Мобилно меню

Хороскоп за събота, 9 декември 2023 г. (Всички зодии)

Денят за КОЗИРОЗИТЕ ще е благоприятен за общуване, лесно ще се разбират както със стари познати, така и с тези, които срещат за първи път, СТРЕЛЦИТЕ да не бързат да вземат важни решения, да помислят добре, преди да предприемат нещо, важно е да не се поддават на мимолетни емоции
Хороскоп за събота, 9 декември 2023 г. (Всички зодии)
4468

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете внимателни. Днес ще имате възможност да научите много полезни неща и да получите ценна информация преди другите. Дългогодишните познати ще ви дадат отлични съвети и ще ви кажат как най-добре да реализирате идеите си. Могат да възникнат трудни задачи - бързо ще се справите с тях, ако не действате сами.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Ще имате възможност да видите стари приятели, да възстановите връзки, за които сте съжалявали, че сте прекъснали. Вероятни са романтични изненади. Някои Овни ще чуят от любимия човек точно онези думи, които отдавна са чакали.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще ви изненада с неочаквани събития и странни съвпадения. Едва ли ще можете да действате по план. Много по-вероятно е да се наложи да импровизирате и да вземате решения в движение. Днес интуицията ви ще бъде особено изострена и вие, разбира се, ще се вслушате в нея. Следователно няма да допускате досадни грешки и няма да изпускате нищо важно от поглед.

Трябва да сте внимателни с новите познати. Не бързайте да споделяте тайни с тях, да разказвате за всичките си преживявания. За подкрепа и помощ е по-добре да се обърнете към най-близките си хора.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще е напрегнат, ще имате много работа. Но звездите ще бъдат на ваша страна и благодарение на тяхната подкрепа ще успеете да постигнете отдавна поставените си цели. Не пропускайте шанса да възстановите дългогодишните бизнес връзки и да подобрите обтегнатите напоследък отношения.

Следобед е по-добре да избягвате претоварване и стресови ситуации. Най-вероятно по това време ще искате да се отпуснете, да не мислите за проблемите си. Ще има такава възможност. Възможно е вашите близки да предложат нещо интересно и да повишат настроението ви.


РАК (22 юни - 22 юли)

Очаква ви страхотен ден. Той е особено подходящ за предприемане на нещо ново. Бързо ще разберете как да се справите с него и да успеете. Няма да е трудно да намерите съюзници, които ще бъдат готови да ви се притекат на помощ по всяко време. Пътуването ще се окаже добро и няма значение дали тръгвате на път по работа или просто за малко забавление или промяна на обстановката.

Вероятни са приятни запознанства, както и срещи с хора, които някога са били най-добрите ви приятели. Ще има възможност да възстановите връзки, за които сте съжалявали, че сте прекратили.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

По-добре е да планирате всички важни и сериозни въпроси за първата половина на деня. Това време ще бъде особено благоприятно, подходящо за решаване както на вече познати, така и на нови задачи. Няма да ви отнеме много време, за да научите нещо ново - ще сторите това в движение.

Следобед развитието на събитията ще се забави донякъде и ще искате да си починете. Времето ще бъде благоприятно за общуване с най-близките ви хора. Вероятно ще ги зарадвате с нещо интересно, те ще се опитат да ви отговорят със същото. Вероятни са добри новини както за вас, така и за вашите близки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Каквото и да планирате за този ден, помнете - ще успеете само ако гледате реалистично на нещата и правилно преценявате силите си. Важно е да не си създавате илюзии, да не витаете в облаците. Оставете настрана фантазиите, използвайте здравия разум и ще се справите много добре.

Денят ще е благоприятен за общуване. Възможни са необичайни срещи. Едно приятно запознанство може да бележи началото на приятелска или романтична връзка. Тук всичко ще зависи от това как се държите и дали искате да поемете инициативата.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Търпението и умението да изчаквате спокойно ще ви бъдат много полезни в началото на деня. Събитията по това време могат да се развиват изключително бавно и е малко вероятно да можете да им повлияете по някакъв начин. Можете да отделите време и спокойно да помислите за планове за бъдещето или да разрешите някои въпроси, които отдавна изискват внимание.

По-късно ще трябва да се съсредоточите върху семейните въпроси. Възможно е да възникнат дребни проблеми, които само вие можете да разрешите. Някои Везни ще получат добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят е подходящ за разговори за бъдещето и обсъждане на дългосрочни планове. Мнозина ще оценят идеите ви и ще предложат помощ за осъществяването на вашите планове. Сред съюзниците може дори да има хора, с които преди не сте могли да се разбирате. Оказва се, че много от вашите спорове се дължат на прости недоразумения.

