Мобилно меню

Хороскоп за вторник 23 май 2023 г. (Всички зодии)

На Стрелците ще им се наложи да се справят с известни разногласия в работата и у дома, Рибите е по-добре да действат самостоятелно, без да разчитат на чужда помощ
Хороскоп за вторник 23 май 2023 г. (Всички зодии)
433

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Струва си да започнете деня с полезни неща. Сутринта ще има шанс да спечелите професионални победи, да разрешите проблеми, за които напоследък много мислите. Това време ще бъде особено благоприятно и за разговори с близките. Бързо ще намерите общ език, ще се споразумеете за нещо важно.

Втората половина на деня също ще бъде успешна. Подходяща е, за да завършите започнатото по-рано, да направите равносметка, да се отървете от всичко излишно. Вечерта можете да отидете на романтична среща. Ще бъде необичайна и със сигурност ще я запомните.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Опитайте се да запазите спокойствие в началото на деня, въпреки че няма да е лесно. Емоционалният фон ще бъде по-напрегнат от обикновено, така че може да реагирате остро на дреболии, да се тревожите много за дребни провали. Близките ще бъдат до вас и ще се опитат да подобрят настроението ви. Благодарение на тяхната подкрепа ще се почувствате много по-добре.

Втората половина на деня ще бъде по-приятна. Бързо ще се справите с обичайната работа и няма да се разстроите дори когато трябва спешно да се заемете с нещо ново. Възможни са полезни запознанства, срещи с хора, които скоро ще станат ваши надеждни съюзници.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не се тревожете за малките неприятности и нещастни съвпадения, които е вероятно да се случат в началото на деня. Малко вероятно е в този момент всичко да върви по план, така че бъдете готови да импровизирате и да вземате решения в движение. Умението бързо да се ориентират в нови обстоятелства ще бъде особено полезно за Близнаците, които ще ходят на важни делови срещи.

Втората половина на деня няма да носи поводи за безпокойство. Напротив, по това време много неща ще се получат много добре. Промени към по-добро са възможни във всички сфери на живота. Благодарение на подкрепата на звездите бързо ще разрешите проблемите, които измъчват както вас, така и вашите близки.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Днес може да има повече работа, отколкото сте очаквали. Някои Раци ще трябва да отидат на непланирани пътувания, за да решат неочаквани проблеми. Ще се справите добре с всичко, което предприемете, положените усилия няма да са напразни. До края на деня ще бъдете изненадани колко много сте постигнали.

Въпреки че ще има много грижи, дори вечерта няма да можете да се оплачете от липса на енергия. Приятелите със сигурност ще предложат нещо интересно, ще се съгласите без много да мислите и няма да съжалявате.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Бъдете търпеливи, със сигурност ще ви е от полза в началото на деня. Събитията по това време може да се развият по-бавно, отколкото бихте искали, и другите няма да ви разберат веднага правилно, така че ще трябва да обяснявате най-простите неща няколко пъти. Но ако запазите положително отношение и добра воля, ситуацията скоро ще се промени към по-добро.

Втората половина на деня е подходяща за дейности, изискващи внимание към детайла, точност и концентрация. Тогава ще свършите чудесна работа, няма да допуснете дори дребни грешки. Едва ли ще имате нови идеи в този момент, но няма значение - другите със сигурност ще предложат нещо, което си заслужава.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте да се заемате с важни неща - сутринта едва ли е подходяща за това. По-късно ще имате много по-добри шансове да успеете. Освен това преди обяд едва ли ще можете да се съсредоточите върху едно нещо, много по-вероятно е да трябва да решите няколко проблема наведнъж.

