Мобилно меню

Месечен хороскоп за ЯНУАРИ

ТЕЛЦИТЕ, които се стремят да постигнат професионални успехи и да се изкачат по кариерната стълбица, не трябва да се отпускат през първата половина на януари, колкото по-бързо предприемат действия, толкова повече възможности ще им се разкрият, РАЦИТЕ, които се занимават самостоятелно с бизнес или търсят възможност да превърнат дългогодишното си хоби в източник на допълнителни доходи, ще могат да постигнат забележим успех
Месечен хороскоп за ЯНУАРИ
10626

 

ОВЕН (21 март - 20 април)

През целия януари ще има силно влияние на положителните тенденции. В живота ви може да настъпят значителни промени към по-добро. Това важи както за бизнес сферата, така и за областта на личните отношения. Освен това много Овни ще подредят чувствата си, ще разберат какво искат и към какво се стремят. Това ще им позволи да коригират плановете си и веднага да се съсредоточат върху това, което е наистина важно.

Началото на месеца ще бъде благоприятно за общуване. Ще бъдете особено очарователни и това няма да остане незабелязано, много различни хора ще искат да се сприятелят с вас. Със сигурност ще има нови съюзници в работата и бизнес партньори. Не е изключено и началото на романтична връзка.

Средата на януари ще бъде малко по-трудна. Ще се появят нови трудни неща и задачи, конкуренцията ще се засили и ще трябва да се държите достатъчно твърдо, за да спечелите надмощие над нея. По това време е особено важно правилно да оцените силните си страни. По-добре не се заемайте с нищо, с което не можете да се справите сами.

В края на януари влиянието на положителните тенденции ще се засили. Много проблеми ще останат в миналото, ще получите подкрепа, каквато не сте очаквали досега. Възможни са и парични постъпления. Те ще ви бъдат много необходими - ще направите успешни покупки.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Обърнете внимание на идеите, които ви идват през януари. Най-вероятно ще става въпрос за нещо мащабно и доста сложно и няма да е възможно веднага да изпълните всичко, което имате предвид. Малко по-късно ще намерите хора, към които можете да се обърнете за помощ и подкрепа. Благодарение на тях и най-смелите ви планове ще бъдат реализирани.

Телците, които се стремят да постигнат професионални успехи и да се изкачат по кариерната стълбица, не трябва да се отпускат през първата половина на януари. Колкото по-бързо предприемете действия, толкова повече възможности ще се отворят. Няма да пропуснете нито една от тях. Умението да се разбирате с различни хора и да преговаряте с тези, които обикновено не са склонни да правят дори малки отстъпки, ще ви бъде много полезно. Това време ще е добро и от гледна точка на личните отношения. В семейството ви може да се случат приятни събития и да се разбирате с близките си ще стане много по-лесно.

Опитайте се да се вслушвате особено във вътрешния си глас през втората половина на януари. Възможно е по това време да трябва да се вземат важни решения и да има много малко време за размисъл. Важно е да не се поддавате на влиянието на другите, да защитавате собствените си цели и интереси. В края на месеца трябва да обърнете внимание на това, как се развиват отношенията ви с околните. Може да забележите, че някой ви манипулира и използва за свои цели.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Трябва да бъдете по-внимателни - януари ще бъде труден за вас. По-добре е да не разчитате на лесни победи. Можете да постигнете успех в много неща, но определено ще трябва да положите усилия, за да направите това. Ако някой ви обещае планини от злато и незабавно изпълнение на всичките ви желания, по-добре е да не се радвате, а да бъдете предпазливи.

Първата половина на януари ще бъде благоприятна за Близнаците, които посвещават много време на работа. Такива представители на знака ще могат да създадат полезни контакти и да привлекат подкрепата на влиятелни хора. Ще се появят надеждни съюзници - тяхната подкрепа ще ви позволи да спечелите убедителна победа над вашите съперници. Времето е подходящо и за решаване на някои важни семейни задачи, разрешаване на имотни въпроси и започване на съдебни дела.

