Мобилно меню

Месечен хороскоп за МАРТ

Звездите ще бъдат особено благосклонни към РИБИТЕ, които се стремят към професионално израстване, тези представители на знака ще имат възможност да укрепят позициите си и да се изкачат по кариерната стълбица, много СТРЕЛЦИ ще трябва да оставят настрана текущите задачи, за да се съсредоточат върху решаването на проблеми, които отдавна се нуждаят от внимание
Месечен хороскоп за МАРТ
926

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Бъдете много внимателни в началото на март и се опитайте да не забравите това, което случайно научите по това време. Идеите, които възникват, също трябва да бъдат записани - можете да се върнете към тях малко по-късно. Някои Овни ще могат да получат много ценна информация и в същото време да проверят и изяснят разкритото по-рано. Без бързане и излишни притеснения ще коригирате дългосрочни планове, ще ги обсъдите с потенциални съюзници и ще се договорите за съвместни действия с нови познати. Вероятни са нови запознанства. Най-вероятно те ще бъдат свързани с работата. Но връзка, която започва като бизнес, може по-късно да придобие приятелски или романтичен характер. Всичко зависи от това как се държите.

През втората половина на месеца може да възникнат трудности в професионалната сфера. Вслушайте се в интуицията си - благодарение на нейните съвети бързо ще намерите начин да разрешите всички проблеми. Опитът на стари познати ще ви бъде полезен. След като го анализирате, ще разберете как да постигнете целта си по-бързо. Периодът е подходящ и за научаване на нещо съвсем ново, защото ще запомняте много неща в движение. Личните въпроси за известно време ще останат на заден план, но все пак ще намерите време да общувате с близките си и да им помогнете.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Началото на март ще бъде натоварено и в много отношения ще напомня на влакче в увеселителен парк. Това време ще донесе неочаквани събития, нови възможности и някои трудности, с които ще трябва да се справите сами. Основното, което се изисква от вас, е да не се отказвате от плановете си, ако възникнат трудности. Колкото по-упорити сте, толкова по-добри резултати можете да постигнете.

По-добре е да планирате най-важните срещи, особено свързаните с работата, за първата половина на март. По това време ще ви бъде по-лесно да направите добро впечатление на другите, да намерите нови съюзници и да докажете, че сте прави. Освен това интуицията ви ще бъде особено изострена и определено ще ви подскаже на кого можете да разчитате и за кого трябва да внимавате.

Втората половина на март ще донесе отговори на много въпроси, за които си мислите напоследък. Много Телци ще успеят да се разделят с погрешните представи и илюзиите, които са им пречили да продължат напред. Възможно е да се направят някои важни открития, които ще повлияят на мирогледа ви и ще ви помогнат да погледнете с нов поглед на познатите неща. Ще има възможност да започнете да променяте нещо в живота си. Няма да бързате, ще действате внимателно и ще проявявате предвидливост, за да не допускате грешки, за които после да съжалявате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Опитайте се да се възползвате максимално от първите дни на март. Това е времето, което ще бъде благоприятно за обсъждане и решаване на служебни въпроси, преговори с колеги и сключване на сделки. Бизнес пътуванията ще вървят добре, включително тези, за които сте решили в последния момент. Много Близнаци ще се оказват в светлината на прожекторите по-често от обикновено и определено ще намерят начин да се възползват от това. Периодът ще бъде благоприятен и от гледна точка на личните отношения. Общуването с приятели и други близки ще донесе радост.

Средата на месеца ще бъде трудна. Най-вероятно по това време ще трябва да отложите планираните дейности, за да се съсредоточите върху решаването на неочаквани проблеми. Първоначално никой няма да ви помогне, но много скоро ще можете да намерите съюзници, благодарение на чиято подкрепа много неща ще бъдат по-лесни.

