Мобилно меню

Месечен хороскоп за ФЕВРУАРИ

СКОРПИОНИТЕ, съсредоточени върху работата си, трябва да избират съюзниците си особено внимателно, най-чувствителните ВЕЗНИ трябва да се грижат за здравето си - поради твърде силни преживявания тяхното здравословно състояние може да се влоши
Месечен хороскоп за ФЕВРУАРИ
789

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Имате много да научите през февруари. Някои от знанията никога няма да ви потрябват, но повечето от тях ще ви бъдат полезни в близко бъдеще.

Началото на месеца ще бъде благоприятно за тези, които наистина са запалени по работата си, опитват се да не пропускат професионални събития, като конференции и семинари и да са в крак с всички новости. Такива Овни ще имат възможност да се запознаят с различни хора и да покажат най-добрата си страна. Скоро представителите на знака ще получат примамливи бизнес предложения.

В средата на февруари личните дела ще излязат на преден план. Някои ще се съсредоточат върху решаването на семейни проблеми, други ще подредят собствените си чувства. Основното нещо е да приемете случващото се сериозно, да не отхвърляте възникналите трудности, а да се опитате да се справите с тях възможно най-бързо.

В края на февруари ви очакват много приятни изненади. Овните, които по това време пътуват, не само ще получат много ярки впечатления, но и ще разберат какво биха искали да променят в живота си. А тези, които предпочитат да останат по-близо до дома, ги очакват необичайни срещи, една от които може да постави началото на шеметна романтична история.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Опитайте се да се отнесете сериозно към задачите, с които се заемете в началото на февруари. Лекомислието може да причини досадни грешки или проблеми, които няма да бъдат решени веднага. Също така е важно да спазвате обещанията, дадени по-рано, и да не разочаровате тези, които разчитат на вас. Поемането на нови задължения е нежелателно - може да надцените силите си и да се окажете в трудна ситуация.

Средата на февруари ще бъде много ползотворна и богата на събития. Много Телци ще постигнат истински пробив в работата, възползвайки се от благоприятно стечение на обстоятелствата. Ще има възможност да изпреварите конкурентите, да обезоръжите дългогодишните недоброжелатели и да привлечете подкрепата на нови съюзници. Важни ще са не само професионалните ви качества, но и способността ви да се разбирате с хората. Сериозни конфликти няма да възникнат нито в работата, нито у дома.

В края на февруари много Телци ще почувстват прилив на сили и това ще бъде много полезно, защото по това време ще се случат много събития и ще има достатъчно проблеми, които трябва да бъдат решени. Полезно ще бъде проявата на инициатива – както в деловите, така и в личните отношения. Ако се опитате да вземете всичко в свои ръце, промените към по-добро няма да ви накарат да чакате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на февруари ще бъде нееднозначно. Ще имате повече неща и грижи от обикновено, а стресовите ситуации трудно ще бъдат избегнати. Въпреки това ще успеете да запазите положителна нагласа и оптимистичен поглед върху нещата. Дори ако възникнат сериозни пречки, вие няма да загубите увереност в успеха, няма да се откажете от плановете си, ще продължите да вървите напред и определено ще постигнете целта си.

Каквото и да правите, до средата на месеца е по-добре да разчитате на собствените си сили, а не да чакате помощ от някого. Благоприятното време за намиране на съюзници и започване на сътрудничество ще дойде малко по-късно.

През втората половина на февруари много Близнаци ще забележат, че разбирането с другите е станало по-лесно и разногласията възникват все по-рядко. Ще успеете да възстановите стари бизнес връзки и да се помирите с тези, с които сте били в конфликт. Лесно ще се сприятелите с нови познати.


РАК (22 юни - 22 юли)

Бъдете търпеливи - ще ви трябва в началото на февруари. Събитията ще се развиват много по-бавно, отколкото бихте искали и може да има закъснения по най-важните за вас въпроси. Струва си да възприемете философски подход към това. Така или иначе едва ли ще успеете да промените ситуацията. Трябва да бъдете по-селективни в бизнес отношенията, по-добре е да стоите далеч от тези, които обещават планини от злато. Освен това всяка информация, свързана с работа или учене, трябва да се проверява особено внимателно. Има риск някой неволно да ви подведе.

