Мобилно меню

Хороскоп за вторник 22 август 2023 г. (Всички зодии)

За Раците денят обещава успехи в множество начинания, за Девите не всичко ще стане така, както биха искали, но няма да са на загуба - да не се отказват от плановете си
Хороскоп за вторник 22 август 2023 г. (Всички зодии)
4529


ОВЕН (21 март - 20 април)

Другите едва ли ще се съгласят с вас за всичко, така че най-вероятно ще е невъзможно да се избегнат спорове. Те обаче ще бъдат полезни, тъй като ще помогнат да се намери най-доброто решение в двусмислена ситуация.

Деловите отношения може да са доста напрегнати сутринта, но с времето всичко ще се нареди. Вечерта ще бъде благоприятна в комуникативно отношение. Семейните събития и приятелските събирания също ще вървят добре. Романтичната среща няма да ви разочарова, дори ако сте поканени на нея в последния момент.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще се справите отлично с трудна задача, ако сте постоянни. Малко вероятно е да успеете бързо да постигнете желания резултат, но няма да отстъпите след първия неуспех, ще направите няколко опита и всичко ще се получи. Едва ли си струва да очаквате помощ днес, но никой няма да посмее да се изправи срещу вас.

Вероятни са приятни събития в семейството. Ако преди отношенията с близките бяха напрегнати, днес можете да се споразумеете за всичко, да изгладите противоречията. Ще има шанс да видите стари приятели, които са ви липсвали.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще бъде трудно да запазите спокойствие в началото на деня. По това време плановете често ще се променят и отношението ще бъде нестабилно. Можете да се разстроите за дреболии, на които в други моменти просто не бихте обърнали внимание. Трудно ще се справяте с нови задачи, но ще се справяте добре с разрешаването на познати проблеми.

Втората половина на деня ще бъде много по-ползотворна и лека. Ще бъде благоприятна за комуникация. Ще се разберете  добре с различни хора, бързо ще се договорите за съвместни действия с нови познати.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят обещава успех в много начинания. Няма да губите време напразно, веднага ще се заемете с най-важното. Много различни хора ще искат да ви подкрепят и сред тях може да са скорошни съперници. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже на кого можете да се доверите.

Ще дойдат добри идеи. Най-вероятно те ще се отнасят до работа или бизнес. Някои Раци ще намерят прост и ефективен начин да увеличат доходите си. Вечерта можете да приемате гости - всички ще се забавляват. Времето е подходящо и за посещение на стари приятели или за разходка с тях.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не бързайте да вземате важни решения и реализирайте всички идеи, които имате днес. Ще сте склонни към прекален оптимизъм, надценяване на собствените си възможности. Няма да е лесно да изберете и съюзници - не трябва да се вярва на всеки, който ще ви направи добро впечатление.

Не може обаче да се нарече денят особено лош. Продължете с повишено внимание, избягвайте ненужното бързане и разчитайте на собствения си здрав разум. Най-вероятно това ще бъде достатъчно, за да избегнете сериозни проблеми. Вечерта влиянието на положителните тенденции ще се засили, очакват ви много приятни моменти.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не всичко ще стане така, както бихте искали. Но няма да сте на загуба и няма да се откажете от плановете си, определено ще намерите начин да реализирате всичко, което сте намислили. Възможно е стари познати, хора, с които някога сте работили заедно, да помогнат по въпросите.

Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Може да направите някои непланирани покупки. Безпогрешно ще изберете полезни неща и няма да плащате прекалено много за тях. Вечерта обещава приятни срещи за Девите, които ще ходят на светски събития.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на деня ще е доста натоварено. Разбирането с другите няма да е лесно - техните думи и действия могат да ви извадят от равновесие, да ви изнервят. Опитайте се да не се вълнувате. Ако управлявате емоциите си, бързо ще разберете как да се държите, за да изгладите недоразуменията и да не разваляте връзката.

Втората половина на деня ще е значително по-спокойна. Подходяща е за сериозни и важни дела, ще даде шанс да се реализира това, което е планирано отдавна. Късметът ще съпътства новите ви начинания.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Опитайте се да не се преуморявате. Ако можете да намалите натоварването и да отложите нещата, за да си осигурите малко свободно време, точно това трябва да направите. Дори кратка почивка ще ви помогне да се ободрите и да попълните енергийните си запаси.

Денят обещава необичайни запознанства. Ще имате възможност да общувате с хора, чиито възгледи са различни от вашите, а това ще се окаже много полезно. Някои Скорпиони ще намерят нови съюзници, ще могат да установят отношения с онези, които доскоро се смятаха за техни съперници. Възможно е и романтично привличане.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Очаква ви благоприятен ден. Още през първата половина ще стане ясно как да успеете в решаването на трудна задача, да се справите с решението на проблем, който преди това е притеснявал всички. Идеите, които ви хрумват, могат да изненадат другите. Не всички веднага ще подкрепят вашите планове, но скоро ще стане очевидно, че сте измислили нещо грандиозно.

Вероятни са парични потоци от неочаквани източници, както и бизнес предложения, които обещават ранно увеличение на доходите. Някои Стрелци ще трябва да заминат на пътешествие, за да решат някои семейни проблеми или да помогнат на близки. Тук всичко ще се нареди добре.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да се вслушвате особено внимателно в интуицията си сутринта. Именно нейните съвети ще ви помогнат да не правите грешки, да не попадате в капаните, поставени от недоброжелатели. Възможно е да се наложи да коригирате плановете си, да оставите настрана стари дела и да се съсредоточите върху решаването на нови проблеми. Не трябва да се притеснявате - малко по-късно можете да се върнете към това, което сте планирали преди.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Старите познати ще дадат отлични съвети, новите ще предложат нещо интересно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на деня се фокусирайте върху нещата, с които можете да се справите сами. Ще бъде трудно да се споразумеете с някого за съвместни действия в този момент, не са изключени разногласия и разгорещени спорове. Скоро обаче ситуацията ще се промени, ще забележите, че става по-лесно да се разбирате с другите.

Следобед домашните задължения може да изискват внимание. Възможно е да възникнат някои битови проблеми, чието решаване ще бъде свързано с неочаквани разходи. Но не трябва да се притеснявате особено - най-вероятно ще става въпрос за малки суми.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес звездите ще бъдат на ваша страна. Това трябва да се използва за решаване на сериозни проблеми, за справяне с някои важни въпроси. Вероятни са промени към по-добро в отношенията с колегите и ръководството. Можете да поемете инициативата в работата си, да споделите идеите си. Ще бъдете подкрепени дори от тези, които са били скептични към всякакви предложения преди.

Следобедът ще донесе добри новини. Възможно е точно по това време да се разреши проблемът, който ви тормози напоследък. Ще стане забележимо по-лесно да се разбирате с близките, понякога дори перфектно.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е