Мобилно меню

Месечен хороскоп за ОКТОМВРИ

За Скорпионите началото на месеца ще бъде напрегнато и едва ли ще мине без разногласия вкъщи и служебни спорове, през втората половина на октомври Козирозите ще постигнат успех в дела, които преди са изглеждали твърде трудни и почти безнадеждни
Месечен хороскоп за ОКТОМВРИ
9725

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Имате много работа за вършене. Бъдете готови за факта, че няма да е лесно да постигнете успех през октомври. Възможни са забавяния в бизнеса и нарушаване на стари договорки. Някои Овни ще разберат, че са загубили много време, опитвайки се да реализират очевидно безнадежден проект. Най-важното за вас е да признаете грешките си възможно най-бързо и да решите как ще действате по-нататък.

В бизнес отношенията е важно да сте гъвкави. Нещата невинаги ще вървят както трябва. Ще трябва да се направят някои значителни отстъпки. Но това няма да ви попречи да настоявате на своето, когато става въпрос за нещо наистина важно. Възможно е да се наложи да преговаряте с хора, които преди сте смятали за свои съперници.

Възможно е да има напрегнати моменти в общуването с близките, но тук ще се опитате да се държите разумно и това ще бъде достатъчно, за да избегнете сериозни проблеми. Втората половина на октомври обещава промени към по-добро в романтичните отношения. В този момент не са изключени нови увлечения.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Бъдете позитивни. През октомври много неща ще зависят от това дали сте готови да проявите настойчивост, да преодолявате препятствията и да останете оптимисти, дори ако възникнат трудности. В същото време е важно да не надценявате възможностите си и да проявявате предвидливост, особено когато става въпрос за сериозни проекти. Опитайте се да бъдете внимателни и осторожни в професионалните отношения, не се забърквайте със съмнителни личности и не инвестирайте всичките си пари в някои обещаващи, но рисковани проекти.

Опитът, който придобихте по-рано, ще бъде много полезен. Може да се наложи да помислите отново за някои отдавнашни събития, да анализирате грешките и да разберете защо не винаги сте успявали да постигнете успех. Няма да се увличате прекалено от самокритиката, но няма и да отричате, че сте сгрешили в нещо.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Началото на октомври вероятно ще ви изненада с необичайни събития. Възможно е в живота ви да настъпят сериозни промени или да вземете решения, след които всичко няма да е както преди. Важно е да не бързате. Преди да предприемете нещо, уверете се, че не сте се поддали на моментен импулс, че сте обмислили и претеглили всичко.

Една от важните особености на октомври е, че Близнаците в този момент могат да разчитат само на своя опит и здрав разум. Чуждите съвети само ще ви объркат. Дори ако просто искате да научите нещо от другите, това ще отнеме много усилия.

Отношенията с близките могат да бъдат трудни. Понякога ще изглежда, че никой не се интересува от вашите интереси и желания, няма човек наблизо, който да ви подкрепи. В действителност това изобщо няма да е така. Към края на месеца ще видите, че сте заобиколени от хора, които са готови да направят много за вас.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на октомври ще бъде трудно. Отношенията с другите могат да бъдат напрегнати - понякога ще изглежда, че никой не иска да ви подкрепи или да разбере трудностите, с които се сблъсквате. Ако споделяте идеите си, те едва ли ще получат подкрепа, дори и да са много добри. Общуването с близките ще изисква повече търпение от обикновено. Дори прости неща ще трябва да се обясняват многократно. Опитайте се да не се дразните и да останете приятелски настроени.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства с времето. Втората половина на октомври ще бъде по-успешна от първата, ще ви разкрие нови възможности и ще ви даде шанс да се справите с това, което не сте могли да направите преди. Основното, което се изисква от вас, е да действате решително и да останете уверени в способностите си, дори ако обстоятелствата са неудачни. Възможно е финансовите проблеми, които преди са носили много тревоги, да бъдат решени и веднага ще се почувствате много по-уверено и комфортно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на октомври ще изисква повишено внимание във всичко, свързано с парите. По-добре е да не бързате с покупки или да сключвате големи сделки, ако има дори най-малкото съмнение относно надеждността на вашите партньори. Работната среда може да бъде доста напрегната, особено за Лъвовете, които са заети с нова работа и все още не са имали време да научат всичко. Тези, на чиято подкрепа сте разчитали, може да се държат странно и да отказват помощ и съвет. Освен това може да се окаже, че не сте разбрали какви отношения свързват други хора или че сте оценили неправилно ситуацията като цяло.

