Мобилно меню

Хороскоп за вторник 23 май 2023 г. (Всички зодии)

На Стрелците ще им се наложи да се справят с известни разногласия в работата и у дома, Рибите е по-добре да действат самостоятелно, без да разчитат на чужда помощ
Хороскоп за вторник 23 май 2023 г. (Всички зодии)
569

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да започнете деня с полезни неща. Сутринта ще има шанс да спечелите професионални победи, да разрешите проблеми, за които напоследък много мислите. Това време ще бъде особено благоприятно и за разговори с близките. Бързо ще намерите общ език, ще се споразумеете за нещо важно.

Втората половина на деня също ще бъде успешна. Подходяща е, за да завършите започнатото по-рано, да направите равносметка, да се отървете от всичко излишно. Вечерта можете да отидете на романтична среща. Ще бъде необичайна и със сигурност ще я запомните.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Опитайте се да запазите спокойствие в началото на деня, въпреки че няма да е лесно. Емоционалният фон ще бъде по-напрегнат от обикновено, така че може да реагирате остро на дреболии, да се тревожите много за дребни провали. Близките ще бъдат до вас и ще се опитат да подобрят настроението ви. Благодарение на тяхната подкрепа ще се почувствате много по-добре.

Втората половина на деня ще бъде по-приятна. Бързо ще се справите с обичайната работа и няма да се разстроите дори когато трябва спешно да се заемете с нещо ново. Възможни са полезни запознанства, срещи с хора, които скоро ще станат ваши надеждни съюзници.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не се тревожете за малките неприятности и нещастни съвпадения, които е вероятно да се случат в началото на деня. Малко вероятно е в този момент всичко да върви по план, така че бъдете готови да импровизирате и да вземате решения в движение. Умението бързо да се ориентират в нови обстоятелства ще бъде особено полезно за Близнаците, които ще ходят на важни делови срещи.

Втората половина на деня няма да носи поводи за безпокойство. Напротив, по това време много неща ще се получат много добре. Промени към по-добро са възможни във всички сфери на живота. Благодарение на подкрепата на звездите бързо ще разрешите проблемите, които измъчват както вас, така и вашите близки.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Днес може да има повече работа, отколкото сте очаквали. Някои Раци ще трябва да отидат на непланирани пътувания, за да решат неочаквани проблеми. Ще се справите добре с всичко, което предприемете, положените усилия няма да са напразни. До края на деня ще бъдете изненадани колко много сте постигнали.

Въпреки че ще има много грижи, дори вечерта няма да можете да се оплачете от липса на енергия. Приятелите със сигурност ще предложат нещо интересно, ще се съгласите без много да мислите и няма да съжалявате.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Бъдете търпеливи, със сигурност ще ви е от полза в началото на деня. Събитията по това време може да се развият по-бавно, отколкото бихте искали, и другите няма да ви разберат веднага правилно, така че ще трябва да обяснявате най-простите неща няколко пъти. Но ако запазите положително отношение и добра воля, ситуацията скоро ще се промени към по-добро.

Втората половина на деня е подходяща за дейности, изискващи внимание към детайла, точност и концентрация. Тогава ще свършите чудесна работа, няма да допуснете дори дребни грешки. Едва ли ще имате нови идеи в този момент, но няма значение - другите със сигурност ще предложат нещо, което си заслужава.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте да се заемате с важни неща - сутринта едва ли е подходяща за това. По-късно ще имате много по-добри шансове да успеете. Освен това преди обяд едва ли ще можете да се съсредоточите върху едно нещо, много по-вероятно е да трябва да решите няколко проблема наведнъж.

Постепенно ситуацията ще се промени. Хората около вас ще се намесват по-малко в делата ви и ще задават въпроси по-рядко, ще можете да обърнете максимално внимание на сериозни задачи и бързо да разберете как да ги решите. Вечерта вероятно ще искате да промените обстановката, да посетите някое ново място. Любим човек с удоволствие ще ви прави компания.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не пропускайте да запомните идеите, които ви идват на ум сутринта. Те може да изглеждат странни и възможностите за изпълнение няма да се появят веднага, но по-късно определено ще се върнете към плана си. Първата половина на деня ще бъде успешна от професионална гледна точка. Везните, които наскоро са сменили работата си, ще се убедят, че са го направили с причина.

По-късно ще трябва да обърнете внимание на домакинските задължения. Може би заради тях ще се наложи да отложите планираните срещи и забавления. Но едва ли ще се притесните от това и като цяло ще сте доволни от протичането на деня.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня ще е особено благоприятно за общуване. По това време можете да планирате делови преговори, срещи с приятели и семейни събития. Лесно ще се разберете с нови познати и ще разберете идеално близките си. Охотно ще откликнат на вашите искания тези, които преди това са ги игнорирали.