Втората половина на месеца ще бъде съвсем различна. Ще донесе много ярки събития и ще ви зарадва с промени към по-добро както в деловата сфера, така и в личните отношения. Раците, които проявяват инициатива в работата си, ще постигнат забележим успех, ще успеят да укрепят професионалните си позиции и да увеличат доходите си. Тези, които обръщат внимание на близките си, много по-лесно ще ги разберат. Можете да обсъждате общи планове без страх от разногласия и спорове.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Не разчитайте на лесни победи. Февруари ще бъде доста благоприятен, но не може да се каже, че късметът ще дойде при вас сам и всички проблеми ще се разрешат без никакви усилия от ваша страна. Ще трябва да работите много и колкото по-рано разберете това, толкова по-плодотворен ще бъде месецът.

Може да започнете работа по дългосрочни проекти, да пристъпите към сериозни дела. Вероятно няма да се наложи да го правите сами. Ще има надеждни съюзници, с които ще станете приятели малко по-късно. Взаимоотношенията, които започват като бизнес отношения, могат да придобият романтичен характер. Всичко обаче ще зависи от това как се държите и дали искате да поемете инициативата.

Февруари е добър месец да анализирате последните събития, да разберете къде сте били прави и къде сте допуснали грешки. Някои от тях могат да бъдат коригирани, ако побързате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Въпреки че влиянието на положителните тенденции ще преобладава през целия февруари, трудностите едва ли ще бъдат напълно избегнати. Основното, което се изисква от вас, е да не бързате. Най-вероятно някои дългосрочни проекти ще излязат на преден план за вас, така че няма да видите веднага резултатите от февруарските си трудове. Но промените към по-добро в деловите отношения ще станат забележими в началото на месеца. Ще стане видимо по-лесно да се разбирате с колеги и ръководство и ще се чувствате по-уважавани и ценени. Новите идеи, които споделяте, веднага ще получат подкрепа. Няма да отнеме много време, за да реализирате плановете си.

Възможни са непланирани разходи. Вероятно ще става въпрос за малки суми, но да се разделите с тях няма да е толкова лесно. Интуицията ще ви подскаже къде е по-добре да не пестите. Определено няма да харчите пари за дреболии. От гледна точка на семейните отношения последните дни на февруари ще бъдат особено благоприятни.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Въпреки че февруари едва ли ще донесе големи промени в живота ви, със сигурност ще ви накара да се тревожите. Емоционалният фон ще бъде доста напрегнат, поради което ще приемате всякакви събития особено присърце. Опитайте се да поддържате положително отношение и да не се разстройвате за дреболии. Най-чувствителните Везни трябва да се грижат за здравето си - поради твърде силни преживявания тяхното здравословно състояние може да се влоши.

Възможно е да се появят нови планове по отношение на работата или бизнеса. Въпреки че няма да са напълно ясни, ще разберете за какво можете да мислите и какви варианти за развитие на събитията си струва да обмислите. Ще бъде много полезно да имате хора, с които можете да се консултирате. Не бързайте обаче да им разказвате за намеренията си във всеки детайл.

Втората половина на февруари ще бъде особено благоприятна за общуване. Както деловите, така и личните отношения ще се развиват хармонично. Близките ви ще ви зарадват, а новите познати няма да ви разочароват. Романтичните отношения, които започват през февруари, ще се развиват хармонично.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на месеца ще бъде трудно. Вероятни са забавяния в работата и недоразумения, които ще направят постигането на целите ви по-трудно, отколкото сте предполагали. Но не отлагайте плановете си. Колкото по-бързо вземете мерки, толкова по-големи са шансовете ви да постигнете успех.

Скорпионите, съсредоточени върху работата, трябва да избират съюзниците си особено внимателно. Около представителите на знака ще има много съмнителни личности, хора, които умеят да крият истинските си намерения зад красиви думи. Не трябва да вярвате на обещания, особено ако смятате, че се правят твърде бързо. Нежелателно е да се обвързвате с някакви задължения.

