Мобилно меню

Хороскоп за сряда, 29 ноември 2023 г. (Всички зодии)

ТЕЛЦИТЕ началото на деня ще ги зарадва с добри новини и приятни срещи, денят за РАЦИТЕ ще бъде много благоприятен за делово общуване, подходящ е за преговори и за срещи с хора, които могат да им помогнат за осъществяването на техните планове
Хороскоп за сряда, 29 ноември 2023 г. (Всички зодии)
7695

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма нужда да се притеснявате от трудностите и недоразуменията, които могат да възникнат в началото на деня. По това време нещо може да не върви по план и няма да можете да се справите бързо с всичко. Но това няма значение, защото много скоро ще имате възможност да наваксате. Междувременно не падайте духом и се вгледайте по-отблизо в околните, възможно е бъдещите ви съюзници и партньори да бъдат сред тях.

Следобедът е чудесно време за нови начала и смели експерименти. Ще направите много неща добре. Поемайки много трудна и важна задача, бързо ще постигнете първите си успехи и веднага ще разберете накъде да продължите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на деня ще ви зарадва с добри новини и приятни срещи. Ще има възможност да общувате с човека, който ви е липсвал напоследък и да възстановите някои стари връзки. Но ще бъде трудно да се концентрирате върху бизнеса, така че не могат да бъдат изключени досадни пропуски и дребни грешки.

Следобед обаче ще успеете да оправите всичко. Това време ще бъде ползотворно и благоприятно. Подкрепата на звездите ще бъде осезаема във всички сфери. Например, ако искате някои промени в личния си живот, те няма да ви накарат да чакате дълго.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Започнете деня с най-важната и трудна задача. Няма да ви отнеме много време да се справите с нея. Интуицията ще ви подскаже как да действате, а освен това наблизо ще има хора, които са готови да споделят своите знания и опит с вас по всяко време и напълно безкористно.

Втората половина на деня ще бъде по-спокойна от първата и едва ли ще доведе до важни събития. Но също така ще бъде благоприятна. Ще ви е приятно да общувате с роднини и ще успеете бързо да разрешите някои семейни или битови проблеми. Възможни са неочаквани подаръци и приятни изненади.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще бъде много благоприятен за делово общуване. Подходящ е за преговори и за срещи с хора, които могат да  помогнат за осъществяването на вашите планове. Ще успеете да намерите много влиятелни съюзници и да заинтересувате с идеите си дори онези, които досега не са слушали никого.

В личните отношения също ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще разберете някои неприятни ситуации от миналото, ще решите как да сложите край на оплакванията и недоразуменията. Вечерта си струва да прекарате с най-близките си хора - ще си говорите много и вероятно ще намерите с какво да се забавлявате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе много интересни бизнес възможности и няма да искате да пропуснете нито една от тях. Ако действате много бързо и решително, ще имате време да реализирате и отдавна планираното. По-добре е да не действате сами, а да се обърнете към доверени съюзници - тяхната помощ и подкрепа ще бъдат много полезни.

Денят ще бъде добър за учене и за всякакви дейности, свързани със събиране и анализ на информация, търсене на отговори на някои трудни въпроси. Възможно е да срещнете човек, който ви е изненадващо близък по дух. Само от вас зависи каква връзка ще имате в бъдеще.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете упорити и ще постигнете успех дори в задача, която изглежда напълно безнадеждна за другите. Ще имате нужда от наблюдателност и умение да вземате нестандартни решения. Вашите победи няма да останат незабелязани. Хората, които преди са ви гледали отвисоко, ще ви обърнат внимание и ще предложат нещо интересно. Не бързайте да се съгласявате - помислете дали има възможност да постигнете по-изгодни условия.

Хората около вас ще се месят в делата ви по-често от обикновено. Ще приемете това философски и бързо ще намерите начин да се възползвате от случващото се. Но все пак неделикатността, проявена от близък човек, може да ви разстрои.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Звездите ще са на ваша страна и много неща ще се наредят добре. Денят ще бъде особено благоприятен за делови преговори, срещи с потенциални работодатели или партньори и обсъждане на условия за сътрудничество. Можете да се заемете с нови неща. Ако имате нужда от съюзници или помощници, бързо ще ги намерите.

Везните, които отиват на някакво събитие днес, вероятно ще бъдат център на внимание. Не са изключени познанства, от които могат да започнат както бизнес, така и приятелски отношения. Ще бъде много полезно да общувате в неформална обстановка с хора, които споделят вашите професионални интереси или увлечения.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ако сте планирали много срещи и разговори за този ден, тогава бъдете търпеливи, със сигурност ще ви бъде полезно. Хората около вас не винаги ще ви разберат правилно веднага, възможни са дребни разногласия и спорове, които едва ли ще бъдат прекратени бързо. Възможно е по ваш адрес да бъдат направени няколко критични забележки, които ще се окажат изключително безпочвени. Опитайте се да се отнасяте към тях с хумор - това е най-добрият начин да разсеете ситуацията.

Във всичко, свързано с пари, опитайте се да бъдете внимателни. Не бързайте да вземате решения относно сделки и покупки или раздяла с ценно имущество.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Всичко ще се получи добре, ако действате според интуицията си. Денят ще бъде благоприятен най-вече за Стрелците, които ще се съсредоточат върху решаването на служебни въпроси. Не е нужно да действате сами - различни хора с готовност ще отговорят на вашите молби и предложения. На недоброжелателите ще стане ясно, че е по-добре да не застават на пътя ви, а съперниците ви ще признаят поражението си.

Вероятни са дребни битови недоразумения в следобедните часове. В такива моменти е важно да не се водите от емоциите. Ако запазите самообладание, ситуацията бързо ще се промени към по-добро.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е идеален за много различни неща. Можете да започнете с разрешаването на финансови проблеми. Що се отнася до парите, интуицията ви ще бъде изключително изострена. Дори Козирозите, които никога преди не са се занимавали с търговска дейност, ще могат да сключат много изгодни сделки. Не могат да бъдат изключени предложения, обещаващи бърз растеж на доходите.

Можете да се заемете със сложни проблеми - бързо ще разберете как да постигнете желания резултат. Това важи не само за бизнес сферата, но и за личните отношения. От комуникативна гледна точка втората половина на деня ще бъде особено благоприятна. По това време много Козирози ще преживеят приятни изненади.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не бързайте с решения, свързани с работата. Много ще зависи от това как ще действате, така че трябва спокойно да го обмислите и да разгледате различни варианти за развитие на събитията. Няма да навреди да се консултирате с хора, чийто опит ви е бил полезен преди това. Отстрани може да се забележи нещо, на което преди не сте обръщали внимание.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще се разбирате добре с близките си и няма да има поводи за разногласия. Вероятни са подаръци и приятни изненади.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Очаква ви натоварен ден. Събитията ще се развиват бързо и едва ли ще имате възможност да обмислите спокойно всичко, което се случва. Много по-вероятно е решенията да трябва да се вземат в движение. Но ще успеете. Ще ви помогне интуицията и способността да видите навреме това, което другите не са забелязали.

Не трябва да планирате трудни разговори с близки или обсъждане на някои важни въпроси за този ден. Може да е трудно да намерите общ език дори с някой, който преди ви е разбирал перфектно. Само изчакайте малко. Благоприятният момент за всякакви сериозни разговори ще настъпи съвсем скоро.

2023 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
597


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е