С наближаването на април влиянието на положителните тенденции ще нараства. Последните дни на март ще бъдат особено щедри на интересни възможности. Промени към по-добро очакват Близнаците, които доскоро се чувстваха самотни, имаха нужда от емоционална подкрепа и не можеха да я получат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на месеца ще бъде много ползотворно и изпълнено със събития. По това време можете да правите големи планове - благодарение на подкрепата на звездите ще имате време да реализирате всичко, което сте намислили. Струва си по-често да проявявате инициатива – както в работата, така и в личните отношения. Околните с охота ще откликнат на всяко ваше предложение и ще ви помогнат да реализирате и най-смелите си идеи. Пътуванията ще са добри, особено тези, свързани с работата ви.

В средата на март ще трябва да наблегнете на полезни неща и решаване на професионални проблеми. Ако се държите правилно, можете да постигнете истински пробив. Някои Раци ще се изкачат по кариерната стълбица, други ще получат бизнес предложения, които няма да откажат.

От гледна точка на личните отношения последните седмици на март ще бъдат особено благоприятни. Това време е подходящо за общуване с близките и бързо постигане на взаимно разбирателство с нови познати. Възможно е да започне романтична връзка, основана на общи интереси.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

През март ще можете да постигнете забележими професионални успехи, ако не губите време и изберете надеждни съюзници. Това е подходящият момент да започнете сериозни дългосрочни проекти, в ранните етапи няма да има трудности и докато се появят пречки, вие вече ще знаете как да ги преодолеете.

Бъдете готови да научите нови неща. Възможно е през март да стане ясно, че някои от идеите ви са били неверни, а знанията ви са остарели. Спокойно. Информацията, получена в средата на месеца, ще помогне за решаването на някои проблеми, възникнали по-рано, и коригиране на грешки. Това време може да се използва и за правене на дългосрочни планове и разработване на стратегии.

Личните отношения ще останат на заден план за много Лъвове, но това не означава, че представителите на знака няма да имат време да общуват с близките. Въпреки това е възможно някои планирани събития да се наложи да бъдат пренасрочени поради неочаквани обстоятелства. Опитайте се да обясните възможно най-рано защо правите това, а не друго - така ще избегнете претенции и обиди.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Внимавайте в началото на март. Това не е най-лесният момент, особено за Девите, които са заети не само със собствените си дела, но и да помагат на другите. Ще има повече грижи от обикновено и няма да можете веднага да определите правилно приоритетите и да решите с какво ще се заемете първо. Опитайте се да се вслушате в съветите на тези, които ви познават отдавна и ви разбират добре. Именно тези хора ще ви помогнат да забележите някои важни детайли навреме и да не изпускате нищо от поглед.

Средата на март ще донесе добри новини, а в бъдеще влиянието на положителните тенденции само ще се засили. Втората половина на месеца ще бъде необичайно щедра на нови възможности, подходящи за реализиране на смели идеи – както свои, така и чужди. Вероятни са неочаквани срещи и запознанства, които ще ви направят силно впечатление. Възможно е и началото на романтична връзка, но тя няма да се развие толкова бързо, колкото бихте искали.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на месеца ще бъде доста напрегнато. Някои Везни може да се сблъскат с известни професионални трудности. Поради разногласия и спорове в работата не всички задачи могат да бъдат решени навреме. Много скоро обаче интуицията ще ви подскаже как да се държите, на кои колеги и партньори можете да разчитате и с кои трябва да сте нащрек. В този момент подкрепата на близките ще бъде особено важна за вас. Опитайте се да прекарвате повече време с тях, не се колебайте да поискате съвет и да споделите опита си.

След 10 март влиянието на положителните тенденции ще започне да се засилва. Няма веднага да забележите драматични промени, но ще забележите, че постигането на целите ви става все по-лесно всеки ден. Вероятни са неочаквани новини и някои полезни открития. Някои Везни ще имат шанс да научат нещо, което скоро ще им бъде полезно в работата и ще им помогне да се изкачат по кариерната стълбица.

Втората половина на март ще бъде особено благоприятна от гледна точка на личните отношения. Ще се разбирате отлично както със стари, така и с нови познати. Възможни са срещи със стари приятели. Общуването с тях ще бъде много вдъхновяващо.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Март ще е доста напрегнат. През целия месец ще трябва да мислите за много неща едновременно, да се грижите не само за своите, но и за делата на други хора и да решавате проблеми, възникнали по тяхна вина. Каквито и планове да правите, имайте предвид, че вероятно ще трябва да се коригират, и то повече от веднъж. В такива моменти е важно да не сте нервни. Ако запазите самообладание, няма да сгрешите, няма да направите нещо, за което после да съжалявате.