Тези, които посвещават февруари на семейни дела и решаване на някои битови проблеми, ще се нуждаят от търпение. Не всичко ще се получи веднага и освен това не винаги ще бъде ясно на вашите близки защо действате така, а не иначе. Бъдете готови за дълги разговори и подробни обяснения. Те ще ви помогнат да избегнете много напрегнати моменти и да поддържате добри отношения.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще се открият примамливи перспективи в деловата сфера и ще искате да постигнете успех възможно най-скоро. Въпреки това е по-добре да не бързате. Началото на февруари е подходящо време за подготовка за изпълнение на някои важни планове, търсене на партньори и помощници и обсъждане на съвместни действия. Също така би било добра идея да решите някои организационни въпроси, така че да не се налага да се разсейвате с разрешаването им по-късно.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства доста бързо. Средата на февруари обещава добри новини и приятни изненади, промени към по-добро в личните отношения. Всеки ден ще се чувствате по-бодри и енергични, а нови идеи ще има все повече. Възможни са романтични увлечения. Някои Стрелци ще разберат, че отношенията им с колегите отдавна са престанали да бъдат чисто приятелски.

Колкото повече наближава краят на месеца, толкова повече възможности ще имате да помогнете на някого, да подкрепите нуждаещите се. Бъдете внимателни. Някои хора може да се опитат да се възползват от добротата ви.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

В началото на февруари ще имате шанс да постигнете забележим напредък в работата и да вземете надмощие над дългогодишни съперници. Няма да поемате рискове, ще изберете прост и надежден начин за постигане на целите си. По това време много Козирози ще се възползват от опита, натрупан преди много време. Не всичко ще е лесно, но ще проявите завидна упоритост и определено ще постигнете това, което сте си поставили за цел. Не са изключени напрегнати моменти в общуването с любимите хора. Помислете дали не им оказвате натиск, дали не им налагате волята си. Колкото по-внимателно се вслушвате в мнението на хората, които са ви скъпи, толкова по-хармонични ще бъдат отношенията ви.

В средата на месеца са възможни разногласия и спорове, разбирането с колегите и ръководството ще стане по-трудно от преди. Но няма да възникне сериозен конфликт, бързо ще уредите всичко. И тогава влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо всеки ден. Краят на февруари ще зарадва много Козирози с приятни изненади. Звездите ще бъдат особено благосклонни към влюбените представители на знака.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на февруари ще бъде благоприятно за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре, няма да ви е трудно да намерите общ език с различни хора. Някои Водолеи ще намерят нови приятели, други ще срещнат съмишленици, чиято подкрепа скоро ще се окаже много полезна.

Първата половина на месеца ще е благоприятна за покупки, включително големи. Моментът е добър за планиране на ремонт или преместване или за обзавеждане на дома. Няма да се налага да се справяте с всичко сами, вашите близки с радост ще участват във всичко. Вероятни са малки парични потоци. По-добре е да не харчите полученото веднага. Ще отнеме няколко дни, за да разберете как най-добре да използвате тази сума.

От средата на февруари ще започне доста напрегнат период. Най-вероятно ще има много повече работа от преди и по-малко помощници и съюзници. Но не се обезсърчавайте. Определено ще се справите с всичко, ако проявите изобретателност и находчивост, ако намерите своя собствен път към целта, а не да следвате примера на някой друг.

Много Водолеи по това време ги очакват необичайни срещи. Интуицията ще ви подскаже как да се държите с новите познати, за да направите най-добро впечатление.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Каквото и да планирате за февруари, не отлагайте плановете си твърде дълго. Началото на месеца е подходящо за предприемане на решителни действия и захващане с нещо важно. Рибите трябва да бъдат особено енергични, ако наскоро са мислили, че промените в живота им няма да им навредят. Можете да направите много, за да гарантирате, че вашите мечти се превръщат в реални цели, които можете да постигнете доста бързо.

