Мобилно меню

Хороскоп за събота, 30 септември 2023 г. (Всички зодии)

Рибите ще е добре да не си губят времето за дреболии, денят ще е идеален за разрешаване на сериозни въпроси, за Скорпионите денят едва ли ще протече според очакванията, възможно е неочаквано да се появят нови идеи и планове
Хороскоп за събота, 30 септември 2023 г. (Всички зодии)
1534

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е подходящ за правене на нещо съвсем ново. Това ще бъде много по-интересно, отколкото да се занимавате с натрупаните монотонни задачи и да довършвате започнатото по-рано. Творческият потенциал е висок, може да имате страхотни идеи, които искате да реализирате веднага. Но си струва да го направите сами - едва ли някой може да помогне.

Ще се радвате да общувате с хора, които споделят вашите хобита и интереси. Ще има възможност да посетите интересни събития, свързани с вашето хоби. Възможни са приятни запознанства.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви интересен ден, който със сигурност ще ви зарадва с приятни събития и изненади, които ще помните дълго. Среща със стари познати ще повдигне настроението ви. Ще бъде лесно да възстановите стари връзки, както лични, така и бизнес. Не пропускайте възможността да напомните за себе си на тези, с които сте работили преди.

До обяд събитията ще се развиват доста бързо. Възможно е неочаквано да се появят нови задачи и малки проблеми, които изискват незабавни решения. След това ситуацията ще се стабилизира, ще имате възможност да се отпуснете приятно и да правите неща, които особено харесвате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще бъде приятен, ако не бързате и вземате важни решения в движение. Трябва да сте по-осторожни и внимателни към детайлите, особено ако ви предстои пътуване или вече сте далеч от дома. Не пречи да сте избирателни в контактите си. Възможни са нови запознанства, но не с всеки, когото срещате за първи път днес, си заслужава да споделяте тайни или да обсъждате плановете си.

Но отношенията с любимите хора ще ви доставят удоволствие. Ще разбирате идеално тези, които са ви скъпи. Вероятни са приятни изненади и добри новини, които ще бъдат важни за вас и вашето семейство.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще бъде напрегнат и ще донесе някои неочаквани събития и добри новини. Ще имате и страхотни идеи, които можете да започнете да изпълнявате веднага. Възможно е да има някакви трудности по пътя. Но те няма да ви спрат. Днес ще проявите упоритост и решителност, на които не могат да устоят никакви пречки.

Срещите с приятели и семейните събития ще бъдат добри. Романтичната среща също няма да ви разочарова, особено ако се опитате да я направите необичайна и запомняща се.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес ще ви бъде лесно да постигнете взаимно разбирателство с различни хора, да се разберете дори с тези, които са напълно различни от вас. Могат да се обсъждат трудни въпроси, включително такива, които преди това са предизвикали много разногласия. Точните думи ще се намерят и бързо ще се постигне взаимно разбиране. Дори онези, които преди това само са критикували някое от вашите предложения, ще ви подкрепят.

Някои Лъвове днес ще получат необичайни, но много обещаващи предложения. Ако са направени от стари познати, можете да се съгласите без много колебание. В други случаи е по-добре да съберете повече информация - има опасност да бъдете въвлечени в съмнителна история.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да решите важни проблеми, да се справите с неща, които не са се получавали преди. Вашият подход към някои въпроси ще изненада други, но едва ли някой ще посмее да застане на пътя ви. Възможно е хора, с които преди не сте се разбирали, да предложат помощ. Оказва се, че имате много общи неща и дори ще има шанс да се сприятелите.

От гледна точка на романтичните отношения този ден може да бъде труден. На много Деви ще им е трудно да разберат чувствата си, да разберат причината за безпокойството или понякога раздразнението. Не бързайте с решенията, опитайте се да разберете себе си.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Колкото по-малко се съмнявате, че сте прави днес, толкова по-успешен и интересен ще бъде денят. Възможни са необичайни срещи. Веднага ще се разберете с нови приятели. Не се притеснявайте да споделяте идеите си, казвайте какво мислите и не се страхувайте, че ще нараните нечии чувства. Ще бъдете разбрани правилно, дори най-чувствителните и раними хора няма да бъдат обидени от нищо. Но ще има много хора, които ще харесат вашата откритост.

