Мобилно меню

Хороскоп за събота, 23 септември 2023 г. (Всички зодии)

За Овните денят ще бъде подходящ за решаване на много важни въпроси, Близнаците да не бързат да се заемат със сериозни задачи
Хороскоп за събота, 23 септември 2023 г. (Всички зодии)
3098

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е подходящ за решаване на много сериозни въпроси. Веднага ще се съсредоточите върху основното и няма да губите време, нито да се разсейвате от дреболии. Между другото, наблизо ще има хора, чийто опит и знания ще ви бъдат полезни. Те ще ви помогнат да завършите успешно задача, на която вече сте посветили много усилия.

Денят ще е благоприятен и за пътуване. Особено добре ще ви се отрази, ако тръгнете на път с близък човек. Ако любим човек се присъедини към вас, пътуването ще бъде просто незабравимо.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще мине без недоразумения. Но влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Няма съмнение - ще преодолеете всички трудности, ако сте упорити и проявите изобретателност. Най-добре е да не прибързвате с решенията, свързани с парите. Но що се отнася до личните отношения, напротив, по-добре е да не губите време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване. Вероятни са приятни срещи. Бързо ще се разберете с нови познати и ще можете да се споразумеете с тях за някои съвместни действия.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не бързайте да се заемате със сериозни задачи. В началото на деня ще ви бъде трудно да разберете как да се справите с тях. Най-вероятно ще отнеме известно време, за да разберете ситуацията и да решите с какво ще се заемете първо. Старите приятели ще ви помогнат. Благодарение на техните съвети няма да сгрешите.

Втората половина на деня ще бъде много успешна. Много Близнаци ще имат страхотни идеи, които скоро ще осъществят. Времето ще бъде благоприятно и за общуване с най-близките ви хора. Ще се разберете идеално.


РАК (22 юни - 22 юли)

Този ден е идеален за решаване на много сериозни проблеми. Можете да се заемете с нещо, което не се е получавало дълго време. Този път ще постигнете желания резултат. Някои Раци ще се върнат към плановете, които са направили преди, и ще намерят начин да ги осъществят.

Сутринта не са изключени дребни семейни разногласия и спорове с близките. Въпреки това няма да възникнат сериозни конфликти, ще бъде възможно бързо да се намери решение, което да хареса на всички. Вечерта ще бъде благоприятна за общуване, срещи с приятели и семейни събития. Възможни са подаръци и изненади.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не прибързвайте с решенията, особено ако става въпрос за нещо важно. Днес ще сте склонни да си създавате илюзии и да надценявате възможностите си. Не всички Лъвове ще могат бързо да разберат какви задачи си струва да се поемат. Наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате, но не всички техни съвети ще ви харесат.

Втората половина на деня ще ви зарадва с приятни изненади и добри новини. В този момент са възможни и интересни оферти, с които ще се съгласите без много колебание. Вероятни са парични постъпления и подаръци.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят е подходящ за важни дела и сериозни разговори. Много неща ще правите добре, а интуицията ви ще ви подскаже над какво да се съсредоточите първо. Контактуването с другите ще бъде лесно. Ще ви подкрепят както стари, така и нови познати. Разногласията с близките, които преди са ви разстройвали, ще останат в миналото.

Вероятни са успешни пътувания. В тях не само ще си прекарате чудесно, но и ще научите нещо ново. Някои Деви ще направят и много изгодни покупки. Не са изключени подаръци, които са напълно неочаквани и затова особено приятни.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Струва си да бъдете внимателни в комуникацията. Днес няма да ви е лесно да се разбирате с всички. Дори отношенията с хора, които ви обичат много, понякога могат да бъдат напрегнати. По-добре е да не бързате да реализирате идеите, които имате днес. Първо, обмислете всичко внимателно, консултирайте се с тези, на чийто опит и знания имате доверие.

Влиянието на положителните тенденции, не много силно през първата половина на деня, ще се засили с времето. Вечерта много Везни ги очакват приятни изненади. Може да се сбъднат отдавнашни желания на някои представители на знака.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е благоприятен за много важни дела. Бързо ще разберете как да успеете. Никой не може да ви обърка или подведе. На много Скорпиони интуицията ще им подскаже правилните отговори на въпроси, които са озадачавали всички в началото.

Лесно ще се разбирате с близки хора, те с желание ще откликнат на много ваши предложения. Но бързо ще намерите общ език и с нови познати и дори веднага ще станете приятели с някои. Възможно е и началото на романтична връзка. Новите отношения ще се развиват бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви хубав ден. Може би няма да донесе големи промени, но ще бъде идеален за завършване на започнати по-рано неща и за справяне с тези, които не са се получавали от дълго време. Разчитайте на интуицията си, когато става въпрос за пари. Вероятни са успешни покупки и сделки.

Първата половина на деня ще бъде натоварена. По това време са вероятни пътувания, приятни срещи и интересни запознанства. По-късно вероятно ще искате да останете насаме със себе си, спокойно да помислите за някои важни въпроси. Някои Стрелци ще имат идеи, върху реализирането на които ще се съсредоточат в близко бъдеще.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Първата половина на деня може да бъде неуспешна, особено за тези, които планират да направят нещо важно по това време. Няма да е лесно да се концентрирате, рискувате да направите досадни грешки. Скоро обаче влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще се почувствате по-уверени и спокойни и ще забележите промени към по-добро.

Втората половина на деня ще ви зарадва с отлични новини и интересни предложения. Някои Козирози ще бъдат поканени точно там, където отдавна искат да отидат. Това време е подходящо за срещи с приятели и за романтична среща.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви един много интересен и приятен ден. Много начинания ще бъдат успешни - ще постигнете успех там, където нищо не се е получавало преди. Както стари познати, така и тези, които сте срещнали за първи път наскоро, ще се радват да ви помогнат. Хората, с които някога сте прекарали много време, ще искат да възстановят отношенията и да поемат инициативата в общуването.

Възможни са непланирани разходи. Те обаче няма да са напразни. Нито ще рискувате парите си, нито ще ги харчите за каквото и да било. Някои Водолеи ще направят много добри покупки.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес няма да губите време за дреболии. Веднага ще се заемете с важни въпроси и това ще бъде правилното решение - по този начин ще можете да постигнете успех много по-бързо. Внезапно някой от новите ви познати ще ви се притече на помощ, това може да е началото на едно истинско приятелство. Възможно е да се наложи решаването на трудни проблеми. Опитът, придобит от това, ще бъде полезен повече от веднъж.

Ще имате възможност да се видите със стари приятели, да прекарате време с хора, които наистина ви липсват напоследък. Приятни изненади очакват влюбените Риби, както и представителите на знака, които днес ще излязат на първа среща.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
677


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е