Мобилно меню

Хороскоп за събота, 21 октомври 2023 г. (Всички зодии)

Везните ги очаква една натоварена и доста уморителна събота, Девите с упоритост ще постигнат това, което преди е изглеждало почти невъзможно
Хороскоп за събота, 21 октомври 2023 г. (Всички зодии)
6371

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня едва ли ще мине без вълнения, но няма да донесе сериозни проблеми. Интуицията веднага ще ви подскаже как да действате, за да преодолеете бързо трудностите и да постигнете успех. Няма да губите време за дреболии, веднага ще се съсредоточите върху най-важното и скоро ще се убедите, че това решение е било правилно.

Втората половина на деня ще бъде много благоприятна за общуване. Ще разбирате добре дори тези, които сте срещнали съвсем наскоро. Ще успеете да сложите край на дългогодишни разногласия, които са ви разстроили много.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще бъде много ползотворен, ако сутринта се захванете за работа и не отлагате за дълго това, което изглежда скучно или трудно. Успешно ще се решат финансови и имуществени въпроси. Някои Телци ги очакват парични постъпления. Най-вероятно сумата няма да е значителна, но ще ви позволи да направите някои приятни покупки.

Ще се радвате да се срещнете с приятели или стари познати. От тях вероятно ще научите нещо полезно или ще получите разумен съвет. Телците, които отиват на пътешествия, ще си прекарат страхотно - ще придобият много ярки впечатления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за важни разговори, обсъждане на въпроси, които преди са предизвиквали много спорове. Ще съумеете да запазите спокойствие и приятелско отношение, да не се поддавате на провокации. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще се вслушат в мнението ви. Хората, които преди това едва ли са ви забелязвали, ще съжаляват, че не са поели инициативата в комуникацията по-рано.

Закъснения в бизнеса не могат да бъдат изключени. Не всичко, което е планирано, ще бъде решено преди вечерта. Въпреки това, не трябва да се тревожите твърде много - няма да имате никакви проблеми поради това и възможността да наваксате ще се появи много скоро.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят е идеален за приключване на задачи, с които не сте се занимавали дълго време. Този път обстоятелствата ще са благоприятни, ще успеете. Ще се появят добри идеи. Вашите приятели веднага ще ги харесат, така че лесно можете да намерите помощници. Възможно е човек, с когото не сте общували дълго време, да ви напомни за себе си. Разговорът с него ще доведе до интересни мисли.

Отношенията, които преди са били неравномерни и напрегнати, ще станат по-хармонични. Разногласията с близките, които ви разстройват, ще останат в миналото. Няма да е трудно да намерите общ език с нови познати.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще ви зарадва с необичайни срещи и полезни запознанства. Днес можете да намерите не само надеждни съюзници, но и нови приятели. Лесно ще се разберете с тези, които споделят вашите интереси и бързо ще се договорите за съвместни действия. Вашите планове ще бъдат подкрепени от много влиятелни хора, но тяхната помощ не винаги ще бъде безкористна.

Домашните задължения може да изискват внимание и е възможно да се наложи решаване на някои битови проблеми. Възможни са непланирани разходи, но ще става въпрос за малки суми, така че няма място за притеснение.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Днес ще сте упорити и ще постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Няма да разчитате на лесни победи и сте прави - всичко ще зависи от това дали ще положите усилия и дали няма да се откажете пред неочаквани трудности. Дългогодишните приятели ще се радват да помогнат, но вие ще трябва да вземете най-важните решения сами.

Денят е подходящ за романтична среща, среща с човек, който бихте искали да харесате. Девите, които напоследък се замислят дали не е време да променят нещо в личния си живот, ще могат да вземат правилното решение.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Очаква ви натоварен и доста уморителен ден. Ще има много работа и едва ли някой ще ви помогне. Но вие можете да се справите с всичко сами, ще постигнете отлични резултати там, където нищо не е работило преди. Важно е да се вслушвате в интуицията си и да следвате нейните подсказки дори за малките неща. По този начин можете да избегнете ненужни притеснения.

Сутринта ще бъде посветена на вече познати дейности, а по-късно можете да преминете към нещо ново. Втората половина на деня е подходяща за общуване в неформална обстановка и срещи с приятели. Ще имате шанс да се срещнете с хора, за които сте чували много преди.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не започне много добре. През първата половина са вероятни незначителни битови недоразумения и са възможни разногласия с близките. Някои Скорпиони ще спорят с тези, с които преди са се разбирали добре. Ще бъде възможно да се постигне компромис, макар и не веднага.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. В средата на деня настроението ви ще се подобри, ще почувствате, че животът се подобрява. След като определите плановете и приоритетите си, ще се съсредоточите върху най-важното и ще постигнете успех в него. Дългогодишните приятели няма да откажат помощ, ако имате нужда от нея.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви напрегнат ден. Поради неочаквани събития или важни новини ще трябва да промените плановете си и в началото няма да сте доволни от това. Малко по-късно ще стане ясно, че всичко върви доста добре, всичко, което трябва да направите, е да се адаптирате към ситуацията и да се възползвате от възможностите, които тя отваря.

