Мобилно меню

Хороскоп за сряда 13 септември 2023 г. (Всички зодии)

За Телците се очертава лек, благоприятен ден, който ще им донесе нови идеи и много интересни възможности, Близнаците да се отнасят възможно най-сериозно към задачите си
Хороскоп за сряда 13 септември 2023 г. (Всички зодии)
1292

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Трябва да побързате, защото началото на деня ще е особено благоприятно за важни дела. Това време е подходящо и за разрешаване на финансови въпроси - тук няма да се объркате, няма да изпуснете нищо от поглед и няма да допуснете грешки, които могат да доведат до значителни загуби.

Втората половина на деня ще бъде по-напрегната, особено за Овните, които имат планирани срещи или преговори. Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Дори дългогодишни съюзници няма да ви подкрепят във всичко. Възможни са и битови разногласия, но те няма да са сериозни.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Лек, благоприятен ден, който ще донесе нови идеи и ще отвори интересни възможности. Ако се върнете към някои стари планове, със сигурност ще успеете да ги реализирате. В това ще ви помогнат хора, от които не сте очаквали нещо подобно. Едно случайно запознанство може да бележи началото на приятелство или романтична връзка.

Обсъждането на сложни работни въпроси ще бъде успешно. Мнозина ще се вслушат в мнението ви, така че няма нужда да се притеснявате от дълги спорове. Втората половина на деня обещава парични постъпления. Вероятни са успешни покупки.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

С каквито и задачи да се заемете днес, опитайте се да се отнесете към тях сериозно. По-добре е да не разчитате на лесен успех дори в това, с което преди сте се справяли без усилия. Възможни са незначителни недоразумения и неочаквани забавяния. Има опасност вашите съюзници да нарушат дългогодишни споразумения.

Но ако се съсредоточите върху това, което наистина има значение и бъдете упорити, със сигурност ще успеете. Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна - по това време са вероятни промени към по-добро както в деловата сфера, така и в областта на личните отношения.


РАК (22 юни - 22 юли)

Опитайте се да не надценявате възможностите си и да не си създавате илюзии. Днес е особено важно да гледате на нещата реалистично, а не да се отдавате на фантазии. Може да е полезно да се вслушате в съветите на хора, които ви познават добре. Възможно е те да обърнат внимание на онези детайли, които сте пропуснали.

Влиянието на положителните тенденции, които не са твърде забележими сутринта, ще се увеличи с времето. Така че втората половина на деня ще мине добре. Тя обещава страхотни новини за Раците, които са заети с решаването на важни бизнес въпроси, както и за тези, които търсят работа. Вероятни са и приятни събития в семейството.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде успешен, ако проявите здрав разум и не се доверявате на тези, които обещават планини от злато. Необходимо е повишено внимание във финансовите въпроси - помислете добре, преди да поемете сериозни ангажименти или да инвестирате значителни суми в съмнителни проекти.

По-добре е да се съсредоточите върху това, с което можете да се справите сами. Ще бъде по-трудно от обикновено да се договорите с някого за съвместни действия днес. Но да прекарате вечерта сами изобщо не е необходимо. Напротив, идеална е за срещи с приятели.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за решаване на много сложни въпроси. Веднага ще се настроите на сериозна вълна, ще прецените реално настоящата ситуация и няма да витаете в облаците. Не всички въпроси ще се решават бързо, но ще сте упорити и наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ.

Денят ще бъде благоприятен и за важни делови срещи. Бързо ще намерите правилния тон и ще направите добро впечатление дори на тези, които обикновено оценяват хората критично. И в личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, ще се разбирате добре с близките си.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сигурно ще искате да поемете инициативата в работата си, да се заемете с трудна задача и да покажете на всички на какво сте способни. Днес ще имате възможност да направите точно това. Звездите са готови да подкрепят Везните, които се отнасят творчески дори към рутинните въпроси и при всякакви обстоятелства търсят своя път към целта.

Струва си да бъдете внимателни в контактите си. Днес мнозина ще се опитат да спечелят вашите симпатии, но сред много приятни хора може да има съмнителни личности. Когато става въпрос за нещо важно, трябва да разчитате само на най-близките си.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще бъде лесно да намерите нови приятели. Днес мнозина ще бъдат очаровани от вашата дружелюбност, искреност и откритост. Способността да правите благоприятно впечатление на нови познати ще помогне в бизнеса, благодарение на което ще имате надеждни и влиятелни съюзници. Не са изключени предложения за сътрудничество.

Това, което може да провали този благоприятен ден, е несериозното ви отношение към работата. Опитайте се да не разчитате на късмета, където всичко зависи от вас, и бъдете готови да положите усилия, за да постигнете целта си.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще имате много работа, така че се опитайте да не губите време за дреболии. Някои Стрелци ще трябва да решават не само своите, но и проблемите на други хора и да коригират грешките, направени от тях. Въпреки че ситуацията понякога ще е доста напрегната, вие ще запазите добро настроение и ще сте приятелски настроени. Много хора ще харесат това. Със сигурност ще има хора, които искат да ви опознаят по-добре.

Добре ще вървят пътуванията – както планираните по-рано, така и решените в последния момент. Втората половина на деня обещава парични постъпления и подаръци.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Първата половина на деня може да бъде трудна, особено за представителите на знака, които в този момент ще се заемат с важни задачи. Добрите идеи може да не ви хрумнат веднага и прибързаните заключения може да се окажат грешни. Освен това по това време е лесно да направите грешки в изчисленията или да попълните неправилно документи.

По-късно ще дойде много благоприятно и плодотворно време. Ще завършите нещата, които сте започнали по-рано и бързо ще постигнете първите си успехи в нещо ново. Вероятни са щастливи съвпадения. Едно от тях ще ви позволи да обезоръжите дългогодишните недоброжелатели и да намерите нови съюзници.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бързо ще постигнете забележим успех в работата, върху която се фокусирате сутринта. Времето ще е благоприятно както за нови начала, така и за довършване на някои стари проекти. Вероятни са интересни запознанства и необичайни срещи, които ще ви направят силно впечатление и ще се помнят дълго време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване и обсъждане на важни въпроси от всякакво естество. Възможни са приятни събития в семейството, не са изключени и романтични изненади.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще е неравномерен и едва ли ще мине без напрегнати моменти. Но няма да се изнервяте и ще запазите самообладание, няма да се водите от емоции. Информираните решения ще се окажат правилни. Дори в трудни и двусмислени ситуации няма да правите грешки, бързо ще намерите пътя към целта си.

Ще постигнете забележим успех там, където са необходими въображение и креативност. Вашият необичаен начин на гледане на нещата ще привлече мнозина. Възможно е хората, които преди почти не са ви забелязвали, да поискат да ви опознаят по-добре и да се сприятелят с вас.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)
507


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е