Мобилно меню

Месечен хороскоп за ДЕКЕМВРИ

ЛЪВОВЕТЕ ги очаква много натоварен и ползотворен декември, ще действат бързо, няма да губят време за дреболии и ще имат време да направят повече, отколкото са планирали, РАЦИТЕ през декември могат да постигнат значителен напредък в работата си, ако се решат да не действате сами, а да намерят съюзници, на които да разчитат
Месечен хороскоп за ДЕКЕМВРИ
5866

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Ще имате много работа през декември, така че е по-добре да не си губите времето. През първата половина на месеца ще е полезно да се съсредоточите върху решаването на професионални проблеми. Времето е подходящо за важни срещи, преговори относно смяна на работа или начало на дългосрочно сътрудничество. Обърнете внимание как се развиват отношенията ви с дългогодишни съюзници. Ако възникне недоразумение, струва си да изясните всичко възможно най-скоро, това ще избегне много проблеми.

За много Овни общуването с близките и семейните дела ще останат на заден план в началото на декември. Представителите на знака ще се фокусират върху собствените си преживявания и мисли за бъдещето. Запомнете - има с кого да се консултирате и към кого да се обърнете за подкрепа. Комуникацията с приятели, близки и любими хора ще ви даде много положителни емоции и ще ви вдъхнови.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Декември ще бъде успешен от делова гледна точка. Вярно е, че обстоятелствата може да не се развият точно както сте очаквали, така че засега ще трябва да изоставите изпълнението на някои планове. Можете да използвате този месец, за да си поставите нови цели и да решите върху какво ще се фокусирате в близко бъдеще. Декември е подходящ и за решаване на финансови въпроси. Тук няма да поемате рискове, ще предпочетете да действате внимателно и няма да съжалявате.

Ще се забележи и влиянието на положителните тенденции в личните отношения. Ще започнете да разбирате много по-добре близките си, ще намерите общ език с онези, с които преди не сте могли да се разбирате. Не са изключени приятни запознанства и срещи, които ще ви направят силно впечатление. Мнозина ще оценят любовта към живота и оптимизма ви, способността ви да радвате себе си и другите. Отношенията, които преди са били чисто приятелски, могат да придобият романтичен характер. Всичко ще зависи от това дали искате да поемете инициативата.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Декември ще изисква проницателност в деловите отношения. От една страна, ще имате възможност да намерите съюзници и с тяхна помощ да затвърдите професионалните си позиции. От друга страна, има опасност нови партньори да се опитат да ви използват в своя полза. Ако планирате да сключвате сделки, внимателно проучете всички условия и се уверете, че документите са правилно подготвени. Не трябва да рискувате пари - нито вашите, нито чужди, или да ги инвестирате в съмнителни проекти.

В личните отношения е малко вероятно да възникнат сериозни проблеми. Напротив, ще ви бъде по-лесно от обикновено да се разбирате с любимите хора. Семейните разногласия ще останат в миналото. Благодарение на безусловната подкрепа на близките ви ще се чувствате спокойни и уверени. Декември е благоприятен за запознанства с нови хора. Може би началото на приятелска или романтична връзка.


РАК (22 юни - 22 юли)

През декември можете да постигнете значителен напредък в работата си, ако решите да не действате сами, а да намерите съюзници, на които да разчитате. Възможно е вашите идеи да заинтересуват влиятелни хора, чиято подкрепа ще разкрие нови възможности за вас. Може да се появят съвсем нови неща и задачи. Някои Раци ще трябва да изпълняват чужди задължения. Случващото се няма да им се хареса, но те ще се справят с раздразнението и ще се опитат да се справят с всичко възможно най-добре.

Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Ще бъдете по-малко емоционални и по-разумни от обикновено - това ще направи много по-лесно общуването с тези, които преди не са ви разбирали. Много семейни разногласия ще останат в миналото. Заедно с близките ви ще вземете важни решения и скоро ще намерите начин да ги реализирате.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Очаква ви много натоварен и ползотворен декември. Ще действате бързо, няма да губите време за дреболии, така че ще имате време да направите дори повече, отколкото сте планирали. Вярно е, че ще трябва да отделите известно време за коригиране на грешките на други хора. Ще приемете това спокойно и като цяло през декември няма какво да ви извади от равновесие.

Вероятни са дребни разногласия в работата и ще има повече спорове с колегите от обикновено. Но няма да възникне сериозен конфликт, ще можете бързо да изгладите всички недорумения. Освен това ще намерите подход към тези, с които преди изобщо не сте се разбирали.

Декември обещава интересни срещи и приятни запознанства. Много хора веднага ще ви харесат и няма да се налага да се стараете много за това. Дори тези, които обикновено забелязват само недостатъците на другите хора, ще обърнат внимание на най-добрите ви качества. Възможен е и романтичен интерес. Тук обаче е по-добре да не губите ума си и да не бързате. Опитайте се да опознаете човека, когото харесвате толкова много.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Очаква ви добър месец. Особено силно ще бъде влиянието на положителните тенденции в деловата сфера. Хората, които преди са създавали препятствия по пътя ви, сега ще бъдат заети с нещо друго, така че едва ли има нещо, което да ви попречи да продължите напред. При решаването на професионални проблеми ще проявите постоянство и благодарение на това ще постигнете напредък там, където другите смятат ситуацията за безнадеждна. Разбира се, подобни успехи няма да останат незабелязани. Това означава, че много скоро ще получите интересни предложения.