Срещите с приятели ще ви харесат. Ще си прекарате страхотно заедно и ще намерите много интересни теми за разговор. Възможни са незначителни семейни разногласия - те могат да се отнасят до домакинската работа и ежедневните проблеми. Бързо обаче може да бъде постигнат компромис.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не бързайте да вземате важни решения, помислете добре, преди да предприемете нещо. Важно е да не се поддавате на мимолетни емоции - под тяхно влияние може да кажете или направите неща, за които по-късно ще съжалявате. Много Стрелци ще намерят за полезно да се вслушат в съветите на близки или да обсъдят планове с приятели.

Ще сте склонни да придавате голямо значение на малките неща. Възможно е заради това да възникнат семейни разногласия. Опитайте се да избягвате претенциите и обидите. Можете спокойно да обсъдите всичко и да намерите решение, което да се хареса на всички.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще е благоприятен за общуване. Лесно ще се разбирате както със стари познати, така и с тези, които сте срещнали за първи път наскоро. Вероятно ще има интересни предложения, с които ще се съгласите без много колебание. Няма да съжалявате за това.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Ще има шанс за сключване на изгодни сделки. Някои Козирози ще намерят нов източник на доходи. Втората половина на деня ще е особено благоприятна за пазаруване. Безпогрешно ще избирате неща, които ще зарадват както вас, така и вашите близки.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Важно е да сте настроени позитивно. Днес може да възникнат известни трудности, не са изключени и досадни недоразумения. Но влиянието на благоприятните тенденции все пак ще преобладава. Ще бъдете страхотни в много неща. Възможно е някои отдавнашни желания да се сбъднат.

Денят ще ви зарадва с приятни срещи. Вероятни са и интересни запознанства - едно от тях може да бъде началото на красива романтична връзка. Ако сте поканени на интересни събития, не отказвайте - ще си прекарате добре.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не се притеснявайте да се заемете с нови неща - бързо ще разберете как да постигнете успех в тях. Няма да отнеме много време, за да намерите помощници. Подкрепа ще ви окажат както стари познати, така и такива, които сте срещнали за първи път наскоро. Интуицията ще ви подскаже на кои от тях можете да разчитате.

Късметът ще придружава Рибите, които ще посветят деня на решаване на финансови въпроси. Ще има възможност за сключване на изгодни сделки. Представителите на знака, които отиват на романтична среща, няма да останат разочаровани.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 27 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои ЛЪВОВЕ ще успеят в нещо, в което мнозина други са се провалили, хората около тях ще забележат техния успех и ще им предложат подкрепа, ВЕЗНИТЕ ще намерят съвсем нови съюзници, чиято помощ ще им разкрие някои нови възможности в професионалната сфера
Хороскоп за вторник, 27 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не планирате особено важни неща за първата половина на деня. Ще ви бъде трудно да оцените правилно ситуацията, да разберете към кого можете да се обърнете за подкрепа и да доведете започнатото до края. Някои Овни също така ще се ядосат за дреболии и ще приемат присърце събития, на които в други моменти не биха обърнали внимание.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще ви зарадва с успешни стечения на обстоятелствата, интересни срещи и приятни изненади. Много проблеми, които ви тревожеха преди, ще бъдат решени от само себе си - това ще ви зарадва.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

На сутринта решенията, лежащи на повърхността, може да ви се сторят просто отлични. Не бързайте. След като разберете по-добре ситуацията, вероятно ще промените решението си. Струва си да се вслушате в съветите на хора, които ви познават добре. Те могат да споделят ценна информация и да привлекат вниманието ви към нещо, което преди това е останало незабелязано.

Втората половина на деня ще бъде приятна и интересна. Подходящо е за общуване с нови познати, бързо ще се разберете с тях и ще намерите за какво да си говорите. Вероятно е началото на приятелска или романтична връзка.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня е подходящо за сериозни дела и решаване на важни проблеми. Работните срещи ще вървят добре, ще има възможност да договорите съвместни действия с хора, които наистина сте искали да видите като свои съюзници. Не всичко веднага ще се окаже така, както бихме искали. Но вие няма да се откажете от целите си и определено ще намерите начин да ги постигнете.

Следобед ще стане по-трудно да се концентрирате и ще се появят много изкушения и съблазни. Това време е най-подходящо за общуване с хора, които ви разбират и подкрепят. Благодарение на тях ще се почувствате много по-бодри и енергични.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят е подходящ за решаване на много сложни въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Ще бъдете внимателни, няма да изпуснете нищо от поглед, ще намерите начин да получите необходимата информация своевременно и от няколко пътя към целта си определено ще изберете най-краткия и най-успешния.

