Мобилно меню

Месечен хороскоп за ФЕВРУАРИ

СКОРПИОНИТЕ, съсредоточени върху работата си, трябва да избират съюзниците си особено внимателно, най-чувствителните ВЕЗНИ трябва да се грижат за здравето си - поради твърде силни преживявания тяхното здравословно състояние може да се влоши
Месечен хороскоп за ФЕВРУАРИ
722

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Имате много да научите през февруари. Някои от знанията никога няма да ви потрябват, но повечето от тях ще ви бъдат полезни в близко бъдеще.

Началото на месеца ще бъде благоприятно за тези, които наистина са запалени по работата си, опитват се да не пропускат професионални събития, като конференции и семинари и да са в крак с всички новости. Такива Овни ще имат възможност да се запознаят с различни хора и да покажат най-добрата си страна. Скоро представителите на знака ще получат примамливи бизнес предложения.

В средата на февруари личните дела ще излязат на преден план. Някои ще се съсредоточат върху решаването на семейни проблеми, други ще подредят собствените си чувства. Основното нещо е да приемете случващото се сериозно, да не отхвърляте възникналите трудности, а да се опитате да се справите с тях възможно най-бързо.

В края на февруари ви очакват много приятни изненади. Овните, които по това време пътуват, не само ще получат много ярки впечатления, но и ще разберат какво биха искали да променят в живота си. А тези, които предпочитат да останат по-близо до дома, ги очакват необичайни срещи, една от които може да постави началото на шеметна романтична история.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Опитайте се да се отнесете сериозно към задачите, с които се заемете в началото на февруари. Лекомислието може да причини досадни грешки или проблеми, които няма да бъдат решени веднага. Също така е важно да спазвате обещанията, дадени по-рано, и да не разочаровате тези, които разчитат на вас. Поемането на нови задължения е нежелателно - може да надцените силите си и да се окажете в трудна ситуация.

Средата на февруари ще бъде много ползотворна и богата на събития. Много Телци ще постигнат истински пробив в работата, възползвайки се от благоприятно стечение на обстоятелствата. Ще има възможност да изпреварите конкурентите, да обезоръжите дългогодишните недоброжелатели и да привлечете подкрепата на нови съюзници. Важни ще са не само професионалните ви качества, но и способността ви да се разбирате с хората. Сериозни конфликти няма да възникнат нито в работата, нито у дома.

В края на февруари много Телци ще почувстват прилив на сили и това ще бъде много полезно, защото по това време ще се случат много събития и ще има достатъчно проблеми, които трябва да бъдат решени. Полезно ще бъде проявата на инициатива – както в деловите, така и в личните отношения. Ако се опитате да вземете всичко в свои ръце, промените към по-добро няма да ви накарат да чакате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на февруари ще бъде нееднозначно. Ще имате повече неща и грижи от обикновено, а стресовите ситуации трудно ще бъдат избегнати. Въпреки това ще успеете да запазите положителна нагласа и оптимистичен поглед върху нещата. Дори ако възникнат сериозни пречки, вие няма да загубите увереност в успеха, няма да се откажете от плановете си, ще продължите да вървите напред и определено ще постигнете целта си.

Каквото и да правите, до средата на месеца е по-добре да разчитате на собствените си сили, а не да чакате помощ от някого. Благоприятното време за намиране на съюзници и започване на сътрудничество ще дойде малко по-късно.

През втората половина на февруари много Близнаци ще забележат, че разбирането с другите е станало по-лесно и разногласията възникват все по-рядко. Ще успеете да възстановите стари бизнес връзки и да се помирите с тези, с които сте били в конфликт. Лесно ще се сприятелите с нови познати.