Постепенно ситуацията ще се промени. Хората около вас ще се намесват по-малко в делата ви и ще задават въпроси по-рядко, ще можете да обърнете максимално внимание на сериозни задачи и бързо да разберете как да ги решите. Вечерта вероятно ще искате да промените обстановката, да посетите някое ново място. Любим човек с удоволствие ще ви прави компания.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не пропускайте да запомните идеите, които ви идват на ум сутринта. Те може да изглеждат странни и възможностите за изпълнение няма да се появят веднага, но по-късно определено ще се върнете към плана си. Първата половина на деня ще бъде успешна от професионална гледна точка. Везните, които наскоро са сменили работата си, ще се убедят, че са го направили с причина.

По-късно ще трябва да обърнете внимание на домакинските задължения. Може би заради тях ще се наложи да отложите планираните срещи и забавления. Но едва ли ще се притесните от това и като цяло ще сте доволни от протичането на деня.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на деня ще е особено благоприятно за общуване. По това време можете да планирате делови преговори, срещи с приятели и семейни събития. Лесно ще се разберете с нови познати и ще разберете идеално близките си. Охотно ще откликнат на вашите искания тези, които преди това са ги игнорирали.

В следобедните часове ще трябва да сте постоянни, без това едва ли ще можете да постигнете успех. Не са изключени неочаквани забавяния, възможно е нарушаване на отдавнашни споразумения. Колкото по-малко разчитате на другите, толкова по-бързо ще се справите със ситуацията и ще постигнете желания резултат.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Едва ли денят ще мине без разногласия в работата и у дома. Но няма да допуснете сериозен конфликт, ще изгладите отношенията и ще намерите решение, което ще се хареса на всички. Хората около вас ще го оценят. Отношенията, които преди са били напрегнати, ще се променят към по-добро. Възможно е тези, които изобщо не са ви забелязвали преди, да предложат подкрепата си.

Сутринта трябва да сте внимателни при решаването на финансови въпроси, дори и да става дума за незначителни суми.  Вечерта ще бъде успешна. Вероятни са изгодни сделки, парични постъпления. Някои Стрелци ще си върнат старите дългове.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Струва си да бъдете прецизни в комуникацията. Стойте далеч от тези, които често ви критикуват или ви изкарват от равновесие с язвителни забележки. За тях днес ще бъде особено лесно да ви развалят настроението. По-добре е да прекарате време с хора, които ви разбират и подкрепят. Благодарение на тях ще се почувствате много по-уверени, това ще ви позволи да успеете в бизнеса.

Не бързайте за никъде. Днес ще има повече дела от обикновено, но ще се справите с всичко навреме. И помнете - не всички задачи трябва да се решават самостоятелно. Наблизо има помощници, които са готови да поемат част от вашите грижи.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Днес ще трябва да отделите много време за решаване на проблемите на други хора. Най-вероятно поради това ще се наложи да отложите собствените си дела. Това няма да ви разстрои. С радост ще откликнете на молбите, ще подкрепите онези, които са изпаднали в трудна ситуация. До вечерта ще стане съвсем ясно, че усилията не са били напразни и благодарение на вас светът е станал малко по-добър.

Денят обещава необичайни срещи, запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Дори любовта от пръв поглед не е изключена. Разчитайте на интуицията си - тя ще ви подскаже как да се държите.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Започнете деня си с неща, които са по силите ви. На сутринта е по-добре да действате сами, без да разчитате на външна помощ. Хората, които преди това са обещали подкрепа, ще бъдат заети с решаването на собствените си проблеми, така че няма да могат да удържат на думата си.

Втората половина на деня ще бъде съвсем различна. Наблизо ще бъдат тези, които са готови да подкрепят всяка ваша идея, незабавно да се включат в решаването на сложни проблеми. Общите дела ще ви помогнат да се сприятелите с тези, с които преди сте поддържали изключително официални отношения. Възможно е запознанство, с което ще започне романтична история.

2023 © Варна е

Месечен хороскоп за ЮНИ

Скорпионите могат да се захванат решително с работа, през този месец ще имат шанс да постигнат много, За Козирозите юни ще бъде благоприятен месец да започнат да учат нещо полезно
Месечен хороскоп за ЮНИ
5

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Юни ще е доста неспокоен, неравномерен. Повече от веднъж или два пъти ще се наложи промяна на плановете. Колкото по-спокойни сте за това, толкова по-добре.