Колкото повече наближава краят на януари, толкова по-осезаемо ще е влиянието на положителните тенденции. Втората половина на месеца със сигурност ще се хареса на тези, които отдавна мислят за промени в живота, но не знаят какво да предприемат. Такива представители на знака ще получат отговори на много въпроси, ще вземат решение за плановете си и ще започнат да действат. Вероятни са промени към по-добро във финансите, паричните постъпления и успешните сделки. Планираното за това време преместване ще мине бързо и лесно.


РАК (22 юни - 22 юли)

Началото на януари ще бъде благоприятно за общуване. Ще ви бъде лесно да се разбирате не само с близките, но и с нови познати. Възможно е отношенията, които доскоро бяха много напрегнати, да се променят към по-добро. Ще разберете как да се държите с тези, които не са склонни да правят отстъпки и да провокират конфликти.

До средата на януари Раците, които се занимават самостоятелно с бизнес или търсят възможност да превърнат дългогодишното си хоби в източник на допълнителни доходи, ще могат да постигнат забележим успех. Това време ще бъде благоприятно и за решаване на някои семейни проблеми и укрепване на отношенията с близките.

Краят на януари ще бъде по-напрегнат, но не по-малко интересен. Най-вероятно ще трябва да се държите доста строго по това време. Това е единственият начин да вземете надмощие над съперниците си и да обезоръжите недоброжелателите си. По-добре е да не бързате с решенията и да не се отказвате от предварително направените планове. Преди да предприемете драстични промени в живота си, уверете се, че наистина сте готови за това.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Януари ще е доста труден. Каквото и да предприемете, първо трябва да помислите колко трудна ще бъде задачата и дали ще можете да се справите сами с нея. Споразумението за съвместни действия със съюзниците може да бъде по-трудно от обикновено. Хората, които преди са ви подкрепяли по много начини, ще имат нови интереси и цели. Ще отнеме известно време, за да намерите нови партньори и да установите отношения с тях.

Възможни са закъснения в работата. Разрешаването на някои професионални въпроси може да се отложи за неопределено време. Опитайте се да не се притеснявате от това - изходът ще бъде доста благоприятен за вас, но засега трябва да сте търпеливи.

Това, което ще донесе радост, е общуването с близките. Те ще бъдат на ваша страна, независимо от развитието на обстоятелствата и с готовност ще откликнат на всякакви предложения и молби. Януари, особено втората му половина, ще бъде много обещаващ от гледна точка на романтичните отношения.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Началото на януари може би не е от най-леките и приятни. По това време ще сте склонни да приемате всички възникнали проблеми особено присърце и това може да попречи на разрешаването им. Също така е възможно да има новини, които ще наложат преразглеждане на плановете. Малко по-късно ще се окаже, че не всичко върви толкова зле, но ще трябва да преживеете няколко напрегнати моменти.

Влиянието на положителните тенденции ще нараства с времето. Средата на януари ще отвори много възможности за укрепване на съществуващи бизнес връзки и придобиване на нови. Това време ще е подходящо и за обучение и повишаване на квалификацията. Много Деви ще получат информация, която ще им бъде полезна в близко бъдеще.

Краят на януари ще бъде особено успешен. По това време е възможен истински пробив в бизнеса и забележими промени към по-добро са вероятни в други области на живота. Събитията ще се развиват бързо и ще бъдете доволни от това.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Началото на януари ще зарадва много Везни. Времето е подходящо както за довършване на стари дела, така и за захващане с нещо съвсем ново. Вероятни са интересни предложения, както и полезни запознанства. Ще имате съюзници, към които можете да се обърнете за помощ по всяко време. С тяхната подкрепа ще постигнете това, за което преди само сте мечтали.

Средата на месеца ще е особено благоприятна за работа. Бързо ще се справите със сложни въпроси и ще постигнете успех там, където другите са отстъпили, оказвайки се в задънена улица. Времето ще е благоприятно за важни преговори, публични изказвания, както и срещи с хора, които бихте искали да харесате.

