Мобилно меню

Хороскоп за събота 27 май 2023 г. (Всички зодии)

Телците могат да се подготвят за необичайни срещи и невероятни запознанства, Девите ще имат възможност да приложат на практика, своите знания, придобити преди много време
Хороскоп за събота 27 май 2023 г. (Всички зодии)
603

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Няма да искате да стоите на едно място, ще се заемете с ентусиазъм с нов бизнес. Може да не е лесно, но няма да се откажете от започнатото и благодарение на постоянството си ще постигнете отлични резултати. Можете да се върнете към задачите, с които не сте могли да се справите дълго време - най-вероятно днес определено ще има решение.

Насладете се на кореспонденцията с приятели. Денят е идеален да отидете някъде с тях. Не се отказвайте от романтично пътуване - то ще се помни дълго време. Благоприятен ден ще бъде за извършване на домакинска работа, помощ на близки.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бъдете готови за необичайни срещи и невероятни запознанства. Ще имате възможност да разговаряте с хора, за които сте чували много преди, и дори да се сприятелите с тях. Не само ще научите много нови неща, но и ще погледнете по различен начин на нещата, които са ви се стрували познати.

Ще се появят нови идеи, скоро ще можете да започнете да ги реализирате. Някои Телци ще могат да определят плановете и приоритетите, ще разберат с какво си струва да се заемат на първо място. Преговорите с другите днес ще бъдат много по-лесни от обикновено. Ще намерите общ език дори с тези, с които сте спорили за всякакви дреболии.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не бързайте да се разделите с парите. Денят едва ли е подходящ за спонтанни покупки - ще ви бъде трудно да направите правилния избор, има шанс да похарчите голяма сума за глупости. Иначе всичко ще се нареди добре. Сутринта ще се справите с дела, които отдавна изискват внимание, вечерта ще прекарате страхотно с любимите хора.

Ще има възможност да се върнете към стари планове, идеи, които не са могли да бъдат реализирани преди. Този път всичко ще се получи. Вярно, не веднага. Така че бъдете готови да бъдете упорити, да направите няколко опита.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Не се разстройвайте, ако сутринта нещата не вървят по план. Може да се наложи да отложите среща с приятели поради неочакван бизнес или да пожертвате почивка за спешна задача. Но денят ще ви донесе много добри неща, така че не губете оптимизъм.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства с всеки час, вечерта ще е особено щедра на приятни изненади, страхотни новини и интересни предложения. Възможни са неочаквани подаръци от близки. Някои Раци ще чуят обяснение в любов, което отдавна са чакали.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Чудесен ден за разрешаване на всякакви проблеми, свързани с пари. Ако отдавна си мислите, че би било хубаво да увеличите доходите си, се вслушайте в интуицията си - може би днес тя ще ви каже как да го направите. Освен това ще имате възможност да се отървете от ненужните вещи, като спечелите добри пари от това.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Ще разберете по-добре онези, които са ви скъпи, бързо ще се съгласите с това, което предизвиква много спорове. Ще бъде възможно спокойно да обсъдите стари проблеми, да разберете защо са възникнали.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трудни въпроси, които са обърквали всички, днес ще решите бързо и изящно. Ще приложите полезните знания, придобити преди много време. Вашите думи и действия ще впечатлят мнозина. Хората, които едва ли са ви забелязвали преди, ще се заинтересуват и ще искат да се сприятелят с вас.

Най-вероятно днес няма да е възможно да се съсредоточите върху едно нещо, така че бъдете готови да правите няколко неща наведнъж. Понякога ще е доста уморително, но ще имате време за много повече, отколкото сте очаквали. Освен това ще има време за разговор с много приятен човек.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Разчитайте на интуицията си - днес тя ще бъде изключително чувствителна и ще ви помогне да намерите отговори на много трудни въпроси. Ще разберете как да се държите с нови познати, така че връзката ви да се развива хармонично. Ще стане значително по-лесно да се разбирате с близките, няма да има причина дори за дребни разногласия и спорове.

Опитайте се да не се преуморявате, особено следобед. По-добре е да не планирате нищо уморително и трудно за това време и да избягвате стресови ситуации, ако е възможно. Помислете какво може да ви помогне да възстановите силите си, да попълните запасите си от енергия.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Действайте сами. Днес можете да се справите сами и с най-трудните задачи. Няма да имате нужда от помощ и съвети, но това не означава, че никой няма да ги предложи. Напротив, наблизо ще има много хора, които са готови да споделят бремето на грижите ви. Не на всички обаче може да се вярва. Ако решите да потърсите подкрепа, бъдете внимателни и избирателни.

