Мобилно меню

Хороскоп за събота 26 август 2023 г. (Всички зодии)

Рибите ще постъпят правилно, ако не си губят времето за дреболии, денят за Козирозите е подходящ за решаване на финансови въпроси, за пазаруване и сключване на сделки
Хороскоп за събота 26 август 2023 г. (Всички зодии)
565

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е чудесен за свързване с хора, които бихте искали да харесате. Не е нужно да работите много, за да направите добро впечатление. Дори тези, които обикновено са критични към другите, бързо ще изпитат симпатия към вас. Вероятни са неочаквани предложения, които няма да откажете, покани за интересни събития.

Дори със сложни казуси ще се справяте бързо, защото ще се стараете да подходите творчески, няма да се задоволявате с решения, които лежат на повърхността. Много Овни ще се пригодят към способността да се учат от грешките на другите - благодарение на това те няма да допуснат такива.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Дойде моментът за труден и важен разговор, обсъждане на въпроси, предизвикали много полемики напоследък. Дори тези, които преди това са го пренебрегвали, ще се вслушат в мнението ви. Ако имате нужда от помощници и съюзници, ще ги намерите без затруднения.

Може да има повече работа за вършене, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи решаване на домашни проблеми и това ще изисква разходи. Все пак ще става въпрос за незначителни суми, така че няма да има сериозни поводи за притеснение. Вероятни са приятни събития в семейството, добри новини за вашите роднини или други близки хора.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Добър ден за важни дела, решаване на сериозни въпроси. По пътя няма да има непреодолими трудности, бързо ще постигнете целите си. В близост ще има хора, към които можете да се обърнете за съвет и подкрепа. Възможно е на помощ да се притекат нови познати, от които не сте очаквали подобно нещо.

Добри ще се окажат пътуванията – както планираните по-рано, така и решените в последния момент. Вероятно някой от близките ви ще иска да ви прави компания и ще си прекарате чудесно заедно. Романтични изненади очакват влюбените Близнаци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Нещо може да не върви по план, но няма да загубите равновесие, няма да започнете да се притеснявате и нервничите. Ще можете бързо да се ориентирате в ситуацията, да разберете как да действате, за да постигнете целта. Идеите, които ви хрумват, ще се харесат на мнозина. Скоро ще се сприятелите с хора, които ще ви помогнат да осъществите плана си.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Най-вероятно ще става въпрос за малки суми. Но те ще се окажат много необходими - ще ви позволят да направите някои непланирани покупки, да организирате забавления за близките и да зарадвате любимия човек.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Едва ли си струва да започнете деня с важни неща. Ще бъдете настроени някак лекомислено, може да изпуснете нещо от поглед или да прибързате с решенията. Хората, които ви познават отдавна, ще ви дадат чудесни съвети, но вие едва ли ще ги послушате.

По добре ще премине втората половина на деня - ще е подходяща за решаване на сериозни въпроси, завършване на започнатото по-рано. Няма да има трудности дори за Лъвовете, които ще се заемат с нещо наистина трудно. Това време ще бъде благоприятно и от гледна точка на личните отношения - ще се разбирате отлично с вашите близки, ще контактувате добре с нови познати.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Започнете деня с най-важното и най-трудното. Сутринта ще се окаже много добра. Няма да пропуснете шанса да реализирате това, което е замислено преди много време, и ще намерите начин да преодолеете препятствията, които преди са ви попречили да постигнете целта си.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще отслабне, но втората половина на деня също ще бъде благоприятна. Подходяща е за почивка и срещи със стари приятели, семейни събития, помощ на близки. Пътуванията ще бъдат добри. Те ще бъдат особено интересни и запомнящи се, ако компания ви прави любим човек.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Чудесен ден да научите нещо ново, да съберете и анализирате информацията. Ще схванете много в движение, ще запомните веднага всичко, от което се нуждаете, и ще разберете въпроси, които преди са изглеждали трудни. Наблизо ще има хора, които са готови да споделят опита си и ще се обърнете към тях навреме.

Ще има възможност да се справите с домашните дела, да разрешите дребни битови проблеми, да поставите нещата в ред. Вечерта е идеална за среща със стари приятели. Поканете ги на гости - всички ще си прекарате страхотно. Романтичната среща няма да ви разочарова.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е напрегнат, но приятен и интересен. Едва ли ще можете да се съсредоточите върху едно нещо, но дори и да правите няколко неща наведнъж, няма да забравите или объркате нещо. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от вашата помощ. Поради това ще трябва да коригирате плановете си, но все още имате време да направите всичко необходимо.

Вероятно е добра покупка. Няма да харчите твърде много за дреболии, ще изберете наистина полезни неща. Вечерта е подходяща за семейно събитие. Срещата с близките ще ви ободри.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Добър ден за решаване на важни въпроси, справяне с натрупани проблеми, които отдавна изискват внимание. Никой не може да ви подведе или обърка, ще действате по свой начин и това ще ви позволи бързо да постигнете успех.