В последните дни на януари влиянието на положителните тенденции в личните отношения ще бъде особено осезаемо. Възможни са приятни събития в семейството. Някои Везни ще имат приятни запознанства, едно от които може да се окаже съдбовно.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Началото на януари е чудесно време да изпълните плановете си. Няма да си създавате илюзии, ще оцените правилно както настоящата ситуация, така и собствените си сили. Освен това на много Скорпиони ще стане ясно на кого наистина могат да разчитат и на кого не трябва да се доверяват. Ще бъдете внимателни, няма да правите досадни грешки, няма да изпускате нищо от поглед.

В средата на януари ще има особено много неща за правене. Ще се отворят нови възможности и няма да пропуснете нито една от тях. Вероятно ще трябва да разрешите няколко проблема наведнъж и няма да ви остане много време за почивка. Вашите близки ще поемат част от грижите ви и ще се опитат да помогнат за всичко.

В края на януари семейните дела ще излязат на преден план. Някой от вашите близки може да има нужда от подкрепа и вие няма да му откажете. Не е изключено да се наложи да разрешите някои имотни или финансови въпроси, които са важни за вас и вашите близки.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

В началото на януари може да ви очакват невероятни и вълнуващи събития. Малко вероятно е да можете да действате според плана в този момент - ще има твърде много изненади, така че бъдете готови да импровизирате и да измислите нещо ново в движение. Вероятни са някои значителни промени в личния ви живот - възможно е началото на романтична връзка, която скоро ще стане много важна за вас.

Средата на януари трудно може да мине без дребни недоразумения или неприятни инциденти. Ще има много стресови моменти в работата. Възможно е да се наложи да отделите време за решаване на проблемите на други хора или коригиране на грешки, направени от тях. В същото време е важно да запазите спокойствие и да вземете информирани решения.

Краят на януари е подходящ за задачи, с които можете да се справите сами. Ще бъде по-трудно от обикновено да се договорите с някого за съвместни действия. Времето ще бъде благоприятно за решаване на финансови въпроси и сключване на големи сделки.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Очаква ви благоприятен месец. Ще можете да постигнете много, забележими промени към по-добро са вероятни във всички области на живота. Няма да губите време напразно, ще действате решително и бързо. Това ще ви позволи да постигнете успех по въпроси, които преди са изглеждали почти безнадеждни.

Тези, които през януари се фокусират върху работата и не се страхуват да поемат нови отговорности, ще имат шанс да постигнат професионални успехи и да се изкачат по кариерната стълбица. Възможно е бързо израстване в кариерата. На новото ви място не всичко ще се нареди веднага, но вие няма да отстъпите и няма да правите грешки.

Опитайте се да следите настроението си. Въпреки че влиянието на положителните тенденции ще е силно през целия месец, все пак са възможни напрегнати моменти. Поради нестабилността на емоционалния ви фон може да приемате присърце незначителни инциденти и да се тревожите за дреболии.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Началото на януари обещава промени към по-добро в личния живот. Разбирането с любимите хора ще стане много по-лесно. Ако преди това е имало разногласия между вас, те могат да останат в миналото. Можете да подобрите отношенията, да сключите мир с тези, с които сте били в конфликт. В този момент не са изключени нови запознанства. Може би началото на приятелство или красива любовна история.

По-късно ще трябва да се съсредоточите върху бизнеса. В средата на месеца ще трябва да решавате трудни проблеми и много Водолеи ще трябва да направят това сами - едва ли някой ще може да се притече на помощ. Бъдете особено внимателни по отношение на финансите. Не правете рисковани сделки, опитайте се да избегнете ненужни разходи.

Краят на януари ще бъде натоварен, но няма да поднесе неприятни изненади. Вероятни са промени в професионалната сфера. Ще можете да се наложите над дългогодишни съперници и конкуренти и ще се чувствате много по-спокойни и по-уверени. Хората, които преди са ви подценявали, ще разберат, че са грешали и ще ви предложат да ви помогнат да реализирате идеите си.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

През първата половина на януари ще има за какво да мислите. Вероятни са промени в бизнес и личните отношения. Някои Риби ще разберат, че са се държали некоректно с другите, че са правили отстъпки твърде често и са показвали твърдост на неподходящото място. Не е необходимо да бързате със заключенията, но не трябва да отлагате дълго разрешаването на онези въпроси, които възникват в този момент. Основното за вас е да се уверите, че този път не сте в плен на заблуди и не си създавате илюзии. Сигурно всичко ще се изясни до средата на месеца.

