Мобилно меню

Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ

За Близнаците не всичко ще бъде лесно и гладко, но като цяло септември ще бъде успешен за тях, Девите ги очаква един изключително благоприятен период по отношение на личните отношения
Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ
1401

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

Началото на септември може да донесе неочаквани трудности. Някои Овни няма да могат да изпълнят това, което са планирали, и ще бъдат сериозно разстроени, когато трябва да се откажат от плановете си. Това време обаче ще отвори и нови възможности. Основното нещо е да ги забележите навреме и да се опитате да не ги пропуснете. Опитайте се внимателно да наблюдавате какво се случва наоколо, анализирайте действията на другите, учете се от грешките им. Всичко това ще ви помогне по-бързо да вземете правилните решения.

Средата на месеца ще бъде ярка и наситена със събития. Ще бъде благоприятна за общуване, за нови запознанства, както и за възстановяване на стари връзки. Възможно е да получите интересни предложения за работа или да сключите сделки, които ще донесат значителни печалби. Много неща ще се развият добре и си струва да използвате подкрепата на звездите, за да се справите с наистина важните неща.

Краят на месеца също ще мине добре, но емоционалният фон в този момент ще стане особено напрегнат, така че ще се тревожите и притеснявате повече от обикновено. Наблизо обаче ще има хора, които са готови да ви подкрепят и да ви помогнат във всичко. Не се притеснявайте да се свържете с тях.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

През целия месец ще преобладава влиянието на положителните тенденции, но той все още не може да се нарече лек и безоблачен. Много ще зависи от това как приоритизирате това, върху което се фокусирате. Важно е да вземате решенията сами - съветите на другите само ще ви объркат. Слушайте себе си, помислете какво наистина ви интересува. Вероятно ще отнеме известно време, за да вземете решение за действие.

Обърнете внимание на средата на месеца - това наистина ще е много успешен период и трябва да бъде посветен на онези неща, които са особено важни за вас. Можете да се заемете с нещо наистина трудно, без да се страхувате от провал. Някои Телци по това време ще получат необичайно, но много примамливо предложение. Интуицията ще ви подскаже, че трябва да се съгласите с това - и няма да сбъркате.

Последните дни на септември ще изискват внимание в деловите и лични отношения. Първото впечатление от новите познати може да е погрешно, така че трябва да сте нащрек. Но общуването с близките ще ви зарадва дори по това време.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Не всичко ще бъде лесно и гладко, но като цяло септември ще бъде успешен. Основното, което ще се изисква от вас, е сериозно отношение към всички въпроси, дори към онези, които на пръв поглед изглеждат много прости. Не разчитайте на лесни успехи и бързи победи, бъдете готови да положите усилия, за да постигнете целта си. През септември ще бъде особено важно да спазите дадените по-рано обещания.

От финансова гледна точка месецът ще бъде смесен. Вероятни са парични постъпления, включително значителни, но не са изключени и сериозни разходи. По-добре е да не бързате с големи покупки - те трябва да бъдат внимателно обмислени. Опитайте се да планирате бюджета си и избягвайте спонтанните разходи. Ако успеете, до края на септември ще има много по-малко поводи за притеснения.

През втората половина на септември ще трябва да се съсредоточите върху работата - ще имате шанс да постигнете истински пробив в бизнеса, кариерно израстване. Някои Близнаци ще успеят да осъществят това, което са планирали отдавна и няма да е толкова трудно.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на септември може да се окаже доста напрегнато - ще бъде трудно да съберете мислите си, да се настроите на делова вълна по това време. Няма да е възможно веднага да оцените правилно текущата ситуация, да решите как да действате. Най-добре е просто да изчакате малко. Скоро ще забележите, че всичко се променя към по-добро, животът става по-добър и има все по-малко препятствия по пътя.

