Мобилно меню

Хороскоп за вторник 11 юли 2023 г. (Всички зодии)

За Стрелците денят ще се развие добре, въпреки че първата му половина едва ли ще мине без грижи и вълнения, за Близнаците денят ще бъде лек и благоприятен, със сигурност ще им донесе много поводи за радост
Хороскоп за вторник 11 юли 2023 г. (Всички зодии)
999

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня може да донесе трудности и тревоги, но като цяло няма да е толкова лошо. Няма да се откажете от започнатото или да отстъпите пред препятствията. Това, което определено не си струва, е да се опитвате да разрешите няколко проблема наведнъж. Дори ако обикновено правите точно това, днес ще бъде много по-полезно да се съсредоточите върху едно нещо.

Лесно ще намерите общ език с тези, чиито интереси и възгледи за живота са подобни на вашите. Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще се договорите за някакви съвместни действия, сътрудничество. Денят е благоприятен за планиране на пътувания, закупуване на всичко необходимо за това.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

На сутринта всичко ще се нареди добре за вас. Решете сами какво ви е по-интересно - да завършите стари дела или да се заемете с нещо съвсем ново. Деловите преговори ще вървят добре, някои Телци ще сключват добри сделки. Денят е подходящ за работа с документи, обсъждане на правни въпроси.

Следобед ще се появят нови задачи. Може би заради тях ще трябва да промените плановете си, да отложите това, което сте планирали да направите. Не се притеснявайте за това - малко по-късно определено ще има възможност да наваксате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят ще бъде лек и благоприятен, със сигурност ще ви донесе много поводи за радост. Няма да пропуснете нито една възможност да постигнете целта си. Други хора ще харесат вашия подход към бизнеса, мнозина ще искат да помогнат. Но си струва да решите най-важните проблеми сами - така или иначе никой няма да го направи по-добре от вас.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията с близките. Ще бъде възможно бързо да намерите общ език, да обсъдите много неща. Не са изключени срещи, които ще получат романтично продължение. Дори хора, които обикновено не са склонни към общуване и не са склонни да контактуват, ще ви харесат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е ползотворен и това до голяма степен ще е ваша заслуга. Няма да се страхувате да действате на свой собствен риск, ще импровизирате и експериментирате, нито за момент няма да губите увереност в успеха. Това е, което ще ви позволи да постигнете почти невъзможното.

Преговорите ще вървят добре, бизнес партньорите ще дадат отлични съвети или ще предложат помощ. Взаимоотношенията, които преди са били изключително делови, може да станат неофициални. Възможно е дори да придобият романтичен характер, разбира се, ако нямате нищо против.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви хубав ден. Емоционалният фон обаче ще бъде доста напрегнат, така че може да реагирате остро на всякакви дреболии. Опитайте се да бъдете възможно най-приятелски настроени, в противен случай незначителните разногласия могат да прераснат в конфликт. По-добре е да се въздържате от критични забележки или двусмислени шеги.

Вероятен е успех в работата, особено ви се отдават неща, които изискват творчески подход. Можете да закупите полезни вещи за дома, както и подаръци за любимите хора - тук няма да сбъркате с избора. Следобедът обещава добри новини по отношение на семейни въпроси.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на деня ще е особено успешно. По това време можете да поемете почти всички задачи - ще успеете добре. Ако мислите за нещо специално, обстоятелствата ще се развият по най-благоприятния начин и можете веднага да започнете да действате. Деловите преговори ще бъдат ползотворни.

Втората половина на деня ще донесе много изненади. Не е изключено запознанство, което ще получи романтично продължение. Не се страхувате да поемете инициативата и това ще се окаже уместно. В края на деня ще има възможност да помогнете на близък човек, изпаднал в затруднено положение.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще е много благоприятен за общуване. Можете лесно да намерите общ език с другите, бързо да се досетите за истинските планове и намерения на хора, за които не сте знаели нищо преди. Ще има шанс да се помирите с тези, с които сте били в конфликт. Чарът и способността да се разбирате с хората ще ви помогнат в бизнеса.

Можете да предприемете нещо ново - бързо ще постигнете първите успехи. Но обичайните неща може да изглеждат скучни, често ще се разсейвате и поради това рискувате да сгрешите. Те обаче ще могат да се забележат и коригират навреме.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят ще ви зарадва с приятни събития и добри новини. Няма да стоите без работа, с ентусиазъм ще се заемете с всичко ново, ще се опитате бързо да научите всичко, което поне теоретично може да бъде полезно. Няма да откажете да помогнете на приятели, изпаднали в трудна ситуация - те ще оценят вашата подкрепа.

Вероятна е добра покупка. Интуицията ще ви подскаже от какво можете да спестите и от какво е по-добре да не пестите пари. Няма да проявявате излишна екстравагантност, няма да сключвате сделки, за които по-късно да съжалявате.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят ще се развие добре, въпреки че първата му половина едва ли ще мине без грижи и вълнения. Възможни са злощастни съвпадения, досадни недоразумения. За щастие всички проблеми ще бъдат решени бързо и скоро дори ще спрете да мислите за тях.

По-късно ще дойде благоприятно време за работа и всякакви полезни дейности. Ще се справите отлично с решаването на сложни проблеми - опитът, натрупан преди много време, ще ви бъде полезен. Няма да има проблеми в общуването с нови познати, веднага ще разберете какво да очаквате от тях. Старите приятели ще ви разберат напълно.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви ден не от най-леките, но все пак успешни. Най-вероятно ще бъде пълен с неща, които са важни не само за вас, но и за много от вашите приятели. Най-вероятно ще трябва да мислите за хиляди неща наведнъж. Ще се справите с това перфектно, нищо няма да объркате, да забравите и нищо няма да убегне от погледа ви.

Мнозина ще искат да се сприятелят с вас, не са изключени и предложения за сътрудничество. Възможни са подаръци и знаци на внимание, романтични изненади, на които ще се зарадвате. Следобед ще трябва да обърнете внимание на семейни дела. Възрастните близки може да се нуждаят от помощ.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на деня ви очакват приятни изненади и щастливи случайности. Не са изключени бизнес предложения, които веднага ще ви заинтересуват. В такива случаи е по-добре да не прибързвате с решенията. Ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да направите изводи. Вероятно ще срещнете хора, които са ви липсвали.

Втората половина на деня също ще бъде приятна, но ще е доста по-спокойна. Подходяща е за правене на планове, размишляване за бъдещето. Няма да таите напразни надежди, правилно ще прецените силите си и ситуацията като цяло.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Както и да се развият нещата, вие ще запазите самообладание и здрав разум. Това ще ви помогне да успеете там, където другите са се провалили. Възможно е да ви предложат нещо необичайно. Интуицията ще ви подскаже какъв отговор да дадете. Струва си да се вслушате в нея, а не в многобройните и понякога противоречиви съвети на другите.

Денят е подходящ за пазаруване и решаване на финансови въпроси. Когато става въпрос за възможни печалби или печеливши инвестиции, можете да разчитате на своя опит. Но в личните отношения едва ли ще бъде полезен. Но и тук няма да направите грешки.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е