Мобилно меню

Хороскоп за събота 2 септември 2023 г. (Всички зодии)

Тази събота за Рибите ще е подходяща за всякакви нови, Стрелците е добре да не витаят в облаците, а да решават редица проблеми, в това няма да имат затруднения
Хороскоп за събота 2 септември 2023 г. (Всички зодии)
4173

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят ще е натоварен, ще има много работа. Малко вероятно е някой да може да ви се притече на помощ, така че бъдете готови да действате сами. По-добре е да започнете с трудното и важно - сутринта много неща ще се получат добре и трябва да използвате това, за да разрешите най-сериозните проблеми.

В следобедните часове семейните дела и личните отношения ще излязат на преден план. Близките ви ще се нуждаят от вашата подкрепа повече от обикновено. Човекът, на когото не можете да откажете, ще поиска помощ. Може би това ще ви накара да промените плановете си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Чудесен ден за делови преговори, обсъждане на сериозни въпроси, търсене на съюзници. Новите познати веднага ще ви харесат, със сигурност ще искат да се сприятелят с вас. Не е изключено началото на бизнес отношения, които ще ви открият нови професионални хоризонти, ще ви помогнат да се изкачите по кариерната стълбица.

Първата половина на деня ще премине спокойно. Ще можете да завършите нещата, които сте започнали преди, и да се заемете с нещо ново. По-късно ще дойде по-напрегнато време - бъдете готови да решавате проблемите на други хора, да коригирате грешките, направени от другите.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще донесе много неочаквани събития, но няма да сте разочаровани, запазете спокойствие и се придържайте към предварително направените планове. Такава стратегия ще се окаже печеливша - благодарение на нея ще оставите съперниците си далеч назад, ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Вероятни са парични постъпления, успешни покупки.

Старите приятели може да ви напомнят за себе си. Хората, с които някога сте работили заедно, ще искат да възобновят сътрудничеството. Ако поемете инициативата, ще успеете да се помирите с тези, с които сте били в конфликт.


РАК (22 юни - 22 юли)

Добър ден да се заемете с нещо ново. В началото може да изглежда трудно, но бързо ще разберете как да постигнете успех. Освен това наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за помощ и подкрепа. Ще бъде лесно да се разбирате с другите, ще намерите общ език дори с онези, които преди сте смятали за съперници.

Обърнете внимание на идеите, които ще се появят следобед - те със сигурност ще бъдат успешни. Няма да е възможно веднага да започнете да изпълнявате плана, ще имате достатъчно време спокойно да обмислите всичко.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Бъдете готови да правите няколко неща наведнъж - днес едва ли е възможно да се съсредоточите върху едно нещо. Възможно е внезапно да се появят напълно нови задачи, които изискват незабавни решения. Хората, на които вие сами сте помагали в трудни моменти, ще ви помогнат да се справите с тях.

По-добре е да проведете важните разговори сутринта - ще ви бъде лесно да защитите своята гледна точка, без да обиждате или разстройвате някого. Но вечерта са възможни напрегнати моменти в общуването. Дори близките понякога ще ви разберат погрешно. Опитайте се да изгладите недоразуменията - във вашата власт е да предотвратите сериозен конфликт.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Благоприятен ден за работа. Веднага ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите първо и какво трябва да отложите за по-късно. Едва ли ще имате нужда от помощ, но ако някой все пак я предложи, не отказвайте - ще имате надеждни съюзници, чиято подкрепа ще ви бъде полезна повече от веднъж.

Трябва да сте по-внимателни по отношение на финансовите въпроси. По-добре е да не бързате с покупки и сделки, да не рискувате дори незначителни суми. Но от гледна точка на личните отношения денят ще бъде изключително благоприятен. Подходящ е за романтична среща, общуване с човек, който харесвате отдавна.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Днес запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Може да се тревожите за дреболии, да приемете малките инциденти присърце. Понякога няма да е лесно в отношенията с другите - дори невинните забележки ще изглеждат обидни за най-впечатлителните Везни.

Ситуацията обаче ще се промени към по-добро, ако се съсредоточите върху интересна и трудна задача. Ще ви плени истински, а успехът, който скоро ще постигнете, ще ви вдъхнови и повиши настроението ви. Също така може да ви зарадва и среща със стар приятел. Със сигурност ще ви предложи нещо интересно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

По-добре е да не отлагате нещата за дълго време. Първата половина на деня ще бъде успешна, интересна и обещаваща. Подходяща е, за да завършите започнатото по-рано, да направите равносметка. Ще има и възможност да коригирате допуснатите грешки. Важните разговори ще вървят добре, няма да възникнат сериозни разногласия.

