Мобилно меню

Благотворителен коледен базар събира средства за децата на загинали военнослужещи

Новата година да влезе в домовете на всички с много любов, усмивки и доброта, пожела командирът на ВМС контраадмирал Кирил Михайлов
Благотворителен коледен базар събира средства за децата на загинали военнослужещи

Традиционен благотворителен коледен базар се проведе в Щаба на Военноморските сили във Варна на 8 декември. Военнослужещи и цивилни служители приготвиха и представиха различни кулинарни специалитети и ръчно изработени сувенири.

Базарът беше открит от командира на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, който призова присъстващите да бъдат милосърдни и състрадателни и пожела Новата година да влезе в домовете на всички с много любов, усмивки и доброта.

Събраната сума от този и предстоящия благотворителен базар в град Бургас ще бъде използвана за подпомагане на децата на загинали или починали военнослужещи и цивилни служители от ВМС.

2023 © Варна е / снимки: Пресцентър ВМС - Варна

Благотворителна изложба редят в отдел Изкуство на Варненската библиотека

Експозицията с рисунки и приложни творби може да бъде посетена до 31 май
Благотворителна изложба редят в отдел Изкуство на Варненската библиотека

Благотворителна изложба с рисунки и приложни творби на децата от ателиетата „Шаренко“ и „Шарени ритми“ с ръководител Ирена Кръчмарова ще бъде открита на 21 май от 19 часа в отдел Изкуство на Регионалната библиотека "Пенчо Славейков" във Варна. Събраните средства от изложбата ще са в полза на деца и възрастни в неравностойно положение. Събитието се реализира в рамките на кампанията „Хора помагат на хора“

Изложбата може да бъде посетена до 31 май в работното време на Отдел Изкуство.

2024 © Варна е