Втората половина на октомври ще бъде осезаемо по-лека и по-приятна. Ще бъде благоприятна за общуване - деловите преговори ще са успешни, а срещите и разговорите ще са приятни. Това е подходящият момент да промените нещо в личния си живот. Ще разберете чувствата си, ще вземете решения, за които няма да съжалявате по-късно.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на октомври ще бъде доста напрегнато. Ще трябва да превключвате от едно нещо на друго много по-често от обикновено, променяйки плановете си в движение. Понякога това ще бъде доста досадно, защото предпочитате просто да изпълните това, което сте планирали преди. Отношенията с другите не винаги ще бъдат гладки. Сериозни причини за разногласия едва ли ще възникнат, но са възможни спорове за дреболии. Малко вероятно е те да развалят връзката за дълго време, но все пак ще трябва да изтърпите няколко неприятни момента.

След това ще настъпи благоприятен и плодотворен период. Слушайте интуицията си - тя ще ви помогне да намерите правилния път към целта си, бързо да се справите със сложни въпроси и да получите желания резултат. В последните дни на октомври трябва да избягвате стресови ситуации. Опитайте се да намерите време за почивка, да вършите приятни и вдъхновяващи дейности и да общувате с хора, които ви подкрепят и вдъхновяват.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на октомври ще бъде трудно, особено в комуникативно отношение. Дългогодишните разногласия могат да ескалират и понякога ще се карате дори с тези, с които преди сте се разбирали добре. Понякога това ще се дължи на присъщия ви темперамент. Той ще изненада мнозина. Околните, свикнали с вашето спокойствие и добронамереност, ще бъдат напълно объркани, някои дори може да спрат да общуват с вас за известно време.

Доста бързо влиянието на положителните тенденции ще се засили и ситуацията ще се стабилизира. Средата на месеца ще даде възможност да се съсредоточите върху неща, за които преди не сте имали достатъчно време, и да се върнете към старите планове. Ще постигнете това, което сте имали предвид преди, и ще бъдете много доволни от плодовете на труда си.

Краят на октомври ще отвори много нови възможности. Някои Везни ще постигнат истински пробив в бизнеса. Обстоятелствата обаче може да не се развият според очакванията ви и понякога ще трябва бързо да променяте плановете си. Въпреки това винаги ще има хора наблизо, с които можете да се консултирате. С тяхната подкрепа ще се чувствате много по-спокойни и по-уверени.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на месеца ще бъде напрегнато и едва ли ще мине без разногласия вкъщи и служебни спорове. Някои Скорпиони ще започнат да се съмняват в правилността на взетите по-рано решения. Не всички представители на знака ще могат веднага да изберат правилната линия на поведение. Може да направите някои грешки, преди да разберете как да постигнете целта си. Основното нещо е да забележите всичко навреме и да го коригирате. Ще се справите страхотно с това.

Средата на месеца ще изисква търпение. Най-вероятно усилията, които положите през този период, ще дадат плод по-късно. Тези, които наскоро са се заели с нови неща или са сменили работата си, ще имат шанс да се докажат и да намерят неочаквано приложение на своите знания и таланти. Мнозина ще обърнат внимание на вашите успехи и скоро вероятно ще получите интересни предложения.

Последните дни от месеца ще преминат в грижи. Ще има много работа, но няма да се тревожите за това. Веднага ще разберете какво е във ваш контрол и какво не и ще положите усилия да се справите с делата си възможно най-добре. Това ще се хареса на хората около вас, мнозина ще искат да се сприятелите.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Ще бъде трудно да запазите спокойствие в началото на октомври. Ще искате да постигнете целите си по-бързо, но това едва ли ще се случи. Така че бъдете търпеливи и се опитайте да не губите самообладание, дори ако събитията изобщо не се развият, както бихте искали. Възможно е да възникнат трудности в работата, възможни са разногласия с колеги и ръководство, но сериозните конфликти могат да бъдат избегнати. Никой не иска да се кара с вас. Но мнозина ще се опитат да се сприятелят - обаче, с надеждата да използват вашата подкрепа в своя полза.

С течение на времето емоционалният фон ще се стабилизира, ще настъпят спокойни и приятни дни. Средата на октомври е подходяща за работа и ще разкрие нови перспективи за Стрелците, които са съсредоточени върху кариерата и искат да покорят нови професионални върхове. Вероятни са успешни преговори, не са изключени и предложения за сътрудничество.

В последните дни на месеца на преден план ще излязат личните отношения. Това ще бъде благоприятно време за общуване с близки, срещи с хора, на които искате да направите добро впечатление. Възможно е началото на романтична връзка.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на октомври едва ли ще бъде леко и безоблачно. Най-сериозни проблеми се очертават в бизнес сферата. Важни за вас споразумения може да бъдат нарушени, ще трябва да промените плановете си, да отложите срещи, които сте очаквали с нетърпение. Обстоятелствата понякога ще се развият доста неуспешно, но нищо няма да ви принуди да се откажете от плановете си. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, нещата ще вървят гладко, ще се чувствате много по-спокойни и уверени.