От средата на месеца ще започне благоприятен и плодотворен период. Подходящ е за важни дела, решаване на онези сериозни задачи, към които не сте се осмелявали да се доближавате преди. Вашата интуиция ще ви подскаже кога да поемете инициативата. Вероятни са промени в бизнес отношенията. Ще има по-малко причини за разногласия с колеги и бизнес партньори, а ръководството ще забележи вашия успех.

Сериозни промени в личния живот са малко вероятни. В тази област също няма да възникнат сериозни проблеми и като цяло ще сте доволни от начина, по който се развиват нещата. В последните дни на септември можете да поемете инициативата в романтична връзка.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на септември ще бъде наситено и интересно. Ще се появят нови неща, ще ги приемете с ентусиазъм. Важно е обаче да не се увличате твърде много - рискувате да надцените възможностите си, да приемете пожеланията за действителност. Опитайте се да се вслушате в съветите на хора, чиято практичност вече ви е помогнала да избегнете грешки преди това.

Първата половина на септември ще бъде благоприятна за Лъвовете, занимаващи се с творческа или изследователска дейност, както и за всички представители на знака, които обичат да опитват нещо ново. Ще има някои наистина страхотни идеи. Осъществявайки ги, ще срещнете необичайни хора, ще намерите нови приятели. Възможно е и началото на романтична връзка. Тя ще се развива бързо и скоро ще стане много важна за вас.

Втората половина на месеца е подходяща за публични изяви, посещение на професионални събития, срещи с хора, които споделят вашите бизнес интереси. Ще можете да изразите себе си, да покажете на какво сте способни. Този период ще бъде особено успешен за Лъвовете, които наскоро са сменили работата си или са започнали собствен бизнес. Пред тях ще се открият вълнуващи възможности.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на септември ще ви зарадва. По това време са възможни приятни изненади, успешни съвпадения, успех в много трудни дела. Слушайте интуицията си особено внимателно - тя ще ви подскаже кога можете да поемате рискове и кога е по-добре да действате предпазливо. Дори да се заемете с нещо съвсем ново, бързо ще разберете как да постигнете целта, ще научите всичко, от което се нуждаете. Първите дни на септември са подходящи за смяна на работата или дори сферата на дейност.

Този период ще бъде благоприятен и по отношение на личните отношения. Ще ви е лесно да се разбирате както със стари, така и с нови познати. Ако преди сте имали разногласия с близките, сега ще стане много по-лесно да се споразумеете за всичко.

През втората половина на месеца ще трябва да обърнете внимание на емоционалното си състояние. Можете да реагирате остро на незначителни събития, да се тревожите много за дреболии. Опитайте се да зарадвате себе си, не прекарвайте твърде много време в мислене за неприятни неща.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на септември ще бъде интересно и вълнуващо, наситено с ярки емоции. Възможни са промени във всички сфери на живота. Много неща няма да се развият така, както сте очаквали, но не трябва да се притеснявате - скоро ще стане ясно, че звездите са на ваша страна. Първата половина на месеца е идеална за започване на нещо ново, надхвърлящо обичайното. Решителността, с която действате, ще ви позволи бързо да постигнете успех.

Вероятни са необичайни срещи, запознанства, от които ще започнат важни за вас отношения. Доверете се на интуицията си - тя ще ви подскаже на кого да се доверите.

Втората половина на септември обещава успех в работата на онези, които са готови да се съсредоточат върху нея, оставяйки всичко останало настрана за известно време. Ще бъдете упорити и уверени в способностите си, това ще се хареса на мнозина. Можете да решавате финансови въпроси, да правите големи покупки, да инвестирате в собствени бизнес проекти.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Септември е време на илюзии и фантазии, които могат да бъдат опасни, ако се увлечете по тях. Реалната оценка на ситуацията ще бъде по-трудна от обикновено, така че рискувате да се забъркате в някои съмнителни проекти. Много Скорпиони ще бъдат и твърде лековерни, а това може да им донесе трудности в бизнес сферата. Опитайте се да бъдете по-внимателни, по-често се обръщайте към хора, които вече са ви подкрепяли преди това. Надеждни съюзници, стари приятели ще ви помогнат да избегнете грешките, ще ви предпазят от необмислени действия.