Влиянието на положителните тенденции сутринта ще бъде доста забележимо и с течение на времето ще става само по-силно. Затова вечерта със сигурност ще ви очакват приятни изненади и добри новини.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще е неспокоен и пълен със суетене, но едва ли ще се оплаквате от живота. Напротив, случващото се ще бъде много приятно. Освен това наблизо ще бъдат тези хора, комуникацията с които винаги повдига вашето настроение.

Много неща ще се развият добре, малко вероятно е да имате сериозни причини за безпокойство. Но когато става въпрос за пари, трябва да внимавате. Помислете добре, преди да пазарувате, опитайте се да не харчите твърде много за неща, без които можете. Ако днес се заемете сериозно с финансовите въпроси, по-късно със сигурност ще похвалите себе си за това.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Запасете се с търпение. Събитията днес ще се развиват доста бавно, дори с обичайните дела няма да е възможно да се справите веднага, разрешаването на всякакви проблеми може да се забави. Не всичко, което започнете, може да бъде завършено навреме и едва ли можете по някакъв начин да повлияете на ситуацията.

Не трябва да се притеснявате - няма да имате сериозни проблеми и бързо ще се справите с малките. По-добре помислете какво би ви направило щастливи. Настройвайки се на положителна вълна, със сигурност ще видите възможности, които не сте забелязвали преди.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Струва си да започнете деня с полезни дейности. Ако не губите време напразно, ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Ще има възможност за решаване на някои семейни проблеми, за подкрепа на близки, изпаднали в затруднено положение. Някои Водолеи ще разберат защо напоследък им е трудно да се разбират с близките си и ще намерят начин да подобрят отношенията си.

Следобед, си струва да се отвлечете от тревогите и да се отпуснете. Не е изключено да има възможност да отидете на интересно място, да посетите необичайни събития. Не я пропускайте.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Слушайте себе си. Това е страхотен ден да подредите чувствата си, да разберете какво ви мъчи напоследък, да намерите ключа към разрешаването на стари проблеми. Интуицията ще ви помогне с всичко това. Но съветите на другите едва ли ще бъдат полезни, дори ако са дадени от хора, които ви познават добре и ви обичат.

Възможни са непланирани разходи. Най-често причината за тях ще бъде желанието ви да зарадвате близките или да впечатлите човек, който отдавна ви е симпатичен. Такива разходи няма да са напразни и едва ли ще става въпрос за значителни суми.

2023 © Варна е

Хороскоп за петък 9 юни 2023 г. (Всички зодии)

Девите ще разберат как да реализират това, което са планирали преди много време, и ще намерят хора, които ще помогнат в това, за Скорпионите са възможни неочаквани срещи в следобедните часове
Хороскоп за петък  9 юни 2023 г. (Всички зодии)
532

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да забележите малките детайли - това ще ви помогне да избегнете грешки и лоши решения. Особено важно е да не изпускате нищо от поглед сутринта, когато ще трябва да решите няколко въпроса, които изискват внимание. Ако смятате, че ви е трудно да се справите сами, помолете за подкрепа стар приятел, той няма да откаже.

Втората половина на деня ще бъде светла и вдъхновяваща, изпълнена с необичайни събития и невероятни срещи. Много Овни по това време ги очакват приятни запознанства. Не е изключено началото на романтична връзка. Тя ще се развие бързо, но няма да загубите ума си.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Възможни са неочаквани парични постъпления в началото на деня. Не бързайте да харчите това, което сте получили - тези средства скоро ще ви бъдат полезни за важен бизнес или голяма покупка. Успешна сутрин ще бъде и за тези, които за това време са планирали преговори, срещи с потенциални партньори и работодатели. Ще покажете най-добрата си страна, ще направите добро впечатление дори на тези, които обикновено оценяват всички критично.

Следобед вероятно ще искате да избягате от грижите. Точно това трябва да направите - ще ви бъде полезно да се отпуснете, да помислите за нещо приятно, да прекарате време с близките.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Колкото по-важни и сложни са нещата, които ще правите сутринта, толкова по-внимателно трябва да действате, за да постигнете желания резултат. Вашите знания и опит ще бъдат много полезни. Съветите на другите ще бъдат изключително неуместни, дори ако са дадени с най-добри намерения.

През втората половина на деня осезаемо ще се засили влиянието на положителните тенденции. Усещайки, че звездите ви подкрепят, вие с ентусиазъм ще се заемете с нови неща и ще се справите перфектно с тях. Това е и моментът да поемете инициативата в личните отношения.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Решителността и самоувереността ще ви помогнат да успеете сутринта. Не всичко ще бъде идеално веднага, но дори и да има препятствия по пътя, вие ще намерите начин да ги преодолеете. Възможно е да се наложи да защитите интересите си. Тук също няма да сте на загуба и няма да искате да правите твърде значителни отстъпки.