РАК (22 юни - 22 юли)

Бъдете търпеливи - ще ви трябва в началото на февруари. Събитията ще се развиват много по-бавно, отколкото бихте искали и може да има закъснения по най-важните за вас въпроси. Струва си да възприемете философски подход към това. Така или иначе едва ли ще успеете да промените ситуацията. Трябва да бъдете по-селективни в бизнес отношенията, по-добре е да стоите далеч от тези, които обещават планини от злато. Освен това всяка информация, свързана с работа или учене, трябва да се проверява особено внимателно. Има риск някой неволно да ви подведе.

Втората половина на месеца ще бъде съвсем различна. Ще донесе много ярки събития и ще ви зарадва с промени към по-добро както в деловата сфера, така и в личните отношения. Раците, които проявяват инициатива в работата си, ще постигнат забележим успех, ще успеят да укрепят професионалните си позиции и да увеличат доходите си. Тези, които обръщат внимание на близките си, много по-лесно ще ги разберат. Можете да обсъждате общи планове без страх от разногласия и спорове.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не разчитайте на лесни победи. Февруари ще бъде доста благоприятен, но не може да се каже, че късметът ще дойде при вас сам и всички проблеми ще се разрешат без никакви усилия от ваша страна. Ще трябва да работите много и колкото по-рано разберете това, толкова по-плодотворен ще бъде месецът.

Може да започнете работа по дългосрочни проекти, да пристъпите към сериозни дела. Вероятно няма да се наложи да го правите сами. Ще има надеждни съюзници, с които ще станете приятели малко по-късно. Взаимоотношенията, които започват като бизнес отношения, могат да придобият романтичен характер. Всичко обаче ще зависи от това как се държите и дали искате да поемете инициативата.

Февруари е добър месец да анализирате последните събития, да разберете къде сте били прави и къде сте допуснали грешки. Някои от тях могат да бъдат коригирани, ако побързате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Въпреки че влиянието на положителните тенденции ще преобладава през целия февруари, трудностите едва ли ще бъдат напълно избегнати. Основното, което се изисква от вас, е да не бързате. Най-вероятно някои дългосрочни проекти ще излязат на преден план за вас, така че няма да видите веднага резултатите от февруарските си трудове. Но промените към по-добро в деловите отношения ще станат забележими в началото на месеца. Ще стане видимо по-лесно да се разбирате с колеги и ръководство и ще се чувствате по-уважавани и ценени. Новите идеи, които споделяте, веднага ще получат подкрепа. Няма да отнеме много време, за да реализирате плановете си.

Възможни са непланирани разходи. Вероятно ще става въпрос за малки суми, но да се разделите с тях няма да е толкова лесно. Интуицията ще ви подскаже къде е по-добре да не пестите. Определено няма да харчите пари за дреболии. От гледна точка на семейните отношения последните дни на февруари ще бъдат особено благоприятни.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Въпреки че февруари едва ли ще донесе големи промени в живота ви, със сигурност ще ви накара да се тревожите. Емоционалният фон ще бъде доста напрегнат, поради което ще приемате всякакви събития особено присърце. Опитайте се да поддържате положително отношение и да не се разстройвате за дреболии. Най-чувствителните Везни трябва да се грижат за здравето си - поради твърде силни преживявания тяхното здравословно състояние може да се влоши.

Възможно е да се появят нови планове по отношение на работата или бизнеса. Въпреки че няма да са напълно ясни, ще разберете за какво можете да мислите и какви варианти за развитие на събитията си струва да обмислите. Ще бъде много полезно да имате хора, с които можете да се консултирате. Не бързайте обаче да им разказвате за намеренията си във всеки детайл.

Втората половина на февруари ще бъде особено благоприятна за общуване. Както деловите, така и личните отношения ще се развиват хармонично. Близките ви ще ви зарадват, а новите познати няма да ви разочароват. Романтичните отношения, които започват през февруари, ще се развиват хармонично.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на месеца ще бъде трудно. Вероятни са забавяния в работата и недоразумения, които ще направят постигането на целите ви по-трудно, отколкото сте предполагали. Но не отлагайте плановете си. Колкото по-бързо вземете мерки, толкова по-големи са шансовете ви да постигнете успех.