Средата на месеца ще бъде особено щедра на приятни изненади, неочаквани подаръци и щастливи стечения на обстоятелствата. Много Скорпиони ще усетят подкрепата на звездите в този момент. Запомнете обаче - няма да имате късмет във всичко и е по-добре да разчитате на собствените си сили, а не само на щастливо стечение на обстоятелствата.

С наближаването на април ще се отварят все повече и повече нови възможности и ще започнете да се чувствате много по-бодри и енергични. Не е изненадващо, че последните дни на март ще бъдат изпълнени с необичайни събития и ще бъдат особено интересни и вълнуващи.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Първите дни на март могат да бъдат доста напрегнати. По това време много Стрелци ще трябва да оставят настрана текущите дела, за да се съсредоточат върху решаването на проблеми, които отдавна се нуждаят от внимание. Но няма да има сериозни причини за безпокойство. Бързо ще преодолеете трудностите, а новите познанства ще ви помогнат в това. Отношенията, които през този период ще започнат като чисто делови, с течение на времето могат да придобият приятелски или романтичен характер – всичко ще зависи от това как се държите.

В средата на месеца ще се появят нови идеи, ще вземете решение за бъдещи цели и планове. Въпреки че може да се появят някои неочаквани задачи, ще имате достатъчно време да свършите всичко. От гледна точка на личните отношения този период ще бъде особено благоприятен. Подходящ е за романтични и приятелски срещи, за семейни събития.

Особено приятни новини ви очакват в края на март. Стрелците, които напоследък са много заети, ще могат да избягат от грижите и да си починат в приятна компания. Романтичните пътувания ще ви се отразят добре.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Бъдете постоянни в началото на март и ще имате шанс да постигнете това, което преди е изглеждало почти невъзможно. Тук важна роля ще играе подкрепата на дългогодишните съюзници. Благодарение на тях ще се справите с решаването на сложни проблеми, ще вземете решение за бъдещи цели и приоритети и няма да губите енергия и време за някои очевидно безнадеждни проекти. Ще трябва да действате бързо и това ще разтревожи някои Козирози. Но притесненията няма да попречат на представителите на знака да се държат правилно.

Средата на март е подходяща за учене, събиране и анализ на информация и изследователска работа. Ще осъзнаете истинските причини за много събития и това ще ви помогне да вземете решение за бъдещето. Колкото и да сте заети, опитайте се да намерите време за семейни дела и общуване с най-близките. Срещите с роднини ще бъдат добри. Отношенията, които преди са били доста напрегнати, ще станат по-хармонични.

Последните дни на март могат да бъдат трудни, особено за Козирозите, които са планирали много за този период. Опитайте се да прецените правилно силите си, не забравяйте да почивате. Промяната на средата ще бъде много полезна. Романтичните пътувания ще преминат добре и ще се помнят дълго време.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на март. Ще ви бъде трудно да получите цялата необходима информация и някой може умишлено да ви подведе. Моментът не е подходящ да давате обещания или да се обвързвате със задължения. Важно е да запазите свободата на действие.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства доста бързо. В средата на март ще стане възможно изпълнението на отдавнашни желания. Някои Водолеи ще направят това, което не са могли да решат дълго време и ще бъдат много доволни от себе си. Това е благоприятен период по отношение на личните отношения. Близки хора ще ви подкрепят във всичко и ще се разбирате добре с нови познати. Възможен е романтичен интерес.

В последните дни на март ще имате особено много работа. Може да възникнат важни задачи, в които старите ви приятели ще искат да участват. Опитайте се да не криете нищо от тези, към които се обръщате за помощ - така ще избегнете недоразумения, взаимни претенции и негодувание. 