В следобедните часове ще трябва да сте постоянни, без това едва ли ще можете да постигнете успех. Не са изключени неочаквани забавяния, възможно е нарушаване на отдавнашни споразумения. Колкото по-малко разчитате на другите, толкова по-бързо ще се справите със ситуацията и ще постигнете желания резултат.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Едва ли денят ще мине без разногласия в работата и у дома. Но няма да допуснете сериозен конфликт, ще изгладите отношенията и ще намерите решение, което ще се хареса на всички. Хората около вас ще го оценят. Отношенията, които преди са били напрегнати, ще се променят към по-добро. Възможно е тези, които изобщо не са ви забелязвали преди, да предложат подкрепата си.

Сутринта трябва да сте внимателни при решаването на финансови въпроси, дори и да става дума за незначителни суми.  Вечерта ще бъде успешна. Вероятни са изгодни сделки, парични постъпления. Някои Стрелци ще си върнат старите дългове.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Струва си да бъдете прецизни в комуникацията. Стойте далеч от тези, които често ви критикуват или ви изкарват от равновесие с язвителни забележки. За тях днес ще бъде особено лесно да ви развалят настроението. По-добре е да прекарате време с хора, които ви разбират и подкрепят. Благодарение на тях ще се почувствате много по-уверени, това ще ви позволи да успеете в бизнеса.

Не бързайте за никъде. Днес ще има повече дела от обикновено, но ще се справите с всичко навреме. И помнете - не всички задачи трябва да се решават самостоятелно. Наблизо има помощници, които са готови да поемат част от вашите грижи.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще трябва да отделите много време за решаване на проблемите на други хора. Най-вероятно поради това ще се наложи да отложите собствените си дела. Това няма да ви разстрои. С радост ще откликнете на молбите, ще подкрепите онези, които са изпаднали в трудна ситуация. До вечерта ще стане съвсем ясно, че усилията не са били напразни и благодарение на вас светът е станал малко по-добър.

Денят обещава необичайни срещи, запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Дори любовта от пръв поглед не е изключена. Разчитайте на интуицията си - тя ще ви подскаже как да се държите.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Започнете деня си с неща, които са по силите ви. На сутринта е по-добре да действате сами, без да разчитате на външна помощ. Хората, които преди това са обещали подкрепа, ще бъдат заети с решаването на собствените си проблеми, така че няма да могат да удържат на думата си.

Втората половина на деня ще бъде съвсем различна. Наблизо ще бъдат тези, които са готови да подкрепят всяка ваша идея, незабавно да се включат в решаването на сложни проблеми. Общите дела ще ви помогнат да се сприятелите с тези, с които преди сте поддържали изключително официални отношения. Възможно е запознанство, с което ще започне романтична история.

2023 © Варна е

Хороскоп за вторник, 25 юни 2024 г. (Всички зодии)

Много ТЕЛЦИ ги очакват приятни изненади в следобедните часове, времето е подходящо за общуване със стари и нови познати или посещение на някои семейни събития, ДЕВИТЕ ще ги сполетят неочаквани събития и ги очакват доста приятни изненади, ако не им се получават нещата по план, да импровизират и да измислят нещо в движение
Хороскоп за вторник, 25 юни 2024 г. (Всички зодии)
644


ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще има шанс да успеете, като действате точно както обичате - решително и бързо. Не всичко ще се получи веднага, но днес дори няма да ви минава мисълта да се откажете от започнатото, каквито и препятствия да възникнат. Сутринта едва ли ще имате нужда от помощ, но следобед подкрепата няма да е излишна. За нея можете да се обърнете както към стари, така и към нови познати.

Втората половина на деня ще бъде особено успешна във финансов план. Възможни са неочаквани парични постъпления и изгодни сделки. Влиянието на положителните тенденции в областта на любовните отношения също ще бъде забележимо, но все още не толкова значително.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

През първата половина на деня ще имате възможност да коригирате някои стари грешки и да наваксате пропуснатото по-рано. Но е малко вероятно да успеете да направите това сами. Бъдете готови да потърсите помощ от някой, който наскоро е критикувал вашите идеи. Днес той ще бъде вашият най-надежден съюзник.

Много Телци ще имат приятни изненади в следобедните часове. Времето е подходящо за общуване със стари и нови познати, посещение на някои семейни събития. Романтичната среща също ще мине добре, ако изберете място, което и на двама ви харесва.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Време е да се заемете с изпълнението на най-амбициозните и смели планове. Сега дори онези, които преди са се намесвали, са готови да ви помогнат. Интуицията ще ви подскаже колко можете да се доверите на такива съюзници. Човекът, който наскоро ви е обидил, ще се опита да се поправи. Дългогодишните разногласия ще бъдат забравени, макар и не веднага. 

Втората половина на деня ще ви позволи да се концентрирате върху домакинските задължения. Времето е подходящо за пазаруване - безпогрешно ще изберете неща, които ще зарадват както вас, така и вашите близки. Вечерта можете да приемате гости, всички ще си прекарат страхотно.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вероятни са непланирани посещения и срещи, които не очаквате. Съдбата може неочаквано да ви сблъска с човек, който преди това е играл много важна роля в живота ви. Ще има шанс за възстановяване на връзката. Много обаче зависи от това дали сте готови да поемете инициативата, да направите първата крачка или да признаете грешките си.