Всички важни срещи трябва да се планират за средата на септември. Времето ще бъде благоприятно по отношение на бизнес и лични отношения. Често ще попадате в светлината на прожекторите, получавайки необичайни предложения. Не пропускайте възможността да се срещнете с хора, за които сте чували много хубави неща преди.

Краят на септември ще бъде спокоен и благоприятен. Този период е подходящ за завършване на започнатата по-рано работа, обобщаване на постигнатото. Ще разберете какво сте направили правилно и къде сте допуснали грешки. Възможно е да има възможност за коригиране на грешките.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Началото на месеца е подходящо за нови начинания, начало на сериозен бизнес и мащабни проекти. С ентусиазъм ще се захванете с това, с което не сте се осмелявали дълго време и това ще се окаже правилното решение - бързо ще успеете да спечелите първите победи. Малко вероятно е някой да ви помогне в този момент, но вие сами ще свършите чудесна работа. Не винаги близките ще ви разбират правилно, възможни са напрегнати моменти в общуването. Въпреки това ще се опитате да изгладите недоразуменията, да предотвратите сериозен конфликт - и ще успеете. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи, отношенията ще се подобрят, всички разногласия и спорове ще бъдат забравени.

Втората половина на септември ще бъде доста неспокойна. Поради нестабилността на емоционалния фон, настроението ви често ще се променя. Понякога ще ви е трудно да общувате с другите, да намирате общ език дори с тези, с които сте се разбирали много добре. Няма да възникват сериозни конфликти и ще поддържате добри отношения с всички. Често обаче ще имате желание да ограничите контактите, да останете насаме със себе си, да си починете от всички.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Началото на септември е времето, когато трябва особено внимателно да слушате интуицията си. Това време ще отвори много възможности за онези, които са готови да намерят неочаквано приложение на своите таланти и не се страхуват да бъдат в светлината на прожекторите. Успехът в обучението и научната дейност е вероятен, изявите на професионални събития ще бъдат успешни. Ще срещнете различни хора - много от тях ще пожелаят да се сприятелят с вас. Възможно е романтично привличане, но има опасност чувствата ви да не са взаимни. Колкото и да сте очаровани, опитайте се да не губите ума си и да използвате здрав разум.

През втората половина на месеца ще трябва да наблегнете на решаването на служебни задачи и финансови въпроси. Ще се отнасяте сериозно към всичко, което предприемете, ще бъдете внимателни и осторожни. Никой не може да ви обърка или подведе, веднага ще разкриете всякакви трикове. Ще има възможност да помогнете на близките, да подкрепите онези, които са изпаднали в трудна ситуация.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на септември ще бъде доста трудно, особено за тези, които са свикнали бързо да постигат целите си. Бъдете търпеливи и не се вълнувайте. Благодарение на способността да запазите спокойствие при всякакви обстоятелства, няма да направите нещо, за което ще съжалявате по-късно. Понякога няма да е лесно да установите отношения с другите - може да изглежда, че умишлено ви провокират и сте неуравновесени. По-добре е да отложите не само решаването на важни въпроси, но и тяхното обсъждане - подходящият момент за това ще дойде малко по-късно. Междувременно си струва да вършите обичайните, добре познати неща, с които можете да се справите сами.

Втората половина на месеца ще бъде доста по-спокойна и приятна. Ще определите вашите планове и приоритети, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите. Ще стане значително по-лесно да се разбирате с другите, дори скорошните недоброжелатели ще бъдат готови да се срещнат с вас. Отношенията, които преди са били чисто формални, ще станат непринудени. Ще ви зарадва комуникацията с най-близките, семейните събития ще вървят добре.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Септември ще е труден. Много по-често от обикновено ще трябва да действате решително и твърдо, да защитавате интересите си и да се борите със силни противници. Понякога няма да е лесно. Но вие не само ще преодолеете всички препятствия, но и ще придобиете ценен опит, ще научите какво ще ви бъде полезно скоро.

