Мобилно меню

Хороскоп за събота, 17 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Много КОЗИРОЗИ ще бъдат особено чувствителни и уязвими, няма да е лесно да намерят общ език с нови познати, СКОРПИОНИТЕ ще забележат, че дори и най-близките им не ги разбират, по-добре ще е да отложат сериозните разговори, подходящото време за тях ще дойде малко по-късно
Хороскоп за събота, 17 февруари 2024 г. (Всички зодии)
9450

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Първата половина на деня ще ви зарадва. Много неща ще се получат добре, с подкрепата на звездите бързо ще се справите с трудни задачи и ще завършите започнатото преди. Това време ще бъде благоприятно и за общуване. Вероятни са приятни запознанства, не са изключени и романтични интереси.

Ще мине малко време и ще се появят нови дела и задачи. Може би някой от близките ви ще се нуждае от вашата помощ и няма да откажете на молбата. Ще има шанс да укрепите семейните отношения и да намерите общ език с роднини, с които преди това е било трудно да се разбирате.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на деня едва ли ще бъде особено ползотворно. Това е най-доброто време за почивка. Възможно е да бъдете поканени на интересни места. Някои Телци ще тръгнат на пътувания, които ще помнят дълго време. Вероятни са малки парични постъпления и успешни покупки.

Страхотни идеи ще се появят следобед. В близко бъдеще ще можете да ги осъществите, но засега можете да се консултирате с хора, чийто опит ви е помогнал преди това. Времето ще бъде благоприятно за довършване на започната по-рано работа и разрешаване на финансови и имуществени въпроси.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще бъде благоприятен. Не е нужно да бързате много - ще имате време да направите всичко, което сте планирали, и дори повече. Може да се наложи да се върнете към някои стари въпроси и проблеми, които са останали неразрешени дълго време. Дългогодишните познати ще ви помогнат да се справите с тях.

Добър ден за пазаруване и решаване на финансови въпроси. Във всичко, което се отнася до парите, ще бъдете внимателни, няма да влизате в рискови сделки или да харчите прекалено много за неща, без които е лесно. Възможно е да се наложи да предприемете пътувания. Най-вероятно те ще бъдат свързани със семейни дела или помощ на роднини.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не може да се каже, че днес всичко ще бъде лесно, но все пак влиянието на положителните тенденции ще бъде доста силно. Вероятни са интересни предложения, някои Раци ще получат изключително разумен съвет. Може да възникнат незначителни трудности, но няма да се налага да се справяте с тях сами - наблизо ще има хора, които са готови да ви помогнат.

Възможни са приятни срещи. Днес няма да ви е трудно да зарадвате новите си познати, те веднага ще обърнат внимание на най-добрите ви качества. Страхотна новина ще повиши настроението на семейните Раци.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Опитайте се да не надценявате възможностите си. Този ден ще бъде доста благоприятен, но не бива да мислите, че ще реализирате всичко, което сте намислили. Преди да се заемете със сложни въпроси, консултирайте се с хора, на чиито опит имате доверие, вижте дали някой може да ви помогне.

Ще има възможност да присъствате на интересни събития, да общувате с тези, за които сте чували много преди. Вероятни са неочаквани подаръци и приятни изненади, включително романтични. Лъвовете, които отиват на пътешествия, ще си прекарат чудесно.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на деня може да бъде забързано. Възможни са лоши решения и досадни грешки, които едва ли ще бъдат коригирани веднага. Сериозни трудности обаче няма да възникнат, както и непреодолими препятствия. Няма да се налага да се справяте с всички проблеми сами и влиянието на положителните тенденции много скоро ще се увеличи.

През втората половина на деня ще трябва да намерите време за семейни дела. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от вашата помощ. Вечерта ще ви зарадва с добри новини отдалеч. Някои Деви ще получат много интересни предложения.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще се развие добре. Още през първата му половина много Везни ще получат добри новини. Възможно е да се появят нови планове, в изпълнението на които вашите близки с радост ще ви помогнат. Вероятни са и необичайни запознанства. Ще ви бъдат приятни и веднага ще направите добро впечатление.

Следобед ще трябва да разрешите някои трудни проблеми - ще ги преодолеете доста бързо. Времето ще е благоприятно и за покупки, включително големи. Няма да харчите пари за ненужни неща.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Няма да е най-лесният ден по отношение на комуникацията. Контактуването с другите ще бъде малко по-трудно от обикновено - много Скорпиони ще забележат, че дори близките им не ги разбират. По-добре е да отложите сериозните разговори - подходящото време за тях ще дойде малко по-късно.

