Мобилно меню

Хороскоп за събота 2 септември 2023 г. (Всички зодии)

Тази събота за Рибите ще е подходяща за всякакви нови, Стрелците е добре да не витаят в облаците, а да решават редица проблеми, в това няма да имат затруднения
Хороскоп за събота 2 септември 2023 г. (Всички зодии)
4144

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят ще е натоварен, ще има много работа. Малко вероятно е някой да може да ви се притече на помощ, така че бъдете готови да действате сами. По-добре е да започнете с трудното и важно - сутринта много неща ще се получат добре и трябва да използвате това, за да разрешите най-сериозните проблеми.

В следобедните часове семейните дела и личните отношения ще излязат на преден план. Близките ви ще се нуждаят от вашата подкрепа повече от обикновено. Човекът, на когото не можете да откажете, ще поиска помощ. Може би това ще ви накара да промените плановете си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Чудесен ден за делови преговори, обсъждане на сериозни въпроси, търсене на съюзници. Новите познати веднага ще ви харесат, със сигурност ще искат да се сприятелят с вас. Не е изключено началото на бизнес отношения, които ще ви открият нови професионални хоризонти, ще ви помогнат да се изкачите по кариерната стълбица.

Първата половина на деня ще премине спокойно. Ще можете да завършите нещата, които сте започнали преди, и да се заемете с нещо ново. По-късно ще дойде по-напрегнато време - бъдете готови да решавате проблемите на други хора, да коригирате грешките, направени от другите.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще донесе много неочаквани събития, но няма да сте разочаровани, запазете спокойствие и се придържайте към предварително направените планове. Такава стратегия ще се окаже печеливша - благодарение на нея ще оставите съперниците си далеч назад, ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Вероятни са парични постъпления, успешни покупки.

Старите приятели може да ви напомнят за себе си. Хората, с които някога сте работили заедно, ще искат да възобновят сътрудничеството. Ако поемете инициативата, ще успеете да се помирите с тези, с които сте били в конфликт.


РАК (22 юни - 22 юли)

Добър ден да се заемете с нещо ново. В началото може да изглежда трудно, но бързо ще разберете как да постигнете успех. Освен това наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ и подкрепа. Ще бъде лесно да се разбирате с другите, ще намерите общ език дори с онези, които преди сте смятали за съперници.

Обърнете внимание на идеите, които ще се появят следобед - те със сигурност ще бъдат успешни. Няма да е възможно веднага да започнете да изпълнявате плана, ще имате достатъчно време спокойно да обмислите всичко.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Бъдете готови да правите няколко неща наведнъж - днес едва ли е възможно да се съсредоточите върху едно нещо. Възможно е внезапно да се появят напълно нови задачи, които изискват незабавни решения. Хората, на които вие сами сте помагали в трудни моменти, ще ви помогнат да се справите с тях.

По-добре е да проведете важните разговори сутринта - ще ви бъде лесно да защитите своята гледна точка, без да обиждате или разстройвате някого. Но вечерта са възможни напрегнати моменти в общуването. Дори близките понякога ще ви разберат погрешно. Опитайте се да изгладите недоразуменията - във вашата власт е да предотвратите сериозен конфликт.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Благоприятен ден за работа. Веднага ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите първо и какво трябва да отложите за по-късно. Едва ли ще имате нужда от помощ, но ако някой все пак я предложи, не отказвайте - ще имате надеждни съюзници, чиято подкрепа ще ви бъде полезна повече от веднъж.

Трябва да сте по-внимателни по отношение на финансовите въпроси. По-добре е да не бързате с покупки и сделки, да не рискувате дори незначителни суми. Но от гледна точка на личните отношения денят ще бъде изключително благоприятен. Подходящ е за романтична среща, общуване с човек, който харесвате отдавна.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Може да се тревожите за дреболии, да приемете малките инциденти присърце. Понякога няма да е лесно в отношенията с другите - дори невинните забележки ще изглеждат обидни за най-впечатлителните Везни.

Ситуацията обаче ще се промени към по-добро, ако се съсредоточите върху интересна и трудна задача. Ще ви плени истински, а успехът, който скоро ще постигнете, ще ви вдъхнови и повиши настроението ви. Също така може да ви зарадва и среща със стар приятел. Със сигурност ще ви предложи нещо интересно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

По-добре е да не отлагате нещата за дълго време. Първата половина на деня ще бъде успешна, интересна и обещаваща. Подходяща е, за да завършите започнатото по-рано, да направите равносметка. Ще има и възможност да коригирате допуснатите грешки. Важните разговори ще вървят добре, няма да възникнат сериозни разногласия.

Следобед ще стане много по-трудно да се концентрирате и като цяло това време е по-подходящо за релаксация, отколкото за някакви полезни дейности. Много Скорпиони ще искат да останат насаме със себе си. Това ще им помогне бързо да се възстановят.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Много е важно да не витаете в облаците в началото на деня. Това време е най-подходящо за решаване на практически проблеми, тук няма да имате никакви затруднения. Но си струва да продължите с изпълнението на смели планове с голяма предпазливост - съществува риск да инвестирате много усилия в безнадежден бизнес.

Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Приятелските и романтични срещи, семейните събития ще преминат добре. Ще намерите начин да повишите настроението на близките си, а те ще ви споделят страхотни новини и вероятно ще предложат нещо интересно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ако има възможност да отложите трудните неща, да направите нещо просто, но интересно и приятно, по-добре е да направите точно това. Козирозите, които трябва да решат някои важни задачи, трябва да помислят кой може да им помогне с това. Изобщо не е необходимо да се справяте сами с трудностите, защото наблизо ще има хора, които са готови да поемат част от вашите грижи.

Втората половина на деня ще ви зарадва с приятни изненади и примамливи предложения. Някои представители на знака ще бъдат поканени точно там, където винаги са мечтали да отидат.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще започне много приятно - с добри новини или срещи, които моментално ще ви ободрят. Възможно е да се появят оригинални идеи и веднага ще се насочите към изпълнението им. Дългогодишните приятели няма да ви разочароват, ако се обърнете към тях за подкрепа.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще намалее донякъде, втората половина на деня ще бъде по-спокойна и не толкова ползотворна. Добра е за релаксация. Много Водолеи ще се възползват от промяна на обстановката. Тези, които днес тръгват на пътешествия, ще имат приятни запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Добър ден да се заемете с нещо ново. Трудностите няма да ви уплашат, няма да се откажете от плановете си, ако възникнат препятствия. Ако искате да постигнете целта си по-бързо, консултирайте се с хора, на които имате доверие. Те ще ви посъветват кое е най-доброто действие.

Ученето ще бъде лесно, бързо ще запомните нова информация, ще направите правилните изводи от нея. Ще ви бъде приятно да общувате с приятели и близки - ще прекарате страхотно заедно, няма да има причини за разногласия и спорове. Но една романтична среща може да не мине толкова добре, колкото бихте искали.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е