Струва си да поемете инициативата в личните отношения - това определено ще ви бъде от полза и ще бъде началото на промени към по-добро. Страхотни идеи може да се появят следобед. Опитайте се да ги споделите с близките си възможно най-скоро - със сигурност ще получите подкрепа.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

По-добре е да не започвате този ден с важни въпроси. Ще ви трябва известно време, за да се настроите на положителна вълна и да оцените правилно ситуацията. Някои Козирози ще разберат, че е време да изоставят старите планове, тъй като приоритетите са се променили и са се появили нови цели. Спокойно обмислете всичко, не преминавайте към конкретни действия, докато не сте сигурни в правилността на взетите решения.

Много неща ще станат по-лесни, ако споделите надеждите и съмненията си с близките си. Ще получите добри съвети, морална подкрепа и реална помощ, ако имате нужда. Вероятни са промени към по-добро в семейните и романтичните отношения.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще започне добре, особено силно ще е влиянието на положителните тенденции сутринта. Не пропускайте подходящия момент да се захванете с нов бизнес или да поемете инициатива в личните отношения. Необичайни срещи очакват Водолеите, които днес ще тръгнат на пътешествия. Едно приятно запознанство може да бележи началото на необичайна романтична връзка.

През втората половина на деня ще е по-спокойно. Подходяща е за почивка, решаване на някои прости и познати задачи. Ще ви е приятно да общувате с близките си, те ще намерят начин да ви развеселят и да повишат настроението ви.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта интуицията ще ви подскаже, че не трябва да губите време за дреболии, трябва да се заемете с важни въпроси. Наистина, именно първата половина на деня ще бъде особено ползотворна и успешна. Благодарение на подкрепата на звездите бързо ще разрешите сложни проблеми, ще се справите с нови задачи и ще завършите започнатото преди много време.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Лесно ще се разбирате с нови познати. Веднага ще си съставите правилното впечатление за тях и ще разберете как да се държите. Вечерта обещава романтични изненади.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много БЛИЗНАЦИ днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено, РАЦИТЕ ги очакват повече грижи, отколкото са очаквали, тъй като към планираните задачи ще се добавят съвсем нови, това обаче няма да ги разстрои
Хороскоп за неделя, 16 юни 2024 г. (Всички зодии)
753


ОВЕН (21 март - 20 април)

Всичко ще се получи дори по-добре, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да промените плановете си, защото ще има шанс да постигнете това, към което отдавна се стремите. В такива случаи е важно да не губите време. Колкото по-скоро отхвърлите съмненията, толкова по-бързо ще постигнете целта си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. На някои Овни ще имат изплатени дългогодишни дългове. Не са изключени и ценни подаръци. Представителите на знака също няма да пропуснат възможността да зарадват близките си, да удивят любимия човек с приятна изненада.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се притеснявайте да поемете това, което преди е изглеждало трудно. Най-вероятно такива въпроси ще бъдат решени бързо. Успешната комбинация от обстоятелства ще ви позволи да разрешите проблеми, които наскоро са ви притеснявали, а също и вашите близки. Много Телци няма да пропуснат възможността да помогнат на някой познат. Всичко, което представителите на знака направят за другите днес, също ще им бъде от полза.

Първата половина на деня ще бъде богата на събития, но втората ще е по-спокойна. Вечерта си струва да прекарате с любимия човек или с някой, когото бихте искали да харесате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори нещата да не вървят по план в началото на деня, няма да загубите оптимизма и самочувствието си. И ще постъпите правилно, защото промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Няма да се налага да се справяте сами с трудностите - много полезно е, че наблизо ще има хора, които са готови да помогнат с всичко и да поемат някои от вашите грижи.

Тъй като ще подходите творчески към всеки проблем, дори рутинните задачи няма да ви изглеждат скучни. Единствената област, в която трябва да внимавате, са финансите. Много Близнаци днес ще бъдат по-лекомислени от обикновено.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ще има повече грижи, отколкото сте очаквали, тъй като към планираните задачи може да се добавят съвсем нови. Това обаче няма да ви разстрои. Напротив, с радост ще се заемете с тях. Няма да отнеме много време да се справите. Приятели и стари познати ще ви помогнат с това.