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Не си губете времето за дреболии. Началото на март е много обещаващ период, щедър на възможности, които би било жалко да пропуснете. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Рибите, които се стремят към професионално израстване. Такива представители на знака ще имат възможност да укрепят позициите си и да се изкачат по кариерната стълбица. Възможно е да създадете полезни запознанства и да срещнете хора, от които ще научите много.

В средата на март личните отношения ще излязат на преден план за много Риби. Възможно е да вземете някои важни решения, например да се ожените или да започнете съвместен живот с любимия човек. Много съмнения ще останат в миналото, ще разберете собствените си чувства, ще се почувствате много по-уверени и по-щастливи.

Опитайте се да избегнете претоварване в края на март. Това време е по-подходящо за почивка, отколкото за някакви досадни занимания. Ако не можете да оставите всичко настрана за известно време, за да се възстановите, помислете дали можете да се доверите на някой друг да реши поне част от вашите проблеми.

2024 © Варна е

Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)

За ТЕЛЦИТЕ има малка вероятност за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще им помогнат да избегнат неприятностите, РАЦИТЕ да вземат решения въз основа на собствения си опит, да не се вслушват много в съветите на околните, най-вероятно собственото им мнение ще бъде най-правилното
Хороскоп за сряда, 17 април 2024 г. (Всички зодии)
624


ОВЕН (21 март - 20 април)

Опитайте се да действате според плана, тогава ще постигнете много и ще поставите основата за бъдещи постижения. Дори трудните работни задачи ще бъдат напълно разрешими. Взаимодействието с колегите ще бъде успешно и ще помогне на общата кауза. Много Овни ще открият в себе си особена артистичност, благодарение на която ще се разкрият по неочакван начин. Има вероятност бизнес отношенията да прераснат в романтични.

Целият ден е благоприятен за задушевни разговори с любимия човек, обсъждане на общи планове за бъдещето. Ако решите да прекарате вечерта извън дома, ще получите много ярки впечатления.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Започнете деня с обсъждане на идеи и планове. Дори ако вашата гледна точка не бъде приета веднага, вие ще можете да намерите аргументи, за да убедите всички, че сте прави. Има малък шанс за конфликт в работата, но сдържаността и здравият разум ще ви помогнат да избегнете неприятностите. За Телците, които ще подпишат важни документи, е по-добре да направят това възможно най-рано, след това ще има много спешни въпроси.

Вечерта се опитайте да не оставате до късно на работа и прекарайте време със семейството си. Ще имате нужда от грижи и подкрепа от близките.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

В началото на деня трябва да се заемете със стари несвършени задачи, в противен случай те ще напомнят за себе си дълго време. Възможно е да се чувствате притеснени поради неизпълнени задължения и прекомерно натоварване. Не изпадайте в паника. След като успеете да се успокоите, ще разберете, че всъщност всичко е много добре. Ако можете да се съберете, ще се справите успешно с всичко.

Много скоро ще стане забележимо по-лесно. Изпитаните във времето колеги ще се радват да ви подкрепят. Вечер в компанията на близки приятели или любим човек ще бъде успешен завършек на натоварения ден.


РАК (22 юни - 22 юли)

Вземайте решения въз основа на собствения си опит, не се вслушвайте много в съветите на колегите си. Най-вероятно вашето мнение ще бъде най-правилното. Малките неприятности могат да нарушат рутината ви, така че използвайте способността си да превключвате бързо. Но онези Раци, които отиват в командировка, ще имат късмет във всеки смисъл.

Преразгледайте приятелствата си. Може да е време да прекратите връзка, която вече не ви носи никаква полза или удоволствие. Вечерта е благоприятна за сериозни разговори със семейството и правене на планове за бъдещето.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Днес не трябва да обръщате внимание на предчувствията. Най-вероятно те ще се окажат неверни. Ще сте склонни да се тревожите повече от обикновено, но това скоро ще отмине. Работният процес няма да се получи точно както сте очаквали. Вашата активност и решителност обаче ще ви помогнат да се справите бързо и ефективно с важни задачи.

