Мобилно меню

Месечен хороскоп за АВГУСТ

Раците няма от какво да се притесняват, през целия месец влиянието на положителните тенденции ще преобладават за тях, Лъвовете ги очаква един много интересен, но пък и натоварен месец
Месечен хороскоп за АВГУСТ
14025

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

В началото на август ще имате много задачи. Не с всяка ще бъде лесно да се справите. Напротив, решаването на някои проблеми ще изисква сериозни усилия. Но няма да отстъпите пред трудностите, ще покажете постоянство и няма да пропуснете да постигнете целта си. Не всичко ще се получи веднага, но не се притеснявайте и разстройвайте. Интуицията ще ви подскаже, че промените към по-добро са наблизо и няма да сбърка.

Запомнете - първата половина на август не е най-доброто време за вземане на важни решения или радикална промяна на живота ви. По-добре е да изчакате малко. Втората половина на месеца ще отвори много повече възможности и като цяло ще се окаже по-благоприятна за някои сериозни дела.

Енергията всеки ден ще става все повече и повече. В последните дни на август ще се чувствате добре. Времето е подходящо за пътуване, спорт, както и за някои дейности, свързани с физическа активност, изискваща издръжливост.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

В началото на август ще сте по-впечатлителни от обикновено, ще бъде трудно да запазите спокойствие. Може да се тревожите за това, на което преди не сте обръщали внимание, да реагирате остро на всякакви незначителни събития. По това време е важно да следите настроението си, да не падате духом, да не се поддавате на раздразнение и гняв. Не забравяйте, че проблемите, които възникват през този период, са временни. Някои от тях скоро ще се разрешат от само себе си. С останалото ще се справите.

Втората половина на август със сигурност ще ви удиви с приятни изненади. Бъдете готови за факта, че ще трябва да промените плановете си в движение, да измислите нещо съвсем ново. Импровизациите ви обаче ще бъдат успешни, дори ако преди не сте могли да се похвалите със способността бързо да вземате решение или да измислите нещо гениално буквално в движение.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Събирайте информация, анализирайте я, размишлявайте. Наблюдението и логиката ще ви бъдат най-важните помощници - благодарение на тях няма да направите сериозни грешки, няма да се объркате, няма да попаднете в капаните, поставени от недоброжелатели. Възможно е събитията от този месец да повлияят на плановете ви или да ви помогнат да погледнете по различен начин на това, което преди е изглеждало напълно очевидно и недвусмислено. Не се вкопчвайте в старото, бъдете готови за промяна.

Месецът ще е благоприятен за общуване. Добре е да се срещате с различни хора. Ще има възможност за укрепване на бизнес и лични отношения, придобиване на полезни връзки и намиране на съюзници. Лесно ще спечелите доверието на нови познати, но няма да злоупотребявате с него.

Финансовите въпроси ще бъдат решени успешно. Някои Близнаци ще инвестират в перспективни проекти и скоро ще реализират печалба.


РАК (22 юни - 22 юли)

Няма от какво да се притеснявате - през целия месец влиянието на положителните тенденции ще преобладава. Ще има много интересни възможности в сферата на бизнеса. Възможно е да искате да смените работата и веднага да ви бъде предложено точно това, от което се нуждаете. В кариерата на някои Раци е възможен истински пробив. Имайте предвид, че тук важна роля ще играят не само вашите професионални заслуги, но и вашите лични качества, например способността да намирате подход към различни хора, да създавате полезни връзки.

Август ще бъде успешен за учещите. Ще разберете това, което изглежда много трудно, ще придобиете знания, които ще приложите в близко бъдеще.

Експериментирайте, опитайте нещо, действайте - звездите са на ваша страна, благодарение на тяхната подкрепа можете да постигнете много. Инициатива може да бъде проявена във всички сфери на живота. И личните отношения не са изключение.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви интересен и натоварен месец. През август ще трябва да работите много повече от обикновено. Но нещата ще са и изключително вълнуващи, така че едва ли ще се оплаквате от живота. Решаването на много въпроси може да изисква повече сила и енергия, отколкото сте очаквали. Не винаги другите ще подкрепят вашите начинания. Неприятна изненада ще бъде, че дългогодишни съюзници ще откажат да ви помогнат. Но не трябва да се разстройвате поради това - можете да се справите добре и без тях.

Трябва да се внимава, когато става въпрос за финанси. Сделките, направени набързо, няма да донесат печалба, а големите спонтанни покупки няма да бъдат много успешни. Не е желателно да се вземат заеми, но е по-добре да откажете и да заемате пари на някого.