Със сигурност ще се появят страхотни идеи, които могат да бъдат изпълнени почти веднага. Можете сами да се справите с много задачи - няма да имате нужда от помощ, за да завършите нещата, които сте започнали по-рано. Вечерта обещава добри новини, важни не само за вас, но и за вашите близки. По това време са вероятни неочаквани подаръци и романтични изненади.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят едва ли ще мине без спорове, но те ще се окажат градивни и полезни и ще ви помогнат да вземете правилното решение. Някои Стрелци ще имат възможност да се помирят с тези, с които са били в конфликт и да възстановят старите връзки. Но е по-добре да внимавате с новите познати - първото впечатление за тях може да се окаже невярно.

Трябва да се съсредоточите върху обичайните си дела, лесно ще се справите с тях. Можете да се захванете с нови задачи, но само ако наистина ви интересуват и вдъхновяват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Запазването на самообладание ще бъде по-трудно от обикновено. Много Козирози днес ще бъдат особено впечатлителни и уязвими. Няма да е лесно да намерите общ език с новите познати. Близките ви ще се опитат да ви подкрепят и повишат настроението ви, но няма да успеят веднага.

Влиянието на положителните тенденции, не много силно сутринта, ще се засили с времето. В следобедните часове ще имате възможност да си починете от обичайните си грижи, да направите нещо интересно или да присъствате на необичайно събитие, на което със сигурност ще бъдете център на внимание.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не бързайте. Каквото и да планирате за днес, по-добре е да действате внимателно, да не взимате прибързани решения и да не се ангажирате със сериозни обещания, ако има и най-малкото съмнение, че ще успеете да ги изпълните. Всички покупки трябва да бъдат отложени за следобед. Така ще избегнете сериозни разходи.

Денят ще е благоприятен за общуване. Разногласията и споровете, които ви разстройваха напоследък, ще останат в миналото - ще разбирате идеално най-близките си хора. Вечерта е подходяща за романтична среща.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Опитайте се да не изисквате твърде много от себе си или от другите. Проявете снизходителност към своите и чуждите слабости. Денят ще се развие доста добре, но вие сами ще си развалите настроението, ако обръщате твърде много внимание на дребните детайли и приемате дребните инциденти присърце.

Трябва да внимавате с парите. Ще бъдете склонни към лекомислие, можете да похарчите значителна сума за дреболии и след това да съжалявате. Денят ще е благоприятен за учене, ще разбирате много неща в движение.

2024 © Варна е

Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)

На БЛИЗНАЦИТЕ няма да им е лесно да запазят спокойствие в началото на деня, емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението им, РАЦИТЕ да се съсредоточат, очаква ги един труден, но много ползотворен ден
Хороскоп за вторник, 23 юли 2024 г. (Всички зодии)
700


ОВЕН (21 март - 20 април)

Лесно ще се разбирате с различни хора, ще можете да намерите общ език дори с тези, които изобщо не са като вас. Дългогодишните съюзници могат да предложат нещо интересно. Овните, които днес проявят решителност, ще имат шанс да се изкачат по кариерната стълбица. И ако поемете инициативата, ще установите отношения с онези, с които преди сте спорили по някакъв въпрос. Ще има и възможност да продължите романтичната връзка, която изглеждаше завършена. Инициативата и здравият разум ще ви кажат дали си струва да правите това.

Първата половина на деня ще бъде относително спокойна, втората ще поднесе изненади. Вероятни са удивителни съвпадения и странни събития, които ще ви помогнат да погледнете с нов поглед на познатите неща.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Този богат на събития ден ще бъде щедър на приятни събития и вдъхновяващи срещи. Новите ви познати веднага ще ви харесат. Възможно е да започнете както делови, така и неформални отношения - всичко ще зависи от вашето желание. Възможно е началото на романтични истории. Отношенията ще се развиват бързо, носейки много положителни емоции.

Ще успеете в много неща. Важно е да поставите правилно приоритетите, да разберете какво трябва да се реши първо и какво може да почака. Способността бързо да научавате нови неща и да намирате приложение на получената информация ще бъде полезна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Няма да е лесно да запазите спокойствие в началото на деня. Емоционалният фон ще бъде нестабилен - всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Понякога ще се тревожите за неща, на които иначе не бихте обърнали внимание. Но с течение на времето влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ще се почувствате много по-уверени и ще разберете, че скоро ще постигнете успех по важен въпрос.

Втората половина на деня е подходяща за предприемане на нещо ново. Ще има шанс да реализирате смели идеи или да се доближите до постигането на отдавна поставена цел.


РАК (22 юни - 22 юли)

Съсредоточете се. Очаква ви труден, но много ползотворен ден. Ще имате шанс да постигнете успех по много въпроси, включително такива, с които не сте успели да се справите дълго време. Приятели и просто дългогодишни познати с готовност ще подкрепят вашите идеи и ще можете бързо да реализирате плановете си.

