Мобилно меню

Национал от Черно море с благотворителна акция в подкрепа на болно дете

Виктор Попов обяви на търг фланелката, с която е отбелязал първия си гол в професионалния футбол
Национал от Черно море с благотворителна акция в подкрепа на болно дете
78

Младият футболист на Черно море и националния отбор Виктор Попов впечатли всички освен със сърцатата си игра на терена и с благородство. Талантът от школата на "моряците" инициира благотворителен жест, с който иска да събере средства в подкрепа на болно дете. Това съобщи самият той в профила си в социалните мрежи.

Предлагам на търг с благотворителна цел тениската си, с която отбелязах първия си гол в професионалния футбол срещу отбора на Локомотив София!

Събраните по време на инициативата финансови средства ще бъдат преведени към банковата сметка на Гого – дете, което се нуждае от четири вливания на стволови клетки, пояснява Попов. Футболистът се трогнал дълбоко от съдбата на детето, чийто баща – Пламен Минков, помагал безвъзмездно на треньора в юношеските години на Виктор Попов – Тодор Марев.

Стартовата цена на фланелката е 106 лева.

Шест е любимото ми число, това е и номерът ми в "Черно море", затова избрах по този символичен начин да дам начало на кампанията.

Наддаване за фланелката може да се прави до деня на домакинския мач на Черно море срещу Берое – 18 февруари. Печелившият ще получи фланелката преди срещата и ще си направи снимка за спомен с Виктор и целия отбор на "моряците". 

Бъдете активни, нека помогнем на Гого и скоро той да ни подкрепя от трибуните, а защо не и да се включи в редиците на детско-юношеската школа на Черно море!

Всички желаещи да се включат в кампанията, могат да го направят с коментар, под поста на Виктор Попов във Фейсбук. В първите шест часа от началото на наддаването, сумата достигна 1100 лева.

2023 © Варна е

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна

Това стана възможно благодарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", продължава набирането на средства за втора детска линейка в морската столица, както и за медицинско оборудване за Детската хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна"
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна
45

"Много скоро Варна ще разполага с първия в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!" Това съобщи създателят на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам" в социалните мрежи. Средствата за мобилния пункт вече са събрани и до 10 дни ще бъде подписан договор за производството му с турската компания EMS.

"Поклон и благодарност към всеки от Вас, който подкрепя кампанията "Аз Вярвам и Помагам", вярва в нея и я уважава!"

Организаторите на кампанията припомнят, че с набирането на средствата за мобилния пункт за кръводаряване е изпълнена само първата цел от плана, наречен "Кауза Половин Милион"

Продължава събирането на средства за:

Кауза 2: Втора Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди новородени бебета;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Всеки, който желае да дари средства в подкрепа на кампанията, трябва да използва банковата сметка на кампанията "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Всяко левче е значимо, всяко дарение е ценно!

2023 © Варна е