Мобилно меню

1100 лева в помощ на дете в нужда събра благотворителната акция на Виктор Попов

Валери Трифонов даде най-висока сума в обявения търг от бранителя на Черно море и националния отбор, в който бе откупена фланелката, с която играчът отбеляза първия си гол в професионалния футбол
1100 лева в помощ на дете в нужда събра благотворителната акция на Виктор Попов
145

Валери Трифонов е дарителят, който даде най-висока сума в обявения от бранителя на Черно море Виктор Попов благотворителен търг в помощ на диагностицирания с аутизъм Гого, за което ВАРНА Е ви информира. Срещу сумата от 1100 лева Валери Трифонов откупи фланелката, с която юношата на "моряците" отбеляза първия си гол в елита - срещу Локомотив София. Ценният трофей бе предаден на новия му собственик преди началото на мача на стадион "Тича" във Варна между Черно море и Берое от 20-ия кръг на елитната ни футболна лига. Дарителят си направи и снимка за спомен с Виктор Попов и целия отбор на "моряците".

Средствата ще бъдат преведени по банковата сметка в подкрепа на Гого, който се нуждае от четири вливания на стволови клетки, за да се подобри състоянието му. Гого е син на Пламен Минков, помагал безвъзмездно на треньора в юношеските години на Виктор Попов – Тодор Марев.

Младата надежда на Черно море и националния отбор, Виктор Попов, пожела бързо подобряване на състоянието на детето и скоро то да може да подкрепя отбора от трибуните на стадион "Тича", а защо не и да се включи в детско-юношеската школа на Черно море.

2023 © Варна е

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна

Това стана възможно благодарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", продължава набирането на средства за втора детска линейка в морската столица, както и за медицинско оборудване за Детската хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна"
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна
36

"Много скоро Варна ще разполага с първия в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!" Това съобщи създателят на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам" в социалните мрежи. Средствата за мобилния пункт вече са събрани и до 10 дни ще бъде подписан договор за производството му с турската компания EMS.

"Поклон и благодарност към всеки от Вас, който подкрепя кампанията "Аз Вярвам и Помагам", вярва в нея и я уважава!"

Организаторите на кампанията припомнят, че с набирането на средствата за мобилния пункт за кръводаряване е изпълнена само първата цел от плана, наречен "Кауза Половин Милион"

Продължава събирането на средства за:

Кауза 2: Втора Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди новородени бебета;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Всеки, който желае да дари средства в подкрепа на кампанията, трябва да използва банковата сметка на кампанията "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Всяко левче е значимо, всяко дарение е ценно!

2023 © Варна е