Всички сериозни разговори трябва да бъдат отложени за следобед - по това време ще ви бъде по-лесно да намерите общ език с другите, да убедите съмняващите се и да намерите убедителни аргументи. Вечерта ще зарадва влюбените Раци с приятни изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят едва ли ще е лек и напълно безоблачен, но като цяло ще се развие добре. Ако не се разстройвате от недоразумения и не приемате присърце необмислените думи на другите, вероятно ще намерите много причини за щастие. 

Не е желателно да решавате финансови въпроси - тук можете да направите грешка или да изгубите нещо от поглед. Но в личните отношения влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Лъвовете, които отиват на първата си среща вечерта, със сигурност ще си прекарат страхотно. Добри новини очакват семейните представители на знака.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще направите много полезни неща за другите, но няма да забравите за интересите си. Това е един от онези дни, в които можете да решите няколко проблема наведнъж, без да се страхувате, че ще объркате или изгубите нещо от поглед. Съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, но интуицията със сигурност ще ви подскаже какво да правите.

Средата на деня е подходяща за семейни дела и общуване с близки. Можете да посетите приятели, но не е препоръчително да посещавате многолюдни събития. Колкото повече наближава вечерта, толкова по-внимателни трябва да сте във всичко, свързано с парите. По-добре е да не правите големи покупки, ако не са били предварително планирани.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Обърнете внимание на идеите, които се появяват в началото на деня - те ще бъдат наистина удачни. Може би другите няма веднага да одобрят вашите планове. Но малко по-късно всички ще видят, че сте на път да постигнете успех. Тук ще се появят помощници. 

За много Везни денят обещава приятни запознанства и срещи с нестандартни хора. Вероятно началото както на приятелски, така и на романтични отношения. Всичко ще зависи от това дали представителите на знака искат да поемат инициативата. Вечерта е подходяща за тихи занимания. Можете да си спомните старото си хоби - то отново ще ви даде много положителни емоции.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Подходящ ден за всеки бизнес, който изисква творчески подход, нестандартен поглед върху нещата. Идеите, които ще имате днес, едва ли ще дойдат на ум на някой друг. Околните със сигурност ще ги харесат. Тези, които преди са ви подценявали, ще променят мнението си.

Ще има шанс да разширите социалния си кръг, да се срещнете с хора, за които сте чували много преди. Някои Скорпиони ще намерят нови приятели. Възможно е и начало на романтична връзка. Тя обаче няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят може да не започне толкова добре, колкото ви се иска. Възможни са дребни недоразумения и битови разногласия. Много скоро обаче ситуацията ще започне да се променя към по-добро. И тук много ще зависи от това дали ще успеете да запазите обичайната си веселост и да заразите другите с нея. Денят е добър да отидете някъде с любимите си хора и да смените обстановката.

В следобедните часове са възможни непланирани разходи. Едва ли ще става въпрос за големи суми, но някои Стрелци все пак ще бъдат много разстроени.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Няма нужда да бързате за никъде. Денят е подходящ да довършите на спокойствие започнатите по-рано неща, да се заемете с това, което отдавна не ви се е получавало. Няма да ви е трудно да се концентрирате, едва ли някой често ще ви разсейва, така че няма да правите дори дребни грешки. Финансовите проблеми могат да бъдат разрешени. Ще бъдете акуратни и внимателни, това ще ви позволи да избегнете ненужни разходи.

Следобед много Козирози ще искат да ограничат общуването, да прекарат време с най-близките си или дори насаме със себе си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще бъде нееднозначен, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Утрото може да донесе новини, които ще ви объркат. Запомнете - всяка получена информация трябва да се проверява особено внимателно. Възможно е някой неволно да ви подведе.

Днес много Водолеи ще се нуждаят особено от способността бързо да намират подход към нови познанства. Интуицията ще подскаже на представителите на знака на кого могат да се доверят и с кого е по-добре да бъдат нащрек. Денят е подходящ и за вземане на някои решения относно бъдещето.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ако сте планирали нещо интересно и важно за този ден, започнете да изпълнявате плановете си възможно най-рано. Сутринта ще бъде особено успешна. Звездите ще са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Пътуването ще ви се отрази добре, особено ако тръгнете на път с любимите си хора.

Втората половина на деня ще премине спокойно и ще бъде по-благоприятна за отдих, отколкото за някакви решителни действия. Семейните събития ще бъдат добри. Ако напоследък ви е било трудно да се разбирате с по-възрастни роднини, днес ще можете да оставите всички разногласия в миналото.

2024 © Варна е