Мобилно меню

Пожарникари се снимаха в благотворителен "Календар с кауза 2024"

Средствата от продажбата на календара са в подкрепа на кампанията "Аз Вярвам и Помагам"
Пожарникари се снимаха в благотворителен "Календар с кауза 2024"
584

Пожарникари от цяла България се включиха безвъзмездно и с желание в реализирането на уникалния "Календар с кауза 2024". Инициативата е в подкрепа на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", която събира средства за подобряване на детското здравеопазване във Варна и региона. 

На всяка страница в "Календар с кауза 2024" може да се види забележителна снимка на пожарникари, оборудвани с професионалните си реквизити. От сдружение "Аз Вярвам и Помагам" изказват благодарност на всички пожарникари, снимали се в календара - Любомир Мидев - Януари, Стивън Петров - Февруари, Божидар Първанов - Март, Антон Маврудиев - Април, Янко Аговски - Май, Георги Гергов - Юни, Йордан Салашки - Юли, Димитър Лилов - Август, Галин Георгиев - Септември, Венелин Тодоров - Октомври, Михаил Младенов - Ноември, Димитър Лилов - Декември. 

Календарът се предлага срещу минимално дарение от 20 лв. за 1 брой, а сумата е предназначена за каузите на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам", която в момента събира средства за закупуване на втора детска линейка за Варна, която ще бъде дарена на СБАГАЛ "Проф. Д-р Д. Стаматов - Варна", както и за медицинска апаратура и оборудване за отделението по Детска хирургия  в МБАЛ "Св. Анна - Варна", където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца до 18 години.

Календарът може да бъде закупен на място в Пожарната във Варна на адрес бул. Сливница № 159, както и да бъде изпратен по куриер след като се направи дарение по официалната банкова сметка на сдружение "Аз Вярвам и Помагам".

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

2023 © Варна е

Балетна школа За принцеси осинови бял вълк от Варненския зоопарк

Грациозното животно ще носи името Акита по инициатива на своите благодетели
Балетна школа За принцеси осинови бял вълк от Варненския зоопарк

Един от красивите бели вълци във Варненския зоопарк вече има своя осиновител. Балетна школа За принцеси ще финансира грижите за силното и енигматично животно в рамките на година, съобщи за ВАРНА Е ръководителят на школата Йонка Иванова. Белият вълк ще носи името Акита по инициатива на своите благодетели.

"Искахме да помогнем на някое от по-големите животни в зоопарка, защото сметнахме, че може би чисто финансово изискват повече ресурс и имат повече нужди, а и щом го видяхме просто се влюбихме в него", разкрива Йонка Иванова за първата среща на Балетна школа За принцеси с Акита.

"Моето желание е да възпитам в децата уважение към всичко, което ни заобикаля и готовност винаги да си помагаме", подчертава грациозната дама, която е художествен ръководител на Балетна школа За принцеси.

Освен че вършат добри дела за животните във варненския зоопарк, малките възпитанички на Йонка Иванова вече се подготвят и за следващата си голяма изява пред публика. На 20 април във Фестивалния и конгресен център в морската столица, Балетна школа За принцеси ще представи спектакъла си "20 диаманта", който ще включва 20 впечатляващи танца на малките балерини. Билетите ще бъдат пуснати за продажба на 1 април, съобщи още Йонка Иванова.

2024 © Варна е