Ще има много грижи вкъщи. Възможно е да се наложи да решавате някои битови проблеми и това да изисква малки разходи. Но няма сериозна заплаха за бюджета.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят едва ли ще протече според очакванията ви. Възможно е неочаквано да се появят нови идеи и планове. В името на тяхното изпълнение ще оставите настрана всичко останало. Едва ли ще успеете да избегнете суетенето и объркването, но като цяло ще сте доволни от това как всичко се получава. Някои Скорпиони ще имат шанс да реализират отдавна планирани задачи. В такива моменти е важно да не се стъписвате, да действате решително и да не отказвате подкрепата, която дългогодишните съюзници ще предложат.

Във всичко, свързано с личните отношения, разчитайте на интуицията си. Чуждите съвети само ще ви пречат и объркват.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не бързайте да се заемате с нови неща и да решавате важни въпроси. Началото на деня е много по-подходящо да обмислите текущата ситуация, да съберете повече информация и да се консултирате с хора, на които имате доверие. Също така ще бъде полезно просто да се отпуснете - веднага ще се почувствате по-добре. Кратка разходка или пътуване ще ви помогне да откъснете мислите си от рутината, което също ще ви бъде от полза.

Втората половина на деня ще бъде много ползотворна, подходяща за полезни дейности. Много Стрелци ще успеят да разрешат стари проблеми. Не винаги ще бъде лесно да се разбирате с другите, но няма да се ядосвате за дреболии, ще запазите самообладание и ще намерите начин да повдигнете духа на всички.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Използвайте подкрепата на звездите, за да се справите с важна задача или да реализирате идея, която наистина харесвате. Не се тревожете за трудности или препятствия, които могат да възникнат по пътя - всичко може да бъде решено бързо. Всички решения трябва да се вземат независимо. Вероятно някой ще се опита да ви окаже натиск. В такива моменти е важно да сте твърди.

Вероятни са дребни разногласия с близки и спорове с любим човек. Не винаги ще бъде ясно за другите защо действате по този, а не по друг начин. Но в края на деня ще можете да говорите за всичко откровено - и хармонията в отношенията ще бъде възстановена.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще премине спокойно и едва ли нещо ще ви изненада. Но ще можете да направите нещо, което не сте се решавали да докоснете от дълго време, да се справите с натрупаните дела. Вашите близки ще се радват да помогнат, дори не е нужно да ги молите за това. Успешно ще се разрешат семейни проблеми и някои важни за вас и близките ви въпроси.

Вероятни са малки парични потоци. По-добре е да не бързате с покупките - днес е малко вероятно да можете бързо да изберете точно това, от което се нуждаете. Ще се отнасяте някак несериозно към парите и може да харчите много за дреболии.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не си губете времето за дреболии. Този ден е идеален за разрешаване на сериозни въпроси, включително такива, които са озадачавали всички. Мнозина ще имат желание да ви помогнат и си струва да се възползвате. Може би ще имате нови надеждни съюзници и верни приятели. Общуването с тях ще бъде удоволствие.

Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси - тук интуицията ви няма да ви подведе. Но във всичко, което се отнася до личните отношения, е по-добре да бъдете внимателни и да не бързате. Тук съветите от хора, които ви познават добре, могат да ви бъдат много полезни.

2023 © Варна е

Хороскоп за седмицата 15-21 юли

ВОДОЛЕИТЕ ги очакват добри възможности за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси, КОЗИРОЗИТЕ ще трябва да положат много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали
Хороскоп за седмицата 15-21 юли
595


ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете търпеливи. В началото на седмицата това ще ви е особено необходимо в общуването с околните. Вероятни са безсмислени спорове, оплаквания без значителни причини и незначителни разногласия. Опитайте се да не обсъждате сериозни проблеми с колеги или роднини.

Съсредоточете се върху онези неща, които можете да правите без външна помощ. Действайте спокойно и методично, тогава ще можете да постигнете желаните резултати. Въпреки това, не изисквайте твърде много от себе си и не се преуморявайте. Ще имате малко по-малко сили и енергия от обикновено, така че не забравяйте за баланса между работа и почивка.

Но през втората половина на седмицата повечето Овни ще могат да установят добри отношения с всички. Най-важното е да направите първата крачка към помирението. Понякога ще трябва да признаете, че сте сгрешили и да се извините, а понякога ще е достатъчно да покажете, че не таите злоба към събеседника си.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Поемете инициатива в работата си - началото на седмицата е идеално за това. Демонстрирайте своите таланти и професионализъм, укрепете авторитета си и спечелете нови съюзници. Възможно е да се появят потенциални бизнес партньори. Възможно е да създадете полезни запознанства при различни обстоятелства. Много Телци ще могат да реализират оригинални идеи, които преди са изглеждали невъзможни.

