата ви очакват интересни срещи и приятни запознанства. Ще направите добро впечатление. Мнозина ще искат да се опознаят по-добре, да се сприятелят с вас. За романтично привличане не може да става и дума. Отношенията ще се развиват добре, ако не си създавате илюзии и не пришпорвате нещата. Добре обмислените решения ще бъдат правилни.

СКОРПИОН

Тази седмица може да бъде трудна. Трябва да вземете важни решения, да поемете отговорност. Ще има трудни случаи, с които ще трябва да се справяте сами. За съжаление обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че няма да можете да се обърнете за помощ към доверени приятели. Въпреки това ще проявите постоянство и изобретателност и ще постигнете желания резултат. Възможно е да се наложи да приложите трик, за да постигнете целта по-бързо. Опитайте се да не навредите на никого, в противен случай скоро ще срещнете нови проблеми.

Тази седмица е подходящо време за планиране на бъдещето. Може би ще разберете, че приоритетите ви са се променили и трябва да се съсредоточите върху това, което преди не е изглеждало важно. Ще бъде полезно да се консултирате с хора, които ви познават добре. Техните съвети ще ви помогнат да избегнете грешки.

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да бъдете по-забележими в началото на седмицата. Не пропускайте възможността да създадете нови запознанства или да се срещнете с хора, за които сте слушали много преди. Това е добър момент по отношение на бизнес и лични отношения. Хората ще ви обръщат внимание, ще се интересуват от вашето мнение, мнозина ще искат да се сприятелят с вас. Интуицията ще ви подскаже на кого можете да се доверите и с кого трябва да сте нащрек.

Средата на седмицата ще бъде особено натоварена. Възможно е в този момент да се наложи да решавате не само свои, но и чужди проблеми. Хората около вас ще се обръщат към вас за помощ по-често от обикновено и ще се стараете да не отказвате на никого.

Колкото повече наближава краят на седмицата, толкова повече интересни идеи и нови смели планове ще имате. Ще има хора, които искат да ви помогнат в изпълнението на вашите планове. Въпреки това, преди да продължите с конкретни действия, трябва да обмислите всичко правилно.

КОЗИРОГ

Седмицата ще бъде ярка и вдъхновяваща. Много Козирози с ентусиазъм ще се заемат с нови неща и бързо ще постигнат първите си успехи. Вероятно добро решение. Ако преди сте имали разногласия с колеги, ръководство и бизнес партньори, сега ще можете да намерите общ език и да се споразумеете за всичко.

Обърнете внимание на желанията си. Възможно е някои от тях да бъдат изпълнени дори по-бързо, отколкото сте очаквали; просто трябва да направите правилното нещо. Звездите ще бъдат особено благосклонни към тези, които са готови да проявят изобретателност и постоянство.

Вероятни са приятни събития в семейството, промени към по-добро в отношенията с близките. Ще ви бъде лесно да разберете както стари познати, така и тези, които сте срещнали за първи път наскоро. Романтичните отношения ще се развият хармонично, срещата с любим човек ще даде много ярки емоции.

ВОДОЛЕЙ

Ще ви е необходима много енергия, за да постигнете целите си. По-добре е да не разчитате на лесни победи, особено ако сте заети с нещо, което е важно за всички. Ще има шанс да намерите съюзници, но околните ще очакват както проява на инициатива, така и решаване на най-сериозните проблеми. Покажете лидерски качества и до вас ще бъде цял екип от съмишленици, на които можете да разчитате.

Възможни са предложения за работа, дългосрочно сътрудничество. Не давайте категоричен отговор, докато не сте сигурни, че имате работа с надежден човек. Колкото повече информация съберете, толкова по-уверени ще се чувствате.

Ще имате възможност да се отпуснете, да си прекарате добре. Пътуванията ще се окажат добри, особено ако тръгнете на път със стари приятели. Едно романтично пътуване също няма да ви разочарова.

РИБИ

Тази седмица ще бъде добра за срещи със съмишленици, обсъждане на планове, общуване с тези, които споделят вашите интереси и възгледи за живота. Ще научите много полезни неща, ще получите информация, която много ви липсваше преди. Може би вашите планове ще се променят - ще разберете, че трябва да се съсредоточите върху нещо ново.

