Мобилно меню

Месечен хороскоп за МАЙ

За Девите месец май ще бъде ползотворен, стига да разчитат само на собствените си сили, Скорпионите ги очаква много труден месец, няма да липсват неприятности
Месечен хороскоп за МАЙ
957

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Каквито и планове да правите за май, опитайте се да започнете да ги изпълнявате възможно най-рано. Началото на месеца ще бъде благоприятно, но е важно да посветите това време на нещо наистина важно, а не да го губите за дреболии. Хората около вас могат да се намесват в делата ви по-често от обикновено, да дават непоискани съвети, а понякога просто да ви се намесват. Опитайте се да отговорите на това спокойно, да защитите интересите си, без да давате воля на емоциите си. Това е, което ще донесе промяна към по-добро.

В средата на май са възможни напрегнати моменти в личните отношения, трудности в общуването с близките. Понякога ще възникнат конфликти и няма да разберете веднага каква е истинската им причина. Постепенно ще разберете всичко и  влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, ситуацията ще се промени към по-добро.

Краят на май ще бъде особено благоприятен за общуване с различни хора, нови запознанства, както и срещи с хора, които някога са ви били много скъпи. Ще има възможност да възстановите стари връзки, да сключите мир с тези, с които сте били в кавга.

 

ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

През целия май ще преобладава влиянието на положителните тенденции. Месецът ще бъде необичайно щедър на нови възможности - ще се опитате да не пропуснете нито една от тях. Полезно е да поемате инициатива както в деловите, така и в личните отношения. Разкажете за вашите идеи и планове, не забравяйте да споменете какво вече сте постигнали - всеки ще бъде много заинтересован да го чуе от вас.

Ще има шанс за значително увеличаване на доходите, възможни са неочаквани парични постъпления. Но във финансовите въпроси е желателно да се внимава. Не бързайте да харчите полученото - помислете два пъти как най-добре да управлявате тези средства. Не е желателно да правите покупки на кредит, както и да давате пари назаем на някого.

В личния живот са възможни големи промени. През май звездите ще бъдат благосклонни към влюбените Телци и към тези, които искат нови запознанства и връзки. Възможни са романтични увлечения, които бързо ще прераснат в нещо по-сериозно.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на май може да ви се стори неудачно, но не бива да прибързвате с изводите. Най-важното в този момент е да избягвате ненужния риск и да не вярвате на онези, които обещават планини от злато. Разумната предпазливост значително ще опрости живота ви. Благодарение на нея няма да попаднете в капаните, поставени от недоброжелатели, няма да кажете или направите нещо, за което да съжалявате по-късно.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства всеки ден. Средата на май ще ви позволи да постигнете успех в работата си, да затвърдите професионалните си позиции и да осъществите полезни контакти. Някои Близнаци по това време ги очакват интересни пътувания и приятни запознанства.

Краят на месеца ще бъде благоприятен във всички отношения. Поводи за радост ще има както в работата, така и у дома. Моментът е подходящ да поемете инициативата, да се заемете с нещо ново, да експериментирате. Всяко ваше начинание ще бъде придружено от късмет.

 

РАК (22 юни - 22 юли)

Опитайте се да не се ядосвате на тези, с които трудно ще се разбирате в началото на май. По това време са вероятни разногласия както на работа, така и у дома. Отношенията с другите ще станат по-напрегнати. Понякога ще се съмнявате, че си струва да изгладите отношенията си - ще изглежда, че това изисква твърде много усилия. Все пак е важно да се предотвратят сериозни конфликти, които могат да развалят връзката за дълго време.

В средата на май ще има възможност да се върнете към неща, които някога са ви били много интересни. Този път ще ги погледнете по различен начин, ще видите нови възможности. Някои Раци ще разберат как да печелят пари от дългогодишно хоби, да превърнат страстта си в основата на печеливш бизнес.

Последните дни на май ще бъдат особено интересни. Подходящи са за пътувания, включително романтични. Промяната на обстановката ще ви разведри, за много Раци пътуването ще бъде източник на вдъхновение.