Може да вземете важни решения относно семейния живот, да правите планове заедно с любимия човек. Денят ще е подходящ и за обсъждане на служебни въпроси в неформална обстановка. Възможно е да ви се подскаже как да увеличите доходите си или бързо да постигнете професионален растеж.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси, за пазаруване и сключване на сделки. Във всичко, свързано с парите, можете да разчитате на интуицията си - тя няма да ви подведе. Но в други сфери на живота влиянието на положителните тенденции ще бъде забележимо. Със сигурност ще забележите, че е станало много по-лесно да се разбирате с другите, често ще сте разбрани перфектно не само от стари приятели, но и от новите познати.

Ще има шанс да намерите нови съюзници, да се договорите за съвместни действия с хора, способни на много. Не е изключено началото на приятелски или романтични връзки. Те ще се развиват бързо и скоро ще станат важни за вас.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят е подходящ за кратки пътувания. Промяната на обстановката ще ви се отрази добре - настроението ви веднага ще се подобри, ще се почувствате по-добре. Далеч от дома са възможни приятни запознанства, срещи, които ще помните дълго. За много Водолеи натрупаният днес опит ще помогне да погледнат по различен начин на познатите неща, да видят нови възможности.

Няма да има проблеми в общуването с близките - ще бъдете разбрани перфектно, те ще ви подкрепят по много начини. Хората, с които споделяте идеите си, ще искат да ви помогнат да ги реализирате.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да губите време за дреболии и правилно ще постъпите. Ще има шанс да постигнете дългосрочни цели, да реализирате планираното по-рано. Сериозността, с която се отнасяте към всяка задача, ще ви помогне да избегнете досадни грешки. Едва ли ще имате нужда от нечия помощ, но ако приятели ви предложат, по-добре не отказвайте.

Днес вашите лидерски качества ще се проявят много ярко и това ще изненада мнозина. Хората, които преди са ви подценявали, ще разберат колко са грешали и сами ще поемат инициативата в общуването. Интуицията ще ви подскаже дали си струва да се занимавате с тях.

2023 © Варна е

Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ да бъдат търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит, ще направят всичко, което са планирали, но ще отделят повече време от очакваното, КОЗИРОЗИТЕ ще успеят да се справят с много от проблемите, които ги тормозят напоследък и сравнително лесно ще си подредят нещата
Хороскоп за събота, 20 юли 2024 г. (Всички зодии)
665


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ако отдавна сте отлагали обсъждането на важни въпроси с близките, днес е подходящият момент за такъв разговор. Ще можете да намерите точните думи, да останете деликатни и в същото време правилно да предадете мислите си. Вашите идеи ще бъдат разбрани от членовете на семейството. Има вероятност да се появят нови планове, които ще бъдат интересни за всички. 

Повечето Овни ще бъдат склонни към прахосничество, така че трябва да наблюдавате финансите си особено внимателно. Ако все пак трябва да закупите нещо голямо, не вземайте решението сами, консултирайте се с тези, на които имате доверие.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не си губете времето. Най-успешна ще бъде първата половина на деня. Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и ще ви тласнат към правилните мисли. Много Телци ще могат да се справят с трудни задачи, които някога са отлагали за по-късно и не са успели да свършат. Има голяма вероятност за появата на съюзници, заинтересовани от успеха на общата кауза.

По-късно ще се намеси суетата. Безпокойството е неизбежно, тъй като плановете ви ще трябва да се променят в движение. Опитайте се да запазите спокойствие и да се придържате към приоритетите си. Тогава всичко ще се нареди добре и ще постигнете това, което сте намислили.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

На сутринта очаквайте добри новини. Те ще повдигнат настроението ви и ще ви дадат енергия за постижения. Ще можете да се занимавате с нещо, което отдавна ви е интересно. Дори необичайни задачи ще са по силите ви, ще се справите добре и бързо ще постигнете успех. Придобитите знания определено ще ви бъдат полезни скоро.

Някои Близнаци ще искат да се разсеят, да се отпуснат и да си починат следобед. Не планирайте важни задачи за вечерта. Добре ще е да се срещнете с приятели или да поговорите задушевно с любимия човек. Ще получите одобрение и подкрепа.


РАК (22 юни - 22 юли)

Ентусиазмът, постоянството и решителността ще ви позволят да се справите с най-трудните задачи. Затова днес е добър ден за реализиране на смели планове. Евентуалните пречки няма да ви спрат, вие ще постигнете целта си, дори ако трябва да започнете отначало няколко пъти. В спорни случаи се вслушвайте в интуицията си, това ще ви помогне да разрешите редица проблеми.

