Мобилно меню

Хороскоп за събота 15 юли 2023 г. (Всички зодии)

За рибите тази събота ще е лека и безоблачна - типичен уикенд, Козирозите няма да могат да избегнат суматохата, но с добро настроение ще се справят с всичко
Хороскоп за събота 15 юли 2023 г. (Всички зодии)
808

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за много важни неща. Ще бъдете внимателни, няма да изпуснете нищо от поглед, няма да прибързвате с решенията. Ако трябва да научите нещо ново, това няма да е проблем. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Някои Овни ще направят много успешни покупки.

Ще имате много нови идеи, но не всички от тях ще се харесат на другите. За съжаление, днес няма да се вгледате в действителността, а ще сте склонни към пожелания, така че рискувате да прецените погрешно ситуацията. Струва си да се вслушате в съветите на тези, които ви познават добре. Такива хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за важни дела и решаване на сериозни въпроси. Днес може да ви е трудно да съберете мислите си, да се концентрирате. Други хора много по-често от обикновено ще ви разсейват с разговори. Не вярвайте веднага на всичко, което чувате от тях - има риск да бъдете подведени.

Денят ще е благоприятен за творчески занимания. Там, където трябва да дадете свобода на въображението си, да измислите нещо ново, няма да имате равни. Една романтична среща ще мине добре и това ще бъде само ваша заслуга.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Днес ви очакват много интересни разговори. Ще има възможност да общувате с хора, за които сте чували много хубави неща преди. Най-вероятно няма да се ограничите до един разговор - вероятно е началото на ново приятелство. Някои Близнаци ще говорят със стари познати, ще научат нещо полезно от тях или ще получат предложения, които няма да откажат.

Пътуванията ще бъдат добри. Те ще бъдат особено приятни, ако тръгнете на път с любимите си хора. Ще има възможност за успешни покупки. Вероятно ще намерите точно тези неща, които търсите от дълго време.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ако планирате нещо важно, не разчитайте, че някой ще ви помогне или ще поеме част от вашите грижи. Бъдете готови да направите всичко сами, без да очаквате подкрепа или съвет. Можете да постигнете желания резултат сами, ако не губите време напразно.

Ще има добри новини и поводи за радост. Влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в живота на влюбените Раци. Романтичните отношения вероятно ще се променят към по-добро. Слушайте интуицията си - нейните подсказки ще ви помогнат да разберете по-добре този, когото обичате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес ще бъдете особено внимателни, така че със сигурност ще забележите нещо, което е убягнало на другите. Ще бъде възможно да разрешите въпроси, които наскоро са тревожили не само вас, но и вашите близки. Някои Лъвове ще се справят сами с трудни семейни проблеми.

Струва си да бъдете по внимателни в общуването - днес може повече от обикновено да се поддадете на чуждо влияние, но то не винаги ще е благоприятно. Не всички съвети, които другите ще ви дадат, ще бъдат наистина добри. Така че е по-добре да се ръководите от здравия си разум.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Днес ще бъде много по-лесно от обикновено да се договорите с някого за съвместни действия. Дори хора, с които преди е било невъзможно да се намери общ език, днес ще откликнат на вашите предложения. Все пак ще трябва да се справите с най-важните неща сами, но помощта няма да е излишна.

Денят е подходящ за поемане на инициативата в личните отношения. Ако харесвате някого от дълго време, сега е моментът да направите първата крачка. Интуицията определено ще ви подскаже как да постъпите. Денят ще е благоприятен и за споделяне на нестандартни идеи и планове с любимите хора. Няма съмнение, че ще бъдете подкрепени.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще трябва да се занимавате с няколко неща наведнъж, но няма да имате никакви затруднения. Ще се справите добре с всичко, което предприемете и няма да грешите. Денят е подходящ за вземане на някои важни решения, за изготвяне на планове за бъдещето. Няма да бързате или да се разсейвате, ще обмислите и претеглите всичко.

Не винаги ще е лесно да се разбирате с любимите хора. Но няма да има сериозни разногласия. Все ще намерите подход към всеки. Някои Везни днес ще се договорят дори с онези, които преди не са ги разбирали перфектно. 


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Преди да вземете важни решения, уверете се, че сте оценили правилно ситуацията. Проверката на информацията, получена по-рано, може да отнеме известно време. Ще се опитате да избегнете неоправдан риск, ще действате внимателно, така че да не допуснете дори малки грешки.

Насладете се на срещата със стари приятели. Възможно е да решите да тръгнете на пътешествие с тях и то да се окаже изключително успешно. Влюбените представители на знака ги очакват романтични изненади.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако имате големи планове за този ден, трябва да побързате с тяхното изпълнение. Първата половина на деня ще бъде благоприятна, подходяща за важни дела. По-късно ще ви стане по-трудно да се концентрирате и може да има и спешни задачи, заради които ще трябва да отложите всичко останало.

Колкото и да се доверявате на собствената си интуиция, послушайте съветите на стари познати. Хората около вас могат да забележат какво сте пропуснали и да ви предпазят от необмислени действия. Подкрепата на близките днес ще бъде особено важна и вие със сигурност ще я получите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Малко вероятно е да успеете да избегнете суматохата. Нови задачи, които също изискват внимание, ще бъдат добавени към случаите, които сте планирали да свършите днес, и няма да е възможно веднага да разберете какво да предприемете на първо място. Освен това някои Козирози ще бъдат объркани от коментарите и съветите на другите, често напълно глупави.

Но няма да се ядосвате и дразните, ще поддържате добро настроение и добронамереност. Особено благоприятна за общуване ще бъде втората половина на деня. По това време ще можете да преговаряте дори с тези, с които не сте се разбирали преди.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо, ще искате да правите няколко неща едновременно. За съжаление, с този подход рискувате да пропуснете нещо важно, ако наблизо няма човек, който да е готов да даде отговор и да помогне навреме. Опитайте се да подредите приоритетите възможно най-рано, решете върху какво ще се фокусирате сега и върху какво по-късно.

Денят ще е благоприятен за общуване, лесно ще намирате подход към много важни хора. Вероятни са срещи, с които ще започне дълго приятелство. Възможно е и романтично привличане. Новите отношения ще се развиват бързо.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят едва ли ще е лек и безоблачен. Но като цяло ще се получи доста добре, ако вземете предвид съветите и опита на други хора. Може да се окаже, че някои от идеите ви са грешни - колкото по-рано го признаете, толкова по-добре.

Разбирането с близките няма да е трудно, те ще ви разберат правилно и ще се опитат да ви подкрепят. Но с нови познати далеч не е възможно веднага да се намери общ език. Не забравяйте, че първото впечатление може да бъде измамно. Хората, които не харесвате днес, могат да станат най-добрите ви приятели по-късно.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е