През втората половина на месеца влиянието на положителните тенденции ще преобладава в почти всички сфери на живота. Рибите, които отдавна се канят да сменят работата си, ще получат неочаквани бизнес предложения. А представителите на знака, които развиват собствен бизнес, ще намерят начин да увеличат доходите си. Вероятни са и приятни събития в семейството. От гледна точка на личните отношения краят на януари ще бъде особено благоприятен.

2023 © Варна е

Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)

За много ВОДОЛЕИ излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно, някои СКОРПИОНИ ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения, но да не се притесняват, това е временно явление и много скоро ще ги връхлети нов прилив на чувства
Хороскоп за четвъртък, 23 май 2024 г. (Всички зодии)


ОВЕН (21 март - 20 април)

Контролирайте се и се опитайте да използвате здравия разум. Денят ще се развие добре, ако не правите грешки, като се поддавате на мимолетни емоции. Може да има известно напрежение в отношенията ви с другите. Намирането на общ език ще стане по-трудно от обикновено. Важните разговори с ръководството и други влиятелни хора може да не протекат според очакванията. По-добре е да ги отложите за по-благоприятен момент. Овните, на които им предстоят изпити, трябва да подходят сериозно към подготовката си. 

В противоречиви ситуации много Овни ще се възползват от съветите на по-възрастни роднини. Не се колебайте да помолите близките си за помощ и подкрепа - те ще се радват да ви помогнат.


ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май)

Днес умението да работите в екип и ефективно да взаимодействате с другите ще бъде особено важно. Опитайте се да се справите с всякакви задачи възможно най-добре, не бързайте, не пропускайте да проверите всяка входяща информация. Ако опитате, можете да поставите солидна основа за бъдещ успех. 

Вечерта си струва да прекарате в спокойна атмосфера. Семейните Телци трябва да отделят време за домакинските задължения и да говорят откровено с любимия човек. Това ще направи връзката помежду ви още по-силна.


БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни)

Денят е подходящ за установяване на отношения с бизнес партньори и укрепване на съществуващи полезни връзки. Ще проявите далновидност и ще можете да предвидите последствията от всяко решение. Това ще ви помогне да изградите правилната стратегия и да действате особено ефективно. Заемете се с подреждането на офиса и документите си и визпълнението на малки дългосрочни задачи.

Вечерта ще премине спокойно, ще имате възможност да се отпуснете и да си починете. Близнаците, в чиято връзка е възникнало напрежение, ще могат да изгладят всички недоразумения и да възстановят взаимното разбирателство.


РАК (22 юни - 22 юли)

Не губете време, а се заемете с работата рано сутринта. Ще можете да преговаряте убедително, да докажете, че сте прави и да постигнете желаните резултати по много въпроси. Бизнес пътуванията ще бъдат добри. Раците, занимаващи се с бизнес, ще сключат изгодни договори и ще подпишат важни документи. Вашите инициативи ще бъдат високо оценени от ръководството.

Все пак бъдете внимателни във всичко, свързано с финансите. Рискувате да похарчите много пари за импулсивни покупки. Отношенията с любимия човек няма да поднесат изненади, но ще ви зарадват.


ЛЪВ (23 юли - 23 август)

Следете настроението си и избягвайте изблици на гняв, тогава денят ще се развие доста добре. Ще се сблъскате с редица дребни неприятности, които ще ви раздразнят и изнервят. Но ако се съберете, бързо ще се справите с всичко и ще имате време да осъществите всичко планирано. Лъвовете, чиято работа включва инструменти и машини, трябва да бъдат особено внимателни да не се наранят случайно.

Домакинските задължения ще ви помогнат да преминете към спокоен режим. Вечерта трябва да прекарате време с любими хора, за да откъснете ума си от суетата на деня.