Скорпионите, съсредоточени върху работата, трябва да избират съюзниците си особено внимателно. Около представителите на знака ще има много съмнителни личности, хора, които умеят да крият истинските си намерения зад красиви думи. Не трябва да вярвате на обещания, особено ако смятате, че се правят твърде бързо. Нежелателно е да се обвързвате с някакви задължения.

Тези, които посвещават февруари на семейни дела и решаване на някои битови проблеми, ще се нуждаят от търпение. Не всичко ще се получи веднага и освен това не винаги ще бъде ясно на вашите близки защо действате така, а не иначе. Бъдете готови за дълги разговори и подробни обяснения. Те ще ви помогнат да избегнете много напрегнати моменти и да поддържате добри отношения.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще се открият примамливи перспективи в деловата сфера и ще искате да постигнете успех възможно най-скоро. Въпреки това е по-добре да не бързате. Началото на февруари е подходящо време за подготовка за изпълнение на някои важни планове, търсене на партньори и помощници и обсъждане на съвместни действия. Също така би било добра идея да решите някои организационни въпроси, така че да не се налага да се разсейвате с разрешаването им по-късно.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства доста бързо. Средата на февруари обещава добри новини и приятни изненади, промени към по-добро в личните отношения. Всеки ден ще се чувствате по-бодри и енергични, а нови идеи ще има все повече. Възможни са романтични увлечения. Някои Стрелци ще разберат, че отношенията им с колегите отдавна са престанали да бъдат чисто приятелски.

Колкото повече наближава краят на месеца, толкова повече възможности ще имате да помогнете на някого, да подкрепите нуждаещите се. Бъдете внимателни. Някои хора може да се опитат да се възползват от добротата ви.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на февруари ще имате шанс да постигнете забележим напредък в работата и да вземете надмощие над дългогодишни съперници. Няма да поемате рискове, ще изберете прост и надежден начин за постигане на целите си. По това време много Козирози ще се възползват от опита, натрупан преди много време. Не всичко ще е лесно, но ще проявите завидна упоритост и определено ще постигнете това, което сте си поставили за цел. Не са изключени напрегнати моменти в общуването с любимите хора. Помислете дали не им оказвате натиск, дали не им налагате волята си. Колкото по-внимателно се вслушвате в мнението на хората, които са ви скъпи, толкова по-хармонични ще бъдат отношенията ви.

В средата на месеца са възможни разногласия и спорове, разбирането с колегите и ръководството ще стане по-трудно от преди. Но няма да възникне сериозен конфликт, бързо ще уредите всичко. И тогава влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо всеки ден. Краят на февруари ще зарадва много Козирози с приятни изненади. Звездите ще бъдат особено благосклонни към влюбените представители на знака.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на февруари ще бъде благоприятно за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре, няма да ви е трудно да намерите общ език с различни хора. Някои Водолеи ще намерят нови приятели, други ще срещнат съмишленици, чиято подкрепа скоро ще се окаже много полезна.

Първата половина на месеца ще е благоприятна за покупки, включително големи. Моментът е добър за планиране на ремонт или преместване или за обзавеждане на дома. Няма да се налага да се справяте с всичко сами, вашите близки с радост ще участват във всичко. Вероятни са малки парични потоци. По-добре е да не харчите полученото веднага. Ще отнеме няколко дни, за да разберете как най-добре да използвате тази сума.

От средата на февруари ще започне доста напрегнат период. Най-вероятно ще има много повече работа от преди и по-малко помощници и съюзници. Но не се обезсърчавайте. Определено ще се справите с всичко, ако проявите изобретателност и находчивост, ако намерите своя собствен път към целта, а не да следвате примера на някой друг.