Но не винаги ще бъде ясно за другите защо се държите по този начин. Възможни са напрегнати моменти в общуването, недоразумения, дори обиди. Основното, което се изисква от вас, е да не се ръководите от емоциите си. Ако запазите самообладание, скоро ще постигнете съгласие с всички и ще намерите начин да прекратите недоразуменията и разногласията.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде интересен и вдъхновяващ. Ще почувствате, че сте способни на много, ще поемете трудни задачи с ентусиазъм и бързо ще се справите с тях. Някои Лъвове ще успеят в нещо, което никой друг не е успял преди. Хората около вас ще забележат вашия успех и ще ви предложат подкрепа. Скорошните недоброжелатели може да застанат на ваша страна, но е твърде рано да им се доверявате изцяло.

Това е най-подходящият ден да правите планове за бъдещето - правилно ще определите приоритетите си, ще разберете какво можете да постигнете и какво все още няма да се получи. Възможно е да се появят напълно нови идеи. Ще се съсредоточите върху тяхното изпълнение в близко бъдеще.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е благоприятен за различни дейности. Няма да губите време напразно, ще направите много полезни неща за себе си и за другите. Едва ли ще имате нужда от помощ и подкрепа, можете да постигнете отлични резултати сами.

Възможни са незначителни професионални разногласия и спорове с колеги и партньори. Но много бързо всички ще признаят, че сте прави. Когато общувате с любими хора, изобщо няма да има напрегнати моменти, напротив, ще се разбирате перфектно. Някои Деви ще получат предложения, които няма да откажат.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е подходящ за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма значение какво говорите. Във всеки случай ще ви изслушат внимателно, бързо ще признаят, че сте прави и няма да се налага да обяснявате прости и очевидни неща. Някои Везни ще намерят нови съюзници, чиято подкрепа ще разкрие нови възможности в професионалната сфера.

Възможно е да се наложи да промените плановете си поради неочаквани събития или новини, получени отдалеч. Няма да се тревожите или притеснявате. Интуицията ще ви подскаже, че всичко върви добре и няма да сгреши.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще бъде необичаен, но успешен - със сигурност ще ви направи щастливи. Няма да скучаете, защото ще правите нещо наистина вдъхновяващо и интересно. Не винаги ще е лесно да постигнете желаните резултати. Въпреки това няма да отстъпите, докато не постигнете целта си. Хората около вас ще харесат вашата упоритост, мнозина ще искат да си сътрудничат с вас.

Струва си да бъдете внимателни в комуникацията. Стойте далеч от разпространителите на слухове, не казвайте твърде много на тези, които не могат да пазят тайни. В следобедните часове някой от най-близките ви хора може да се нуждае от вашата подкрепа. Опитайте се да не му отказвате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Разбирането с другите ще бъде по-трудно от обикновено, тъй като ще се тревожите за дреболии и ще приемате присърце много незначителни събития. Хората, които не са свикнали с реакцията ви, ще бъдат объркани. Ще им отнеме известно време, за да разберат как да се държат по-добре.

Влиянието на положителните тенденции, не особено забележимо в началото на деня, ще се засили с течение на времето. Вечерта ще се окаже наистина приятна за Стрелците, които ще решат да я посветят на общуване с най-близките си хора. Романтичните срещи ще вървят добре.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Събитията от този ден не трябва да се приемат твърде сериозно - те едва ли ще имат сериозни последствия и няма да окажат сериозно влияние върху живота ви. Възможно е да възникнат някои трудности и да се появят препятствия. Но вие ще намерите начин да ги преодолеете.

Денят ще е благоприятен за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни както за вас, така и за близките ви. Ще обърнете внимание на това, което преди не сте забелязвали, и ще видите нови възможности. Възможно е вие ​​да сте този, който ще намери начин да се справи с проблемите, които вълнуват всички.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят едва ли ще е подходящ за решителни действия или някаква особено трудна работа. Няма да ви навреди да се отпуснете и да си починете от рутинните дела и да направите нещо, което наистина ви интересува и вдъхновява. Ако обстоятелствата не ви позволяват да направите това, опитайте се да намерите помощници, с които да споделите тревогите си. Такива хора ще бъдат наблизо и няма да откажат на вашите молби.

Не бързайте да пазарувате. Днес ще ви трябва много време, за да изберете наистина добри неща. Съществува риск от загуба на значителна сума пари.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Денят е подходящ за решаване на всякакви въпроси, свързани с финанси и имущество. Когато става въпрос за пари, сделки и възможност за печалба, интуицията ви няма да ви подведе, бързо ще разберете как е най-добре да постъпите. Възможно е да има примамливи предложения за работа.

Денят едва ли ще мине без дребни разногласия. Хората около вас понякога могат да ви разберат погрешно. Все пак ще се стараете да избягвате особено напрегнатите моменти и определено ще намерите начин да изгладите недоразуменията. Някои представители на знака, ще разберат какви грешки са правили преди и ще се опитат да ги поправят.

2024 © Варна е