Мобилно меню

Хороскоп за сряда, 28 февруари 2024 г. (Всички зодии)

При ВОДОЛЕИТЕ емоционалният фон ще бъде напрегнат, поради което настроението им може да се променя често и да са склонни да се тревожат за дреболии, много КОЗИРОЗИ трудно ще се съсредоточат този ден и ще им коства усилия да се настроят на делова вълна, освен това ще възникнат някои изкушения и няма да е лесно да им устоят
Хороскоп за сряда, 28 февруари 2024 г. (Всички зодии)
1440


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да не се вкопчвате в дребните неща. Днес трябва да си поставите сериозни цели, да помислите за нещо наистина важно. Нещо може да не върви както очаквате. Но интуицията ще ви подскаже как да се държите, за да извлечете полза от настоящата ситуация.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Времето е подходящо за бизнес срещи и някои семейни събития. Ще има възможност да се видите със стари приятели. Сигурно ще ви кажат нещо интересно и ще ви дадат съвет, в който си струва да се вслушате.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще ви зарадва. Много Телци ще имат възможност да се занимават с нещо, което наистина ги интересува. Такива представители на знака ще се забавляват чудесно и ще постигнат забележим успех. Но звездите ще са благосклонни и към тези, които трябва да се справят с рутинни задачи. Няма да възникнат неочаквани проблеми или трудности и бързо ще можете да постигнете желания резултат.

По-добре е да не бързате с решаването на финансови проблеми. Денят не е подходящ за спонтанни покупки, има риск да похарчите значителна сума за дреболии. Струва си да правите големи придобивания само ако са били планирани предварително.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще е благоприятен за общуване, бързо ще се разбирате с различни хора. Ще бъде възможно спокойно и конструктивно да се обсъдят въпроси, които преди са предизвикали много разногласия. И старите, и новите познати охотно ще подкрепят вашите идеи. Ако имате нужда от помощ, няма да се налага да молите два пъти.

Но въпреки силното влияние на положителните тенденции през деня са възможни и неприятни моменти. Работата е там, че емоционалният фон ще бъде напрегнат - поради това можете да вземете много неща присърце, да се тревожите и притеснявате за дреболии.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще донесе добри новини. Някои представители на знака ще се чуят с хора, за които са се притеснявали. Ще има възможност за възстановяване на стари връзки. Възможно е дългогодишни бизнес партньори отново да предложат нещо интересно.

Вероятни са някои неочаквани събития, могат да се появят нови задачи, които изискват незабавни решения. Следователно едва ли ще можете да действате, както сте планирали преди. Но това изобщо не е проблем – бързо ще се ориентирате в ситуацията и много импровизации ще се окажат успешни. Вечерта обещава приятни изненади за семейните представители на знака.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят е подходящ за важни срещи, общуване с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите добро впечатление, просто се дръжте естествено и спокойно. Новите познати веднага ще обърнат внимание на вашите силни страни, ще забележат вашите таланти и ще оценят вашия нестандартен подход към решаването на всякакви проблеми.

Добре ще вървят пътуванията, както планираните по-рано, така и напълно неочакваните. Ще има много ярки впечатления, някои Лъвове ще имат приятни познанства. Възможен е и романтичен интерес.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Вслушвайте се в интуицията си. Нейните съвети ще бъдат особено полезни днес, благодарение на тях бързо ще познаете какво е в съзнанието на другите, ще разберете на кого можете да се доверите и за кого трябва да внимавате. Възможни са необичайни запознанства и срещи с хора, чиито житейски опит се различава от вашия. Общуването с тях ще бъде много полезно.

Вероятни са някои радостни събития в семейството и промени към по-добро в отношенията с близките. Някои Деви ще получат приятни новини, свързани с близките. Не са изключени пътувания, свързани със семейни дела.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте да вземате решения. Днес ще бъде по-трудно от обикновено да оцените правилно текущата ситуация и няма да забележите веднага интересни възможности. Така че дайте си малко време, обмислете спокойно всичко. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите на стари познати, благодарение на тях няма да правите грешки.

Можете лесно да се справите с обичайните си задачи и това няма да отнеме много време. Новите задачи ще бъдат малко по-трудни, но и тук ще постигнете желаните резултати. Ще ви е приятно да общувате с хора, които ви познават отдавна и ви разбират добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Чудесен ден за разговори за работа, обсъждане на идеи и планове. Ще ви бъде лесно да намерите помощници и съюзници и да спечелите благоразположението на нови бизнес партньори. Дори хора, които преди малко се интересуваха от вашата гледна точка, днес ще ви изслушат много внимателно и ще се съгласят с някои предложения.

Няма значение дали ще решите да правите неща, които вече познавате, или ще се заемете с нещо съвсем ново. Във всеки случай звездите ще бъдат на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще се справите перфектно с всичко. Вечерта е подходяща за романтични срещи - те ще се окажат необичайни и запомнящи се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на деня ще бъде леко и интересно. Ще се появят нови задачи, ще се заемете с тях с искрен ентусиазъм и бързо ще постигнете желания резултат. Много неща ще се получават добре, така че едва ли ще трябва да полагате сериозни усилия. Това време ще бъде благоприятно и от финансова гледна точка, вероятни са парични постъпления.

Втората половина на деня е подходяща за размисъл за бъдещето и правене на планове. Няма да витаете в облаците, но вероятно ще забележите възможности, на които не сте обръщали внимание преди.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Много Козирози трудно ще се съсредоточат, трудно ще се настроят на делова вълна. Освен това ще възникнат много изкушения и няма да е лесно да им устоите. По-добре е да започнете с решаване на познати проблеми и едва след това да преминете към нещо ново.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще разберете както близки хора, така и тези, които сте срещнали за първи път съвсем наскоро. Възможно е началото на романтична връзка. Тя ще се развива бързо и ще се радвате за това.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня ще е трудно. Емоционалният фон ще бъде напрегнат, поради което настроението ви може да се променя често и ще сте склонни да се тревожите за дреболии. Въпреки това наблизо ще има хора, които са готови да ви подкрепят, да ви помогнат във всичко и да поемат някои от вашите грижи. Не са изключени интересни предложения за сътрудничество и успешни сделки.

Много Водолеи ще имат страхотни идеи следобед. Не бързайте да ги обсъждате с нови познати, първо помислете за всичко сами. Пътуванията ще са добри. Особено приятни ще са, ако тръгнете на път с близък човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят е подходящ за делови срещи, сериозни разговори и обсъждане на дългосрочни планове. Много хора ще харесат вашия подход към бизнеса, едва ли някой ще се съмнява в успеха на вашите начинания. Ако имате нужда от екип от съмишленици, можете да го съберете и вдъхновите без затруднения.

Ще бъде приятно да общувате с нови познати. Те ще споделят нещо интересно или ще предложат нещо, което няма да откажете. Вероятно е началото на приятелство или романтична връзка, която скоро ще стане важна за вас. Вечерта са възможни неочаквани парични постъпления, подаръци и приятни изненади.

2024 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
597


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е