 

ЛЪВ (23 юли - 23 август)

През май е по-добре да не разчитате на лесни успехи и бързи победи. Ще имате шанс да постигнете отлични резултати в много случаи, но за това ще трябва да работите усилено. Доверените съюзници ще ви помогнат, но най-сериозните проблеми трябва да решите сами. Новите познати могат да ви донесат само допълнителни проблеми, особено ако искате да работите в тясно сътрудничество с тях.

Опитайте се да не бъркате професионални и лични отношения. През май изкушението ще бъде много голямо да се съсредоточите върху собствените си харесвания и антипатии към всичко. Интересите към делата може да избледнеят и да минат на заден план. Бъдете внимателни, в противен случай рискувате да се окажете този, който работи за другите, получавайки в замяна само мили думи и усмивки.

Обърнете внимание на финансовите въпроси. Май е идеален за планиране на бюджета за следващите няколко месеца, решаване на въпроси за бъдещи големи покупки.

 

ДЕВА (24 август - 23 септември)

Май ще се окаже добър, ако разчитате само на собствените си сили във всички важни въпроси. За съжаление както новите познати, така и доказаните съюзници могат да ви подведат. И не винаги те ще бъдат виновни - понякога нещата просто ще се объркат. Въпреки това ще бъде много полезно да възстановите старите бизнес връзки. Скоро ще ви бъдат полезни, но засега напомнете за себе си на хората, които някога са ви подкрепяли, винаги са имали високо мнение за вашите знания, способности и таланти.

Големи промени в личните отношения са малко вероятни. Но събитията от май ще ви помогнат да подредите чувствата си, да решите какво наистина искате. Втората половина на месеца е времето за важни разговори с любимите хора. Възможно е по това време да се разкрият някои стари тайни, ще разберете защо всичко се е случило по този, а не по друг начин. Всякакви семейни планове трябва да обсъдите с близките през втората половина на месеца.

ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ако имате големи планове за май, тогава побързайте. Струва си да започнете изпълнението на всякакви планове в началото на месеца. В този случай няма да имате препятствия по пътя и отговорите на всички трудни въпроси ще бъдат намерени бързо. Освен това наблизо ще има хора, към които можете да се обърнете за съвет и помощ. Но ако забавите изпълнението на плана си, тогава ще трябва да действате на свой риск, да се учите от собствените си грешки.

Вероятни са бизнес промени. Някои Везни ще имат шанс да се изкачат по служебната стълбица. Но тук ще трябва да се действа бързо и решително. Важно е да не се обърквате, да направите първата крачка навреме.

Отношенията с любимите хора не винаги ще се развиват гладко. Особено много причини за разногласия ще се появят през втората половина на месеца. През този период ще ви е необходимо търпение и способност спокойно да разберете всичко, без да изисквате от другите да предприемат решителни действия и незабавно да отговорите на всичките си въпроси.

 

СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Понякога няма да е лесно. Факт е, че ви очаква много труден месец и дори в благоприятни периоди е малко вероятно да успеете да се отпуснете - неясна тревога и вечното очакване на неприятности ще се намесят. Поради това някои представители на знака няма да могат да се концентрират върху работата или ученето, грешките ще се случват по-често от обикновено. Но не се притеснявайте и не се паникьосвайте. През май много ще зависи от линията на поведение, която сте избрали. Не пропускайте възможността да поемете инициативата в бизнеса, да направите нещо, за да промените ситуацията към по-добро. Звездите ще ви подкрепят - възползвайте се от това им въздействие.

През май ще има и приятни моменти. Влиянието на положителните тенденции ще бъде особено забележимо в личните отношения. Ще получите подкрепата на близките, ще почувствате тяхната топлина и грижа. Дори хората, с които сте били в кавга, ще се опитат да ви помогнат. Май също обещава изненади за тези, които водят активен начин на живот, спортуват, не пропускат възможността да видят нови места. Такива хора ще бъдат възнаградени за смелостта, спокойствието и изобретателността.