Много Водолеи по това време ги очакват необичайни срещи. Интуицията ще ви подскаже как да се държите с новите познати, за да направите най-добро впечатление.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Каквото и да планирате за февруари, не отлагайте плановете си твърде дълго. Началото на месеца е подходящо за предприемане на решителни действия и захващане с нещо важно. Рибите трябва да бъдат особено енергични, ако наскоро са мислили, че промените в живота им няма да им навредят. Можете да направите много, за да гарантирате, че вашите мечти се превръщат в реални цели, които можете да постигнете доста бързо.

Първата половина на февруари е подходяща за смяна на работа или преместване. Но в сферата на личните отношения всичко ще бъде същото и това по-скоро ще ви зарадва, отколкото ще ви разстрои. Възможни са дребни недоразумения, но всичко ще се изглади бързо.

През втората половина на месеца ще трябва да се съсредоточите върху текущите дела, решаването на организационни въпроси и оформянето на документи. Не винаги ще бъде лесно да се концентрирате, поради това са възможни дребни грешки и досадни пропуски. Но наблизо ще има хора, които знаят как да поправят всичко. Основното нещо е да ги слушате и да не оставяте добрите съвети да останат нечути.

2024 © Варна е

Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)

На някои ТЕЛЦИ може да им се отворят нови неща за вършене, както и допълнителни грижи, възможно е да се наложи да коригират грешките на други хора и да разрешат техни проблеми, БЛИЗНАЦИТЕ ги очакват добри новини, не са изключени интересни бизнес предложения, както и парични постъпления от доста неочаквани места
Хороскоп за петък, 1 март 2024 г. (Всички зодии)
923

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на деня ще е спокойно и едва ли ще бъде белязано от значими събития. По-добре е да не планирате сериозни дела или важни срещи в този момент, тъй като ще ви бъде трудно да се настроите на делова вълна. Изчакайте малко. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се засили и интуицията ще ви подскаже, че е време да действате.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна за общуване. Много Овни ги очакват необичайни срещи и интересни запознанства. Възможен е романтичен интерес. Човек, за когото не сте знаели почти нищо преди, може да ви легне на сърце.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят ще е натоварен. Едва ли ще мине без изненади и вълнения. Някои Телци може да имат нови неща за вършене и грижи. Възможно е да се наложи да коригирате грешките на други хора и да разрешите проблеми, с които са се сблъскали те. Не винаги ще е лесно, но ще се справите чудесно.

Лидерските ви качества ще бъдат особено очевидни днес. Ако имате нужда от съюзници, намирането им ще бъде лесно. Ще можете да заинтересувате с идеите си дори тези, които обикновено само критикуват чуждите планове.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на деня ще е трудно. Емоционалният фон в този момент ще бъде напрегнат и много Близнаци трудно ще запазят положителна нагласа. Най-впечатлителните представители на знака могат да се разстроят за дреболии и да се обидят дори от невинни забележки от другите.

Въпреки това влиянието на положителните тенденции бързо ще се увеличи и скоро ще се почувствате много по-добре. Втората половина на деня ще донесе добри новини. Не са изключени интересни бизнес предложения. Възможни са парични постъпления от неочаквани източници.


РАК (22 юни - 22 юли)

Денят ще е благоприятен за общуване. Особено подходящ е за срещи в неформална обстановка - така ще ви е по-лесно да намирате точните думи, ще заинтересувате събеседниците си и ще спечелите тяхното благоразположение. Това може да е началото на едно приятелство, което скоро ще стане много важно за вас.

Ще бъде осезаемо влиянието на положителните тенденции в професионалната сфера. Някои Раци ще успеят да добият истински импулс в бизнеса, да решат проблеми, които преди са обърквали всички. Вашите успехи няма да останат незабелязани - хората, от които зависи много, ще им обърнат внимание.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на деня със сигурност ще поднесе изненади и не всички ще са приятни. Въпреки това влиянието на положителните тенденции все още ще преобладава, така че няма място за излишни притеснения. Някои Лъвове ще трябва да отидат на непланирани пътувания. Те може да отнемат много време, но ще бъдат завършени успешно.