През декември ще има много работа, но това не означава, че няма да остане време за нещо приятно. Ще има възможност да посетите някои интересни събития, да се върнете към старо хоби или да придобиете ново. Вероятни са необичайни запознанства. Декември е време за срещи с хора, чиито възгледи, навици и действия могат да ви изненадат много, но това по никакъв начин няма да попречи на началото на приятелства или романтични връзки.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на декември може да бъде доста натоварено. В работата ще възникне трудна ситуация и няма да разберете веднага как е най-добре да действате. Дългогодишни съюзници или хора, чийто опит се е оказал полезен преди това, ще ви помогнат да намерите изход от ситуацията. Опитайте се да не давате повод за слухове и клюки и стойте далеч от тези, които често разпространяват непроверена информация. Колкото по-малко хора знаят какво правите и какви проблеми решавате, толкова по-добре. Влиянието на положителните тенденции ще се увеличи доста бързо, още в средата на месеца ще има поводи за радост и ще се открият нови възможности в сферата на бизнеса. По-късно сложни финансови въпроси ще бъдат успешно разрешени.

Не се страхувайте да поемете инициативата в романтична връзка. Много мечти може да се сбъднат през декември, но това няма да се случи от само себе си. Първата стъпка ще трябва да направите вие. Някои Везни ще могат да възстановят връзки, за които съжаляват, че са ги прекъснали.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не бързайте да променяте плановете си или да се отказвате от това, което сте замислили преди. Много ще зависи от това как ще подредите приоритетите си, особено в деловата сфера. По-добре е да се съсредоточите върху някои значими и мащабни проекти, отколкото да губите време и енергия за дреболии. През първата половина на декември е по-добре да вземате решения и да ги изпълнявате сами, това ще избегне много неприятни моменти. По-късно ще дойде подходящият момент за сътрудничество. Ако искате да съберете екип от съмишленици, няма да е трудно да го направите.

Както в работата, така и извън нея особено често ще попадате в центъра на вниманието. Дори хора, които преди не са забелязвали никого освен себе си, ще проявят искрен интерес към вас. Възможно е да започнат някакви необичайни връзки, които скоро ще станат много важни за вас. Звездите ще бъдат благосклонни към влюбените Скорпиони - очакват ги много приятни изненади.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

През декември ще успеете да постигнете успех в бизнеса благодарение на способността си да се разбирате с различни хора и да намирате подход към всеки. Планираните срещи ще бъдат успешни, преговорите, от които вече не сте очаквали нищо добро, ще бъдат успешно завършени. Началото на декември е подходящо за разрешаване на финансови въпроси. По-добре е да завършите важната документация до този момент, тъй като по-късно ще трябва да се съсредоточите върху нещо друго. Колкото по-близо е краят на месеца, толкова по-често другите ще се намесват в делата ви и толкова по-малко деликатно ще го правят. Но няма да се ядосвате или тревожите за случващото се и бързо ще намерите начин да се възползвате от настоящата ситуация.

Вероятни са важни лични събития. Някои Стрелци ще имат важни срещи през декември, докато други ще възстановят стари отношения. Във всеки случай събитията ще се развиват бързо, само благодарение на подсказките на интуицията си ще разберете как да се държите.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Струва си да поемете инициативата в бизнеса, защото така можете да постигнете истински успех. Можете да започнете работа по нови проекти. Тук не всичко ще бъде лесно, но няма да се налага да се справяте сами с трудностите, защото наблизо ще има хора, които са готови да помогнат или да дадат добър съвет по всяко време. Началото на декември е подходящо за участие в професионални събития, както и за неформални разговори с потенциални партньори и съюзници. По-късно ще трябва да решите финансови проблеми. Ще има шанс да сключите много успешна сделка и няма да го пропуснете.

Личните въпроси за много Козирози ще избледнеят на заден план, тъй като цялото внимание на представителите на знака ще бъде насочено към нещо друго. Но не са изключени приятни запознанства и срещи със съмишленици и със сигурност ще има време за романтични срещи. За младите Козирози подкрепата на членовете на семейството ще бъде особено важна и те със сигурност ще я получат.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Декември може да е малко по-труден, отколкото сте очаквали. Възможно е да се наложи да се върнете към нещата, които изглеждаха завършени, или да отделите време за коригиране на стари грешки. Ще се справите добре с всичко това. Доверени съюзници и добри приятели ще ви помогнат. Хората, с които някога сте си сътрудничили, отново ще предложат нещо интересно. В тези случаи можете да се съгласите без много колебание. Но си струва да разгледате по-отблизо новите партньори и съюзници, които неочаквано се появяват.

За много Водолеи през декември на преден план ще излязат отношенията с любимите хора и като цяло личният живот. Тук много може да се промени към по-добро и няма да се налага да полагате никакви усилия. Основното нещо е да слушате себе си и да действате, както ви казва сърцето.

Вероятни са приятни събития в семейството. Те ще ви сближат с роднините ви, ще ви помогнат да забравите старите разногласия и да оставите оплакванията в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Колкото и да се вълнувате от решаването на нови задачи, опитайте се да не забравяте какво сте правили преди. През декември ще имате шанса да завършите успешно мащабен проект, за който сте положили много усилия. Вярно е, че ще трябва да направите много неща сами, тъй като вашите съюзници ще бъдат заети с нещо друго. Не всичко ще се реши бързо, но закъсненията няма да ви спрат и трудностите няма да ви принудят да отстъпите. Вярвайте в себе си и всичко ще се получи.

Във всичко свързано с работата се старайте да бъдете сериозни и да не изпускате от поглед нито един детайл. Именно този подход ще ви позволи да избегнете грешки, които могат да причинят финансови загуби или да доведат до други проблеми.

Отношенията с близките ще се развиват хармонично, няма да възникнат сериозни разногласия. Ако често сте спорили за нещо, сега ще имате възможност да постигнете компромис и да намерите решение, което да се хареса на всички. Втората половина на декември ще бъде много щедра на приятни изненади, особено романтични.

2023 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
608


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е