 

СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Опитайте се да не поемате всичко наведнъж в началото на май. Разбира се, вие искате да направите много - но можете да направите това само ако действате последователно, избягвайки суетене и бързане. По-добре е да започнете месеца с онези случаи, в които близки или доверени съюзници могат да ви помогнат. Опитайте се да прекарвате по-малко време сами. Колкото повече са тези, които са готови да ви изслушат и да ви дадат съвет, толкова по-добре ще се почувствате.

Втората половина на месеца ще ви даде възможност спокойно, без да бързате за никъде, да подредите нещата, да се отървете от всичко ненужно, да коригирате стари грешки. Вероятни са бизнес промени. Ще почувствате, че вашият авторитет расте, все повече и повече хора се обръщат към вас с въпроси и молби, чиито успехи преди това са били много по-големи от вашите. Отношенията с близките все още ще се развиват хармонично, ако не злоупотребявате с тяхната доброта.

 

КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не пренебрегвайте почивката в началото на месеца. Жизненият потенциал в първите дни на май ще бъде намален, прекомерната работа може да развали настроението ви за дълго време и да се отрази зле на вашето самочувствие. Преди да се заемете с нещо ново, уверете се, че наистина сте готови за него и имате достатъчно сили да завършите започнатото.

Останалата част от месеца ще бъде добра. Той е много подходящ за творческа и интелектуална работа. Ще се опитате да намерите прост, но много ефективен начин за решаване на ежедневните проблеми и със сигурност ще успеете. Необичайните идеи, които ще имате, много ще се харесат на другите. Не е изключено началото на обещаващо сътрудничество, което ще ви отвори пътя към нови професионални висоти.

Отношенията с любимите хора не винаги ще вървят гладко. Възможни са преживявания и вълнения, неразбирателство, напрегнати моменти. Но опитът ще ви каже как да се държите, за да е по-вероятно всички трудности да останат в миналото. По пътя ви няма да има непреодолими препятствия.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

В началото на май ще получите много полезна информация, а с това и възможност да научите нещо, което със сигурност ще ви бъде полезно скоро. Не са изключени срещи, благодарение на които бързо ще преодолеете всички препятствия, които възникват по пътя. Ще се опитате да не злоупотребявате с подкрепата на нови съюзници и те ще го оценят. Те ще бъдат впечатлени от вашата упоритост. Тайните недоброжелатели ще разберат, че сте способни на много и ще побързат да се махнат от пътя ви.

По-късно ще настъпи спокоен и плодотворен период. Ще има достатъчно време за всичко - за работа, за общуване с близките, и за собственото ви хоби. Не забравяйте за почивката. През май е особено важно да не се претоварвате, прекомерните натоварвания могат да имат неприятни последици.

Ще се зарадвате на общуването с роднини, приятели от детството и младостта. Май е време да си спомните какво сте ценяли и на кое сте се радвали в миналото. Най-вероятно ще намерите възможност да върнете това в живота си.

 

РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на май ще бъде полезно да проявите разбирателство както в деловите, така и в личните отношения. По това време около вас ще има твърде много различни хора и не на всеки може да се има доверие. Не бързайте да давате обещания или да се обвързвате със задължения. Споразуменията, постигнати в този момент, могат да бъдат нарушени по-късно. Ако планирате да участвате в някакъв съвместен проект, бъдете готови сами да поемете лъвския пай от работата.

От средата на май ще започне благоприятен период за общуване с най-близките. От тях ще получите не само разбиране и подкрепа, но и реална помощ, която ще бъде много полезна. Вероятни са приятни събития в семейството, промени към по-добро в отношенията с любим човек. Възможно е в края на месеца да вземете важни решения за бъдещето.

Май може да се окаже успешен за големи покупки, но само ако не са спонтанни, направени набързо. Дайте си поне няколко дни, за да помислите за бъдещата си покупка, тогава няма да останете разочаровани.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)
507


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е