Втората половина на деня ще бъде благоприятна. Това време е особено добро за учене, както и за всякакви дейности, към които може да се подходи творчески. Няма да има проблеми в комуникацията, ще има възможност за възстановяване на стари връзки.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Бъдете готови да промените плановете си. Възможно е да се появят нови задачи и за да ги решите, всичко останало ще трябва да се остави настрана. В началото ще се тревожите, но много скоро ще разберете, че всичко върви добре. Вероятни са парични потоци. Възможни са изгодни сделки и успешни покупки.

В деловите отношения са вероятни промени към по-добро. Ще можете да се споразумеете за съвместни действия с тези, които преди това не са ви подкрепяли или просто са били предпазливи. С ръководството можете да обсъдите въпроси, свързани с кариерното ви развитие.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Не бързайте. Началото на деня може да бъде предизвикателно, особено за Везните, които ще се заемат с нещо съвсем ново. Ще отнеме известно време, за да разберете как да продължите. И няма да е възможно да намерите надеждни съюзници веднага.

Постепенно влиянието на положителните тенденции ще нараства. Втората половина на деня ще донесе промени към по-добро в много сфери на живота. Предстоят приятни събития в семейството, добри новини, както за вас, така и за близките ви. Вечерта е подходяща за романтична среща или важен разговор с любимия човек.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Не търсете прости решения. Това е един от онези дни, когато добрите идеи не лежат на повърхността и е по-добре да постигнете целта по заобиколен път. Скорпионите, които планират някои важни неща, трябва особено внимателно да избират помощници и съюзници. Не трябва да се доверявате на първото впечатление от новите познати.

В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Често ще разбирате идеално близките си и няма да има причина за разногласия. Вероятни са приятни изненади, неочаквани подаръци, както и оферти, които веднага ще приемете.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят е подходящ за много важни дела. Благодарение на подкрепата на звездите вие ​​ще се справите с това, което не се е получавало дълго време, и ще постигнете отлични резултати там, където другите са се провалили. Много Стрелци ще се възползват от натрупания наскоро опит. Представителите на знака бързо ще се ориентират в ситуацията и няма да правят грешки.

Вероятни са парични постъпления и ще става въпрос за значителни суми. Ще бъде полезно да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси. Тук трябва да разчитате на интуицията си - нейните съвети ще бъдат точни и навременни.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Опитайте се да запазите самообладание, независимо от обстоятелствата. Това може да бъде доста трудно, особено в началото на деня, когато нещата може да не вървят по план. Възможно е да се наложи да оставите настрана собствените си дела, за да разрешите проблемите на други хора и да помогнете на тези, които зависят от вас.

Не прибързвайте с решения относно работата, бизнеса и финансите. Най-вероятно ще ви трябва известно време, за да съберете цялата необходима информация и да разберете как най-добре да действате. Но във всичко, свързано с личните отношения, можете да разчитате на интуицията си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Очаква ви успешен ден. Той е идеален за решаване на много сериозни въпроси и ще ви позволи да се справите с някои важни и сложни проблеми. Деловите преговори ще са успешни, а изходът от съдебни дела вероятно ще е благоприятен за вас. Можете да търсите нови партньори и да обсъждате условията за сътрудничество с тях.

Възможни са дребни битови разногласия. Въпреки това ще бъде възможно да се намери решение, което да се хареса на всички доста бързо. Ще бъдете търпеливи и деликатни с тези, които са ви скъпи, ще изгладите недоразуменията и няма да обидите никого.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Приятно начало на деня. По това време много Риби ще получат новини, които са чакали от дълго време, или предложения,  които могат да приемат без много колебание. Ученето ще бъде лесно и ще можете да разберете въпроси, които преди са изглеждали изключително трудни. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, чийто опит ще ви бъде полезен.

Втората половина на деня ще е по-спокойна и подходяща за отдих. Малките пътувания ще ви подействат добре, особено ако тръгнете на път с любимия човек.

2024 © Варна е