Следобед ще стане много по-трудно да се концентрирате и като цяло това време е по-подходящо за релаксация, отколкото за някакви полезни дейности. Много Скорпиони ще искат да останат насаме със себе си. Това ще им помогне бързо да се възстановят.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Много е важно да не витаете в облаците в началото на деня. Това време е най-подходящо за решаване на практически проблеми, тук няма да имате никакви затруднения. Но си струва да продължите с изпълнението на смели планове с голяма предпазливост - съществува риск да инвестирате много усилия в безнадежден бизнес.

Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Приятелските и романтични срещи, семейните събития ще преминат добре. Ще намерите начин да повишите настроението на близките си, а те ще ви споделят страхотни новини и вероятно ще предложат нещо интересно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ако има възможност да отложите трудните неща, да направите нещо просто, но интересно и приятно, по-добре е да направите точно това. Козирозите, които трябва да решат някои важни задачи, трябва да помислят кой може да им помогне с това. Изобщо не е необходимо да се справяте сами с трудностите, защото наблизо ще има хора, които са готови да поемат част от вашите грижи.

Втората половина на деня ще ви зарадва с приятни изненади и примамливи предложения. Някои представители на знака ще бъдат поканени точно там, където винаги са мечтали да отидат.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще започне много приятно - с добри новини или срещи, които моментално ще ви ободрят. Възможно е да се появят оригинални идеи и веднага ще се насочите към изпълнението им. Дългогодишните приятели няма да ви разочароват, ако се обърнете към тях за подкрепа.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще намалее донякъде, втората половина на деня ще бъде по-спокойна и не толкова ползотворна. Добра е за релаксация. Много Водолеи ще се възползват от промяна на обстановката. Тези, които днес тръгват на пътешествия, ще имат приятни запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Добър ден да се заемете с нещо ново. Трудностите няма да ви уплашат, няма да се откажете от плановете си, ако възникнат препятствия. Ако искате да постигнете целта си по-бързо, консултирайте се с хора, на които имате доверие. Те ще ви посъветват кое е най-доброто действие.

Ученето ще бъде лесно, бързо ще запомните нова информация, ще направите правилните изводи от нея. Ще ви бъде приятно да общувате с приятели и близки - ще прекарате страхотно заедно, няма да има причини за разногласия и спорове. Но една романтична среща може да не мине толкова добре, колкото бихте искали.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ да вземат решения сами, така ще могат да постигнат това, към което отдавна се стремят, ВОДОЛЕИТЕ да дадат воля на въображението си, способността им да измислят нещо ново, да намерят нестандартни решения ще им позволи да постигнат успех днес и да се справят с много трудни задачи
Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)
822


ОВЕН (21 март - 20 април)

Поемете инициативата в работата, споделете идеите си, разкажете за тях на тези, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Това е ден, в който да бъдете на показ е особено полезно. Колкото повече хора знаят за вашите победи и планове, толкова по-бързо ще получите интересни предложения или ще сключите изгодни сделки.

Денят обаче едва ли ще мине без спорове. Те са възможни както на работа, така и у дома. Всяка дреболия може да стане причина за спор - няма да искате да правите дори малки отстъпки. Но ако омекнете малко и се вслушате в това, което другите казват, връзката скоро ще се подобри.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се отказвайте, ако нещата станат трудни. Това е точно денят, в който вашата известна упоритост може да бъде особено полезна. Благодарение на нея ще се справите с това, което другите не могат да направят и ще разрешите сложни проблеми. Много хора ще харесат вашата упоритост. Възможно е хората, които преди това едва ли са ви забелязвали, да предложат нещо интересно.

Днес вашите близки ще търсят помощ и съвет, очаквайки вашата подкрепа и обичайна деликатност. Някои Телци обаче ще се опитат да наложат волята си на другите и това може да създаде проблеми в отношенията. Ако дадете малко свобода на тези, които обичате, веднага ще се почувствате по-добре.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Веднага се заемете с нещо важно и сложно. Имате шанс да се справите добре със сериозен въпрос и да постигнете отдавна поставена цел. Успешната комбинация от обстоятелства ще позволи на някои Близнаци да разрешат финансови проблеми, които напоследък предизвикаха много безпокойство.

Разбирането с другите ще бъде лесно. Няма значение колко дълго се познавате - ще можете да намерите общ език и да се споразумеете за някои съвместни планове. Романтичните срещи ще вървят добре. Човекът, когото срещате за първи път днес, ще оцени чувството ви за хумор.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не се опитвайте да разрешите всички проблеми наведнъж. Днес е особено важно да действате последователно и да не се опитвате да се занимавате едновременно със служебни и лични въпроси. Много е важно да поставите приоритети възможно най-рано. След като направите това, ще стане ясно какво трябва да се направи.

