Мобилно меню

Хороскоп за събота 16 септември 2023 г. (Всички зодии)

Почивният ден ще бъде добър за Рибите, но събитията може да се развият малко по-бавно, отколкото на тях би им се искало, Водолеите ще се радват на приятни срещи и лесно ще се разбират с хората
Хороскоп за събота 16 септември 2023 г. (Всички зодии)
4465

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да не се вълнувате или да проявявате емоции в началото на деня. Колкото и да ви харесва идеята незабавно да кажете всичко, което ви хрумне, по-добре е да се въздържате от това. Запазете самообладание и не падайте духом - много скоро ситуацията ще се промени към по-добро, няма да има причина за безпокойство или раздразнение.

Следобед ще има възможност да направите нещо интересно. Овните, които ще се върнат към старо хоби, ще си изкарат чудесно. Но и тези, които откликнат на неочаквани предложения от приятели и опитат нещо ново, няма да скучаят.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Каквото и да планирате за този ден, помнете - няма нужда да бързате да реализирате плановете си. Сутринта ще премине доста объркано, едва ли ще мине без дребни недоразумения и странни случки. Скоро ситуацията ще се промени, интуицията ще ви подскаже, че е дошъл моментът да действате.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства с всеки час, така че вечерта обещава да бъде особено приятна. Тя е идеална за общуване с любимите хора - ще се разберете перфектно. Романтичната среща няма да ви разочарова, особено ако отидете на необичайно място.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Много неща ще вървят добре в началото на деня. Опитайте се да се върнете към задачи, с които не сте могли да се справите дълго време - има шанс сега да постигнете успех. Възможни са страхотни новини, както и вдъхновяващи предложения от близки хора. Определено няма да скучаете.

През втората половина на деня ще е по-спокойно. Ще бъде благоприятно за почивка - няма да ви трябва много време, за да възстановите силите си. Тогава е добър момент да помислите за бъдещето. Възможно е да имате някои наистина гениални идеи.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня няма да мине без преживявания и вълнения. Малко вероятно е да можете да действате по план в този момент - събитията ще се развият напълно различно от очакваното. Въпреки това бързо ще се ориентирате и ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите веднага и какво може да почака. За много Раци опитът ще им помогне да избегнат грешки и бързо да намерят пътя към целта си.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване. Бързо ще се разбирате дори с нови познати. Вашите близки с готовност ще откликнат на всякакви предложения, ще подкрепят вашите необичайни идеи и ще помогнат за тяхното изпълнение.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще ви зарадва с успешни стечения на обстоятелствата и вдъхновяващи новини. Първата половина ще бъде особено благоприятна. Това е подходящият момент да опитате силите си в нещо съвсем ново. Бързо ще разберете какво трябва да направите и първите успехи няма да ви накарат да чакате.

По-късно можете да се върнете към старите планове. Можете да ги постигнете благодарение на подкрепата на вашите близки. Възможно е у дома да има повече грижи от обикновено. Нещата обаче няма да изглеждат скучни и уморителни, а и ще има достатъчно време за почивка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Приятен ден, в който няма нужда да бързате за никъде и можете спокойно да правите това, което наистина ви интересува и ви харесва. Вероятно няма да постигнете невероятен успех, но ще си прекарате страхотно, ще научите нещо ново и до края на деня настроението ви ще се подобри.

Ще се насладите на общуването със стари приятели. Дори и да не сте се виждали дълго време, днес ще бъде лесно да се разберете, вероятно ще има много теми за разговор и може да се появят нови планове. В края на деня са вероятни малки парични постъпления и подаръци.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Неочаквани новини могат да променят плановете ви за първата половина на деня. Възможно е да се наложи да отложите среща с приятели или някакво интересно пътуване, за да се съсредоточите върху решаването на внезапно възникнал проблем. Но вие бързо ще се справите със ситуацията и още в средата на деня няма да има причина за безпокойство.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за семейни дела и общуване с близките. Можете да направите някои неща, които са важни за всички - ще се справите с тях бързо. Добре е да купувате полезни неща за дома, като мебели или домакински уреди.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Успешен, спокоен ден, подходящ да довършите започнатите неща без да бързате, да подредите всичко, да се освободите от ненужните неща, да направите живота по-лесен и по-приятен. Можете да разчитате на интуицията си в абсолютно всичко - тя ще ви помогне бързо да намерите правилните решения.