Както и да се развият обстоятелствата, няма да останете сами с трудностите. Наблизо винаги ще има хора, към които можете да се обърнете за съвет или помощ. Мнозина сами ще предложат подкрепа и интуицията ви ще ви подскаже, че не трябва да я отказвате. Отношенията с близките ще бъдат хармонични и топли през целия месец.

Вероятни са добри новини отдалеч. Някои Риби ще получат съобщения, които ще ги накарат да погледнат по друг начин на обичайните си неща, да коригират плановете си. Имайте предвид обаче, че не бива да прибързвате със сериозни решения. Обмислете ги добре, не бързайте да се поддавате на мимолетни импулси.

2023 © Варна е

Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

Денят за РИБИТЕ ще е подходящ да се върнат към някое старо хоби или да направят нещо, което не са успели да свършат досега, ТЕЛЦИТЕ ги чака един ден идеален за почивка, развлечения и приятни занимания
Хороскоп за неделя, 3 март 2024 г. (Всички зодии)

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

По-добре е да не започвате сериозни разговори през първата половина на деня. Ще бъдете по-избухливи от обикновено, така че е малко вероятно да успеете спокойно да обсъдите важни въпроси. Дори малките неща могат да предизвикат спорове. Не всички Овни ще могат да се справят с емоциите, те рискуват да провокират кавги без да искат.

В следобедните часове влиянието на положителните тенденции ще се засили значително. Времето е подходящо за започване на нови неща, както и за реализиране на идеи, които преди са изглеждали доста рисковани за всички.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Денят едва ли ще е особено плодотворен. Вероятни са забавяния в бизнеса и неочаквано може да възникнат трудности там, където най-малко сте ги очаквали. За някои Телци няма да е лесно да намерят общ език с новите познати, едва ли ще бъде възможно да се споразумеят с тях за някакви съвместни действия.

Но денят е идеален за почивка, развлечения и приятни занимания. Възможно е да бъдете поканени на необичайни събития. Там не само ще си прекарате добре, но и ще научите нещо ново и полезно. В следобедните часове са вероятни подаръци и парични постъпления.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Бъдете готови да работите здраво в началото на деня. Най-вероятно по това време ще трябва да се справите с някои трудни задачи, да разрешите въпроси, които са озадачавали мнозина. Не се притеснявайте - вашата интуиция ще ви подскаже как да действате и вие бързо ще намерите пътя към целта си.

Следобед ще имате възможност да си починете добре и да прекарате пълноценно време с хора, които са ви особено скъпи. Единствената област, в която могат да възникнат трудности в този момент, са финансите. По-добре е да не сключвате сделки, ако не са били предварително планирани.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на деня може да бъде доста напрегнато, особено за представителите на знака, които са планирали много за това време. Поради някои неочаквани събития едва ли ще успеете да реализирате всичко, което сте намислили. Опитайте се да се справите възможно най-добре с всички най-важни и трудни задачи.

Втората половина на деня ще зарадва много Раци. Това време обещава приятни изненади за влюбените представители на знака и добри новини за тези, които наскоро са посветили много усилия за решаване на семейни проблеми.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще донесе нови идеи. Можете да започнете да ги прилагате в близко бъдеще, но първо трябва да завършите започнатото по-рано. Опитайте се да избегнете объркването, действайте последователно - по този начин няма да правите грешки или да пропуснете нещо.