Влиянието на положителните тенденции, доста слабо в началото на деня, ще се засилва с времето. Втората половина на деня ще бъде по-успешна и интересна от първата. По това време е вероятно да срещнете хора, които по-късно ще играят важна роля в живота ви. Те веднага ще ви харесат, ако се държите естествено и непринудено.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Едва ли трябва да се тревожите за нещо сериозно. Влиянието на положителните тенденции ще е силно през целия ден и много неща ще се развият дори по-добре, отколкото сте очаквали. Като добре разбирате какво искате да постигнете, няма да позволите на никого да ви обърка. Някои Лъвове ще имат шанс да направят добри пари благодарение на знанията, които са придобили преди много време.

Отношенията с близките ще се развиват хармонично и няма да има поводи за разногласия и спорове. Някои Лъвове ще успеят да се помирят с онези, с които са били в конфликт, ако поемат инициативата. Добре е да се занимавате с домакинска работа, да подреждате нещата и да се отървете от ненужните вещи.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят може да не е от най-леките, но ще преодолеете всички препятствия и ще го прекарате много ползотворно. Вероятни са неочаквани открития - някои Деви ще получат важна информация по-рано от други и ще могат да се възползват от нея. Няма да пропуснете възможността да помогнете на близък човек, изпаднал в затруднено положение.

Вероятни са щастливи съвпадения. Често благодарение на тях ще можете да разрешите проблеми, които са обърквали другите. В други случаи наблюдението ще ви помогне - ще забележите нещо, на което никой друг не е обърнал внимание.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за всякакви интересни и полезни дейности. Много Везни ги очакват приятни изненади, както и нови впечатления и запомнящи се събития. Ще има шанс да успеете в нещо важно. Разбирайки добре какво искате, няма да отстъпите, ако възникнат трудности.

Постоянството ще ви помогне да изпреварите опонентите си. Хората около вас ще видят на какво сте способни. Скоро ще има интересни предложения. Вечерта е подходящо време за общуване с близки, семейни събития и срещи с приятели. Романтичните срещи ще вървят добре, ако се опитате да ги направите необичайни и запомнящи се.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Добър ден за обсъждане на важни въпроси. Ще можете да защитите своята гледна точка, без да обиждате или огорчавате никого. Някои Скорпиони ще намерят нови съюзници и помощници. Полезно е да поемате инициатива в бизнеса, да споделяте идеи, да говорите за планове. Също така си струва да посещавате професионални събития - там ще срещнете интересни хора.

Възможно е да получите парични постъпления, включително значително надхвърлящи очакванията ви. Възможни са и разходи. Най-често те ще бъдат свързани с желанието ви да зарадвате близък човек.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Решенията, взети в движение, едва ли ще бъдат успешни. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на другите или да правите неща, които са по-важни за тях, отколкото за вас. Много време ще мине в суматоха и често ще трябва да бързате и да припирате околните. Други биха се ядосали в подобни ситуации, но вие ще останете спокойни и приятелски настроени.

Можете да се върнете към старите планове - има шанс сега да ги приложите. Следобедът е подходящ за срещи в неформална обстановка. Стари познати може да ви напомнят за себе си, ще се радвате да ги видите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Важно е да запазите спокойствие. Ако не се ръководите от емоции и не се поддавате на провокации, ще се справяте добре със сложни въпроси и ще намирате правилните отговори на важни въпроси. В двусмислена ситуация интуицията ще ви подскаже как да се държите правилно. Слушайте я.

Можете да подобрите съществуващите взаимоотношения, както бизнес, така и лични, и да напомните за себе си на хора, с които преди сте били приятели или сте сътрудничили. Някои представители на знака ще срещнат тези, за които преди това са чували много интересни неща. Денят обещава приятни изненади.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

По-добре не започвайте деня с особено трудни задачи. Сутринта едва ли ще е особено ползотворна. Най-вероятно по това време ще трябва да направите нещо скучно и не много важно, но все пак изискващо внимание. Бъдете внимателни и се опитайте да не правите грешки. По-късно ще бъдете благодарни на себе си, че обръщате внимание на малките неща, които другите не са забелязали.

Втората половина на деня е много благоприятна. Много от начинанията ви ще бъдат успешни, така че е по-добре да не си губите времето. Можете лесно да намерите съюзници или помощници, ако имате нужда от тях.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Малко вероятно е да успеете бързо да получите това, което искате. Важно е да не се оттегляте, да не се отказвате от това, което сте започнали. Възможни са неочаквани срещи. В началото те ще ви озадачат много, а по-късно ще предизвикат интересни мисли. Струва си да се вслушате в хора, които са ви давали добри съвети преди.

Втората половина на деня ще ви даде шанс да се върнете към някои стари планове и да ги осъществите. За това на много Риби ще им помогнат стари и нови приятели. В края на деня стари познати, с които не сте се чували отдавна, може да ви напомнят за себе си. Общуването ще се окаже дори по-приятно, отколкото може да се очаква.

2024 © Варна е