Няма да бързате със сделки и покупки и това ще е много разумно. Ще успеете да избегнете разточителното харчене и ненужните покупки. Но няма да пропуснете възможността да зарадвате любимите си хора или да направите приятна изненада за любимия човек, така че всички ще бъдат доволни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще е много плодотворен. Той е идеален за връщане към някои трудни задачи, с които не сте могли да се справите преди. Този път ще успеете. Проблемите, които преди са притеснявали всички, ще бъдат решени изненадващо бързо. Много Стрелци днес ще се възползват от знания, придобити преди много време.

Лесно ще се разбирате както с близките хора, така и с новите познати. Няма да има причина за разногласия у дома, членовете на семейството с готовност ще отговорят на всяко ваше предложение. Вечерта обещава романтични изненади за влюбените представители на знака.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Започнете деня си с важни задачи - по този начин ще свършите много повече. Сутринта интуицията ви ще бъде особено изострена и веднага ще ви подскаже как е най-добре да постъпите. По това време ще бъде лесно да намерите помощници. Дори хора, които преди това са отказвали всичко на всички, с готовност ще отговорят на вашите молби.

Втората половина на деня едва ли ще мине без дребни недоразумения и досадни грешки. Но няма да се тревожите твърде много за тях и ще постъпите правилно. Влиянието на негативните тенденции няма да продължи дълго, скоро ще видите промени към по-добро.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е идеален за всякакви важни срещи. Днес ще ви бъде лесно да се разбирате с другите. Хората, които преди са били изключително неохотни за контакт, сега ще поемат инициативата в комуникацията. Възможни са приятни запознанства. Едно от тях може да прерасне в романтична история, но връзката няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.

Вероятни са парични постъпления, както и ценни подаръци. Това е добър ден за разрешаване на финансови въпроси - тук няма да бързате, така че няма да направите грешки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не бързайте. Това е добър ден, но събитията може да се развият малко по-бавно, отколкото бихте искали. Следователно не всички цели ще бъдат постигнати веднага, забавянията в работата са доста вероятни. Не трябва нито да се тревожите за тях, нито да се съмнявате в успеха на собствените си начинания. Звездите ще бъдат на ваша страна.

Денят е подходящ за възстановяване на стари връзки и сключване на мир с тези, с които сте били в конфликт. Можете да обсъдите семейни въпроси с роднини и да разрешите въпроси, свързани с общата собственост. Пътуванията ще са добри.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 27 септември 2023 г. (Всички зодии)

Лъвовете да слушат внимателно интуицията си, ще имат шанс да постигнат голям успех - истински пробив в работата си, Овните да не витаят в облаците и да фантазират, а да гледат реалистично на нещата
Хороскоп за сряда, 27 септември 2023 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да витаете в облаците и да фантазирате, а ще гледате реалистично на нещата. Това ще ви позволи бързо да намерите път към целта си, да се справите добре с трудна задача и да разрешите работен проблем, който ви преследва от дълго време. Околните ще ви разсейват с молби и съвети по-често от обикновено, но това няма да ви дразни.

Възможни са професионални разногласия и спорове с колеги и ръководство. Опонентите ви ще признаят, че сте прави, макар и не веднага. Но ще бъде много лесно да се разбирате с любимите си хора, ще получите много удоволствие от общуването.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще мине без дребни неприятности, но все пак ще се развие много добре, ако запазите положителна нагласа. Опитайте се да не се стресирате за дреболии и помнете най-важните си цели. Може да имате възможност да осъществите отдавна планираното.

В началото на деня трябва да действате самостоятелно - така ще ви е по-лесно да постигнете желания резултат. По-късно ще има благоприятно време за комуникация, създаване на нови запознанства, намиране на съюзници и помощници. Неочаквана среща може да бележи началото на романтична връзка, която скоро ще стане сериозна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Започнете деня със завършване на стари задачи, разрешаване на въпроси, които наскоро са ви създали много грижи. Тук едва ли ще има трудности и бързо ще можете да постигнете желания резултат. Възможно е да ви помогнат стари познати, хора, с които някога сте си сътрудничили.

По-късно можете да се заемете с нещо ново. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите - бързо ще разберете това, за което сте знаели много малко преди. Възможни са приятни запознанства. Връзката ще започне като бизнес връзка, но по-късно може да стане приятелска или романтична.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще се развие много добре, ако не се тревожите за дреболии. Ако нещо се обърка, опитайте се да не се изнервяте и да запазите самообладание. Вероятно ще измислите начини да се възползвате от настоящата ситуация. Някои Раци ще намерят нови помощници и съюзници, които са готови да подкрепят всякакви необичайни идеи.

