Мобилно меню

Пуснаха стикери с кауза във Варна

Стикерите „Дай път на линейката, дай път на живота!” ще са в помощ на новородените
Пуснаха стикери с кауза във Варна
85

Нова благотворителна акция поде сдружение „Аз вярвам и помагам“. Инициативата включва отпечатване и разпространение на стикери „Дай път на линейката, дай път на живота“, а целта е да се заостри вниманието на шофьорите и те да дават път на линейките. Сдружението от години набира дарения за апаратура за най-малките пациенти във варненските болници, чрез кампании за събиране на пластмасови капачки. 

Акцията се организира по повод пристигането на първата за Варна специализирана детска линейка. Тя ще влезе в състава на Центъра за спешна медицинска помощ през февруари. За закупуването и оборудването й миналата година бяха събрани над 260 000 лв. 

Стикерите се предлагат на цена от 4 лв., а средствата ще подпомогнат тазгодишните каузи, по които работи сдружението. То си е поставило за цел да събере половин милион лева за осигуряване на мобилен пункт за кръводаряване, линейка за новородени за АГ-болницата и оборудване за детската хирургия в МБАЛ „Св. Анна“.  

2023 © Варна е

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна

Това стана възможно благодарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", продължава набирането на средства за втора детска линейка в морската столица, както и за медицинско оборудване за Детската хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна"
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна
36

"Много скоро Варна ще разполага с първия в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!" Това съобщи създателят на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам" в социалните мрежи. Средствата за мобилния пункт вече са събрани и до 10 дни ще бъде подписан договор за производството му с турската компания EMS.

"Поклон и благодарност към всеки от Вас, който подкрепя кампанията "Аз Вярвам и Помагам", вярва в нея и я уважава!"

Организаторите на кампанията припомнят, че с набирането на средствата за мобилния пункт за кръводаряване е изпълнена само първата цел от плана, наречен "Кауза Половин Милион"

Продължава събирането на средства за:

Кауза 2: Втора Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди новородени бебета;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Всеки, който желае да дари средства в подкрепа на кампанията, трябва да използва банковата сметка на кампанията "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Всяко левче е значимо, всяко дарение е ценно!

2023 © Варна е