Вероятни са бизнес промени. Може би те няма да бъдат кардинални - например ще ви предложат нова работа във вече позната област или ще ви дадат възможност да преминете от един проект към друг, по-перспективен и обещаващ. Няма да е необходимо да губите време, опитвайки се да разберете нова ситуация, можете просто да продължите да действате, да постигнете целта си, като използвате обичайните методи.

И в работата, и у дома понякога ще възникват разногласия. Но най-вече ще ви разстроят недоразуменията с приятели, особено вероятно в средата на месеца. Напомняйте си често, че дори най-добрите хора имат слабости, които понякога може да бъдат простени.

Ако предварително сте се договорили с някого за съвместни пътувания, бъдете готови за факта, че те ще струват повече, отколкото сте очаквали. Това обаче няма да развали впечатленията и като цяло ще останете доволни от това как ще се получи всичко.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бъдете готови да защитите интересите си в началото на юни. Телецът, фокусиран върху работата, ще трябва да действа доста твърдо в този момент, за да укрепи позициите си, да отблъсне съперниците и да не стане жертва на груби, но не по-малко ефективни манипулации. Ще трябва да се държите много по-меко, ако възникнат домашни разногласия. Опитайте се да намерите истинската им причина. Може да не е възможно без някои доста неприятни разговори. Но след като приключат, отношенията ви с близките ще се подобрят значително.

Сериозният подход към бизнеса ще ви позволи да постигнете успех в средата на месеца. Ще се справите с това, което не е работило дълго време, ще намерите отговори на много важни въпроси. Опитайте се да прекарвате повече време с приятели и други близки хора по това време - общуването с тях ще ви даде необходимата енергия за големи постижения.

Последните дни на юни ще бъдат особено важни. Най-вероятно по това време ще имате нови цели и планове, ще разберете какво наистина искате да постигнете. Вслушвайте се в интуицията си, не позволявайте на другите да ви объркват с непоискани съвети.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Месецът може да бъде предизвикателен, ако предпочитате да се оставите на течението, отколкото да предприемете действия. Но интуицията ще ви подскаже навреме, че през юни си струва да положите усилия, за да промените ситуацията. Бързо ще разберете какво да правите, бъдете последователни и упорити, така че със сигурност ще постигнете целта си.

Най-забележими успехи ще постигнете там, където се изисква съобразителност и изобретателност. Дори обичайните задачи ще се опитате да решите по някакъв нетривиален начин. Това ще отвори много нови възможности и ще ви позволи да създадете много полезни контакти.

Относно запознанствата, вероятността те да получат романтично продължение през юни ще бъде особено голяма. Дори една чисто бизнес среща може да завърши много неофициално, ако нямате нищо против. Вероятни са и промени към по-добро във вече установени отношения. Тук обаче ще трябва да поемете инициативата.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Не се притеснявайте, юни може да бъде доста изтощителен, но ще бъде изпълнен с полезни неща. Много от тях също ще се окажат приятни, интересни, вдъхновяващи.

Трябва обаче бързо да определите приоритетите, за да не изразходвате твърде много време и усилия за нещо, което по-късно се оказва не толкова важно. Възможно е да се наложи да се консултирате с хора, които ви познават добре, защото вие самите ще сте на загуба.

Вероятен е напредък. Месецът ще бъде благоприятен както за тези, които продължават да се движат в отдавна избрана посока, така и за тези, които се заемат с нещо ново. Някои Раци ще помислят за започване на собствен бизнес. Обстоятелствата за това ще бъдат благоприятни.