Можете да се съсредоточите върху финансови въпроси. Тук няма да изпуснете нищо от поглед, няма да забравите или объркате, никой не може да ви обърка. Някои Риби ще намерят прост, но много ефективен начин да увеличат доходите си.

Ще има много приятни срещи. Възможно е стари познати да ви напомнят за себе си и отново ще имате много интересни теми за разговор. Вероятна е началото на романтична връзка.

2023 © Варна е

Месечен хороскоп за ЮНИ

Скорпионите могат да се захванат решително с работа, през този месец ще имат шанс да постигнат много, За Козирозите юни ще бъде благоприятен месец да започнат да учат нещо полезно
Месечен хороскоп за ЮНИ
5

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Юни ще е доста неспокоен, неравномерен. Повече от веднъж или два пъти ще се наложи промяна на плановете. Колкото по-спокойни сте за това, толкова по-добре.

Вероятни са бизнес промени. Може би те няма да бъдат кардинални - например ще ви предложат нова работа във вече позната област или ще ви дадат възможност да преминете от един проект към друг, по-перспективен и обещаващ. Няма да е необходимо да губите време, опитвайки се да разберете нова ситуация, можете просто да продължите да действате, да постигнете целта си, като използвате обичайните методи.

И в работата, и у дома понякога ще възникват разногласия. Но най-вече ще ви разстроят недоразуменията с приятели, особено вероятно в средата на месеца. Напомняйте си често, че дори най-добрите хора имат слабости, които понякога може да бъдат простени.

Ако предварително сте се договорили с някого за съвместни пътувания, бъдете готови за факта, че те ще струват повече, отколкото сте очаквали. Това обаче няма да развали впечатленията и като цяло ще останете доволни от това как ще се получи всичко.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бъдете готови да защитите интересите си в началото на юни. Телецът, фокусиран върху работата, ще трябва да действа доста твърдо в този момент, за да укрепи позициите си, да отблъсне съперниците и да не стане жертва на груби, но не по-малко ефективни манипулации. Ще трябва да се държите много по-меко, ако възникнат домашни разногласия. Опитайте се да намерите истинската им причина. Може да не е възможно без някои доста неприятни разговори. Но след като приключат, отношенията ви с близките ще се подобрят значително.

Сериозният подход към бизнеса ще ви позволи да постигнете успех в средата на месеца. Ще се справите с това, което не е работило дълго време, ще намерите отговори на много важни въпроси. Опитайте се да прекарвате повече време с приятели и други близки хора по това време - общуването с тях ще ви даде необходимата енергия за големи постижения.

Последните дни на юни ще бъдат особено важни. Най-вероятно по това време ще имате нови цели и планове, ще разберете какво наистина искате да постигнете. Вслушвайте се в интуицията си, не позволявайте на другите да ви объркват с непоискани съвети.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Месецът може да бъде предизвикателен, ако предпочитате да се оставите на течението, отколкото да предприемете действия. Но интуицията ще ви подскаже навреме, че през юни си струва да положите усилия, за да промените ситуацията. Бързо ще разберете какво да правите, бъдете последователни и упорити, така че със сигурност ще постигнете целта си.

Най-забележими успехи ще постигнете там, където се изисква съобразителност и изобретателност. Дори обичайните задачи ще се опитате да решите по някакъв нетривиален начин. Това ще отвори много нови възможности и ще ви позволи да създадете много полезни контакти.

Относно запознанствата, вероятността те да получат романтично продължение през юни ще бъде особено голяма. Дори една чисто бизнес среща може да завърши много неофициално, ако нямате нищо против. Вероятни са и промени към по-добро във вече установени отношения. Тук обаче ще трябва да поемете инициативата.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Не се притеснявайте, юни може да бъде доста изтощителен, но ще бъде изпълнен с полезни неща. Много от тях също ще се окажат приятни, интересни, вдъхновяващи.

Трябва обаче бързо да определите приоритетите, за да не изразходвате твърде много време и усилия за нещо, което по-късно се оказва не толкова важно. Възможно е да се наложи да се консултирате с хора, които ви познават добре, защото вие самите ще сте на загуба.

