Мобилно меню

Месечен хороскоп за ЮЛИ

ТЕЛЦИТЕ да коват желязото докато е горещо, всичко ще им се нареди бързо и лесно, ако не се колебаят, скоро ще могат да победят всичките си конкуренти и да пожънат лаврите на победата, БЛИЗНАЦИТЕ, които се захванат с мащабен работен проект, ще трябва да направят забележим пробив в кариерата, да не се отказват пред трудностите, да бъдат упорити и настойчиви и тогава всичко ще се получи добре
Месечен хороскоп за ЮЛИ
1027


ОВЕН (21 март - 20 април)

Време е да се разберете със себе си, да помислите за важни неща и да разрешите вътрешните противоречия. Много Овни ще успеят да натрупат опит, който ще се отрази добре във всички сфери на живота. Това е подходящият момент за придобиване на нови знания в различни области. В трудни ситуации е по-добре да не слушате съветите на другите, а собствената си интуиция.

За онези, които отдавна искат да обсъдят важни или спорни въпроси с близките си, ще настъпи благоприятно време, особено в средата на месеца. Не се притеснявайте да говорите за това, което ви вълнува или безпокои. Разговорът може да не е от най-приятните, но в крайна сметка ще подейства за укрепване и развитие на връзката ви.

Ще има много успешни възможности за печелене на пари и професионално усъвършенстване. Възможно е леко увеличение на доходите, но не губете ума си и не започвайте да харчите пари необмислено.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ковете желязото докато е горещо. Всичко ще ви се нареди бързо и лесно. Ако не се колебаете, скоро ще можете да победите всичките си конкуренти и да пожънете лаврите на победата. Все пак не парадирайте с постиженията си, за да не събудите лоши чувства у завистливите хора. 

Когато общувате с другите, не всичко ще върви гладко, така че ще ви е необходима способност да избягвате конфликт или бързо да го разрешавате. В средата на месеца много Телци ще бъдат изправени пред необходимостта да възстановят отношения, които преди са били разрушени. Всичко ще се получи, но ще трябва да проявите максимален такт и дипломатически умения. 

Здравият разум, логиката и разчитането на факти, а не на емоции ще станат особено актуални към края на месеца. Може да изглежда, че не всичко върви така, както искате. Съсредоточете се върху хубавите неща в живота си, определено ще има много от тях. 


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Ще бъде лесно да бъдете креативни, да импровизирате и да започнете нещо ново. Тези Близнаци, които се заемат с мащабен работен проект, ще трябва да направят забележим пробив в кариерата. Просто не се отказвайте пред трудностите, бъдете упорити и настойчиви, тогава всичко ще се получи добре.

Средата на месеца е особено благоприятна за общуване, както лично, така и делово. Това е подходящото време да отидете на събития, изяви, да създадете нови запознанства и да завържите връзки. Ако имате интересни идеи, не се колебайте да ги споделите. Най-вероятно те ще бъдат оценени много високо и вие ще се утвърдите като добър професионалист.

Малко по-късно могат да възникнат дребни проблеми и непредвидени трудности. Не се разстройвайте и не се отказвайте. Можете да се справите с всичко, ако положите малко усилия, това определено ще доведе до желания резултат.


РАК (22 юни - 22 юли)

В началото на месеца ще трябва да проявите изключителна предпазливост и дискретност. Вероятни са трудности в бизнеса и разногласия с бизнес партньори. Някои връзки може да бъдат прекъснати и споразуменията могат да бъдат нарушени. Но не забравяйте, че всички проблеми са временни, ще стане по-лесно. Направете всичко по силите си, не вземайте спешни решения и не прибързвайте, тогава ще можете да избегнете сериозни грешки. 

Ще умеете добре да печелите другите, да ги убеждавате, че сте прави, и дори да ги вдъхновявате. При желание повечето Раци ще намерят общ език дори с тези, с които преди са имали разногласия. В средата на месеца емоционалното ви състояние ще е далеч от идеалното. Дръжте се под контрол, запазете спокойствие, накрая всичко ще се нареди добре.

Краят на месеца е благоприятен за активно общуване, флиртове, укрепване на бизнес и приятелски връзки. Ще бъде добре да помогнете на други хора, ако имате възможност. Вашето участие няма да остане без реципрочна услуга и благодарност.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Началото на месеца ще е трудно, но не се отчайвайте. Съсредоточете се върху това, което можете, привлечете подкрепата на близки и бъдете търпеливи. Постепенно всички трудности ще бъдат преодолени. Обърнете внимание на емоционалното си състояние, много неща ще зависят от настроението ви.

До средата на месеца на преден план ще излезе умението ви да се разбирате с хората и да намирате правилния подход към тях. Някои Лъвове ще получат интересно предложение, свързано с нова работа. Положените усилия ще дадат резултат, така че не бива да се отпускате и да се отказвате предварително.