Емоционалният фон през този ден ще бъде доста сложен, така че някои Раци може да се тревожат за дреболии или да се притесняват, без да разбират защо. Вечерта ситуацията ще се промени към по-добро, ще дойде благоприятно време за общуване с най-близките, семейни дела и приятелски срещи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Оставете настрана фалшивата скромност и позволете другите да видят с какъв прекрасен човек си имат работа. Днес ще бъдете особено привлекателни, така че са много вероятни запознанства, от които могат да започнат както приятелски, така и романтични отношения. Едва ли ще има сериозни проблеми в работата. Но ако това се случи, доверените съюзници ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Лъвовете, които са в стабилен брак или връзка, която ценят от дълго време, трябва да бъдат по-внимателни. Без да искате, рискувате да дадете повод на любимия човек да ревнува. По-добре е да избягвате всякакви двусмислени ситуации.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Говорете директно. Изявленията ви може да изглеждат груби за някои, но хората, чието мнение е наистина важно за вас, ще оценят вашата искреност. Деловите преговори може да са по-напрегнати, отколкото сте очаквали, но ще завършат доста успешно.

Денят ще е добър за работа и други полезни дейности. Ще предпочетете да не действате с доказани методи, а да намерите своя собствен път към целта. Това ще ви позволи бързо да постигнете желания резултат, да изпреварите конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Но във всичко, свързано с личните отношения, трябва да избягвате прибързаността. Тук вероятно ще ви трябва време, за да вземете правилните решения.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бъдете готови да поемете отговорност за другите и да демонстрирате лидерски качества. Днес ще бъдете отлични в ръководенето на другите, вдъхновяването на тези, които се съмняват в себе си, и подкрепата на онези, които се намират в трудни ситуации. Това ще бъде забелязано от хора, които могат да ви помогнат да развиете кариерата си. Не пропускайте шанса си да ги впечатлите.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено. Не са изключени дребни недоразумения. Но ако не се притеснявате за тях, опитате се да запазите спокойствие и да решавате проблемите един след друг, всичко ще се нареди добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вземайте решения сами, така можете да постигнете това, към което отдавна се стремите. Съветите едва ли ще се окажат разумни, дори да са дадени от хора, чийто опит ви е бил полезен преди това. Не бива обаче напълно да се отказвате от общуване с колеги и бизнес партньори, защото ще имате шанс да научите нещо интересно от тях.

Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на семейните отношения. Ако напоследък ви беше трудно да намерите общ език с роднини, днес ще оставите разногласията в миналото и ще се разбирате перфектно. Малките пътувания ще се отразят добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не пропускайте шанса да разрешите важен проблем в началото на деня. Влиянието на положителните тенденции в този момент ще бъде особено силно и постигането на желания резултат ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Възможни са полезни контакти. Стрелците, които са обмисляли смяна на работата, ще получат примамливи предложения.

Комуникацията с близките ще бъде приятна, ако не се дразните за дреболии. Възможни са някои недоразумения, но много по-важното е, че винаги ще чувствате подкрепата на скъпи хора, знайте, че те са на ваша страна.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Колкото и да сте уверени, че сте прави, изслушайте мнението на човек, на когото имате доверие. Днес ще ви е лесно да виждате желанията за действителност или да се доверявате на първото си впечатление, без дори да допускате мисълта, че то може да се окаже грешно. Приятели, роднини, просто добри познати ще се опитат да ви предпазят от необмислени действия.

Денят е по-подходящ за решаване на познати проблеми, отколкото за захващане с нещо ново. Козирозите, които са заети с учене, ще трябва да работят много. Не всичко ще е лесно, но ще намерите отговори на много въпроси.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Дайте воля на въображението си. Способността да измислите нещо ново, да намерите нестандартни решения ще ви позволи да постигнете успех днес и да се справите с много трудни задачи. Вашата креативност ще впечатли мнозина. Хората, които преди това не са били много приятелски настроени, ще поемат инициативата в общуването.

Разбирането с любимите хора сутринта ще бъде по-трудно от обикновено. Те не винаги ще разберат вашите намерения и мотивите за вашите действия. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции ще нараства и отношенията ще се подобряват.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете настойчиви - без това е малко вероятно да успеете. Очаква ви интересен ден, идеален за нови начала, обещаващ ярки впечатления за скучаещите напоследък. Вероятен е напредък точно по онези въпроси, на които наскоро сте обърнали много внимание.

Денят ще бъде особено благоприятен за тези, които се занимават с научни изследвания, учат или преподават на други. Към вас и към другите Риби звездите ще са благосклонни. Много представители на знака ги очакват интересни срещи и приятни запознанства. Едно от тях може да получи романтично продължение.

2024 © Варна е