Опитайте се да обърнете повече внимание на най-близките хора, покажете снизхождение към техните слабости. Така ще избегнете проблеми в отношенията, дребни разногласия, които биха могли да развалят настроението на всички.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Месецът ще започне спокойно и приятно. Ще имате възможност да се отпуснете, да съберете сили и да обмислите плановете си. Възможно е да искате да говорите с хора, с които не сте общували отдавна. Интуицията ще ви подскаже - именно те могат да дадат добър съвет или да ви помогнат да се ориентирате в ситуацията, да споделят страхотни мисли и да предложат полезни идеи.

До средата на август е по-добре да не бързате. Не се притеснявайте - интересните възможности няма да ви убягнат. Дори и да пропуснете нещо, със сигурност ще наваксате по-късно без затруднения.

Втората половина на месеца ще бъде съвсем различна. Всеки ден ще има все повече и повече дела и грижи, няма да можете веднага да свикнете с новия ритъм. Най-важното е да не се отказвате от това, което сте започнали, да не се отказвате от онези идеи, които наскоро са ви вдъхновили.

Подкрепата на близките ще бъде важна. С тях можете да говорите за много неща - от дреболии до нещо сериозно и важно. Във всеки случай ще почувствате, че наоколо има хора, които наистина ви разбират.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На моменти август ще бъде доста напрегнат. Ситуацията често ще се променя и трудно ще можете да действате според плана. Ще трябва да импровизирате, да измисляте нещо в движение. Ще се справите добре, но не винаги ще е ясно за другите защо сте решили да постъпите така, а не иначе. Бъдете готови за дълги, подробни обяснения.

Възможно е напрежение в деловите отношения. Някои Везни ще бъдат толкова разстроени от липсата на подкрепа от партньорите, че ще се замислят за прекратяване на сътрудничеството. Колегите може да се държат грозно, някои техни действия ще ви разстроят сериозно. Но всичко това няма да ви попречи да постигнете целите си и да изпълните всичките си планове навреме. След това ще преосмислите ситуацията и ще решите как е най-добре да действате.

Ще се зарадвате на общуването с близки, стари приятели. Възможно е да искате да възстановите някаква стара връзка и ще има такава възможност.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Месецът ще бъде ярък, благоприятен и наситен със събития. Нещо все пак няма да върви по план и събитията ще се развиват бързо и ще трябва бързо да вземате решения. Някой в ​​такава ситуация би бил объркан, а вие веднага ще разберете как да действате, да поемете инициативата навреме и да извлечете много ползи от настоящата ситуация.

Ще трябва да работите повече от обикновено. Дори ще ви хареса, защото ще има реална възможност да се изкачите по кариерната стълбица, оставяйки конкурентите зад себе си. Освен това дори и най-малките ви победи няма да останат незабелязани. Хората, които им обърнат внимание навреме, скоро ще станат най-надеждните ви съюзници.

Възможно е да се появят нови грижи и отговорности не само в работата, но и у дома. Опитът ще ви помогне да се справите с тях. Няма да е толкова трудно, колкото си мислите в началото.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Още в началото на месеца ще се настроите на сериозна вълна и това ще бъде много полезно от делова гледна точка. Август ще бъде благоприятен за работа, решаване на всякакви въпроси, свързани с финанси и бизнес. Вярно е, че ще трябва да имате търпение, защото няма да можете да видите резултатите от труда си веднага. Но това няма да ви разстрои - интуицията ще ви подскаже, че понякога може да изчакате малко.

Възможен е напредък по дела, които се проточват повече от месец. Но за да го постигнете, ще трябва да бързате и да притискате някого, а това ще се окаже много неприятно преживяване. Но ще разберете към какво се стремите и няма да се отказвате, докато не постигнете целта си.

Вероятни са необичайни събития в семейството, добри новини за близки хора. Ако напоследък са се натрупали някои разногласия, през август ще бъде възможно да се разберете с всички и да намерите компромиси.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на август е подходящо за поемане на нови дела и проекти. Те могат да бъдат големи и сложни, изискващи участието на много хора, чиято работа трябва да организирате. Ще се справите чудесно. Този период ще бъде не по-малко благоприятен и за решаване на по-скромни задачи, с които можете да се справите сами.

През втората половина на месеца са възможни забавяния в бизнеса и нарушаване на отдавнашни споразумения. Не са изключени неприятни финансови загуби. Те ще са незначителни, но ще ви развалят настроението за известно време.

