Мобилно меню

Хороскоп за събота, 30 септември 2023 г. (Всички зодии)

Рибите ще е добре да не си губят времето за дреболии, денят ще е идеален за разрешаване на сериозни въпроси, за Скорпионите денят едва ли ще протече според очакванията, възможно е неочаквано да се появят нови идеи и планове
Хороскоп за събота, 30 септември 2023 г. (Всички зодии)
1512

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е подходящ за правене на нещо съвсем ново. Това ще бъде много по-интересно, отколкото да се занимавате с натрупаните монотонни задачи и да довършвате започнатото по-рано. Творческият потенциал е висок, може да имате страхотни идеи, които искате да реализирате веднага. Но си струва да го направите сами - едва ли някой може да помогне.

Ще се радвате да общувате с хора, които споделят вашите хобита и интереси. Ще има възможност да посетите интересни събития, свързани с вашето хоби. Възможни са приятни запознанства.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Очаква ви интересен ден, който със сигурност ще ви зарадва с приятни събития и изненади, които ще помните дълго. Среща със стари познати ще повдигне настроението ви. Ще бъде лесно да възстановите стари връзки, както лични, така и бизнес. Не пропускайте възможността да напомните за себе си на тези, с които сте работили преди.

До обяд събитията ще се развиват доста бързо. Възможно е неочаквано да се появят нови задачи и малки проблеми, които изискват незабавни решения. След това ситуацията ще се стабилизира, ще имате възможност да се отпуснете приятно и да правите неща, които особено харесвате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще бъде приятен, ако не бързате и вземате важни решения в движение. Трябва да сте по-осторожни и внимателни към детайлите, особено ако ви предстои пътуване или вече сте далеч от дома. Не пречи да сте избирателни в контактите си. Възможни са нови запознанства, но не с всеки, когото срещате за първи път днес, си заслужава да споделяте тайни или да обсъждате плановете си.

Но отношенията с любимите хора ще ви доставят удоволствие. Ще разбирате идеално тези, които са ви скъпи. Вероятни са приятни изненади и добри новини, които ще бъдат важни за вас и вашето семейство.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще бъде напрегнат и ще донесе някои неочаквани събития и добри новини. Ще имате и страхотни идеи, които можете да започнете да изпълнявате веднага. Възможно е да има някакви трудности по пътя. Но те няма да ви спрат. Днес ще проявите упоритост и решителност, на които не могат да устоят никакви пречки.

Срещите с приятели и семейните събития ще бъдат добри. Романтичната среща също няма да ви разочарова, особено ако се опитате да я направите необичайна и запомняща се.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес ще ви бъде лесно да постигнете взаимно разбирателство с различни хора, да се разберете дори с тези, които са напълно различни от вас. Могат да се обсъждат трудни въпроси, включително такива, които преди това са предизвикали много разногласия. Точните думи ще се намерят и бързо ще се постигне взаимно разбиране. Дори онези, които преди това само са критикували някое от вашите предложения, ще ви подкрепят.

Някои Лъвове днес ще получат необичайни, но много обещаващи предложения. Ако са направени от стари познати, можете да се съгласите без много колебание. В други случаи е по-добре да съберете повече информация - има опасност да бъдете въвлечени в съмнителна история.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Можете да решите важни проблеми, да се справите с неща, които не са се получавали преди. Вашият подход към някои въпроси ще изненада други, но едва ли някой ще посмее да застане на пътя ви. Възможно е хора, с които преди не сте се разбирали, да предложат помощ. Оказва се, че имате много общи неща и дори ще има шанс да се сприятелите.

От гледна точка на романтичните отношения този ден може да бъде труден. На много Деви ще им е трудно да разберат чувствата си, да разберат причината за безпокойството или понякога раздразнението. Не бързайте с решенията, опитайте се да разберете себе си.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Колкото по-малко се съмнявате, че сте прави днес, толкова по-успешен и интересен ще бъде денят. Възможни са необичайни срещи. Веднага ще се разберете с нови приятели. Не се притеснявайте да споделяте идеите си, казвайте какво мислите и не се страхувайте, че ще нараните нечии чувства. Ще бъдете разбрани правилно, дори най-чувствителните и раними хора няма да бъдат обидени от нищо. Но ще има много хора, които ще харесат вашата откритост.

Ще има много грижи вкъщи. Възможно е да се наложи да решавате някои битови проблеми и това да изисква малки разходи. Но няма сериозна заплаха за бюджета.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят едва ли ще протече според очакванията ви. Възможно е неочаквано да се появят нови идеи и планове. В името на тяхното изпълнение ще оставите настрана всичко останало. Едва ли ще успеете да избегнете суетенето и объркването, но като цяло ще сте доволни от това как всичко се получава. Някои Скорпиони ще имат шанс да реализират отдавна планирани задачи. В такива моменти е важно да не се стъписвате, да действате решително и да не отказвате подкрепата, която дългогодишните съюзници ще предложат.

Във всичко, свързано с личните отношения, разчитайте на интуицията си. Чуждите съвети само ще ви пречат и объркват.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не бързайте да се заемате с нови неща и да решавате важни въпроси. Началото на деня е много по-подходящо да обмислите текущата ситуация, да съберете повече информация и да се консултирате с хора, на които имате доверие. Също така ще бъде полезно просто да се отпуснете - веднага ще се почувствате по-добре. Кратка разходка или пътуване ще ви помогне да откъснете мислите си от рутината, което също ще ви бъде от полза.

Втората половина на деня ще бъде много ползотворна, подходяща за полезни дейности. Много Стрелци ще успеят да разрешат стари проблеми. Не винаги ще бъде лесно да се разбирате с другите, но няма да се ядосвате за дреболии, ще запазите самообладание и ще намерите начин да повдигнете духа на всички.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Използвайте подкрепата на звездите, за да се справите с важна задача или да реализирате идея, която наистина харесвате. Не се тревожете за трудности или препятствия, които могат да възникнат по пътя - всичко може да бъде решено бързо. Всички решения трябва да се вземат независимо. Вероятно някой ще се опита да ви окаже натиск. В такива моменти е важно да сте твърди.

Вероятни са дребни разногласия с близки и спорове с любим човек. Не винаги ще бъде ясно за другите защо действате по този, а не по друг начин. Но в края на деня ще можете да говорите за всичко откровено - и хармонията в отношенията ще бъде възстановена.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще премине спокойно и едва ли нещо ще ви изненада. Но ще можете да направите нещо, което не сте се решавали да докоснете от дълго време, да се справите с натрупаните дела. Вашите близки ще се радват да помогнат, дори не е нужно да ги молите за това. Успешно ще се разрешат семейни проблеми и някои важни за вас и близките ви въпроси.

Вероятни са малки парични потоци. По-добре е да не бързате с покупките - днес е малко вероятно да можете бързо да изберете точно това, от което се нуждаете. Ще се отнасяте някак несериозно към парите и може да харчите много за дреболии.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не си губете времето за дреболии. Този ден е идеален за разрешаване на сериозни въпроси, включително такива, които са озадачавали всички. Мнозина ще имат желание да ви помогнат и си струва да се възползвате. Може би ще имате нови надеждни съюзници и верни приятели. Общуването с тях ще бъде удоволствие.

Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси - тук интуицията ви няма да ви подведе. Но във всичко, което се отнася до личните отношения, е по-добре да бъдете внимателни и да не бързате. Тук съветите от хора, които ви познават добре, могат да ви бъдат много полезни.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е