Домашните задължения ще донесат радост. Въпреки това, не се увличайте много по тях. Дайте възможност на близките си да направят нещо полезно сами, погрижете се за вас. Те ще бъдат щастливи от това.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на юни може да се окаже трудно - ще трябва да вземате важни решения, да се справяте сами с трудни задачи. Някои представители на знака ще трябва да коригират грешките, направени преди много време. През това време обаче ще има и приятни моменти. Например, вероятни са полезни запознанства, срещи, които ще запомните дълго време. Някои Лъвове ще придобият и нови хобита. По-късно те могат да се превърнат в нов източник на доходи.

Втората половина на месеца ще е щедра на хубави случайности и приятни изненади. Може би ще получите предложения, на които не сте разчитали сериозно, и от този момент животът ви ще започне да се променя към по-добро. Вероятни са някои радостни събития в семейството. Отношенията със скъпите за вас хора ще станат по-топли, по-спокойни и по-хармонични. Лесно ще съгласувате общи планове, особено ако са свързани с пътуване или преместване.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не бързайте. Началото на юни е времето, когато трябва да преосмислите плановете си, да решите върху какво ще наблегнете сега и какво ще отложите за по-късно. Едва ли си струва да се обърнете към някого за съвет - за другите хора ще бъде трудно да разберат ситуацията, да разберат какви са вашите приоритети.

Обърнете внимание на това как се развиват отношенията с колегите и ръководството. Може да се разберете по-лесно, ако си позволите малко почивка от официалния стил на общуване. Да се ​​опитвате да се сприятелите с всички наведнъж не си струва, но малко по-небрежно поведение ще ви помогне да избегнете напрегнати моменти.

Втората половина на юни е подходяща за решаване на правни въпроси, сключване на сделки и оформяне на съответните документи. Всичко това ще изисква известно усилие, но вие няма да объркате или изгубите нещо от поглед. По-късно ще се похвалите, че сте проверили всичко, че сте внимателни към малките неща.

Ще има повече грижи вкъщи. Вероятни са неочаквани посещения и гостите могат да останат за дълго време. Комуникацията с близките ще ви хареса, но желанието да останете насаме със себе си често ще се появява във вас.

 

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Юни ще се развие добре, ако не бързате със заключенията, кажете и направите първото нещо, което ви хрумне. Запазете обичайната си предвидливост и можете да избегнете проблеми и загуби.

Вероятни са необичайни предложения за сътрудничество, в някои случаи ще става въпрос за промяна не само на мястото на работа, но и на сферата на дейност. Помислете дали наистина искате това, дали сте готови да започнете почти от нулата. Веднага щом си дадете честен отговор на този въпрос, ще можете да вземете решение относно плановете.

Като цяло юни ще бъде благоприятен от делова гледна точка. В личните отношения също ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Разногласията с близките, за които напоследък сте се тревожили, ще останат в миналото, защото ще започнете да разбирате по-добре тези, които са ви скъпи. А проблемите, които предизвикаха разгорещени дебати, могат да бъдат обсъдени спокойно и конструктивно.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Пригответе се за работа. През юни ще има шанс да постигнете много. Успехът не винаги ще дойде лесно, но интуицията със сигурност ще ви подскаже кога си струва да положите усилия и кога е по-добре да отстъпите. Благодарение на способността да забелязвате малките неща, да събирате ценна информация малко по малко и да правите правилните изводи, няма да попаднете в капаните, поставени от недоброжелатели, ще защитите интересите си и ще укрепите професионалната си позиция. Не е желателно да влизате в открита конкуренция и като цяло е по-добре да избягвате всякакви конфликти - те ще ви отдалечат от това, което е наистина важно.