Първата половина на февруари е подходяща за смяна на работа или преместване. Но в сферата на личните отношения всичко ще бъде същото и това по-скоро ще ви зарадва, отколкото ще ви разстрои. Възможни са дребни недоразумения, но всичко ще се изглади бързо.

През втората половина на месеца ще трябва да се съсредоточите върху текущите дела, решаването на организационни въпроси и оформянето на документи. Не винаги ще бъде лесно да се концентрирате, поради това са възможни дребни грешки и досадни пропуски. Но наблизо ще има хора, които знаят как да поправят всичко. Основното нещо е да ги слушате и да не оставяте добрите съвети да останат нечути.

2024 © Варна е

Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)

СКОРПИОНИТЕ да вземат решения сами, така ще могат да постигнат това, към което отдавна се стремят, ВОДОЛЕИТЕ да дадат воля на въображението си, способността им да измислят нещо ново, да намерят нестандартни решения ще им позволи да постигнат успех днес и да се справят с много трудни задачи
Хороскоп за вторник, 16 юли 2024 г. (Всички зодии)
752


ОВЕН (21 март - 20 април)

Поемете инициативата в работата, споделете идеите си, разкажете за тях на тези, които могат да помогнат за тяхното изпълнение. Това е ден, в който да бъдете на показ е особено полезно. Колкото повече хора знаят за вашите победи и планове, толкова по-бързо ще получите интересни предложения или ще сключите изгодни сделки.

Денят обаче едва ли ще мине без спорове. Те са възможни както на работа, така и у дома. Всяка дреболия може да стане причина за спор - няма да искате да правите дори малки отстъпки. Но ако омекнете малко и се вслушате в това, което другите казват, връзката скоро ще се подобри.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Не се отказвайте, ако нещата станат трудни. Това е точно денят, в който вашата известна упоритост може да бъде особено полезна. Благодарение на нея ще се справите с това, което другите не могат да направят и ще разрешите сложни проблеми. Много хора ще харесат вашата упоритост. Възможно е хората, които преди това едва ли са ви забелязвали, да предложат нещо интересно.

Днес вашите близки ще търсят помощ и съвет, очаквайки вашата подкрепа и обичайна деликатност. Някои Телци обаче ще се опитат да наложат волята си на другите и това може да създаде проблеми в отношенията. Ако дадете малко свобода на тези, които обичате, веднага ще се почувствате по-добре.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Веднага се заемете с нещо важно и сложно. Имате шанс да се справите добре със сериозен въпрос и да постигнете отдавна поставена цел. Успешната комбинация от обстоятелства ще позволи на някои Близнаци да разрешат финансови проблеми, които напоследък предизвикаха много безпокойство.

Разбирането с другите ще бъде лесно. Няма значение колко дълго се познавате - ще можете да намерите общ език и да се споразумеете за някои съвместни планове. Романтичните срещи ще вървят добре. Човекът, когото срещате за първи път днес, ще оцени чувството ви за хумор.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не се опитвайте да разрешите всички проблеми наведнъж. Днес е особено важно да действате последователно и да не се опитвате да се занимавате едновременно със служебни и лични въпроси. Много е важно да поставите приоритети възможно най-рано. След като направите това, ще стане ясно какво трябва да се направи.

Емоционалният фон през този ден ще бъде доста сложен, така че някои Раци може да се тревожат за дреболии или да се притесняват, без да разбират защо. Вечерта ситуацията ще се промени към по-добро, ще дойде благоприятно време за общуване с най-близките, семейни дела и приятелски срещи.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Оставете настрана фалшивата скромност и позволете другите да видят с какъв прекрасен човек си имат работа. Днес ще бъдете особено привлекателни, така че са много вероятни запознанства, от които могат да започнат както приятелски, така и романтични отношения. Едва ли ще има сериозни проблеми в работата. Но ако това се случи, доверените съюзници ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Лъвовете, които са в стабилен брак или връзка, която ценят от дълго време, трябва да бъдат по-внимателни. Без да искате, рискувате да дадете повод на любимия човек да ревнува. По-добре е да избягвате всякакви двусмислени ситуации.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Говорете директно. Изявленията ви може да изглеждат груби за някои, но хората, чието мнение е наистина важно за вас, ще оценят вашата искреност. Деловите преговори може да са по-напрегнати, отколкото сте очаквали, но ще завършат доста успешно.