Ако се постараете, тогава до края на месеца всичко най-накрая ще се подобри. Ще можете да развиете значителна бизнес дейност, да реализирате печалба и да сключвате изгодни сделки. В отношенията с другите ще цари хармония и взаимно разбирателство. 


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Ще сте склонни да се съмнявате в себе си и компетентността си, особено в началото на месеца. Не всичко ще се окаже така, както бихте искали, което също със сигурност ще бъде причина за разочарование. В същото време някои Деви ще мислят за важни неща и ще се справят с дълбоко вкоренени противоречия, които отдавна ги преследват. Има възможност да създадете полезни запознанства или да изведете отношенията с бизнес партньорите на ново ниво. Сътрудничеството ще стане още по-тясно и ползотворно. 

Средата на месеца ще бъде трудна и напрегната. Това не е моментът да се отпускате и да се предавате на трудностите. Съберете всички сили, покажете воля и постоянство. Решителността ви ще даде плод, но ще трябва да положите много усилия. Особено важно е да избягвате конфликти без видима причина и да изглаждате недоразуменията в отношенията с близките. Не се разстройвайте, трудният период ще приключи дори по-бързо, отколкото си мислите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Ще имате възможност да демонстрирате лидерски качества, да се утвърдите благополучно в очите на ръководството и да се придвижите нагоре по кариерната стълбица. Така че не отлагайте реализирането на идеите си, не се притеснявайте да изразите мнението си и да поемете инициативата. Пред много Везни ще се отворят вълнуващи перспективи, най-важното е да не ги пропускат. 

В средата на месеца ще стане малко по-сложно. Ще ви стане трудно да съберете мислите си, да подредите приоритетите и да насочите усилията си в правилната посока. Опитайте се да се контролирате, обърнете специално внимание на емоционалното си състояние. Обмисляйте внимателно всяко решение, не бързайте, но не си губете времето.

Краят на месеца едва ли ще поднесе изненади. В този момент не трябва да започвате нови мащабни проекти. Съсредоточете се върху това да завършите започнатото и да подредите нещата. Не е необходимо да се отдадете на слабостите си, за да не срещнете неприятности в различни области на живота.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Изключително важно е да следите емоционалното си състояние, много неща ще зависят от това. Съществува тенденция към прекъсване на остарели връзки, които отдавна трябваше да са приключили. Направете всичко по силите си, тогава ще можете да надделеете над своите недоброжелатели или завистници. Началото на месеца е благоприятно за почивка, ваканция и пътувания.

В общуването се старайте да бъдете максимално коректни и приятелски настроени, особено в средата на месеца. Ще можете лесно да намирате подход към правилните хора, да печелите симпатии и да създавате желание за сътрудничество. Вероятни са нови запознанства, които ще бъдат успешни и ще донесат много добри неща в живота ви.

Полагайте всички усилия да избегнете ненужни конфликти в края на месеца. Това няма да е лесно, тъй като много Скорпиони трудно ще приемат различна гледна точка. Бъдете предпазливи и със здрав разум, когато вземате важни решения.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете внимателни и сдържани в първите дни на месеца. Ще искате да се докажете и това желание е много похвално. Въпреки това рискувате да надцените силите си и да направите грешки, които след това ще отнеме много време да коригирате. Не винаги ще е лесно да намерите общ език с колеги и партньори, но с малко усилия можете да се справите. Много Стрелци ще се сблъскат с изненади, които могат да ги обезпокоят за кратко. Но в крайна сметка няма да има сериозни проблеми.

Втората половина на месеца ще бъде във възход. Вашият чар ще бъде ключът към решаването на редица проблеми. Околните ще ви изслушват с готовност и ще ви окажат всякаква подкрепа и помощ. Добре ще бъде установяването и укрепването на нови бизнес връзки. В края на месеца е много вероятно да участвате в социалния живот и ще получите много удоволствие от процеса.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Месецът ще е успешен, ако се постараете. Благоприятно време за смели и решителни стъпки, които не се решавате да предприемете дълго време. Въпреки това предпазливостта и здравият разум ще бъдат ваши верни съюзници. Не правете нищо прибързано, за да не съжалявате по-късно. Вероятни са забележими промени, трансформация на начина на живот и появата на нови интереси и нагласи. Този процес в крайна сметка ще промени много неща към по-добро, но ще изисква много усилия от ваша страна.

