Мобилно меню

Варненско училище се присъедини към кампанията "Аз вярвам и помагам"

Метално сърце за събиране на пластмасови капачки, бе поставено на входа на СУ "Неофит Бозвели"
Варненско училище се присъедини към кампанията "Аз вярвам и помагам"
725

Варненското училище "Неофит Бозвели" се присъедини към кампанията "Аз вярвам и помагам", чиято основна цел е чрез събиране и рециклиране на пластмасови капачки да се набавят средства в подкрепа на деца в нужда и лечебните заведения, ангажирани с осигуряване с адекватни грижи за най-малките. 

На входа на училището беше поставено голямо метално сърце, в което всички желаещи може да предават своите пластмасови капачки. Инициативата ще ангажира подрастващите да бъдат отговорни и съпричастни към съдбата на нуждаещите се, убедени са от ръководството на СУ "Неофит Бозвели", които с желание се включиха в кампанията. 

Вярваме в доброто и го предаваме на следващите поколения. Защото заедно можем повече.

Основателят на кампанията "Аз вярвам и помагам" Владислав Николов беше специален гост на училището в деня на откриването на новата придобивка, за да представи пред учениците целите на инициативата. Забележителни са постигнатите през изминалите години резултати, благодарение на които, след рециклиране на предадените пластмасови капачки е закупено оборудване за варненски болници, които осигуряват качествени грижи за деца.

2023 © Варна е / снимки: СУ "Неофит Бозвели"

Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна

Това стана възможно благодарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам", продължава набирането на средства за втора детска линейка в морската столица, както и за медицинско оборудване за Детската хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна"
Първият в България мобилен пункт за кръводаряване ще е във Варна
45

"Много скоро Варна ще разполага с първия в България мобилен пункт за кръводаряване в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни!" Това съобщи създателят на благотворителната кампания "Аз Вярвам и Помагам" в социалните мрежи. Средствата за мобилния пункт вече са събрани и до 10 дни ще бъде подписан договор за производството му с турската компания EMS.

"Поклон и благодарност към всеки от Вас, който подкрепя кампанията "Аз Вярвам и Помагам", вярва в нея и я уважава!"

Организаторите на кампанията припомнят, че с набирането на средствата за мобилния пункт за кръводаряване е изпълнена само първата цел от плана, наречен "Кауза Половин Милион"

Продължава събирането на средства за:

Кауза 2: Втора Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на хиляди новородени бебета;

Кауза 3: Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ "Св. Анна - Варна".

Всеки, който желае да дари средства в подкрепа на кампанията, трябва да използва банковата сметка на кампанията "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ"

Основание: Дарение

Всяко левче е значимо, всяко дарение е ценно!

2023 © Варна е