Мобилно меню

Хороскоп за събота, 23 септември 2023 г. (Всички зодии)

За Овните денят ще бъде подходящ за решаване на много важни въпроси, Близнаците да не бързат да се заемат със сериозни задачи
Хороскоп за събота, 23 септември 2023 г. (Всички зодии)
3067

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е подходящ за решаване на много сериозни въпроси. Веднага ще се съсредоточите върху основното и няма да губите време, нито да се разсейвате от дреболии. Между другото, наблизо ще има хора, чийто опит и знания ще ви бъдат полезни. Те ще ви помогнат да завършите успешно задача, на която вече сте посветили много усилия.

Денят ще е благоприятен и за пътуване. Особено добре ще ви се отрази, ако тръгнете на път с близък човек. Ако любим човек се присъедини към вас, пътуването ще бъде просто незабравимо.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще мине без недоразумения. Но влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Няма съмнение - ще преодолеете всички трудности, ако сте упорити и проявите изобретателност. Най-добре е да не прибързвате с решенията, свързани с парите. Но що се отнася до личните отношения, напротив, по-добре е да не губите време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване. Вероятни са приятни срещи. Бързо ще се разберете с нови познати и ще можете да се споразумеете с тях за някои съвместни действия.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не бързайте да се заемате със сериозни задачи. В началото на деня ще ви бъде трудно да разберете как да се справите с тях. Най-вероятно ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията и да решите с какво ще се заемете първо. Старите приятели ще ви помогнат. Благодарение на техните съвети няма да сгрешите.

Втората половина на деня ще бъде много успешна. Много Близнаци ще имат страхотни идеи, които скоро ще осъществят. Времето ще бъде благоприятно и за общуване с най-близките ви хора. Ще се разберете идеално.


РАК (22 юни - 22 юли)

Този ден е идеален за решаване на много сериозни проблеми. Можете да се заемете с нещо, което не се е получавало дълго време. Този път ще постигнете желания резултат. Някои Раци ще се върнат към плановете, които са направили преди, и ще намерят начин да ги осъществят.

Сутринта не са изключени дребни семейни разногласия и спорове с близките. Въпреки това няма да възникнат сериозни конфликти, ще бъде възможно бързо да се намери решение, което да хареса на всички. Вечерта ще бъде благоприятна за общуване, срещи с приятели и семейни събития. Възможни са подаръци и изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не прибързвайте с решенията, особено ако става въпрос за нещо важно. Днес ще сте склонни да си създавате илюзии и да надценявате възможностите си. Не всички Лъвове ще могат бързо да разберат какви задачи си струва да се поемат. Наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате, но не всички техни съвети ще ви харесат.

Втората половина на деня ще ви зарадва с приятни изненади и добри новини. В този момент са възможни и интересни оферти, с които ще се съгласите без много колебание. Вероятни са парични постъпления и подаръци.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за важни дела и сериозни разговори. Много неща ще правите добре, а интуицията ви ще ви подскаже над какво да се съсредоточите първо. Контактуването с другите ще бъде лесно. Ще ви подкрепят както стари, така и нови познати. Разногласията с близките, които преди са ви разстройвали, ще останат в миналото.

Вероятни са успешни пътувания. В тях не само ще си прекарате чудесно, но и ще научите нещо ново. Някои Деви ще направят и много изгодни покупки. Не са изключени подаръци, които са напълно неочаквани и затова особено приятни.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Струва си да бъдете внимателни в комуникацията. Днес няма да ви е лесно да се разбирате с всички. Дори отношенията с хора, които ви обичат много, понякога могат да бъдат напрегнати. По-добре е да не бързате да реализирате идеите, които имате днес. Първо, обмислете всичко внимателно, консултирайте се с тези, на чийто опит и знания имате доверие.

Влиянието на положителните тенденции, не много силно през първата половина на деня, ще се засили с времето. Вечерта много Везни ги очакват приятни изненади. Може да се сбъднат отдавнашни желания на някои представители на знака.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е благоприятен за много важни дела. Бързо ще разберете как да успеете. Никой не може да ви обърка или подведе. На много Скорпиони интуицията ще им подскаже правилните отговори на въпроси, които са озадачавали всички в началото.

Лесно ще се разбирате с близки хора, те с желание ще откликнат на много ваши предложения. Но бързо ще намерите общ език и с нови познати и дори веднага ще станете приятели с някои. Възможно е и началото на романтична връзка. Новите отношения ще се развиват бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви хубав ден. Може би няма да донесе големи промени, но ще бъде идеален за завършване на започнати по-рано неща и за справяне с тези, които не са се получавали от дълго време. Разчитайте на интуицията си, когато става въпрос за пари. Вероятни са успешни покупки и сделки.

Първата половина на деня ще бъде натоварена. По това време са вероятни пътувания, приятни срещи и интересни запознанства. По-късно вероятно ще искате да останете насаме със себе си, спокойно да помислите за някои важни въпроси. Някои Стрелци ще имат идеи, върху реализирането на които ще се съсредоточат в близко бъдеще.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Първата половина на деня може да бъде неуспешна, особено за тези, които планират да направят нещо важно по това време. Няма да е лесно да се концентрирате, рискувате да направите досадни грешки. Скоро обаче влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще се почувствате по-уверени и спокойни и ще забележите промени към по-добро.

Втората половина на деня ще ви зарадва с отлични новини и интересни предложения. Някои Козирози ще бъдат поканени точно там, където отдавна искат да отидат. Това време е подходящо за срещи с приятели и за романтична среща.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви един много интересен и приятен ден. Много начинания ще бъдат успешни - ще постигнете успех там, където нищо не се е получавало преди. Както стари познати, така и тези, които сте срещнали за първи път наскоро, ще се радват да ви помогнат. Хората, с които някога сте прекарали много време, ще искат да възстановят отношенията и да поемат инициативата в общуването.

Възможни са непланирани разходи. Те обаче няма да са напразни. Нито ще рискувате парите си, нито ще ги харчите за каквото и да било. Някои Водолеи ще направят много добри покупки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес няма да губите време за дреболии. Веднага ще се заемете с важни въпроси и това ще бъде правилното решение - по този начин ще можете да постигнете успех много по-бързо. Внезапно някой от новите ви познати ще ви се притече на помощ, това може да е началото на едно истинско приятелство. Възможно е да се наложи решаването на трудни проблеми. Опитът, придобит от това, ще бъде полезен повече от веднъж.

Ще имате възможност да се видите със стари приятели, да прекарате време с хора, които наистина ви липсват напоследък. Приятни изненади очакват влюбените Риби, както и представителите на знака, които днес ще излязат на първа среща.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е