Вероятен е напредък. Месецът ще бъде благоприятен както за тези, които продължават да се движат в отдавна избрана посока, така и за тези, които се заемат с нещо ново. Някои Раци ще помислят за започване на собствен бизнес. Обстоятелствата за това ще бъдат благоприятни.

Домашните задължения ще донесат радост. Въпреки това, не се увличайте много по тях. Дайте възможност на близките си да направят нещо полезно сами, погрижете се за вас. Те ще бъдат щастливи от това.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на юни може да се окаже трудно - ще трябва да вземате важни решения, да се справяте сами с трудни задачи. Някои представители на знака ще трябва да коригират грешките, направени преди много време. През това време обаче ще има и приятни моменти. Например, вероятни са полезни запознанства, срещи, които ще запомните дълго време. Някои Лъвове ще придобият и нови хобита. По-късно те могат да се превърнат в нов източник на доходи.

Втората половина на месеца ще е щедра на хубави случайности и приятни изненади. Може би ще получите предложения, на които не сте разчитали сериозно, и от този момент животът ви ще започне да се променя към по-добро. Вероятни са някои радостни събития в семейството. Отношенията със скъпите за вас хора ще станат по-топли, по-спокойни и по-хармонични. Лесно ще съгласувате общи планове, особено ако са свързани с пътуване или преместване.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте. Началото на юни е времето, когато трябва да преосмислите плановете си, да решите върху какво ще наблегнете сега и какво ще отложите за по-късно. Едва ли си струва да се обърнете към някого за съвет - за другите хора ще бъде трудно да разберат ситуацията, да разберат какви са вашите приоритети.

Обърнете внимание на това как се развиват отношенията с колегите и ръководството. Може да се разберете по-лесно, ако си позволите малко почивка от официалния стил на общуване. Да се ​​опитвате да се сприятелите с всички наведнъж не си струва, но малко по-небрежно поведение ще ви помогне да избегнете напрегнати моменти.

Втората половина на юни е подходяща за решаване на правни въпроси, сключване на сделки и оформяне на съответните документи. Всичко това ще изисква известно усилие, но вие няма да объркате или изгубите нещо от поглед. По-късно ще се похвалите, че сте проверили всичко, че сте внимателни към малките неща.

Ще има повече грижи вкъщи. Вероятни са неочаквани посещения и гостите могат да останат за дълго време. Комуникацията с близките ще ви хареса, но желанието да останете насаме със себе си често ще се появява във вас.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Юни ще се развие добре, ако не бързате със заключенията, кажете и направите първото нещо, което ви хрумне. Запазете обичайната си предвидливост и можете да избегнете проблеми и загуби.

Вероятни са необичайни предложения за сътрудничество, в някои случаи ще става въпрос за промяна не само на мястото на работа, но и на сферата на дейност. Помислете дали наистина искате това, дали сте готови да започнете почти от нулата. Веднага щом си дадете честен отговор на този въпрос, ще можете да вземете решение относно плановете.

Като цяло юни ще бъде благоприятен от делова гледна точка. В личните отношения също ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Разногласията с близките, за които напоследък сте се тревожили, ще останат в миналото, защото ще започнете да разбирате по-добре тези, които са ви скъпи. А проблемите, които предизвикаха разгорещени дебати, могат да бъдат обсъдени спокойно и конструктивно.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Пригответе се за работа. През юни ще има шанс да постигнете много. Успехът не винаги ще дойде лесно, но интуицията със сигурност ще ви подскаже кога си струва да положите усилия и кога е по-добре да отстъпите. Благодарение на способността да забелязвате малките неща, да събирате ценна информация малко по малко и да правите правилните изводи, няма да попаднете в капаните, поставени от недоброжелатели, ще защитите интересите си и ще укрепите професионалната си позиция. Не е желателно да влизате в открита конкуренция и като цяло е по-добре да избягвате всякакви конфликти - те ще ви отдалечат от това, което е наистина важно.

