Мобилно меню

Бивш вратар на Черно море се бори за живота си, нуждае се от помощ

Да помогнем на Пламен Колев!
Бивш вратар на Черно море се бори за живота си, нуждае се от помощ
68

Бившият вратар Пламен Колев е диагностициран с онкологично заболяване и има нужда от подкрепа. На 35-годишния бивш футболистпредстоят серия от химиотерапевтични процедури, които ще се извършат в Турция.

За първоначалния етап от лечението ще бъде необходимо бързото осигуряване на сумата от 10 000 евро. Всеки, който има желание и възможност да помогне на бившия футболист на "Черно море", "Берое", "Видима-Раковски", "Созопол", "Верея" и "Локомотив ГО", може да го стори като дари сума на специално открита дарителска сметка на името на Пламен Петков Колев:

Банка ДСК IBAN: BG81STSA93000024234179

BIC: STSABGSF

Основание: ДАРЕНИЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ

За повече информация: тел. 0895 427 597

2023 © Варна е

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна

Това стана възможно благодарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", продължава набирането на средства за втора детска линейка в морската столица, както и за медицинско оборудване за Детската хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна"
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна
36

"Много скоро Варна ще разполага с първия в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!" Това съобщи създателят на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам" в социалните мрежи. Средствата за мобилния пункт вече са събрани и до 10 дни ще бъде подписан договор за производството му с турската компания EMS.

"Поклон и благодарност към всеки от Вас, който подкрепя кампанията "Аз Вярвам и Помагам", вярва в нея и я уважава!"

Организаторите на кампанията припомнят, че с набирането на средствата за мобилния пункт за кръводаряване е изпълнена само първата цел от плана, наречен "Кауза Половин Милион"

Продължава събирането на средства за:

Кауза 2: Втора Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди новородени бебета;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Всеки, който желае да дари средства в подкрепа на кампанията, трябва да използва банковата сметка на кампанията "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Всяко левче е значимо, всяко дарение е ценно!

2023 © Варна е