Мобилно меню

Хороскоп за събота 24 юни 2023 г. (Всички зодии)

За Лъвовете се очертава добър ден, да подредят нещата си и да разрешат въпроси, които отдавна са отлагали, за Раците много проблеми могат да бъдат решени бързо, просто трябва да се свържат с точните хора в точното време
Хороскоп за събота 24 юни 2023 г. (Всички зодии)
972

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Не надценявайте способностите си, ако не сте сигурни, че можете да свършите нещата бързо. Днес са много вероятни неочаквани закъснения и могат да възникнат пречки по пътя. Все пак ще успеете, но ще отнеме повече време, отколкото сте предполагали. Имайте това предвид, когато правите планове.

Влиянието на положителните тенденции, което не е много забележимо сутринта, постепенно ще се засили. В следобедните часове са вероятни приятни изненади и добри новини. Не са изключени срещи, на които много ще се зарадвате. Овните, които прекарват вечерта с приятели, ще получат много ярки емоции.

 


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ако сте планирали някои важни неща за този ден, не забравяйте, че изобщо не е необходимо да се справяте с тях сами. Наблизо има хора, които са готови да помогнат, просто трябва да се обърнете към тях. Старите познати ще дадат отличен съвет - благодарение на тях ще намерите най-краткия път към целта.

Денят ще е благоприятен за семейни дейности. Можете да посетите роднини или да ги поканите у вас - във всеки случай ще си прекарате страхотно. Вероятни са неочаквани подаръци. Само някои Телци ще получат точно това, за което са мечтали, но всички представители на знака ще бъдат доволни.

 


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не бързайте за никъде - днес просто не е необходимо. Можете да продължите напред с удобно темпо, без да се притеснявате, че ще закъснеете. Вярно е, че не винаги ще бъде ясно за другите защо сте толкова спокойни и уверени в успеха. Те няма нито да ви пречат, нито да се опитват да ви убедят да действате по различен начин.

Денят е подходящ за срещи с приятели, които не сте виждали отдавна. Оказва се, че все още имате много общи неща. Възможно е да се появят идеи, които искате да осъществите заедно. Пътуването ще бъде успешно и няма значение дали сте мислили за това преди или сте решили да отидете на пътуване в последния момент.

 


РАК (22 юни - 22 юли)

Много проблеми могат да бъдат решени бързо, просто защото ще се свържете с точните хора в точното време. Денят ще е много благоприятен за общуване. Ще направите добро впечатление на нови познати, дори тези, които обикновено са критични, ще ви харесат. Хората около вас не винаги ще ви помогнат безкористно в бизнеса, но при всички положения ще останете доволни.

Възможни са неочаквани посещения. Те ще бъдат приятни - точно онези хора, които отдавна сте искали да видите, ще дойдат на гости. Най-вероятно те ще донесат страхотни новини.

 


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Добър ден да подредите нещата и да разрешите въпроси, които отдавна изискват внимание. Ще бъдете внимателни, няма да изпуснете нищо от поглед, следователно няма да правите грешки, които след това ще трябва да се коригират дълго време. Днес можете да се отървете от ненужни неща, да решите организационни въпроси и да поверите на другите това, което вие самите не искате да правите.

Възможни са неочаквани разходи, малки финансови загуби. Но и паричните постъпления са много вероятни, така че едва ли ще имате сериозни причини да се притеснявате за собствения си бюджет.

 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Струва си да се върнете към онези случаи, които вече неуспешно сте се опитвали да завършите няколко пъти. Има шанс днес да успеете. Вярно е, че обичайните методи едва ли ще бъдат ефективни, така че опитайте се да измислите нещо ново. Ако нямате достатъчно идеи, обърнете се към близките си за съвет.

Семейните въпроси може да изискват повече внимание от обикновено. Някои Деви ще забавят срещата с приятели или някакво планирано забавление заради тях. Но едва ли ще имате повод за оплакване, защото денят ще поднесе много приятни изненади и като цяло ще се развие доста добре.

 


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Разбирането с другите може да бъде по-трудно от обикновено. Дори близки хора понякога ще ви разберат погрешно. Въпреки това, разгорещените спорове, конфликти и взаимни претенции могат да бъдат избегнати. Ще намерите начин да изгладите острите моменти, да направите компромиси, ако е необходимо.

Важните дела и сериозните решения трябва да се отложат за следобед. По това време ще ви бъде много по-лесно да се концентрирате и подсказките на интуицията ще станат по-разбираеми. Вечерта трябва да бъде посветена на спокойна почивка - по този начин бързо ще възстановите силите си.

 


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Дори ако в началото на деня имате гениални идеи, по-добре е да не бързате да ги реализирате. Най-вероятно в този момент ще бъде трудно да оцените правилно както своите сили, така и текущата ситуация. Изчакайте малко, скоро ще разберете как е най-добре да постъпите.

Втората половина на деня е подходяща за важни дела и за сериозни разговори. Ще се хареса обаче и на Скорпионите, които предпочитат да си починат, да прекарат време с приятели или да отидат някъде с любимия човек.

 


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъде трудно да не се тревожите в началото на деня. Емоционалният фон ще бъде особено напрегнат, така че можете да се ядосате и раздразните заради това, на което просто не бихте обърнали внимание в други моменти. Но трудният период няма да продължи дълго. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и настроението ще се подобри.

Следобед много неща ще свършите добре. За няколко часа ще завършите нещата, с които не сте могли да се справите дълго време, и няма да имате нужда от помощ за това. Ще има възможност да се видите със стари приятели. Възможно е да отидете заедно на някакво необичайно и вълнуващо събитие.

 


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не отлагайте нищо твърде дълго. Началото на деня ще бъде много благоприятно, идеално за сложни дела и важни срещи. Добрите новини вероятно ще са свързани с някои въпроси, които са от особен интерес за вас. Не са изключени и парични постъпления. Те ще ви бъдат полезни, ще направите добра покупка.

Следобед вероятно ще искате да се отпуснете, да отвлечете вниманието си от грижите. Промяната на обстановката би била полезна. Дори малките пътувания могат значително да подобрят настроението ви. По време на пътуването са възможни много приятни запознанства.

 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят може да не носи особено важни събития, но със сигурност ще ви даде поводи за радост. Възможни са приятни срещи. Някои Водолеи ще имат шанс да се свържат с хора, които са им липсвали напоследък. Ще дойде ден и за възстановяване на стари връзки, за помирение с онези, с които сте били в конфликт.

Вероятно е добра придобивка. Денят е подходящ за закупуване на полезни вещи за дома, избор на мебели или домакински уреди, които ще ползвате с любимите си хора. Не са изключени и полезни подаръци.

 


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще се тревожите и притеснявате повече от обикновено, въпреки че едва ли ще има повече причини за това, отколкото в който и да е друг ден. Приятелите ще ви помогнат да се справите с емоциите и да се настроите на положителна вълна - прекарайте повече време с тях. Можете също да направите нещо наистина вълнуващо, така че неприятните мисли веднага да отстъпят.

Добре е да правите планове в този ден - веднага ще разберете как могат да се развият събитията и да се досетите какво ще направят другите. На много Риби интуицията ще им подскаже върху какво да се съсредоточат първо и какво е по-добре да отложат.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)
506


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е