Вероятни са незначителни разногласия с близките. Въпреки това бързо ще намерите решения, които ще се харесат на всички, а споровете ще бъдат забравени. Вечерта обещава приятни изненади за представителите на знака, които ще тръгнат на пътешествия.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има шанс да постигнете голям успех, истински пробив в работата. Слушайте внимателно интуицията си. Именно нейните съвети ще ви помогнат да избегнете грешки и да не попаднете в капани, поставени от недоброжелатели. В общуването, особено в работата, опитайте се да бъдете много внимателни. Днес много хора ще искат да спечелят доверието ви, но не с всеки си струва да се занимавате.

Вероятни са парични постъпления и може да става въпрос за много значителни суми. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси, ще имате шанс за сключване на успешни сделки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Ако се нуждаете от нови съюзници, днес вероятно ще ги имате. Сред тези, които искат да ви подкрепят, може да има много влиятелни хора. Въпреки това, те едва ли ще ви помогнат безкористно - бъдете готови да предоставите реципрочни услуги.

Близки хора ще се обръщат към вас за съвет по-често от обикновено. Не бързайте да правите препоръки - ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията и да намерите най-доброто решение. Вечерта е подходяща за семейни събития и срещи със стари приятели.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят може да започне доста лошо, особено за тези, които имат планирани важни срещи. Няма да можете да обсъждате наистина сериозни въпроси, много време ще бъде изразходвано за празни спорове, говорене за нищо. По-полезно е да се съсредоточите върху обичайните си дейности и решаване на текущи проблеми. Тук не е нужно да се притеснявате за неприятни изненади и неочаквани трудности.

С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Следобедът е чудесно време да поемете инициатива в бизнес и личните отношения. Можете да напомните на старите си познати за себе си - те ще се радват да общуват с вас.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Очаква ви хубав ден. Особено забележимо ще бъде влиянието на положителните тенденции в деловите отношения. Може да имате нови съюзници и са възможни предложения за сътрудничество, обещаващи бързо професионално израстване. Преговорите на високо ниво ще бъдат успешни и ще има шанс да привлечете подкрепата на влиятелни хора.

Началото на деня ще бъде богато на събития, втората половина на деня ще е много по-спокойна. Вечерта е благоприятно време за семейни събития и срещи с приятели. Подходяща е и за важен разговор с любим човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Много хора ще се заинтересуват от вашите идеи и със сигурност ще има желаещи да ви помогнат да осъществите плановете си. Но внимавайте. Не на всеки, който днес се опитва да спечели вашите симпатии и доверие, може да се разчита. Не бързайте да споделяте тайните си и да разкривате всичките си карти, погледнете по-отблизо новите си познати.

Ще се справите добре както с познати задачи, така и с напълно нови. Вашият подход към решаването на сложни проблеми ще впечатли мнозина. Хората, които преди са се съмнявали във вашите способности, ще осъзнаят колко са грешали.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете постоянни - без това днес е малко вероятно да успеете в работата. Не всичко веднага ще се получи така, както бихте искали. Може да срещнете неочаквани трудности. Не са изключени закъснения в резултат на чужди грешки. Но не трябва да се оттегляте и да се отказвате от това, което сте започнали, защото имате всички шансове да постигнете успех.

Близки хора днес ще ви подкрепят с готовност и ще ви помогнат да се заредите с положителна енергия. Средата на деня е подходяща за общуване с приятели, но вечерта ще бъде изключително благоприятна за романтична среща.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Струва си да започнете да изпълнявате всякакви планове днес възможно най-рано - сутринта ще бъде особено плодотворна. Ще разберете как да решавате проблеми, които преди са обърквали всички, и ще се справяте с тях без ничия помощ. Възможни са неочаквани пътувания. Най-вероятно те ще бъдат свързани с работата и ще са успешни.

Следобед ще искате да се отпуснете малко, да избягате от ежедневните грижи и да се насочите към по-приятни дейности. Обстоятелствата ще ви позволят да направите това. Възможно е да бъдете поканени на необичайно събитие, което обещава интересни запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Началото на деня може да не е толкова лесно и благоприятно, колкото ви се иска. Възможно е да срещнете неочаквани трудности. Но всички препятствия могат да бъдат бързо преодолени и някои Риби ще намерят начин да се възползват от случващото се. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, настроението ви ще се подобри и нещата ще се оправят.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Приятели и просто добри познати ще дадат отлични съвети и ще помогнат за всичко. Това време ще бъде благоприятно и за романтична среща.

2023 © Варна е