Това е добър ден за обичайната ви работа. Ще се справяте добре с рутинните задачи, те няма да ви се струват особено досадни. В следобедните часове може да се появят страхотни идеи, но благоприятният момент за тяхното реализиране ще настъпи малко по-късно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Отличен ден очаква лъвовете. Много неща ще станат по-добре, отколкото сте очаквали. Струва си да използвате подкрепата на звездите, за да се справите с някои важни и сложни въпроси, да решите сериозни проблеми. Много интересни открития ще направят Лъвовете, които ще се насочат към учене или изследователска дейност. Информацията, получена днес, ще бъде полезна в близко бъдеще.

Ще имате възможност да се срещнете с хора, за които сте чували много преди, да създадете собствено впечатление за тях. На съветите на собствената си интуиция днес трябва да се доверявате повече, отколкото на думите на други хора. Имайте това предвид, когато вземате решения.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Вероятни са някои неочаквани събития и приятни изненади. Бъдете готови за факта, че няма да можете да действате според плана - ще трябва да импровизирате и да измислите нещо в движение. Ще се справите просто страхотно. Въпреки това са възможни напрегнати моменти и безпокойство, така че емоционалното ви състояние ще остави много да се желае.

Опитайте се да прекарвате повече време с хора, които ви разбират и подкрепят. Възможно е да искате да говорите открито, избягвайки дълги обяснения и оправдания, а просто да говорите за това, което ви е на душата. В такива моменти подкрепата на близките е безценна, днес със сигурност ще я получите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Важно е да обръщате внимание на малките неща и да се опитате да не изпускате нищо от поглед. Денят не е лош, но все пак не може да се нарече безоблачен. Неочаквани инциденти, за които научавате, странни новини, изненадващи съвпадения могат да бъдат подсказки от съдбата. Благодарение на тях ще разберете накъде да продължите и как да се държите по-добре.

Вероятни са успешни пътувания, включително непланирани. Много Везни ще се вдъхновят както от смяната на обстановката, така и от самата възможност да видят нещо съвсем ново, да посетят места, за които са слушали много.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят няма да е лош, но ще е пълен с изненади. Те не винаги ще ви направят щастливи. Възможно е да се наложи да промените плановете си, да отложите някоя дългоочаквана среща или да откажете да посетите интересно събитие. Опитайте се да не се тревожите твърде много, защото скоро ще има възможност да наваксате.

Много Скорпиони днес ще изпаднат в нееднозначни ситуации. Добре е, че наблизо ще има хора, с които можете да се консултирате - собственият ви опит може да не е достатъчен, за да вземете правилното решение.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Първата половина на деня ще ви зарадва. Ще намерите отговори на въпроси, които са ви озадачавали, и ще разберете как да решите някой важен проблем. Не всеки веднага ще разбере хода на вашите мисли, така че бъдете търпеливи и бъдете готови да обяснявате прости неща няколко пъти. Някои Стрелци ще се ядосват за дреболии, но повечето представители на знака ще успеят да се справят с емоциите си.

Втората половина на деня не обещава главозамайващ успех, но тя също ще зарадва. Вероятни са приятни събития в семейството и промени към по-добро в отношенията с роднините.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Днес звездите ще бъдат на ваша страна. С тяхната подкрепа ще постигнете много в професионалната си област. Някои Козирози ще намерят начин да обезоръжат дългогодишни съперници и да изведат тайни врагове наяве. Почти всички представители на знака ще се възползват от способността да запомнят малки детайли и да забелязват това, което другите са пропуснали.

Възможно е в следобедните часове да се наложи да вземете важно решение относно личните отношения. Това няма да е толкова трудно, тъй като ще обърнете внимание на намека на интуицията си навреме.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Имате много работа. Бъдете готови не само да разрешите собствените си проблеми, но и да помогнете на тези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - всичко, което правите за другите, ще бъде от полза и за вас. Някои Водолеи днес ще срещнат много интересни хора, които малко по-късно ще станат надеждни съюзници. Други представители на знака ще получат изключително ценна информация.

Личните отношения ще се развиват хармонично. Няма да има разногласия с близките ви и ще направите най-благоприятно впечатление на тези, които срещате за първи път днес.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено упорити и затова ще успеете да постигнете отдавна поставените си цели. Усилията ви ще бъдат богато възнаградени. Възможно е някои ваши начинания да получат подкрепата на много влиятелни хора. Благодарение на тях бързо ще постигнете целите си. 

Втората половина на деня е подходяща за среща с някого, когото бихте искали да харесате. Ще бъде лесно да направите добро впечатление - просто се дръжте естествено и спокойно. Вероятни са промени към по-добро в отношенията със стари познати. Ще започнете да се разбирате по-добре.

2024 © Варна е