Много Козирози ще успеят да направят качествен скок в кариерата или бизнеса си в средата на месеца. Преговорите ще протичат гладко и ще бъде възможно да се установи изгодно сътрудничество с нови партньори. Вашата енергичност ще бъде на висота, така че не се разпилявайте за дреболии, концентрирайте усилията си в правилната посока. Тогава резултатите ще надминат очакванията ви.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Енергичността ви ще бъде на максимум, особено в самото начало на месеца. Затова се захващайте с важни задачи без отлагане. Деловата комуникация ще бъде успешна, ще се покажете от най-добрата страна. Вероятно някой няма да хареса вашата прямота, но в очите на ръководството ще спечелите авторитет и уважение. Просто не забравяйте за деликатността и правилата на учтивост.

Средата на месеца обещава да бъде благоприятна във всички отношения. Ще имате успех в работата и бизнеса. Личният живот ще донесе приятни изненади, романтичните отношения могат да достигнат ново ниво. Командировките и важните преговори ще вървят добре.

Малко по-късно активността ще трябва да бъде намалена, тъй като не всички обстоятелства ще работят във ваша полза. Повечето Водолеи ще трябва да се сблъскат с опозиция от колегите си. Но спокойствието и уравновесеността ще ви помогнат да се справите с всичко.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

В началото на месеца се опитайте да обмисляте всяко решение, доколкото е възможно. Не се поддавайте на емоционални импулси, разчитайте на фактите и логиката, за да не сгрешите. Вашата интуиция ще ви подскаже правилния път, но е важно да можете да я чуете. Малко по-късно всичко ще се подобри, ще почувствате прилив на сили и енергия. Основното е да ги насочите в правилната посока, за да постигнете целите, които наистина са важни за вас. 

В средата на месеца деловата активност ще се увеличи осезаемо. Някои Риби ще могат да сменят работата си или да получат повишение. Има вероятност от склонност към авантюристични действия, но рискът ще бъде оправдан. Опитайте се да избягвате конфликти и ако възникнат, потушете ги възможно най-скоро.

В края на месеца непредвидени обстоятелства ще попречат на плановете ви. Това може да е разстройващо, но не бива да ви обезпокоява. С нещо ще трябва да се примирите, но на друго ще можете да повлияете.

2024 © Варна е

Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)

ВОДОЛЕИТЕ ще имат време да се справят с домакинските задължения, да обсъдят планове за бъдещето с близки и да вземат, така чаканите, важни решения, при РИБИТЕ е възможна поява на романтичен интерес, но нека да бъдат внимателни и да не се влюбват от пръв поглед,
Хороскоп за неделя, 14 юли 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Не бързайте със заключенията и действайте внимателно, тогава всичко ще се нареди добре. Разумните крачки ще ви доведат до целта ви по възможно най-краткия път. Постоянството и самоувереността ще ви помогнат да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Избягвайте споровете с близките. За семейните Овни е особено важно да се контролират и да не се дразнят за дреболии. Тогава ще бъде възможно да поддържате мирни отношения и да потискате конфликтите в зародиш. Денят е идеален за полезно пазаруване. Дори скъпи покупки, като мебели или домакински уреди, ще се окажат успешни и ще носят радост в продължение на много години.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Ще ви се наложи да отделите повече време за домакинските задължения, отколкото сте очаквали. Може да се наложи да направите някои дребни ремонти. Ще дойде време да разчистите нещата и да се отървете от ненужните вещи. Но резултатът от вашите усилия ще ви зарадва. Възможно е по-възрастни роднини да се опитат да се намесят във вашите дела. Опитайте се да не се дразните и реагирайте с хумор, така ще избегнете евентуална обида от тяхна страна.

Много Телци ще станат особено очарователни, така че лесно могат да впечатлят другите. Ще можете да намерите общ език дори с тези, с които напоследък ви е било трудно да общувате.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Дори ако нищо не върви според очакванията, няма да се откажете от това, което сте започнали. И ще бъдете прави. Упоритостта и настойчивостта ще ви помогнат да се справите с всякакви трудности, а резултатът много ще ви зарадва. 

Денят ще бъде изпълнен с общуване с различни хора. Някои Близнаци ще имат шанс да възстановят прекъснати връзки. Но първо си струва да помислите дали това наистина е добра идея. Интуицията ще ви подскаже правилното решение. Възможни са малки кавги по незначителни въпроси. Спокойствието и желанието да разберете всичко ще бъдат в ръцете ви. Конфликтът може бързо да бъде потушен, а разногласията - изяснени.

 
РАК (22 юни - 22 юли)

Някои неща ще отнемат повече време от очакваното. Но във всеки случай ще постигнете много. Ако е необходимо, потърсете помощ от приятели или познати, които на свой ред сте подкрепяли преди. Те ще се радват да ви помогнат.