Семейните Раци ще успеят да се справят с дългогодишни проблеми, които са тормозили всички близки. Вечерта е подходяща за откровени разговори. Можете да обсъждате спорни теми, няма да възникнат разногласия и лесно ще се постигне взаимно разбиране.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за обсъждане на спорни въпроси с близките. Ще бъде възможно да се разрешат дългогодишни конфликти, да се намери общ език и да се разработи общ план за действие, който да отговаря на претенциите на всички. Вероятна е успешна комбинация от обстоятелства, която ще изиграе роля за прекратяване на разногласията. Някои Лъвове ще могат да получат подкрепа от неочаквани страни.

Много е важно да отделите време за почивка. Няма да е лошо да промените обкръжението си, да отидете на кратко пътуване или дори просто да отидете на разходка на ново място. Романтичната среща ще ви достави ярки впечатления.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Обстоятелствата ще се наредят във ваша полза и това няма да изисква ни най-малко усилия. Лесно и бързо ще се справите с всички планирани задачи. Добър ден да подредите нещата, да се отървете от ненужното и да въведете порядък. Някои Деви трябва да се заемат с нещо, с което не са се занимавали дълго време - днес ще успеят да изпълнят тази задача.

Има вероятност да получите добри новини. Това може да е информация за важен за вас човек, с когото не сте общували дълго време. Може да има изгодни оферти, които ще ви заинтересуват. Ако ги приемете, няма да съжалявате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се да не се фокусирате върху дребните неща и не приемайте всичко прекалено на сериозно. В противен случай ще се тревожите повече от всякога. Възможни са срещи с необичайни хора. Някои познати ще ви направят много ярко впечатление. Много Везни ще искат радикално да променят плановете си. Но не трябва да вземате прибързани решения, по-добре е първо да обмислите всичко.

Рутинните задачи ще бъдат лесни, но новите може да ви създадат трудности. Не се колебайте да помолите близките си за помощ - те ще се радват да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Много дребни задачи ще изискват вашето внимание рано сутринта. Поради това ще бъде трудно да се съсредоточите върху основното. Но не се обезсърчавайте, ще се справите с всичко планирано, нищо няма да убегне от погледа ви, просто ще трябва да отделите малко повече време. Добър момент да се посъветвате със стари приятели или по-възрастни роднини. Разговорът ще ви доведе до правилните мисли.

Следобед повечето Скорпиони ще могат да отделят време за онези дейности, които отдавна ги интересуват. Вечерта е идеална за романтична среща. Новите запознанства също ще бъдат успешни.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъдете добри в насърчаването и вдъхновяването на други хора. Това е подходящият момент за създаване на полезни контакти, укрепване на съществуващи връзки и възстановяване на прекъснати. Добър ден за важни разговори с любими хора. Ще успеете да изясните всички недоразумения и да разрешите възникнали конфликти.

Някои Стрелци ще искат да покажат своите таланти и определено ще имат такава възможност. Ще трябва обаче да отделите време и за обичайните си домакински задължения. Не се стремете да правите всичко перфектно, но не отлагайте всичко за по-късно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще успеете да се справите с много проблеми, които ви тормозят от дълго време. Ще бъде лесно да се справите с объркващи ситуации и да подредите всичко. Огледайте се внимателно, вашите наблюдения вероятно ще бъдат полезни и ще ви наведат на важни мисли. Ще си направите правилните изводи и ще вземете правилните решения.

Вечерта е идеална за общуване, дори и със скорошни познати. Повечето Козирози ще са особено очарователни, което ще им помогне да спечелят симпатиите на околните и да направят добро впечатление.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Бъдете търпеливи - не всички проблеми ще бъдат разрешени с първия опит. Ще направите всичко, което сте планирали, но ще отделите повече време от очакваното. Но ще бъдете добри в помощта към другите. Можете лесно да видите същността на проблема, ще можете да дадете полезни съвети или да разберете трудна ситуация по-бързо от другите.

Семейните Водолеи ще получат приятна изненада от любимия човек. Близките приятели също със сигурност ще ви зарадват, ще ви предложат нещо интересно или ще ви подарят нещо, за което отдавна сте мечтали. Вечерта ще имате възможност да възстановите стари връзки и си струва да се възползвате от нея.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Предстои ви забързан и напрегнат ден. Много неща ще трябва да се променят и не всички дейности ще бъдат приятни. Няма нужда да губите време в мислене и разсъждения, започнете задачите възможно най-бързо. В процеса ще откриете, че дори това, което изглежда трудно, можете да го направите. 

Не пропускайте да отделите малко време за почивка вечерта. Много Риби трябва да поканят близки приятели на гости и да организират малък празник - ще мине добре и ще повдигне настроението на всички. Има вероятност да получите добри новини от роднини. Атмосферата в семейството ще бъде спокойна и радостна.

2024 © Варна е