През първата половина на юни често ще се появяват нови задачи, така че определено ще трябва да промените плановете си, за да се справите бързо с най-неотложните дела. Но втората половина на месеца ще бъде по-спокойна. Подходяща е за започване на работа по нови проекти, но не толкова професионални. Каквато и да е важната цел за вас, в края на юни ще можете да направите важни стъпки към нея.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на юни ще отвори много нови възможности, опитайте се да не пропуснете нито една от тях. Ще бъдете добри в решаването на наистина сложни проблеми, ще разберете това, за което преди сте имали само далечна представа. Но за вас ще бъде особено важно да можете да общувате с различни хора, да намерите подход към тези, които са напълно различни от вас. Благодарение на него можете да привлечете подкрепата на влиятелни хора, да намерите помощници, ако са необходими.

Опитайте се обаче да избягвате претоварването. Имате много енергия, но нейните запаси не са неограничени. Малки паузи за почивка, смяна на обстановката със сигурност ще ви се отразят добре.

Втората половина на месеца обещава парични постъпления. Моментът е добър за решаване на финансови въпроси - няма да бъдете несериозни, няма да се поддавате на мимолетни импулси или да градите илюзии. Възможно е да възникнат някои трудности в личните отношения. Общуването с близките ще изисква повече търпение от обикновено. Не винаги ще бъдете разбрани правилно, така че не пропускайте възможността да обяснявате дори това, което изглежда очевидно.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Юни е изключително благоприятен месец да започнете да учите нещо полезно. За да направите това, изобщо не е необходимо да седите на училищна маса. Търсете нова информация по въпроси, които ви интересуват, общувайте с хора, чийто опит е полезен, опитайте нови подходи към познати неща. Ще научите много полезни неща, ще придобиете опит, който скоро ще ви бъде полезен. Някои Козирози ще започнат да разбират себе си по-добре, да разберат какво преди това им е попречило да продължат напред.

Благоприятен месец ще бъде за пътувания до нови за вас места, необичайни екскурзии, както и всякакви дейности, които обещават ярки впечатления. Ако сте придружени от любим човек, това ще ви сближи още повече, ще ви помогне да се опознаете по-добре.

Бъдете готови да надхвърлите обичайното - най-вероятно през юни ще е просто необходимо за изпълнение на вашите желания. Предпазливостта и предвидливостта са похвални, но внимавайте да не ви попречат да пропуснете наистина интересни възможности.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на юни умението да се отнасяте философски към всичко случващо се ще ви бъде много полезно. Това време може да донесе някои двусмислени събития и няма да стане ясно веднага как да реагирате на тях. Мислете, чакайте, наблюдавайте какво се случва, но в същото време се опитайте да запазите вътрешен мир, да не правите мрачни прогнози и да не се страхувате от това, което вероятно никога няма да се случи. В този момент вашата подкрепа ще бъде особено важна за близките. Някои Водолеи ще станат опора за онези, от които самите те често са получавали помощ преди.

Втората половина на месеца като цяло ще бъде по-лека и приятна. Тя обещава промяна към по-добро във всички области на живота. Вярно е, че събитията няма да се развият толкова бързо, колкото бихте искали. Но интуицията ще ви подскаже - не е нужно да се опитвате бързо да промените ситуацията, много по-полезно е да се придържате към по-бавен ритъм. Опитайте се да наблюдавате внимателно всичко наоколо - има шанс да направите важни открития.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Юни ще се отличава с особено нестабилен емоционален фон. Запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Опитайте се да следите настроението си, не се поддавайте на мрачни мисли и просто мислете повече за доброто. Друга особеност на този месец е, че много неща ще бъдат във вашите ръце. Затова ще бъде грешка да чакате някой да се погрижи за вас, да поеме отговорност, да вземе решения, самата мисъл за които ви изнервя. Ще трябва сами да се погрижите за собственото си благополучие.

Ситуацията в работата може да се промени. Вече не можете да останете в сянка. Време е да покажете на какво сте способни, какво сте научили. Не бъдете скромни - имате с какво да се гордеете и с какво да се похвалите. Да, някой ще завиди на вашите постижения. Но ще има много повече, които ще ги оценят.

2023 © Варна е