В личните отношения през целия месец ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Тук не можете да се страхувате от неприятни изненади и неочаквани проблеми. Ще се разбирате добре с тези, които са ви скъпи, а близките ще ви разбират прекрасно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви добър месец. Благодарение на подкрепата на звездите ще можете да постигнете отлични резултати в много случаи, да завършите успешно това, за което вече сте посветили много усилия. Разбира се, това не означава, че август ще бъде напълно лишен от трудности. Ще има напрегнати моменти и злощастни стечения на обстоятелствата. Но като цяло картината ще бъде много приятна, така че дребните проблеми няма да развалят настроението ви, няма да ви накарат да се тревожите и притеснявате дълго време.

Вероятни са значителни бизнес промени. Някои Водолеи ще се изкачат по кариерната стълбица няколко стъпала наведнъж, други ще получат оферти, за които отдавна са мечтали, трети ще сключат сделки, които ще им донесат печалба.

Не са изключени дребни кавги с любими хора, моменти на неразбиране. Най-често ще става въпрос за дреболии, така че не разваляйте настроението нито на другите, нито своето. Ще се отнасяте към много неща с хумор и това ще изглади острите отношения.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Пригответе се за промени в живота. Те няма да са неочаквани и внезапни, но все пак може да са по-значими, отколкото сте очаквали. Но във всеки случай ще имате време да обмислите всичко, да решите как най-добре да действате, в каква посока да се движите. Можете да се консултирате с хора, които ви познават отдавна. Техните съвети ще са много полезни.

Обърнете внимание как се развиват отношенията ви с бизнес партньорите и съюзниците. Август ще ви даде шанс да заздравите важни връзки, да привлечете подкрепата на влиятелни хора. В същото време ще разберете кой само се преструва, че ви подкрепя. Някои Риби ще разобличат интригите на стари недоброжелатели.

До края на август ще забележите, че мнението ви за много неща се е променило. Възможно е да искате да се откажете от старите навици, да преминете към напълно нов начин на живот. Имайте търпение. Всичко ще се получи, ако действате последователно и без да бързате.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)

КОЗИРОЗИТЕ е добре да бъдат особено внимателни към финансовите въпроси, грози ги опасност от загуби поради неправилно оформени документи, за СКОРПИОНИТЕ концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено, членове на семейството и колеги ще ги разсейват по незначителни причини
Хороскоп за четвъртък, 18 април 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Сутринта се опитайте да бъдете внимателни и да не се поддавате на прекален оптимизъм. Избягвайте да давате обещания, може да не успеете да ги спазите. Когато решавате работни проблеми, бъдете особено внимателни и акуратни - вероятността от грешки днес е малко по-висока от обикновено. Няма да е лесно да предвидите как ще се развият събитията, затова не вземайте отговорни решения, изчакайте по-благоприятен момент.

Някои Овни могат да развият стремеж за силни усещания. Въвличането в ново приключение е съвсем приемливо, само не забравяйте да бъдете предпазливи.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бързо ще се справите с важни въпроси. Натрупаните професионални знания и опит ще бъдат достатъчни, за да вземете правилни решения, да мотивирате другите да предприемат необходимите действия и да получите желания резултат. Ръководството ще Ви окаже помощ и съдействие. Телците, които отиват на пътешествия, ще имат късмет. 

В средата на деня може да се появи краткотрайна склонност към конфликти. Имайте това предвид и се опитайте да се контролирате, тогава ще можете да избегнете трудностите при взаимодействието с другите. Вечерта е благоприятна за общуване с близки и обсъждане на планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще подходите творчески към всеки проблем и именно благодарение на това ще постигнете забележим успех. Здравата амбиция и ентусиазъм ще ви помогнат да се справите и с най-трудните задачи. Можете да предприемете нещо ново, да споделите идеи - ще бъдете подкрепени. Близнаците, които спортуват, трябва да обърнат повече внимание на тренировките.

Как ще се развие вечерта зависи от способността ви да се справяте със собствените си емоции, да се ръководите от здравия разум, а не от мимолетни желания. Опитайте се да бъдете сдържани в разходите и умерени в храната - сега няма нужда от излишъци.


РАК (22 юни - 22 юли)

Сутринта общуването с роднини и колеги няма да е лесно поради повишена чувствителност и възприемчивост. Бъдете търпеливи, този период ще продължи само няколко часа, а останалата част от деня ще протече доста благоприятно. Ще имате интересни идеи, които ще срещнат одобрението на началството. Авторитетът ви в очите на колегите ще нарасне значително. 

Вечерта е подходяща както за излизане, така и за почивка в компанията на любим човек. Самотните Раци трябва да отидат на интересно събитие. Там те веднага ще се окажат в центъра на вниманието и може би дори ще завържат ново запознанство.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Още от сутринта можете спокойно да изразявате идеите си и да правите предложения. Дори първоначално да срещнете съпротива, пак ще можете да намерите подходящи аргументи и да убедите всички, че сте прави. Ще успеете да направите много, да укрепите авторитета си и да се докажете пред ръководителите си. Лъвовете, занимаващи се с бизнес, ще имат късмет да получат най-изгодните условия при сключване на сделки. 

