Мобилно меню

Представят първата детска линейка във Варна, която носи името "Аз Вярвам и Помагам"

Специализираната и изцяло оборудвана линейка е закупена със средства, събрани от капачки, стотинки и дарения
Представят първата детска линейка във Варна, която носи името "Аз Вярвам и Помагам"
145

Варна вече се гордее с първата си специализирана и изцяло оборудвана детска линейка, която носи името "Аз Вярвам и Помагам", в чест на благотворителната кампания, благодарение на която е закупена.

Това е Вашата Детска линейка "Аз вярвам и помагам", която е закупена благодарение на всеки от Вас със средства събрани от капачки, стотинки и дарения в помощ на хиляди бебета и деца!

Линейката "Аз вярвам и помагам" ще бъде официално представена пред варненци на 17-и, 18-и и 19-и февруари (петък, събота и неделя) от 10 до 19 часа пред входа на Delta Planet Mall.

По време на събитието ще бъде организиран и благотворителен базар "Аз вярвам и помагам", в помощ на "Кауза половин милион" и целта, която организаторите са си поставили за събирането на 500 000 лв., които да бъдат използвани за закупуването на важна медицинска апаратура и осигуряване на качествени грижи за децата на Варна.

По време на базара, варненци и гости на града ще имат възможност да се сдобият със сувенири с визията на детската линейка "Аз вярвам и помагам" и други интересни продукти, сред които:

  • Стикери с кауза "Дай път на линейката, дай път на живота"
  • Ключодържатели с визията на новата Детска линейка "Аз вярвам и помагам"
  • Магнит с формата на новата детска линейка "Аз вярвам и помагам"
  • Чаши с кауза с визията на новата детска линейка "Аз вярвам и помагам"
  • Календар с кауза "Аз вярвам и помагам"
  • Солети, юфка и кускус, вода с кауза "Аз вярвам и помагам"

Организаторите са подготвили много изненади за всички посетители на базара, които ще изразят съпричастността си с каузата "Аз вярвам и помагам".

2023 © Варна е

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна

Това стана възможно благодарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", продължава набирането на средства за втора детска линейка в морската столица, както и за медицинско оборудване за Детската хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна"
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна
50

"Много скоро Варна ще разполага с първия в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!" Това съобщи създателят на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам" в социалните мрежи. Средствата за мобилния пункт вече са събрани и до 10 дни ще бъде подписан договор за производството му с турската компания EMS.

"Поклон и благодарност към всеки от Вас, който подкрепя кампанията "Аз Вярвам и Помагам", вярва в нея и я уважава!"

Организаторите на кампанията припомнят, че с набирането на средствата за мобилния пункт за кръводаряване е изпълнена само първата цел от плана, наречен "Кауза Половин Милион"

Продължава събирането на средства за:

Кауза 2: Втора Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди новородени бебета;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Всеки, който желае да дари средства в подкрепа на кампанията, трябва да използва банковата сметка на кампанията "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Всяко левче е значимо, всяко дарение е ценно!

2023 © Варна е