Мобилно меню

Хороскоп за събота, 25 ноември 2023 г. (Всички зодии)

За БЛИЗНАЦИТЕ намирането на общ език с другите едва ли ще е лесно, възможни са разногласия и спорове, причината за които може да бъде всяка дреболия, приятелите на ДЕВИТЕ ще им донесат страхотни новини, а стари познати ще им помогнат бързо да наваксат изоставането си в някои области
Хороскоп за събота, 25 ноември 2023 г. (Всички зодии)
5863

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят ще е натоварен. Вероятно е нещата да не вървят по план - възможно е хора, от които не сте очаквали подобно нещо, да се намесят във вашите дела. Хората около вас едва ли ще ви дадат добър съвет, но могат да ви объркат. Затова е по-добре да разчитате на собствената си интуиция и здрав разум.

Въпреки че не са изключени малки трудности, влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Това ще бъде особено забележимо следобед - много неща ще се развият по-добре, отколкото сте очаквали. Звездите днес ще бъдат особено благосклонни към Овните, които са готови да поемат инициативата в любовните отношения.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Вероятно ще ви хрумнат някои добри идеи - възможността да ги реализирате няма да закъснее. Стари приятели ще бъдат наблизо, готови да помогнат с всичко и да поемат решаването на организационните въпроси. Но все пак трябва да правите най-важните неща сами - така или иначе никой не може да го направи по-добре от вас.

Вероятни са необичайни запознанства и приятни срещи, от които може да започне любов или приятелство. Новите отношения няма да се развият толкова бързо, колкото бихте искали. Бъдете търпеливи и не пришпорвайте нещата.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Намирането на общ език с другите едва ли ще е лесно. Възможни са разногласия и спорове, причината за които може да бъде всяка дреболия. Но сериозен конфликт може да бъде избегнат. Ще намерите начин да успокоите ситуацията. Вечерта обещава добри новини - те ще зарадват не само вас, но и вашите близки.

Малко вероятно е да се появят някои сложни задачи, но ще има много малки такива. Средата на деня е най-добра за тях - по това време много неща ще се получат особено добре. Може да има и дребни парични постъпления, които ще са особено полезни.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вероятни са удивителни срещи и запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Някои Раци ще получат ценна информация и добри съвети, други ще получат помощ от хора, които са способни на много. Възможно е да искате да изоставите старите планове и да се съсредоточите върху постигането на нови цели. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже какво е наистина важно сега.

Първата половина на деня ще бъде богата на събития, втората ще е много по-спокойна. Ще се стараете да обръщате максимално внимание на скъпите за вас хора, ще намерите начин да зарадвате близките си.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ако сте планирали нещо важно и сериозно, не бързайте да го изпълнявате. Най-доброто време за това е средата на деня. Сутринта ще бъде благоприятна за общуване с близки, разговори с хора, които ви разбират идеално и ви подкрепят във всичко.

Вечерта обещава приятни изненади. Звездите ще бъдат особено благосклонни към влюбените Лъвове. Това време е подходящо за романтична среща. Ако срещнете някой, когото харесвате отдавна, вероятно ще му направите добро впечатление.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Много събития от този ден ще ви зарадват, но поводи за притеснения и тревоги едва ли ще се появят. Приятелите ви ще донесат страхотни новини, старите познати ще ви помогнат бързо да наваксате изоставането си. Вероятни са парични постъпления, които може да се окажат дори по-значителни, отколкото сте очаквали.

Можете да закупите полезни неща за работа и учене, мебели или домакински уреди за вашия дом. Но трябва да откажете да купувате ненужни, макар и малки неща - рискувате да похарчите твърде много за тях.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще бъде успешен. Ще се справите отлично с неща, които не сте могли да направите преди, ще завършите трудни задачи, на които сте посветили много усилия. Първоначално за другите няма да е ясно защо действате по този, а не по друг начин. Но до края на деня ще стане ясно, че сте направили всичко правилно. Това ще впечатли мнозина. Тези, които са ви подценявали преди, ще осъзнаят колко грешат.

Бъдете внимателни с парите - вероятни са неуспешни покупки и досадни финансови загуби. Но това е единствената област, в която днес са възможни неприятни изненади.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Правете това, което ви прави щастливи и ви вдъхновява. Може би тези неща ще бъдат особено полезни и именно в тях ще постигнете най-големи успехи. Опитът, натрупан преди много време, със сигурност ще бъде полезен. Благодарение на него ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили.

Денят е подходящ и за коригиране на допуснати по-рано грешки. На първо място, това се отнася до комуникацията - ако сте обидили някого, ще има шанс да подобрите отношенията. Ще бъде приятно да разговаряте с тези, с които някога сте били приятели. Такива хора със сигурност ще предложат нещо интересно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако сте планирали нещо важно, тогава действайте решително и бързо, така ще постигнете много. Денят е подходящ за уреждане на дребни проблеми, натрупани напоследък, и за довършване на нещо, започнато отдавна. Бихте предпочели да се справите с всичко сами. Това ще ви помогне да спестите много време.

Вероятни са необичайни срещи и приятни запознанства. Ще има шанс да намерите нови приятели, а не е изключено началото на романтична връзка. Вечерта е подходяща за общуване с най-близките. Възможно е да има повод за малък домашен празник.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на деня емоционалният фон ще е напрегнат. Може да се притеснявате за дребни неща и да приемате всякакви коментари по ваш адрес особено присърце. Но определено ще има поводи за радост. Особено много ще имат младите Козирози.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили. Близки хора ще ви подкрепят и ще са готови да помогнат, ако е необходимо. Семейните събития и срещите с роднини ще протичат добре. Няма да има дори дребни разногласия с тези, на които държите.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня е подходящо за решаване на проблеми, за които напоследък често мислите. Справянето с тях ще бъде по-лесно, отколкото сте предполагали - звездите ще са на ваша страна, вероятни са щастливи съвпадения. Дългогодишните познати ще ви дадат отличен съвет. Ще ги послушате и по-късно ще похвалите себе си за това.

Следобед ще трябва да обърнете внимание на семейни дела. Някой от роднините ви може да се нуждае от вашата помощ. Възможно е да се наложи да пътувате - ще бъде много приятно.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят ще е благоприятен, макар и доста напрегнат. Не се тревожете за неочаквани събития или злощастни съвпадения. Може да се наложи да промените плановете си заради тях, но това ще бъде само от полза. Срещите ще бъдат успешни, дори и тези, от които не сте очаквали нищо добро.

Във всичко, свързано с пари и имоти, можете да разчитате на интуицията си. Тя няма да подведе дори тези Риби, които преди това са били далеч от решаването на каквито и да е финансови въпроси. Можете да имате късмет и в любовта. Това се отнася дори за тези, които отдавна са разочаровани от нея.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е