Въпреки това, не позволявайте на успеха да ви главозамае. Въздържайте се от необмислено харчене и посещаване на многолюдни вечерни събития. Ще бъде по-добре да прекарате вечерта с любими хора, в спокойна обстановка.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят няма да е лесен, съобразете се с това и не изисквайте много от себе си. Ако е възможно, преместете най-важните и глобални задачи за по-подходящо време. Погрижете се за рутинни дела, подредете документите си, коригирайте всякакви дребни недостатъци. Избягвайте близки контакти с колеги и ръководство, намирането на общ език ще бъде по-трудно от обикновено.

Приятната вечер ще послужи като компенсация за трудния ден. Семейните Деви ще получат осезаема подкрепа от близките. Тези, които тепърва започват да изграждат връзка, ще имат успешна романтична среща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Сутринта ще е ползотворна, затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Вие не само ще можете да се справите с работни проблеми, но и ще разбирате добре хората. Следователно ще бъде особено лесно да общувате с колеги. Везните, които са планирали преговори, също ще имат късмет да намерят решение, което ще удовлетвори всички страни. 

Вечерта можете да поканите на гости бъдещи бизнес партньори. Неформалната атмосфера ще ви позволи бързо да намерите общ език и да се споразумеете за сътрудничество. Ако решите да бъдете просто със семейството си, струва си да обсъдите планове за бъдещето и други важни въпроси.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Концентрирането върху работата ще бъде по-трудно от обикновено. Членове на семейството и колеги ще започнат да ви разсейват по незначителни причини. Ще започнете да приемате всичко твърде лично, което ще ви затрудни да запазите спокойствие. Проверете отново цялата важна информация и се уверете, че документите са попълнени правилно.

Следобед ще се отвори втори шанс и ще можете да разрешите някои ключови проблеми. Напълно възможно е да успеете да поставите добра основа за бъдещи успехи. Самотните Скорпиони ще имат възможност да развият връзка с някой от старите си познати.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да е лесно да намерите общ език с колеги, шефове или бизнес партньори. Но ако защитавате преди всичко професионалните си интереси, тогава всичко ще върви добре и ще можете да намерите компромисно решение във всяка ситуация. Въздържайте се от големи покупки - има голям риск да закупите нещо, от което наистина не се нуждаете, и да съжалявате за неразумните разходи.

Някои Стрелци ще преживеят нов обрат в личния си живот. Възможен е служебен роман или ново запознанство. За тези, които са във връзка от дълго време, чувствата ще станат още по-силни и топли.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Интуицията ви ще се изостри, което ще ви помогне да избегнете неприятности и да решите много проблеми във ваша полза. Но в същото време е вероятна тенденция към известен авантюризъм. Опитайте се да не я следвате, сега не е моментът да поемате рискове. Бъдете особено внимателни към финансовите въпроси, има опасност от загуби поради неправилно оформени документи.

Вечерта е най-добре да се приберете и да се въздържате от дълги пътувания и посещения при приятели. Семейните Козирози не трябва да правят далечни планове и да дават сериозни обещания, има голяма вероятност да се появят нови фактори, които ще повлияят на крайния резултат. 


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

На сутринта няма да сте твърде склонни към ударна работа. Ще искате да се отпуснете, да се поглезите, да следвате импулсите на момента. Бъдете внимателни, прекомерното самоугаждане може да ви струва скъпо по-късно. Ако ви е трудно да се концентрирате, съсредоточете се поне върху най-неотложните задачи. Заетите в бизнеса Водолеи не трябва да сключват важни сделки.

По-добре е да прекарате вечерта в спокойна атмосфера, да не пътувате никъде и да не каните никого у вас. Не е най-доброто време за срещи, но комуникацията с членовете на семейството със сигурност ще бъде от полза.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Всичко ще ви се получи днес. Бързо ще разберете как да решавате сложни проблеми, взаимодействието с колегите ще бъде конструктивно, преговорите с бизнес партньори ще се увенчаят с успех. Денят е особено благоприятен за Рибите, които се готвят за изпити или се занимават с повишаване на квалификацията, те ще могат да направят повече от планираното.

Вечерта е възможна повишена раздразнителност, която може да провокира конфликт с близките. Въпреки това, ако общувате учтиво и приятелски, тогава всякакви проблеми ще бъдат избегнати.

2024 © Варна е