В следобедните часове емоционалният фон ще бъде напрегнат и ще ви бъде по-трудно да запазите спокойствие. По-добре е да стоите далеч от онези, които обичат да критикуват всичко подред и да дават непоискани съвети - такива хора могат да развалят настроението ви за дълго време. Но стари приятели и любим човек няма да пропуснат възможността да ви зарадват.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Сутринта ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху бизнеса. Ще бъдете разсеяни повече от обикновено. Освен това много Лъвове в този момент ще се ръководят от емоции, а не от здрав разум и логика, така че рискуват да кажат или направят нещо, за което по-късно да съжаляват. Затова всички най-важни неща трябва да бъдат планирани за втората половина на деня.

С времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. Интуицията ще ви подскаже, че е време да действате и няма да сбъркате. Благодарение на нея не само ще решите няколко сериозни проблема наведнъж, но и ще намерите общ език с много хора.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте обещания и не се обвързвайте със сериозни задължения поне до обяд. Ще бъде трудно да прецените правилно силите си, рискувате да се заемете с нещо, с което не можете да се справите. Но това време е идеално да завършите това, което сте започнали по-рано, да направите равносметка и да се похвалите за това колко сте успели да направите.

Втората половина на деня ще даде страхотни идеи. Много Деви ще разберат как да реализират това, което е планирано преди много време, и ще намерят хора, които ще помогнат в това. Възможни са необичайни срещи. Ще има възможност да срещнете хора, за които сте чували много преди.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Малко вероятно е днес да ви се наложи сериозно да се тревожите за нещо. Денят ще се развие много добре и ще решите много задачи, които преди са ви се стрували трудни, учудващо бързо. Някои Везни ще открият таланти, за които не са предполагали преди, и веднага ще разберат как да ги използват, за да увеличат доходите си.

Стари познати ще споделят добри новини и ще предложат нещо интересно. Денят е чудесен за опитване на нови неща, посещение на места, на които никога не сте били, и срещи с хора, които са напълно различни от вашите приятели.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня едва ли ще мине без спорове и напрегнати моменти. Трябва да се признае, че причина за тях често ще бъдат вашите собствени провокативни изказвания, критики или шеги, които някой със сигурност ще намери за обидни. Но няма да продължи дълго. Скоро след обяд настроението ви ще се промени, а околните ще станат много по-разбрани. Всички разногласия ще бъдат незабавно забравени.

Възможни са неочаквани срещи в следобедните часове. Те ще ви допаднат, но ще ви попречат да свършите нещата навреме. Затова всички най-важни неща трябва да се планират за сутринта.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Опитайте се да не прибързвате с действия или решения. Може да сте по-емоционални и избухливи от обикновено. Това ще затрудни бързото ориентиране в нови или двусмислени ситуации, за да постъпите правилно. Но ако си дадете малко време, със сигурност ще разберете как да действате и да избегнете грешки.

Трябва да сте внимателни, когато става въпрос за пари. Днес е по-добре да ги пестите, отколкото да харчите за нещо, без което можете. Ако планирате да купувате домакински уреди, направете избора си много сериозно. Това ще намали вероятността от неприятни изненади.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Страхотен ден за общуване. Дори срещите, от които не сте очаквали нищо добро, могат да бъдат изненадващо приятни. Ще направите добро впечатление на нови познати и бързо ще се разберете със старите. Ще има възможност за възстановяване на дългогодишни бизнес връзки. Възможно е хората, с които сте работили преди, да искат да възобновят сътрудничеството.

Възможни са изненади, подаръци и прояви на внимание. Човек, който ви харесва от дълго време, ще намери неочакван начин да изрази своята симпатия. Романтичната среща също ще се помни дълго време.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на деня едва ли ще е спокойно, но ви очакват изключително приятни вълнения. Възможни са неочаквани срещи, невероятни съвпадения. Те ще ви вдъхновят да промените плановете си и да се заемете с нещо наистина важно. Ще бъде лесно да намерите съюзници и помощници. Дори най-необичайните ви идеи ще бъдат подкрепени.

За втората половина на деня е по-добре да не планирате сериозни дела. Събирането на мислите ви ще бъде по-трудно от обикновено. Има риск да изгубите нещо от поглед, да го забравите или объркате. Но това е идеалното време за почивка.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта трябва да се обсъдят важни работни въпроси. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще се вслушат в мнението ви, а хората, от които не сте очаквали нищо добро, не само ще одобрят вашите идеи, но и ще помогнат във всичко. Отношенията, които някога са били изключително бизнес, ще станат неофициални и това ще ви хареса.

По-късно ще дойде подходящият момент за случаи, които изискват точност, внимание към детайла. Вие самите няма да изпуснете нищо от поглед и ще посочите навреме на другите това, което те не са забелязали. И ще го направите хубаво и деликатно, за което другите ще ви бъдат много благодарни.

2023 © Варна е