До края на седмицата интензивността на събитията леко ще намалее. Ще трябва малко да намалите темпото, но ще е само за добро. Ще има възможност да обърнете внимание на семейните дела, да бъдете с любимия човек и да направите нещо полезно за близките.

Добро време за пътуване или почивка. Ако имате възможност, помислете за интересно пътуване, дори и да е близо до дома. Това ще ви даде ярки впечатления и ще ви позволи да отдъхнете след трудна работа.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Гледайте на всичко рационално, не се увличайте от фантазии и не си създавайте илюзии. Това ще ви помогне да се предпазите от грешки и разочарования. Разчитайте на фактите, проверявайте информацията и не се поддавайте на неоправдани надежди. Бъдете по-внимателни и обмисляйте всяко решение, особено в началото на седмицата.

Привлекателността ви ще се увеличи, така че другите ще искат да спечелят вашите симпатии. Не се доверявайте много на обещанията на нови познати, дори да изглеждат искрени и убедителни. Първото впечатление може да бъде измамно.

Втората половина на седмицата ще бъде подходящо време за решаване на важни въпроси. Ще бъдете внимателни и събрани и няма да позволявате на други хора да ви влияят. Следователно във всяка ситуация ще можете да вземете единственото правилно решение. Ще се облагодетелстват тези Близнаци, които се заемат със сложен и дългосрочен проект.


РАК (22 юни - 22 юли)

Седмицата ще бъде благоприятна за общуване. Бизнес преговорите ще се проведат с максимален успех. Ще успеете да заинтересувате и най-известните скептици. Това е подходящият момент за оформяне на важни документи и разрешаване на бюрократични проблеми. Взаимодействието с държавните органи ще бъде ползотворно.

Някои Раци ще получат интересни предложения, свързани с работата. Не бързайте да се съгласявате, но и не бива да ги отхвърляте веднага. Помислете, съберете допълнителна информация и се вслушайте в интуицията си.

В личния ви живот до средата на седмицата ще настъпят забележими промени към по-добро. Освен това не е нужно да полагате усилия или да поемате инициатива. Обстоятелствата ще се развият благоприятно и без вашето участие. Остава само да се възползвате от възможностите, които ще се открият пред вас.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаквайте добри новини в началото на седмицата. Тези дни ще бъдат щедри и на щастливи случайности. Заемете се с трудни задачи и бързо ще постигнете впечатляващи резултати. Тези Лъвове, които не се страхуват да поемат малко повече отговорност, ще имат възможност за кариерно развитие. 

Вашият чар и остроумие ще се превърнат в истински магнит за другите. Редовно ще попадате в светлината на прожекторите. Вероятно ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат много полезни. Ще можете да придобиете съюзници и съмишленици, а някои ще намерят надеждни приятели.

През втората половина на седмицата е особено важно да отделите време за нови работни задачи. Това е добър шанс да изразите себе си и да направите нещо, което ви се струва особено интересно. Има голяма вероятност да получите примамливо предложение за сътрудничество или прехвърляне на друга позиция.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да постигнете това, което изглеждаше невъзможно, ако проявите постоянство и решителност. Може да се наложи да промените предварителните планове, нещо ще трябва да се отложи или пренасрочи, а друго ще трябва да се направи първо. Разчитайте на логиката и здравия разум, слушайте интуицията. Но съветите на приятели и колеги едва ли ще бъдат полезни, така че не разчитайте на тях твърде много.

През втората половина на седмицата деловата комуникация ще се развива успешно. Преговорите ще вървят добре, ще е добре да обсъдите важни служебни въпроси. Някои Деви ще успеят да подобрят отношенията, които преди това са били донякъде обтегнати. Много хора ще ви погледнат по нов начин и ще променят мнението си за вас към по-добро.

Вероятни са малки недоразумения в семейния живот. Но сериозните проблеми ще бъдат избегнати и благодарение на вашата деликатност и дипломатичност ще можете бързо да разрешите всички трудности.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще почувствате прилив на сили и енергия. Затова се заемете с най-трудните и досадни задачи възможно най-бързо. Възникналите трудности няма да ви принудят да отстъпите. Решителността ви ще окаже голямо влияние върху бизнес репутацията ви. Има шанс някой да иска да ви помогне в процеса, но все пак ще трябва да се справите с по-голямата част от работата сами. 

До средата на седмицата ентусиазмът ви леко ще се стопи, но и мащабните задачи ще останат на заден план. Затова преминете към текущите си рутинни задължения, довършете започнатото и проверете дали някъде няма допуснати грешки. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Сигурно някой ще иска да получи нещо полезно от вас. Помислете дали си струва да продължите да общувате с такива хора. 