Следобед ще станете по-авторитетни и уверени в себе си. Ето защо можете лесно да се справите както с бизнес въпроси, така и с лични проблеми, ако възникнат такива. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Фокусирайте се върху рутинни задачи, които изискват стандартен подход. Ще бъде малко трудно да запазите емоционална стабилност сутринта. Колегите ще са неохотни за контакти и не винаги стриктно ще изпълняват обещанията си. Опитайте се да избягвате спонтанните покупки, има опасност от ненужни разходи.

Вечерта настроението ви ще се подобри, всички проблеми ще се окажат незначителни и лесно разрешими. Ще дойде подходящият момент да поканите любимия човек някъде. Девите, които търсят нови запознанства, също не трябва да седят вкъщи, а да се възползват от възможността да се запознаят с нови хора.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

На сутринта няма да е лесно да намерите общ език с другите. Затова си струва да обърнете максимално внимание на онези задачи, които пряко засягат вашия професионализъм и репутация. Вероятни са недоразумения в разговорите с бизнес партньори, така че онези Везни, които се занимават с бизнес, трябва да отложат важните разговори за по-късна дата. 

Най-добре е да прекарате вечерта с любими хора, ще бъде приятно и спокойно. Можете да вършите домакинските задължения заедно, това няма да е скучно и уморително, напротив, ще ви сближи още повече.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вашите лидерски умения ще бъдат на висота, така че е време да се включите активно в бизнеса. Ще получите заслужена похвала и подкрепа от ръководството. Ще бъде възможно да се разрешат много сложни въпроси, които преди това бяха постоянно отлагани за по-късно. Скорпионите, които планират сделки с недвижими имоти, ще имат късмет да намерят много изгоден вариант. 

В личния живот ви очаква емоционален подем. Тези, които са във връзка дълго време и стабилно, ще достигнат ново ниво на емоционална близост. Тези, чиято романтична история тепърва започва, ще имат късмета да намерят още повече допирни точки един с друг.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Работният ден ще бъде успешен, ще спечелите насърчение от началството. Ще бъдете добри в разрешаването на сложни и объркващи въпроси. Колегите и ръководството ще могат да ви дадат добри идеи, но резултатът ще зависи от вас. Благоприятен момент за преговори, но е за предпочитане те да се водят на ваша територия.

Вечерта е по-добре да не започвате нищо сериозно и да не отделяте твърде много време на домакинските задължения. Оптималното решение би било добра почивка в компанията на членове на семейството или близки приятели.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Ще имате нужда от максимално внимание и предпазливост. Нищо драстично няма да се случи, но здравият разум и предпазливостта няма да навредят. Внимателно обмислете всички оферти, които ще ви бъдат отправени, имайте предвид вашите интереси и едва тогава вземете окончателното решение. Доверените хора ще ви кажат как е най-добре да постъпите. 

За Козирозите, които планират големи покупки или парични депозити, е по-добре отново да изчислят всичко и да обърнат внимание на възможните капани. Близките ви във всеки случай ще ви подкрепят, но на новите познати не бива да се доверявате безусловно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате склонност към поемане на много задачи и често ще се разсейвате. Това може да няма добър ефект върху резултатите от работата ви, така че трябва да се опитате да се съсредоточите върху основното. Завършете незавършените задачи, съгласете се да отложите крайните срокове за онези от тях, с които просто нямате време да се справите. Избягвайте публичното говорене и преговорите, за тях ще дойде по-подходящ момент.

За семейните Водолеи е важно да отделят време на любимите хора. Ще е възможно да заздравите връзката помежду си, както и да преминете от работен режим към по-спокоен и отпускащ.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се получи суетене, често ще се разсейвате за дребни неща от колеги и роднини. Затова отложете най-трудните задачи за няколко часа, намалете комуникацията до минимум и се заемете с прости рутинни проблеми. Много скоро ще можете да се настроите на работеща вълна и тогава всичко ще върви доста добре. Рибите, които ще подписват важни документи, трябва да проверяват отново данните, за да не допуснат случайни грешки.

Вечерта е благоприятна за общуване с роднини, приятели или нови познати. Можете да отидете на гости, да останете у дома или да посетите мащабно събитие, във всеки случай ще останете доволни.

2024 © Варна е