Мобилно меню

Хороскоп за събота, 27 януари 2024 г. (Всички зодии)

ОВНИТЕ да внимават за евентуални недоразумения, които могат да засенчат отношенията с близките, възможни са взаимни претенции дори обиди, денят за ТЕЛЦИТЕ е подходящ за покупки, сделки и решаване на всякакви финансови въпроси
Хороскоп за събота, 27 януари 2024 г. (Всички зодии)
678

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня едва ли ще мине без напрегнати моменти. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси, защото постигането на споразумение няма да е лесно. Вероятни са разногласия за дреболии. Недоразуменията могат да засенчат отношенията с близките, възможни са взаимни претенции и обиди.

Втората половина на деня ще е значително по-спокойна. Ще бъде благоприятна за сериозни дела - справянето с тях ще бъде дори по-лесно, отколкото сте очаквали. И намирането на общ език с другите ще стане много по-лесно от преди. Както нови познати, така и близки хора ще ви подкрепят с готовност.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на деня ще бъде благоприятно за общуване и обсъждане на важни въпроси. Вашите близки с радост ще откликнат на всяко ваше предложение, а новите познати с радост ще ви помогнат да осъществите плановете си. Времето е подходящо и за покупки, сделки и решаване на финансови въпроси.

Втората половина на деня ще е по-трудна. Най-вероятно ще трябва да се справите с няколко неща наведнъж. Дори и най-спокойният Телец ще се тревожи дали всичко ще бъде завършено навреме. Все пак се опитайте да не бързате, в противен случай може да изпуснете от поглед някои важни подробности.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за поемане на важни дела. Звездите ще бъдат на ваша страна. Първите успехи ще бъдат постигнати бързо и няма да е трудно да продължите напред. Можете да поканите приятели и съмишленици на гости - общуването ще бъде приятно, вероятно ще научите нещо полезно.

Първата половина на деня ще трябва да бъде посветена на полезни дейности, през втората ще можете да се отпуснете и да избягате от грижите. Някои Близнаци ще бъдат поканени точно на онези събития, на които отдавна мечтаят да присъстват.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня ще е спокойно. Ще имате достатъчно време да се отпуснете и да се възстановите, а след това да правите неща, за които не сте имали време. Ще можете бързо да завършите започнатото преди много време и това няма да изисква много усилия.

Втората половина на деня ще бъде малко по-трудна. Ще бъдете по-чувствителни и уязвими от обикновено, така че може да реагирате прекалено остро дори на невинни забележки от другите. Струва си да планирате нещо интересно и необичайно за това време. Ежедневните дейности ще изглеждат особено скучни и уморителни за много Раци.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не се тревожете за дребни проблеми, които могат да възникнат в началото на деня. С много от тях бързо ще се справите, а останалите няма да имат сериозни последствия. Сутринта ще е благоприятна за кратки пътувания. Промяната на обстановката ще бъде от полза за много Лъвове.

Втората половина на деня е по-подходяща за почивка и развлечения, отколкото за сериозни дела. По-добре е да не планирате нищо особено трудно или уморително за това време. Най-вероятно ще ви е трудно да се концентрирате и бързо ще се уморите. Но общуването със стари приятели или срещата с любим човек ще ви даде много положителни емоции.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ако сте заети с важна и отговорна задача, опитайте се да разчитате само на собствените си сили, поне през първата половина на деня. Малко вероятно е по това време някой да може да ви се притече на помощ и е по-добре да не разчитате на късмет във всичко. Малко по-късно влиянието на положителните тенденции ще се засили, ще забележите, че много неща се получават по-лесно от преди.

Следобед ще има повече грижи. Някой близък може да се нуждае от вашата помощ. Все пак ще имате възможност да направите всичко, защото няма да губите време за дреболии, веднага ще определите правилно приоритетите си. Вечерта е подходяща за общуване със стари приятели. Ще има шанс за възстановяване на стари връзки.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Очаква ви ползотворен ден. Ще бъде възможно да се направи дори повече от планираното. Няма да има неочаквани трудности, няма да се появят препятствия, които не можете да преодолеете. Но са възможни приятни изненади. Особено много ще са в следобедните часове, когато влиянието на положителните тенденции се засилва.

Възможно е да се появят нови планове и интуицията ще ви подскаже, че ще трябва да работите усилено, за да ги осъществите. Не забравяйте, че не е нужно да правите всичко сами, защото наблизо има хора, които са готови да ви помогнат.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят няма да е от най-леките, но все пак подходящ за много важни дела. Опитайте се да не бързате и да решите няколко проблема наведнъж. Би било много по-добре да действате последователно - по този начин няма да объркате или изпуснете нищо от поглед.

Вероятни са парични постъпления, включително от непланирани източници. Няма да харчите веднага това, което получите, защото интуицията ви ще ви подскаже, че тези средства скоро може да ви бъдат полезни за нещо важно. За домакинска работа и решаване на битови проблеми, особено благоприятна ще бъде втората половина на деня.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Опитайте се да не се преуморявате. Това е един от онези дни, в които прекомерният стрес може да се отрази особено зле както на настроението, така и на благополучието ви. Хората около вас ще се месят в работите ви по-често от обикновено, понякога ще стават доста досадни. Но няма да дадете воля на негативните емоции, така че можете да избегнете конфликти и да поддържате добри отношения с всички.

Първата половина на деня едва ли ще ви изненада, но през втората може да има неочаквани събития, странни съвпадения, случайни срещи, които ще се помнят дълго.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят е подходящ както за почивка, така и за познати задачи и довършване на по-рано започнатото. Едва ли ще донесе значими събития и големи промени. Няма нужда да се страхувате от неочаквани трудности. Всичко ще се развие доста предвидимо, ще успеете да осъществите плановете си.

Не е желателно да поемате сериозни задължения - изпълнението им ще се окаже по-трудно, отколкото сте очаквали. Не трябва да правите големи покупки на кредит, те едва ли ще бъдат успешни. Но като цяло влиянието на положителните тенденции ще преобладава.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Добър ден да помислите за събитията от близкото минало, да направите равносметка, да се опитате да разберете защо всичко се е случило по този, а не по друг начин. Ще има възможност да коригирате някои грешки и да наваксате. Бързо ще се справите с това и по-късно ще похвалите себе си, че не сте си губили времето.

У дома може да има повече грижи от обикновено. Най-вероятно някой от близките ви ще се нуждае от вашата помощ или съвет. В следобедните часове са вероятни неочаквани посещения и срещи с хора, за които сте мислили напоследък.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят няма да започне много добре - през първата му половина са възможни някои нещастни съвпадения и инциденти, поради които ще трябва да промените плановете си в движение. Вслушайте се в интуицията си. Благодарение на нейните съвети ще можете да вземете правилните решения и бързо да се ориентирате в нова ситуация.

Влиянието на положителните тенденции в следобедните часове ще бъде много по-силно. Времето ще е благоприятно както за полезни дейности, така и за почивка. Ще ви е приятно да общувате с приятели, те ще намерят начин да повишат настроението ви.

2024 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е