През първата половина на юни често ще се появяват нови задачи, така че определено ще трябва да промените плановете си, за да се справите бързо с най-неотложните дела. Но втората половина на месеца ще бъде по-спокойна. Подходяща е за започване на работа по нови проекти, но не толкова професионални. Каквато и да е важната цел за вас, в края на юни ще можете да направите важни стъпки към нея.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на юни ще отвори много нови възможности, опитайте се да не пропуснете нито една от тях. Ще бъдете добри в решаването на наистина сложни проблеми, ще разберете това, за което преди сте имали само далечна представа. Но за вас ще бъде особено важно да можете да общувате с различни хора, да намерите подход към тези, които са напълно различни от вас. Благодарение на него можете да привлечете подкрепата на влиятелни хора, да намерите помощници, ако са необходими.

Опитайте се обаче да избягвате претоварването. Имате много енергия, но нейните запаси не са неограничени. Малки паузи за почивка, смяна на обстановката със сигурност ще ви се отразят добре.

Втората половина на месеца обещава парични постъпления. Моментът е добър за решаване на финансови въпроси - няма да бъдете несериозни, няма да се поддавате на мимолетни импулси или да градите илюзии. Възможно е да възникнат някои трудности в личните отношения. Общуването с близките ще изисква повече търпение от обикновено. Не винаги ще бъдете разбрани правилно, така че не пропускайте възможността да обяснявате дори това, което изглежда очевидно.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Юни е изключително благоприятен месец да започнете да учите нещо полезно. За да направите това, изобщо не е необходимо да седите на училищна маса. Търсете нова информация по въпроси, които ви интересуват, общувайте с хора, чийто опит е полезен, опитайте нови подходи към познати неща. Ще научите много полезни неща, ще придобиете опит, който скоро ще ви бъде полезен. Някои Козирози ще започнат да разбират себе си по-добре, да разберат какво преди това им е попречило да продължат напред.

Благоприятен месец ще бъде за пътувания до нови за вас места, необичайни екскурзии, както и всякакви дейности, които обещават ярки впечатления. Ако сте придружени от любим човек, това ще ви сближи още повече, ще ви помогне да се опознаете по-добре.

Бъдете готови да надхвърлите обичайното - най-вероятно през юни ще е просто необходимо за изпълнение на вашите желания. Предпазливостта и предвидливостта са похвални, но внимавайте да не ви попречат да пропуснете наистина интересни възможности.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на юни умението да се отнасяте философски към всичко случващо се ще ви бъде много полезно. Това време може да донесе някои двусмислени събития и няма да стане ясно веднага как да реагирате на тях. Мислете, чакайте, наблюдавайте какво се случва, но в същото време се опитайте да запазите вътрешен мир, да не правите мрачни прогнози и да не се страхувате от това, което вероятно никога няма да се случи. В този момент вашата подкрепа ще бъде особено важна за близките. Някои Водолеи ще станат опора за онези, от които самите те често са получавали помощ преди.

Втората половина на месеца като цяло ще бъде по-лека и приятна. Тя обещава промяна към по-добро във всички области на живота. Вярно е, че събитията няма да се развият толкова бързо, колкото бихте искали. Но интуицията ще ви подскаже - не е нужно да се опитвате бързо да промените ситуацията, много по-полезно е да се придържате към по-бавен ритъм. Опитайте се да наблюдавате внимателно всичко наоколо - има шанс да направите важни открития.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

Юни ще се отличава с особено нестабилен емоционален фон. Запазването на спокойствие ще бъде по-трудно от обикновено. Опитайте се да следите настроението си, не се поддавайте на мрачни мисли и просто мислете повече за доброто. Друга особеност на този месец е, че много неща ще бъдат във вашите ръце. Затова ще бъде грешка да чакате някой да се погрижи за вас, да поеме отговорност, да вземе решения, самата мисъл за които ви изнервя. Ще трябва сами да се погрижите за собственото си благополучие.

Ситуацията в работата може да се промени. Вече не можете да останете в сянка. Време е да покажете на какво сте способни, какво сте научили. Не бъдете скромни - имате с какво да се гордеете и с какво да се похвалите. Да, някой ще завиди на вашите постижения. Но ще има много повече, които ще ги оценят.

2023 © Варна е