Везните, които са във връзка, ще могат да изберат време за общуване с любимите хора и почивка с цялото семейство. Пътуването с приятели ще бъде страхотно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Предстои ви натоварена и успешна седмица, така че не си губете времето. В първите дни ще успеете да се справите с редица трудни дела. Повечето Скорпиони ще измислят необичаен начин за решаване на онези задачи, които дълго време са изглеждали невъзможни. Изключително благоприятно време за изучаване, събиране и анализ на информация. Ще имате успех в подготовката на документи и уреждането на правни въпроси. Обръщенията пред държавните органи също ще протичат гладко и без ненужни забавяния.

Малко по-късно ще има особено благоприятно време за комуникация, преговори и обсъждане на важни теми. Вашата привлекателност ще стане очевидна за всички. Много хора ще искат да ви опознаят по-добре. Една от тези срещи може да бъде началото на дълго приятелство или щастлива романтична история. Вероятно през уикенда в семейството ви ще се случат приятни събития.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ако можете правилно да разпределите времето и енергията си, ще постигнете голям успех. Не се разсейвайте с дребни неща, захващайте се веднага с важни задачи. Ще се справите отлично с решаването на важни служебни въпроси. В процеса ще научите нови неща, ще укрепите своя професионализъм и бизнес репутация. Стрелците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни сделки. 

Опитайте се да дадете всичко от себе си през първата половина на седмицата. След това ще започне малко по-неблагоприятен период. Ще сте склонни да приемате всичко присърце, да се тревожите прекомерно за всичко и да реагирате емоционално на случващото се. Не забравяйте да си почивате и да се грижите за себе си, за да избегнете преумора.

Вероятно някои бизнес отношения ще придобият романтичен обрат. Все пак не прибързвайте и не правете прибързани заключения. Можете да поемете инициатива, но само ако сте твърдо убедени в нейната целесъобразност.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете готови за изненади, ще има доста от тях. Запазете спокойствие, не се поддавайте на провокации и обмисляйте добре всяко решение. Тогава можете лесно да избегнете неприятности. В началото на седмицата ще се появят нови задачи, освен вече набелязаните планове. Но няма да се откажете от нищо. Ще трябва да положите много усилия и да не губите време. В крайна сметка ще се справите с всичко успешно, дори по-добре, отколкото сте очаквали.

През втората половина на седмицата може да решите финансови въпроси. Ще бъде възможно да се постигне споразумение с бизнес партньори и близки, да се изяснят уязвимите места и да се избегнат сериозни конфликти. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да действате в трудни ситуации.

През уикенда се опитайте да си починете много. Би било идеално да отидете на кратко пътуване. Но и само прекарването на време с любимите хора ще се отрази благотворно на състоянието ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Първата половина на седмицата ще бъде страхотна във всички отношения. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки и решаване на важни финансови въпроси. Това е подходящият момент за необходимите покупки - ще намерите всичко с най-високо качество на конкурентни цени. Има вероятност да получите дългоочаквани добри новини. Ще има възможност да възстановите стари връзки, за чието прекъсване отдавна съжалявате. Направете първата стъпка, тя със сигурност ще доведе до желания резултат.

От средата на седмицата нещата ще се обострят, но ще бъде трудно да намерите допълнителна енергия в себе си. Не разчитайте на помощ, разчитайте първо на себе си. Разумно преценявайте мащаба на работата и собствените си сили, за да не се сблъскате с разочарование.

Някои задачи може да е по-добре да отложите. Вземете сами отговорни решения, не разчитайте на чужди съвети.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Запазването на спокойствие и разбирателство с околните през първите дни от седмицата, няма да ви е лесно. Възможни са спорове и разногласия дори в ситуации, които обикновено протичат мирно и безпроблемно. Проявете повече търпение и деликатност, за да можете да поддържате добри отношения с онези, които са ви скъпи или полезни. Подбирайте думите си много внимателно - незначителните недоразумения могат да доведат до големи конфликти.

Към средата на седмицата ще стане по-лесно. Пред вас ще се отворят нови възможности, най-важното е да ги забележите навреме и да не ги пропускате. Ще се чувствате по-уверени в способностите си и ще можете да се справите дори със сложни задачи. Всички проблеми ще бъдат решени по-бързо, отколкото сте очаквали първоначално.

До края на седмицата звездите ще са на ваша страна. Ще бъде добре да придобиете надеждни съюзници, да възстановите стари връзки и да започнете нови. Рибите във връзка ще получат изненада от любимия човек.

2024 © Варна е