Много Раци ще се стремят да бъдат особено активни в грижата за други хора. Някои обаче може да се опитат да се възползват от вас, така че не разрешавайте това да се случи. Обсъждането на финансови въпроси с членовете на семейството ще бъде успешно - в резултат на разговора ще направите много полезни заключения.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Денят ще бъде изпълнен със суматоха. Ще трябва да обръщате внимание на малки неща, постоянно да превключвате от едно на друго. Всичко ще се нареди добре, ако запазите спокойствие. Внимавайте с разходите си, има голям риск да похарчите твърде много за нещо маловажно. Пътуванията в компанията на любими хора ще бъдат успешни.

На някои Лъвове ще им е по-трудно от обикновено да намерят общ език с другите. Нещо ще трябва да се обяснява и изяснява няколко пъти. В особено трудни случаи положителното отношение и чувството за хумор ще помогнат. Понякога е най-добре да разведрите настроението с непринудена шега.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Трезво преценявайте силите си. Може би е по-добре незабавно да преразгледате приоритетите и да коригирате плановете, вместо да се опитвате да се справите с увеличеното работно натоварване. Ако проявите благоразумие, денят ще се развие добре, въпреки че все още е вероятно малко объркване сутринта. Девите, които са заети с учене, ще трябва да положат повече усилия от обикновено. Ще бъде малко по-трудно да придобиете нови знания.

Общуването с любимите хора ще донесе голямо удоволствие. Лесно е да създадете нови запознанства и да предизвикате симпатии у другите.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Започнете деня си с малки домакински задължения. Не трябва веднага да започвате нещо мащабно, има шанс бързо да прегорите и да загубите интерес. Бъдете внимателни с обещанията, не се съгласявайте на никакви предложения, преценявайте разумно силите си и наличието на свободно време. В следобедните часове много Везни ще получат дългоочаквана новина. 

Вечерта ще бъде успешна за общуване както с близки хора, така и със скорошни познати. Ако имате романтична среща, изберете познато място за нея. Така ще се почувствате по-спокойни и всичко ще мине добре.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Ще имате време да направите много полезни и трудни неща. Малките трудности няма да ви обезпокоят. Не бива обаче да поставяте прекомерни изисквания към себе си. Изключително важно е да отделите време за почивка. Най-добре отидете на кратко пътуване до ново място или поне се разходете някъде, където не сте били, за предпочитане в приятна компания.

Семейните Скорпиони ще имат пълна идилия в отношенията си. Ще започнете да се разбирате с половин дума. Но с последните познати бъдете предпазливи. Първото впечатление може да е приятно, но грешно.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Денят няма да донесе съществени промени, но ще върви доста добре. Домакинските задължения ще изискват вашето внимание. Може би по-възрастните роднини ще се нуждаят от помощ. Ще можете да я осигурите, но за да направите това, ще трябва да оставите настрана собствените си планове за известно време. Ако трябва да пътувате, планирайте времето си правилно. Днес закъсненията при пътуване са повече от вероятни.

За семейните Стрелци ще бъде трудно да обърнат достатъчно внимание на всички близки хора. Някои може да се обидят от това. Но вашият любим човек ще реагира на стечението на обстоятелствата с разбиране.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Денят ще донесе много грижи. Ще трябва да се занимавате със собствените си дела, да решавате проблемите на близки и може би да коригирате грешките на другите. Няма да е лесно, но можете да се справите. Бъдете спокойни, не се притеснявайте за малките неща. Сериозни проблеми няма да възникнат и ще преодолеете дребните трудности без особени затруднения.

Втората половина на деня ще донесе приятни изненади. Някои Козирози ще получат ценни подаръци или парични постъпления от неочаквани източници. Тези във връзка ще имат много романтични моменти, за да повишат настроението си.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Ще имате време да се справите с домакинските задължения, да обсъдите планове за бъдещето с близки и да вземете важни решения. Енергичността ви ще се повиши значително, така че другите няма да могат да ви стигнат. Ако имате планирано семейно събитие, направете по-голямата част от подготовката сами. Ще направите всичко бързо и по възможно най-добрия начин. 

Водолеите, на които им предстои първа среща, не трябва да експериментират с визията си, да пробват нова прическа или радикално да променят стила си на облекло. Може да не се получи добре и ще се създаде грешно впечатление за вас.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Ще постигнете много повече, отколкото сте планирали. Ще направите това, което изглежда сложно и обемно, по-бързо от очакваното. Самочувствието ви ще се увеличи. Някои Риби ще могат да направят първите стъпки за промяна към по-добро. 

Вероятни са интересни срещи и разговори с необичайни хора. Общуването ще ви достави много удоволствие и ще ви даде повод да преразгледате някои възгледи за живота. Възможна е поява на романтичен интерес. Но бъдете внимателни, не се влюбвайте от пръв поглед. Има риск да се увлечете по човек, който изобщо не е подходящ за вас.

2024 © Варна е