ДЕВА (24 август - 23 септември)

Денят ще е спокоен и ползотворен, едва ли ще имате сериозни притеснения за нещо. Въведете ред в делата, довършете това, което не сте успели преди. При нужда потърсете съвет от колегите си, те с радост ще ви помогнат. Девите, които се занимават с бизнес, ще могат да предприемат важни стъпки за получаване на бъдещи ползи.

Близки хора ще поискат вашата подкрепа и вие ще имате възможност да я предоставите. Това ще направи връзката ви още по-силна и ще подобри взаимното разбирателство. Вечерта трябва да посветите време на домакинските задължения и ще се чувствате удобно.


ВЕЗНИ (24 септември - 23 октомври)

Благоприятен ден за комуникация и обсъждане на въпроси, свързани със сътрудничество. Можете да се обърнете за помощ към стари и нови съюзници. Важните преговори ще са успешни, ще успеете да направите добро впечатление на влиятелни хора. Мениджърите Везни трябва да започнат да променят начина, по който работят в екипа, това ще помогне за повишаване на ефективността.

Интересни запознанства очакват Везните, които днес ще посетят развлекателни събития. Можете да поемете инициатива в романтична връзка - времето ще бъде подходящо.


СКОРПИОН (24 октомври - 22 ноември)

Започнете деня с решаване на познати задачи и рутинни дейности, които не изискват много усилия от ваша страна. Ще се разсейвате по-често от обикновено, което ще ви затрудни да се концентрирате върху нещо сложно. По-добре изберете по-подходящ момент за решаване на важни делови въпроси. Въпреки това ще имате време да се справите с много неща, ако не се тревожите за дреболии.

Някои Скорпиони ще усетят леко охлаждане в любовните си отношения. Не се притеснявайте, това е временно явление, скоро ви очаква нов прилив на чувства. Ако проявите малко повече внимание към любимия, трудният период ще приключи по-бързо.


СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември)

Бъдете търпеливи, тактични и деликатни. Така ще избегнете конфликти с колегите. Проявяването на толерантност към поведението на другите и тяхното мнение не винаги ще бъде лесно, но ако искате, можете да се справите. Глобалните проблеми едва ли ще бъдат разрешени, така че не изисквайте твърде много от себе си. Идеите ви ще са интересни, но не всички ще бъдат реализирани.

Вечерта ще трябва да бъде посветена на семейни въпроси, но това няма да ви натовари, а по-скоро ще ви зарадва. Стрелците, които се интересуват от нови връзки, ще намерят обещаващо познанство.


КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари)

Находчивостта и бизнес проницателността ще ви помогнат да се справите с много трудни въпроси. Сключването на сделки и подписването на договори ще бъде успешно. Ще сте добри в преговорите с ръководството и влиятелни хора. Новите знания ще се усвояват лесно и за дълго време. Вашата цена в очите на началниците значително ще се увеличи.

Опитайте се да разрешите всички важни въпроси през работния ден. Посветете вечерта на почивка и релаксация - това време няма да е подходящо за активни действия. Ще бъде полезно да разговаряте с приятели, те вероятно ще ви кажат нещо интересно.


ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари)

Не отлагайте важните неща за по-късно, първата половина на деня ще бъде най-успешна. Ще можете да разрешите успешно много сложни въпроси, дори такива, за които сте забравили. Можете да правите скъпи покупки, разходите ще се оправдаят. Все пак не вземайте прибързани решения и не бързайте, за да избегнете случайни грешки.

За много Водолеи излизането или посещението на светско събитие ще се отрази много благоприятно. Вашата привлекателност ще стане очевидна за другите и ще ви позволи да създадете нови запознанства.


РИБИ (20 февруари - 20 март)

Няма да имате най-лесния ден, но не бива да очаквате и сериозни проблеми. Опитайте се да ограничите комуникацията, съсредоточете се върху рутинните въпроси и подредете документите си. Не клюкарствайте, дори колегите ви да се опитват да ви въвлекат в подобни разговори. Ако успеете да се справите с негативните емоции, втората половина на деня ще се окаже доста успешна.

На семейните Риби се препоръчва да прекарат вечерта в компанията на любимия човек. Можете да останете вкъщи или да отидете на среща, така или иначе настроението ви ще се подобри.

2024 © Варна е