През втората половина на октомври много от начинанията ви ще бъдат успешни. Ще постигнете успех в дела, които преди са изглеждали твърде трудни и почти безнадеждни, само изцеждащи силите ви.

Вероятни са промени към по-добро в семейните отношения. Ще има значително по-малко причини за разногласия и спорове с близките, старите оплаквания и взаимни претенции ще останат в миналото и ще се появят общи планове за бъдещето.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на октомври ще е изпълнено с грижи. Най-вероятно по това време ще трябва да се занимавате с делата на други хора, да коригирате грешките, направени от тях. Не винаги ще е ясно с какво да се захванете първо. Има опасност да изразходвате много енергия за очевидно безнадеждни дела и проекти. Обърнете внимание на съветите, които ще дадат стари познати. Отвън може да се види нещо, което вие, като сте в центъра на нещата, не забелязвате.

Втората половина на октомври ще ви даде възможност да наваксате пропуснатото по-рано, да направите нещо, което отдавна ви интересува. Ще има полза от вашите знания и таланти. Хората около вас ще признаят, че сте способни на много. Възможно е отношенията, които наскоро бяха обтегнати, да започнат да се променят към по-добро.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия месец. Единственото нещо, което може да ви разстрои през Октомври, е невъзможността най-накрая да завършите задача, която вече е отнела много енергия. Най-вероятно ще трябва да се върнете към проблеми, които сте смятали за разрешени. Но това няма да ви попречи да предприемете нещо ново.

Нестандартните предложения ще ви зарадват. Интуицията ще ви подскаже, че си струва да отговорите със съгласие и няма да сгрешите. Ще научите много, ще придобиете ценен опит и ще създадете полезни връзки. Средата на октомври ще бъде най-благоприятна за създаване на нови запознанства. Ще намерите нови съюзници и приятели, възможно е началото на романтична връзка.

Вероятни са промени към по-добро в бизнес сферата, парични постъпления и успешни сделки. Възможно е да получите значителна сума, която ще изразходвате правилно. Въпросите, свързани със семейното имущество, могат да бъдат успешно разрешени.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

Някои СКОРПИОНИ ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди, от такива разговори може да научат много полезни неща, възможно е благодарение на тях да разберат накъде да продължат, ДЕВИТЕ да запомнят - не трябва да се доверяват на всеки, който им прави добро впечатление днес
Хороскоп за неделя, 25 февруари 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Денят е идеален за срещи с хора, които бихте искали да харесате. Няма да е трудно да направите благоприятно впечатление, защото най-добрите ви качества няма да останат незабелязани. Някои Овни ще получат необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже, че можете да им отговорите със съгласие без много колебание и няма да сгрешите.

Трябва да сте внимателни във всичко, свързано с парите. По-добре е да се въздържате от непланирани покупки или сключване на сериозни сделки с хора, за които знаете малко.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

По-добре е да не се заемате със сериозни въпроси рано сутринта. Ще ви трябва известно време, за да съберете мислите си, да се настроите на положителна вълна и да решите какво ще направите първо. Нечий съвет едва ли ще бъде полезен, но много Телци ще се възползват от опита, натрупан преди много време.

Втората половина на деня ще бъде особено благоприятна за общуване с нови познати. Бързо ще намерите подход към тях и ще направите добро впечатление. Можете да се погрижите за семейните дела, тук няма да възникнат неочаквани трудности, бързо ще се справите с всичко.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Първата половина на деня ще бъде успешна. Подходяща е за нови задачи и за решаване на вече познати проблеми. Благодарение на подкрепата на звездите, много Близнаци ще могат да се справят перфектно с това, което не са могли да направят преди. Не са изключени парични постъпления и неочаквани ценни подаръци, на които много ще се зарадвате.

С течение на времето влиянието на положителните тенденции леко ще намалее, но и втората половина на деня също ще бъде добра. Подходяща е за почивка, общуване със стари приятели и други хора, които ви познават добре и ви обичат.


РАК (22 юни - 22 юли)

Днес ще трябва да се занимавате не само със своите, но и с чужди дела и да решавате проблеми, възникнали поради чужда небрежност или невнимание. Това няма да предизвика раздразнение или гняв. Като действате спокойно и последователно, бързо ще се справите с всичко.