Денят ще е добър за работа и други полезни дейности. Ще предпочетете да не действате с доказани методи, а да намерите своя собствен път към целта. Това ще ви позволи бързо да постигнете желания резултат, да изпреварите конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Но във всичко, свързано с личните отношения, трябва да избягвате прибързаността. Тук вероятно ще ви трябва време, за да вземете правилните решения.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Бъдете готови да поемете отговорност за другите и да демонстрирате лидерски качества. Днес ще бъдете отлични в ръководенето на другите, вдъхновяването на тези, които се съмняват в себе си, и подкрепата на онези, които се намират в трудни ситуации. Това ще бъде забелязано от хора, които могат да ви помогнат да развиете кариерата си. Не пропускайте шанса си да ги впечатлите.

Вкъщи ще има повече грижи от обикновено. Не са изключени дребни недоразумения. Но ако не се притеснявате за тях, опитате се да запазите спокойствие и да решавате проблемите един след друг, всичко ще се нареди добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вземайте решения сами, така можете да постигнете това, към което отдавна се стремите. Съветите едва ли ще се окажат разумни, дори да са дадени от хора, чийто опит ви е бил полезен преди това. Не бива обаче напълно да се отказвате от общуване с колеги и бизнес партньори, защото ще имате шанс да научите нещо интересно от тях.

Денят ще бъде благоприятен от гледна точка на семейните отношения. Ако напоследък ви беше трудно да намерите общ език с роднини, днес ще оставите разногласията в миналото и ще се разбирате перфектно. Малките пътувания ще се отразят добре.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Не пропускайте шанса да разрешите важен проблем в началото на деня. Влиянието на положителните тенденции в този момент ще бъде особено силно и постигането на желания резултат ще бъде по-лесно, отколкото сте очаквали. Възможни са полезни контакти. Стрелците, които са обмисляли смяна на работата, ще получат примамливи предложения.

Комуникацията с близките ще бъде приятна, ако не се дразните за дреболии. Възможни са някои недоразумения, но много по-важното е, че винаги ще чувствате подкрепата на скъпи хора, знайте, че те са на ваша страна.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Колкото и да сте уверени, че сте прави, изслушайте мнението на човек, на когото имате доверие. Днес ще ви е лесно да виждате желанията за действителност или да се доверявате на първото си впечатление, без дори да допускате мисълта, че то може да се окаже грешно. Приятели, роднини, просто добри познати ще се опитат да ви предпазят от необмислени действия.

Денят е по-подходящ за решаване на познати проблеми, отколкото за захващане с нещо ново. Козирозите, които са заети с учене, ще трябва да работят много. Не всичко ще е лесно, но ще намерите отговори на много въпроси.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Дайте воля на въображението си. Способността да измислите нещо ново, да намерите нестандартни решения ще ви позволи да постигнете успех днес и да се справите с много трудни задачи. Вашата креативност ще впечатли мнозина. Хората, които преди това не са били много приятелски настроени, ще поемат инициативата в общуването.

Разбирането с любимите хора сутринта ще бъде по-трудно от обикновено. Те не винаги ще разберат вашите намерения и мотивите за вашите действия. С течение на времето обаче влиянието на положителните тенденции ще нараства и отношенията ще се подобряват.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Бъдете настойчиви - без това е малко вероятно да успеете. Очаква ви интересен ден, идеален за нови начала, обещаващ ярки впечатления за скучаещите напоследък. Вероятен е напредък точно по онези въпроси, на които наскоро сте обърнали много внимание.

Денят ще бъде особено благоприятен за тези, които се занимават с научни изследвания, учат или преподават на други. Към вас и към другите Риби звездите ще са благосклонни. Много представители на знака ги очакват интересни срещи и приятни запознанства. Едно от тях може да получи романтично продължение.

2024 © Варна е