Настроението днес ще е променливо. Някои Лъвове ще реагират особено остро на незначителни инциденти и ще се ядосат при всяко нарушение на плановете. Не забравяйте да почивате - така не само ще попълните енергийните си запаси, но и ще се почувствате много по-удовлетворени от живота.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Не давайте воля на желанията и мечтите си. Днес ще бъде особено важно да прецените правилно както настоящата ситуация, така и своите възможности. Ръководете се от собствения си опит, слушайте интуицията си - благодарение на тях няма да правите сериозни грешки.

През първата половина на деня е по-добре да разчитате само на себе си, но втората половина е доста подходяща да обедините усилията си с някого и да поискате подкрепа. Хората, с които преди това е било трудно да се споразумеете, охотно ще установят контакт с вас. Вечерта ще е благоприятна за среща със стар приятел.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Денят ще ви зарадва с добри новини и интересни предложения. Той обещава промени към по-добро в различни области на живота. Най-значимото влияние на положителните тенденции ще бъде в областта на романтичните връзки. Може да обсъдите някои важни въпроси с любимия човек. Решенията, които вземете днес, ще бъдат важни и за двама ви.

Ученето ще бъде лесно, ще научите много в движение. Най-любознателните Везни ще получат ценна информация преди всеки друг. Тя ще им покаже накъде да продължат и ще им помогне да вземат решение за дългосрочни планове.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Денят може да не е лесен. Ще бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да мислите за много неща наведнъж ще бъде досадно. Някой, когото познавате, вероятно ще предложи помощ. Но това ще зарадва само няколко Скорпиони - повечето представители на знака ще предпочетат да се справят сами с всички въпроси.

Страхотни идеи ще дойдат следобед. Ще можете да ги приложите в близко бъдеще, но засега се опитайте да осмислите всичко внимателно и да обмислите различни варианти за развитие на събитията.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

По-добре е да не вземате важни решения в началото на деня. Най-вероятно в този момент ще сте склонни да поемате неоправдани рискове и да залагате твърде много. Потърсете съвет от хора, на които имате доверие. Те ще ви кажат как най-добре да действате и ще ви помогнат да избегнете грешки.

Втората половина на деня е подходяща за семейни дела, решаване на въпроси, които са важни не само за вас, но и за вашите близки. Пътуванията ще са добри. Приятелите сигурно ще искат да ви правят компания и ще си прекарате страхотно заедно. Романтичните срещи също няма да ви разочароват.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще бъде интересен и ползотворен, ще можете да решавате няколко сложни задачи едновременно. Ще трябва да действате бързо. Интуицията ще ви подскаже какво точно трябва да се направи. Ще проявите завидна решителност и упоритост, мнозина ще оценят това. Някои Козирози ще получат много примамливи предложения.

Възможно е успешно разрешаване на дългогодишни конфликти. Тези, които преди това са го пренебрегнали, ще бъдат готови да изслушат вашето мнение. Възможно е да започне сътрудничество, което ще донесе много ползи. Общуването с близките ще донесе радост, няма да има поводи за разногласия и спорове.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Денят ще е успешен и подходящ за много неща. Едва ли ще донесе поводи за безпокойство и вълнение, но ще има достатъчно поводи за радост. Можете да се съсредоточите върху познати задачи или да направите нещо съвсем ново. Звездите ще са на ваша страна във всеки един случай.

Вероятни са промени към по-добро в отношенията, които напоследък са напрегнати. Околните ще оценят вашата искреност и откритост и ще подкрепят много от начинанията ви. Общите дела и интереси ще помогнат да оставите разногласията и споровете в миналото.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Днес ще сте особено добри в неща, които изискват изобретателност, съобразителност и въображение. Доказаните методи не винаги ще бъдат ефективни, но веднага ще започнете да търсите нови начини за постигане на целта си. Особено ярко днес ще се проявят лидерските качества на Рибите и околните с охота ще ги последват.

Денят е подходящ да се върнете към някое старо хоби или да направите нещо, което не сте успели да свършите преди. В личните отношения ще преобладава влиянието на положителните тенденции, не трябва да се страхувате от неприятни изненади.

2024 © Варна е