Мобилно меню

Хороскоп за събота 9 септември 2023 г. (Всички зодии)

Денят за Телците ще е ярък и наситен със събития, да не се притесняват да поемат нови задачи, за Раците тази събота ще изобилства с добри новини и неочаквани събития, които ще се окажат много полезни за тях
Хороскоп за събота 9 септември 2023 г. (Всички зодии)
2021

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да бъдете постоянни. Нещата ще бъдат по-трудни, отколкото сте очаквали, и няма да можете да постигнете желания резултат веднага. Но ако не се откажете, когато се сблъскате с препятствия, ще се справите с всичко. През първата половина на деня трябва да разчитате само на собствените си сили, но по-късно ще имате съюзници, на които можете да разчитате.

Вечерта ще ви зарадва. Подходяща е за общуване с любими хора, срещи с хора, които са ви липсвали. Романтичните срещи ще вървят добре. Много влюбени Овни ги очакват приятни изненади.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е ярък и наситен със събития. Много неща ще правите добре. Не се притеснявайти да поемате нови задачи - бързо ще се справите с тях. Можете също така да поемете инициативата в личните отношения. Вашите близки с готовност ще откликнат на предложенията ви и ще подкрепят идеите, които споделяте.

Вероятни са малки парични постъпления и дребни подаръци, на които много ще се зарадвате. Втората половина на деня ще е благоприятна за домашни задължения и решаване на битови проблеми. Това време е подходящо и за полезни покупки.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Страхотен ден за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Ще бъде лесно да направите добро впечатление и да зарадвате нови познати. Някои Близнаци ще могат да намерят общ език с тези, с които преди това са се карали по всякакъв повод. Денят е подходящ и за възстановяване на стари връзки.

Вероятни са необичайни предложения. Интуицията ще ви подскаже, че си струва да ги приемете и няма да сгрешите. Представителите на знака, които днес тръгват на пътешествия, ще получат много ярки впечатления и ще научат много нови неща.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще ви зарадва с добри новини, неочаквани събития, които ще са много полезни за вас. Звездите ще подкрепят Раците, които ще се заемат с нещо ново. Такива представители на знаците ще имат възможност бързо да постигнат успех. Успешно ще се разрешат финансови и имуществени въпроси, вероятни са изгодни покупки.

По-добре е да не прибързвате с решенията, чиито последствия могат да засегнат не само вас, но и вашите близки. В такива случаи би било добра идея да се консултирате с тези, на чийто опит и познания се доверявате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде напрегнат и изпълнен със събития. Това ще ви зарадва - няма да има време да скучаете, ще се появят много интересни неща и задачи, с които ще се заемете с голям ентусиазъм. Възможни са неочаквани предложения. Някои Лъвове ще имат възможност да присъстват на събития, за които отдавна мечтаят.

Възможни са необичайни срещи. Днес можете да се доверите на първото впечатление от нови познати - интуицията ви няма да ви подведе. Не е изключено началото на приятелства или романтични връзки, които скоро ще започнат да играят важна роля в живота ви.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

През първата половина на деня е по-добре да не планирате важни задачи, които изискват концентрация и внимание към дребните детайли. През това време ще се разсейвате много по-често от обикновено. Поради това може да направите грешки и да изпуснете нещо от поглед.

Втората половина на деня ще бъде съвсем различна, ползотворна и приятна. Подходяща е за учене и творчество, решаване на трудни въпроси. Бързо ще разберете как да действате, за да постигнете целта си. Както близки хора, така и нови познати с радост ще откликнат на много от вашите предложения и ще се притекат на помощ, ако е необходимо. Семейните мероприятия ще преминат добре.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Подходящ ден за неформални срещи, общуване със стари приятели и други любими хора. Ще бъде възможно спокойно и конструктивно да се обсъдят въпроси, които преди това са предизвикали много разногласия и спорове. Ще се изненадате колко лесно ще бъде да постигнете споразумение с онези, които никога преди не са се съгласявали с вас за нищо.

Ще ви бъде лесно да се заемете с нещо ново. Дори ако възникнат някои трудности, няма да има причина да се съмнявате в успеха си. Интуицията ще ви подскаже как по-бързо да постигнете желания резултат и вие ще се вслушате в нея.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще е доста напрегнат. Малко вероятно е да успеете да се придържате към плановете, които сте направили по-рано - най-вероятно поради неочаквани събития ще трябва да предприемете нещо ново. Но няма да се тревожите или притеснявате. Наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате, а интуицията ще ви подскаже как да постигнете успех по-бързо.

Първата половина на деня ще бъде благоприятна за общуване с близки и лесно ще се разбирате с нови познати. По-късно ще трябва да прекарате известно време сами, за да съберете мислите си.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще донесе много добри идеи и вероятно ще имате желание да се заемете с нещо ново. Но преди да направите нещо, трябва да го обмислите добре, да претеглите плюсовете и минусите. Възможни са неочаквани срещи. Хората, с които не сте общували скоро, ще ви напомнят за себе си. Възможно е да предложат нещо интересно - обаче има опасност просто да се опитат да ви използват, така че е по-добре да не бързате с отговора си.

Не е желателно да обсъждате важни въпроси, свързани с пари, собственост, бизнес проекти - вероятността от сериозни разногласия е много голяма. Но денят е идеален за леки и приятни разговори - ще повдигне духа на всички.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Добър ден да се върнете към неща, които не са завършени дълго време - има голяма вероятност всичко да се получи добре. Звездите ще бъдат на ваша страна. Благодарение на тяхната подкрепа трудните проблеми ще бъдат бързо решени. Може да има добри новини отдалеч. Те ще зарадват не само вас, но и вашите близки.

Трябва да внимавате с парите, особено с чуждите - по-добре е да откажете рискови сделки и съмнителни придобивания. В останалите случаи денят ще бъде благоприятен. Идеален е за семейни дела, помощ на роднини и срещи с приятели.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не лош ден. През първата половина ще бъде лесно да се придържате към плановете, направени по-рано - нищо няма да ви попречи да ги постигнете. Срещите, на които сте възлагали големи надежди, ще преминат добре. Няма да е трудно да зарадвате тези, които ви харесват отдавна.

Втората половина на деня ще донесе неочаквани събития, така че бъдете готови да импровизирате и да измисляте нещо ново в движение. Пътуванията ще бъдат успешни. Те ще бъдат особено приятни, ако тръгнете на път не сами, а с някой близък.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Дори хората, с които преди сте се разбирали добре, днес ще бъдат недружелюбни и може да не са склонни да контактуват с вас. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси - подходящият момент за това ще дойде по-късно.

Но денят ще бъде благоприятен за решаване на организационни въпроси, подреждане и работа с документи. Можете също така да правите неща, които изискват съсредоточеност и концентрация. Няма да правите дори дребни грешки, няма да изпускате нищо от поглед.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
620


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е