По-добре е да отложите решаването на въпроси, свързани с парите, за следобед - това време ще бъде благоприятно. Но срещите, включително романтичните, могат да бъдат планирани за сутринта - във всеки случай те ще вървят добре. Раците, които отиват на пътешествия с приятели, ще си прекарат чудесно.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Ще има възможност да направите нещо съвсем ново и много вълнуващо за вас. Някои Лъвове ще намерят ново хоби, което скоро ще се превърне в друг източник на доходи за тях. Денят ще е благоприятен и за пазаруване. Няма да пилеете пари за безполезни неща, а безпогрешно ще изберете нещо, което ще бъде полезно както за вас, така и за вашите близки.

От гледна точка на комуникацията това не е най-благоприятният ден, трудно ще се разберете дори със стари познати. Но сериозни конфликти няма да възникнат и вероятно ще можете да се съгласите с много неща, ако не се вълнувате.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще бъде особено лесно да се разбирате с тези, които споделят вашите цели и страсти. Някои Деви ще намерят съюзници, благодарение на чиято подкрепа скоро ще могат да реализират някои мащабни планове. Запомнете обаче - не трябва да се доверявате на всеки, който ви прави добро впечатление днес. Проучете по-внимателно такива хора, преди да преговаряте за нещо важно.

Преди да се захванете с нещо ново и трудно, уверете се, че сте преценили правилно текущата ситуация и знаете как точно ще действате.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят е идеален за решаване на много важни задачи, включително такива, към които преди не сте се осмелявали да погледнете. Интуицията ще ви подскаже как е най-добре да постъпите и вие ще се вслушате в нея навреме. На някои Везни помощ ще предложат хора, от които те не са очаквали подобно нещо. Ще има и шанс да се сприятелите с хора, с които не сте могли да се разбирате преди.

Вероятни са неочаквани подаръци, приятни изненади и внимание, които ще се помнят дълго време. Втората половина на деня ще ви зарадва с добри новини отдалеч.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Вероятни са невероятни срещи и необичайни запознанства. Някои Скорпиони ще могат да общуват с хора, за които са слушали много преди. От такива разговори можете да научите много полезни неща. Възможно е благодарение на тях да разберете накъде да продължите.

Възможни са парични постъпления. Денят ще е благоприятен за сделки и покупки. Звездите ще бъдат особено благосклонни към Скорпионите, които решат да зарадват близките си с неочаквани подаръци. Вечерта е подходяща за романтична среща, със сигурност ще се окаже необичайна и запомняща се.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Няма да искате да губите време напразно и със сигурност ще намерите възможност да направите нещо наистина важно и интересно. Много Стрелци ще разберат, че трябва да се грижат за благосъстоянието на близките си и да помагат на онези, които са изпаднали в трудна ситуация. Запомнете - каквото и да правите за другите, вероятно ще бъде от полза и за вас.

Денят е добър за разговори за плановете ви, включително и професионални. Възможно е стари познати да ви предложат работа или да ви разкажат за някаква перспективна бизнес идея.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Не се страхувайте от трудни разговори, денят ще е благоприятен за тях. Можете да обсъждате най-сериозните въпроси, без да се страхувате, че разговорът ще завърши с кавга или взаимни искове. Ще можете да намерите точния тон и да подберете правилните думи, без да обидите дори най-чувствителните. Доста бързо ще се намери решение, което ще се хареса на всички.

През първата половина на деня влиянието на положителните тенденции ще бъде особено силно. По това време трябва да направите някои трудни неща. По-късно ще искате да си починете и да се възстановите, със сигурност ще имате такава възможност.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Влиянието на положителните тенденции ще се усеща през целия ден. Ще се справите добре с решаването на много проблеми, някои от които може да са много сложни. Това не означава, че всичко ще се нареди веднага, но няма да отстъпите пред препятствията и няма да се налага да ги преодолявате сами. Нито старите, нито новите познати ще ви откажат подкрепа, ако имате нужда от нея.

Вечерта обещава приятни изненади за влюбените Водолеи. Подходяща е за кратко романтично пътуване. Но можете да прекарате и много приятно време с любимия човек.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

По-добре е да не започвате деня със сериозни разговори. По това време може да бъде трудно да се разберете дори с най-близките хора. Опитайте се да не се ядосвате, ако някой ви е разбрал погрешно. Ако запазите спокойствие и приятелско отношение, ще успеете да постигнете споразумение доста бързо.

С всеки изминал час влиянието на положителните тенденции ще става все по-забележимо. Втората половина на деня ще зарадва много Риби. Представителите на знака, които доскоро се съмняваха в себе си, ще си възвърнат увереността и ще разберат как да постигнат успех.

2024 © Варна е